» Lång dag..

Gokväll min vän

Är så mätt just nu att jag mår illa. Har precis ätit en jäklans massa grillad kyckling och pommes. Slutade med att jag satt och gnagde på vartenda ben! Man skulle kunna tro att jag är gravid men nej inte än ;)
Nu är vi iallafall mätta och belåtna och disken är borta :)

Även den här dagen gick bra. Vi var ute i parken med hela barngruppen och där var vi även när det började regna, men då sprang vi tillbaka. Efter det fick vi vara inne hela dagen, och det märktes på barnen. Gnälliga och griniga hela eftermiddagen.
Fast vi klarade det ganska bra ändå.

Oskars långa dag på dagis gick jätte bra. Han har lekt hela dagen och när jag kom och hämtade honom satt han och åt lite frukt :)
Men nu är han trött och jätte gnällig. Jag får knappt ta på honom utan att han skriker. Det är bara Henke som gäller!! Blir ju lite avis ;)
Så nu är det Henke som får sköta blöjbyte inför natten och allt som hör till. Jag får väl göra välling och hoppas på en godnatt puss. Fast nu hör jag ifrån badrummet hur arg Oskar är även på Henke. Han bara skriker och gråter, så han är säkert super trött. Blir välling nu och sen sova för natten.


Kärlek

» Avslutning på dagis

Hej min vackra vän

Förlåt för dålig uppdatering men idag har det varit fullt upp. Även idag så har jag jobbat och det känns verkligen hur kul som helst att vara tillbaka :) Har varit ute nästan hela dagen så man har inte bara varit inne och inte gjort ett skit.
Efter jobbet så åkte jag direkt till prinsens dagis och var med på sommar avslutningen. Barnen sjöng sånger och var jätte duktiga. Oskar ville dock inte vara med och sjunga. Han satt tydligen bäst i sin pappas knä istället ;)

Lite frukt innan fikat

Gott med festis :)

Blev en mysig eftermiddag och nu sitter vi här i soffan och myser. Oskar äter välling och snart är det dags att sova. Och jag är så jävla sugen på Oboy!! Får bli ett glas när jag nattat min prins :D

Imorgon ska jag återigen jobba, 8-16.30 så det kommer bli en lång dag för Oskar på dagis. Fast det ska vi väl klara av :)
Ska försöka lägga mig en bra tid ikväll, har så himla svårt att sova på nätterna. Antingen så är det för varmt, för kallt eller så är det bara för ljust! Nej det är nog fan på tiden att vi skaffar oss en mörk rullgardin! Känner mig inte direkt utvilad nu för tiden :/

Kärlek

» Jobbat för ovanlighetens skull

Hej min vackra

Hur har din dag varit?
Min har vart kanon, trots en liten jobbig natt (för ovanlighetens skull). Gick upp imorse kl 05.50 och cyklade iväg till jobbet runt halv sju. Fick jobba på en avdelning jag har jobbat på förut, men skillnaden denna gång var att jag inte kände ett enda barn! Jag kände igen några barn som gick på stora avdelningen, men dom var ju bara 2-3 när jag träffade dom sist och nu är dom 5!! Känner mig super gammal!!
Men men, dagen gick jätte bra och jag har lärt känna lite ny personal och lärt mig namnen på barnen, vilket är tur eftersom jag ska jobba imorgon också :)

Oskar har dock vart väldigt gnällig sen jag hämtade honom på dagis. Verkar som att han har kommit in i en liten jobbig period. Hoppas att den går över snart.

Har hunnit med att tvätta lite idag och jag vet inte vad det är för fel på tvätt maskins helvetet! Till en början så centrifugerade den sjukt bra, nu får jag vrida ur alla kläder själv!! Och så ska det fan heller vara!!
Usch säger jag bara!! Men nu är lite av alla kläder tvättade och det är väl huvudsaken.. Vare sig jag får vrida ur all tvätt själv eller inte :p

Ska inte glömma att säga GRATTIS till min svärfar Micke som fyller år idag :) Hipp hipp hurra från oss alla!! :)

Dags att göra lillprinsen redo för natten nu. En dag imorgon också.

Kärlek

» Glada nyheter

Gokväll min vän

Nu kommer det två glad nyheter!!

1. Jag har klarat skolan!! Matematik - G, Historia - VG och Engelska B - MVG
Riktigt glad och stolt över mig själv :)

2. Jag ska Jobba imorgon!! Fick ett samtal idag fran en förskola jag har jobbat mycket på, och jag ska jobba imorgon kl 7-14.30 Ser verkligen fram emot det!

Fan vad glad jag är :D

Nu ska jag och Henke gosa ner i soffan och kolla på film.

Kärlek

» Öob, Blomsterlandet och stan

Hej vacker

Vilket tråkigt väder det blev helt plötsligt. Regn, kallt och blåsigt.. Vad tusan hände??
Jaja idag har jag iallafall fått saker gjorda medans Oskar har fått leka av sig på dagis.
Mötte min mamma vid ÖoB vid tio tiden. Där köpte jag två super fina lyktor och en ny askkopp till balkongen.

Super fina lyktor för bara 149kr

Sen blev det en tripp till Blomsterlandet där det inhandlades blommor till balkongen.
Innan, tom och tråkig

Efter, lite blommor och mer ljuslyktor

Gjorde även en liten myshörna till Oskar men den visar jag någon annan dag :) Nu fattas det bara ett större möbel set så vi kan sitta fler därute och mysa sen är balkongen underbart mysig :)
Bjöd även mamma på lunch, en god pasta sallad innan vi cyklade upp på stan en snabbis innan hon började jobba. Köpte mig en ny foundation eftersom min tar slut när som helst.



Köpte även en liten sak till Oskar, kunde i låta bli

En liten skattkista full med guld choklad pengar :D Den kommer bli mycket uppskattat :D

Efter stan så åkte jag direkt och hämtade min prins på dagis. Och nu ligger han i sin fotölj och myser samtidigt som han kollar på Pippi :) Ska faktiskt göra honom sällskap så vi hörs lite senare igen.

Kärlek

» Söndag 27/5

Hej vacker

Hoppas att du har haft en lika härlig dag som jag har haft :)
Blev själv hemma en stund på eftermiddagen så jag har legat på balkongen och njutit av solen. Jag hoppas att det syns lite iaf :)
Oskar och Henke var iväg till Närkes kil och hälsade på en av Henkes kompisar, Krille och hans dotter Emilia.
Tvingade Henke att ta med med sig min kamera så här kommer lite bilder



Oskar vattnar blommorna

Oskar och Emilia

Oskar cyklar

Vattenlek

Såklart Oskar sparkar boll :)

Klipper gräset

Oskar spanar in hundarna

Såklart nallen Osso skulle bada

Oj vad han simmar

Va roligt att Osso får bada :)

Blev en sväng över till mamma och pappa för att fira underbara mamma på morsdag. Även Josefine och hennes pojkvän Rickard kom dit och fikade. Super trevligt :)

Nu ska jag kolla på film med Henke innan det är dags att sova.

Kärlek

» Mors dag och gårdagen

Godmorgon vacker

Vilket underbart sätt jag blev väckt på idag! Oskar kom in med världens finaste och underbaraste blombukett och chokladask :) Åh vad jag älskar att vara mamma och flickvän!!

Jag älskar er!

Gårdagen blev jätte trevlig. Åkte hem till syster och Matilda och drack lite vin. Med mig var även mamma :) Efter några glas vin så gick vi till parken och träffade några kompisar till :) Riktigt trevligt. Åkte hem vid elva tiden för då var jag så trött att jag inte orkade mer. Fast jag hade super trevligt hela kvällen!

Min vackra syster

Vackra Matilda

Vackra syster och mamma

Lilla jag

Lilla jag igen

Varvade vin med redbull, var ganska trött

Tack tjejer för en underbar kväll. Nu ska jag mysa med mina killar innan dom ska åka iväg en stund :)
Puss!

Kärlek

» Vin kväll

Hej sötis

Nu denna tös hem till sin syster och dricka lite vin ;) Oskar är iväg med Henke och spelar frisbee golf och har det mysigt.
Hoppas att du får en härlig kväll!

Puss!!
Kärlek

» Shopping

Gokväll min vän

Är det bara jag eller har det inte varit lite för varmt idag? Blev ingen cykeltur upp på stan men det blev en promenad. Tog sällskap med Josefine vilket var trevligt. Fick prata lite :)

På stan var det verkligen smockat med folk. Fast inte så konstigt, löning och alla vill väl sommar shoppa.
Lyckades hitta lite kläder till Oskar :)

Fattas en tröja på bilden men Oskar ville sova med den så bild kommer imorgon :)

Blev inte en sån lång stund på dagen, dels hade Marika lite små bråttom,sen vart Oskar väldigt trött och gnällig. Han började säga att han har ont i öronen så jag börjar undra om det kan vara öroninflammation. Allt som dög var om jag bar på honom. Han ville inte ha glass eller dricka, ingenting. Fast jag lyckades få honom att somna efter en stund. Men jag har ringt till vårdcentralen och dom säger att jag ska ge honom Alvedon, nässpray och att han ska ligga i sittande ställning. Blir det inte bättre så får vi ringa.

Efter stan så stannade jag till hos mamma och pappa. Jag höll på att koka bort i värmen så jag behövde svalna till lite. Oskar fick ligga och sova under deras takfläkt så det fläktade skönt på honom. När han vaknade så var han lite gladare men humöret har gått lite upp och ner under eftermiddagen.


Stannade till i parken på vägen hem


Nu sover Oskar för natten och jag hoppas att han kommer få sova ordentligt. Vill inte att min lilla prins blir sjuk :(
Själv ska jag vika en massa tvätt och kolla på lite Gossip Girl

Kärlek

» Fredag morgon

Hej sötnos

Här hemma är det frukt stund innan vi ska bege oss ut för dagen. Planen för dagen är att cykla upp på stan.
Oskar behöver lite mer shorts och någon fin tshirt, dessa två plagg har jag kollat in :)

Sen ska vi försöka hinna träffa faster Marika innan hon åker utomlands igen :)

Kärlek ♥


» Underbara dag

Gokväll min vackra vän

Ännu en underbar dag leder mot sitt slut, men än kan man njuta av solens sista timmar :)
Innan skolan idag så bestämde jag och Sara oss för att plugga tillsammans, tog med oss filt, frukt och dricka och la oss i solen. Underbart! Det muntliga provet idag gick bra, nu väntar jag bara på betyget från den kursen sen är jag helt klar med skolan. Allt som behöv sen är ett samlat betygs dokument som jag ska skicka till antagning.se :)

Efter att jag hämtat Oskar på dagis så gick vi till parken, men lika fort fick vi gå hem igen. Oskar gjorde en nr 2 så det var bara att gå hem. Och Jäklar vilken arg unge jag hade sen. Kommer du ihåg den gången jag berättade om att han blev så arg för att han inte fick pluppa? Han grät och skrek och kunde knappt andas, så blev det även idag.
Tillslut lyckades jag få honom att förstå att vi skulle till parken igen och leka.

Barfota i sanden får man vara när det är varmt

Charmtrollet :)


Gunga skulle vi också göra :)


Nu på eftermiddagen så följde vi med Henke och Larsson och spelade frisbeegolf. Oskar ville också vara med och kasta och det slutade med att jag gick själv med vagnen medans Oskar gick med Henke och Johan :)

Oskar kastar frisbee



En glass i värmen är ju en självklarhet :)

Lite "pluppa" innan vi gick hem :)

Jag har haft en alldeles underbar dag med mina killar. Vi har alla fått en hel del frisk luft så inatt kommer vi sova gott :) Nu ska det kopplas av en stund innan john blund kommer på besök ;)

Kärlek

» Morgonstund...

Hej vacker

Hoppas att allt är bra med dig?? Här är det bara bra och jag njuter av lite egentid så här på morgonen. Börjar inte förens 12.15 så jag har tid att sitta och plugga lite :)

Vad är planerna för idag då? Bra fråga, ska man ta parken idag igen eller ska man kanske hitta på något annat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek ♥


» Även denna dag..

Hej min vän

Även idag blev det ett besök i parken. Vem fan sitter inne en dag som denna? Inte jag och Oskar iaf :)

Idag åkte shortsen på :)

Fika paus :)

Mormor kom förbi och klättrade lite


Moster kom också och lekte i parken och hon hade med sig...

Glass :D

En väldigt lycklig Oskar

Snacka om stark kille :)

Så klart att det ska åkas rutschkana

Efter parken så blev det hem och laga lite  middag. Sen åkte Henke iväg och spela frisbee golf och Oskar fick åka till sin farfar en stund. Själv satt jag hemma och pluggade vilket jag har gjort sen dess. Oskar har haft kul och sparkat boll berättade han :)
Nu ska jag plugga lite till innan det är dags att sova. Har ett muntligt prov imorgon som jag vill klara :)

Kärlek

» JAAAAAAAA!!!!!!

Åhh en sån underbar dag och den blev nyss ännu bättre!!

JAG HAR KLARAT MATTE KURSEN!!!!! Åhhhh jag är så lycklig och glad just nu! Har varit så nervös inför att få veta, men nu känner jag bara lycka! Allt hårda arbete, kämpande med matte talen är över och jag lyckades!!!
Du kan inte förstå hur glad jag är!!


Kärlek

» Åhh härliga väder!

Hej söta du

Även denna dag har spenderats ute i solen och värmen! Direkt efter dagis så blev det lekparken i några timmar.
Så otroligt härligt

Väldigt viktigt att dricka i värmen, något som jag ser till att Oskar gör ofta.

Rutschkanan var roligast idag

Om och om igen skulle han åka på den

Smutsig men lycklig kille

Efter parken så gick vi hem och lagade mat innan vi tog på oss skorna och gick ut igen. Tog oss en cykeltur till Sibylla och käkade glass och efter det blev det en liten längre cykeltur :)

Nästan hela glassen åts upp

Nu sover lillkillen efter denna dag. Mycket luft och solsken har vi fått på oss. Underbart! Och denna värme ska tydligen hålla i sig hela veckan. Måste se till att skaffa ett par shorts till Oskar så han kan få vara lite sommarklädd :)

Hoppas att du också har haft en kanon dag ute i solen!

Kärlek

















» Lekparken

Hej underbara

Ännu en underbar dag med solsken och värme! Blir så lycklig av detta väder :)

Fick väcka på Oskar runt tjugo i åtta imorse, snacka om att jag hade en trött unge. Kände mig ganska elak när jag fick slänga på honom kläder och få i honom frukost fort innan dagis. Fast vi kom iväg och vi blev inte sena.
Provet idag gick nog hyffsat bra tror jag iaf, hoppas på det. Får se när resultatet kommer

Efter skolan så blev det en mysig fika stund i Wadköping med Sara. Var riktigt mysigt att sitta där i värmen och bara prata en massa. Sen att jag fick äta en mumsig tosca tårta bit gör inte saken värre :)

Såklart blev det även en stund i parken idag. Vi grävde och åkte rutschkana innan vi valde att gå och köp glass :) Tog med oss den hem och myste vidare på balkongen- Älskar dessa stunder :D









Köpte guldpengar till Oskar idag när jag var i Wadköping. Vilken lycka det blev när han insåg att det var choklad :)


Åhh Choklad :)

Nej kolla lite tv och koppla av innan det är dags att sova.

Kärlek


» Måndag morgon

Godmorgon min vän

Tro det eller ej, men jag är den enda som är vaken här hemma. Jag får inge liv i Oskar och Henke verkar bara vilja somna om. Oskar vaknade redan vid 4 imorse men somnade om. Nu vill han inte vakna så han måste ju vara jätte trött. Det jobbiga är att han ska vara på dagis kl 8, och han måste ju hinna äta frukost innan. Kanske får bli en smörgås på språng.

Matte prov nu på morgonen. Känner mig hyffsat okej. Kommer gå in och göra mitt bästa, går det inte, jaja då finns det säkert en chans till omprov. Wish me luck :)

Kärlek

» Sommar känslor

Gokväll min söta vän

Vilket underbart väder vi har haft idag! Varmt och skönt :) Det blev en underbar cykeltur till stadsparken idag. Vi har grävt i sanden, sparkat boll och åkt rutschkana. Solen sken på oss och det kändes verkligen som om det var sommar :) Drog med mig mamma till parken då Henke legat lite små sjuk under dagen. Inte bakis ;)




Min fotbolls spelare :)

Roliga gungor i parken :)

Oskar "åkte" camaro

Gott med glass

Här byggs det kakor med mormor och morfar

Oskar hade sönder morfars kakor idag :)

Prinsen ♥

Vi var i parken i några timmar och det var verkligen underbart. Hade med mig kaffe och fika så det blev samtidigt en liten picknick :) Pappa var ute och åkte med camaron så han kom förbi och stannade ett bra tag och lekte med oss. Oskar fick även åka en runda med camaron, vilket han tycker är jätte roligt! Vi lämnade parken runt halv tre tiden och då åkte vi hem och Oskar fick sova middag i en timme.

Förutom parken har jag sprungit ner i tvätt stugan och tvättat lite. Nu finns det bara rena kläder hemma!
Efter maten idag så blev det efterrätt i form av fruktsallad. Så himla gott efter denna varma dag

Oskar åt mest vindruvor och apelsin :)

Äpple, päron, banan, ananas, apelsin och vindruvor. Allt som fattades var jordgubbarna, men gott var det. Och Nyttigt!

Vi har precis nattat lilleman och nu ska jag slänga mig i ett bad och plugga lite matte, bara skumma igenom boken så jag är redo imorgon :)

Hopps att du också har haft en toppen dag i solen!

Kärlek

» Morgon mys

Godmorgon sötnos

Hoppas att du är har sovit gott och att du är utvilad :)

Här hemma är det mys stund som gäller. Jag dricker mitt morgonkaffe och Oskar kollar på barnprogram.


Nej lite mer kaffe innan denna dag kan börja ordentligt :)

Kärlek

» Kort från idag


Min prins

Tuffingen

Oskar busade lite

Extra kul är det att leka i vatten pölar :)

Fina cyklarna blev :)

Oskar plockade blommor :)

Högt upp i Svampen :)

Josefine: Åh en sjö, är det hjälmaren?

Vilken utsikt

Premiär åket för i år med lilleputte tåget :)

Jag och min underbara älskade prins ♥

Gott med korv och bröd :)

Oskar fick lite pengar av morfar, dom hamnade snabbt i sparbössan när vi kom hem :)

Tack för idag mamma, Josefine och även pappa på ett litet hörn (Även fast du inte var med och cyklade genom hela stan ;) ) Vi har fått mycket frisk luft och motion idag, så vi kommer verkligen att sova gott inatt. :)

Hoppas att även du min vän har haft en toppen dag!

Kärlek


» Svampen och lilleputte tåget

Heej min vän

Oj vilken cykeltur man har gjort nu. Började med att jag och Oskar mötte upp mamma sen mötte vi upp Josefine på stan. Sen cyklade vi vidare till pappas jobb som ligger neråt vivalla. Där blev det cykel tvätt och bil tvätt.
Oskar sprang mest runt och lekte med Josefine, dom kladdade och plockade maskrosor :)

Efter det så cyklade vi förbi Svampen och gjorde ett spontan besök där uppe, vilken utsikt!
Oskar tittade lite men han ville ner ganska snabbt så det blev en runda för att kolla utsikten.

Gjorde även ett stopp på Stora Holmen "Barnens Ö" där jag och Oskar åkte lilleputte tåget. Premiär åket för i år :)
Bilder från dagen kommer sen, har inte min kamera sladd med mig.


Nu är det snart middag, Oskar sover just nu. Jag vet lite sent, men han har varit vaken och igång hela dagen. Han somnade direkt när huvudet nuddade kudden :)

Kärlek

» Jobbig natt

Hej min vän

Efter en jobbig natt så känns det äntligen som att jag är på väg att vakna till. Halv elva igår hörde jag hur Oskar grät hysteriskt inne i sovrummet, så jag sprang dit och kollade efter. Stackarn hade kräkts, igen! Hela sängen! Det var bara att väcka Henke som hade somnat, se fick han ta Oskar medans jag tog bort alla sängkläder i Oskars säng. Eftersom det var så sent så fick jag slänga allt i en påse och ställa ut på balkongen.
Sen fick Oskar sova i våran säng resten av natten. Man har fått en hel del sparkar och stundtals vaknade jag av att jag var på väg ner från sängen.

Idag är det inga tecken som helst på att Oskar kräktes igår kväll. Han äter med god aptit och leker med full energi. Förstår inte, men huvudsaken är ju att min prins mår bra :)

Slängde precis i all tvätt i maskinen så vi blev av med det.

Vad ska man hitta på idag då?

Kärlek

» Jobbsökande och busande

Goookväll min vän

Vilken dag! Tidigare idag, vid elva tiden för att vara exakt, så ringde jag på ett jobb. Han jag pratade med frågade om jag kunde komma tid vid 12 tiden!! Jag som gick i pyjamas fick springa in och sminka mig snabbt som fan och fort på med kläder. Henkes pappa var snäll och kom och hämtade mig ohc skjutsade mig dit jag skulle.
Mötet gick bra och det verkar som att det kan bli att han ringer mig när det dyker upp något. Ska även ringa till lite ställen på måndag efter skolan :) Hoppas hoppas :)

Sen hem och bara mysa med mina killar. Jag och Oskar kom på en ny lek. Vi gjorde en pyramid av några färgglada muggar, sen skulle vi köra brandbilen rakt på dom så pyramiden ramlade. Kan säga att prinsen tyckte att det var super roligt :)


Efter mycket lek och bus så satte jag mig och plugga lite. Måste verkligen sitta minst två timmar varje dag nu i helgen för att det ska fastna.
Nu på kvällen blev det mys med ostbollar och chips. Fredagsmys :)


Så skön stil :)

Nu är det min tur att mysa lite. Blir nog att kolla på lite Gossip Girl :)

Kärlek

» ♥♥ Minnen ♥♥

Hej underbar

Har suttit och tittat på kort nu på morgonen. Från den bästa dagen i våra liv, 3/3-2010 då våran prins föddes fram tills idag. Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Känns verkligen som det vore igår vi kom hem från bb med den vackraste pojken på denna jord.

Här är våran prins bara någon timme gammal, så liten och pluttig ♥

6 månader gammal och redan stor och underbar ♥

1 år ♥

1 1/2 år gammal ♥

2 år ♥

Kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig♥
För dig så går jag genom eld och vatten, höga berg och djupa dalar♥

Tiden går så fort! Snart är han väl en jobbig tonåring som går mig på nerverna :P
Jag älskar dig Oskar Alexander Runfors, min prins mitt solsken och mitt allt

Kärlek ♥

» Mysdag

Gokväll min vän

Känns som att man har fått lite uträttat idag iaf och inte bara suttit hemma. Tog en cykel tur till pappa och mamma sen cyklade vi vidare till Josefine och hälsade på.

Sen blev jag och Oskar bjudna på mat hos mamma och pappa, fick äta det bästa jag vet, nämligen kinagryta!! Biff och bambuskott, MUMS!! Lyxade även till det och köpte friterade räkor och kyckling. Åt tills jag inte orkade röra mig. Gott var det :)

Sen cyklade vi hem och gjorde en liten fruktsallad som jag toppade med riven vit choklad. Ville ha med jordgubbar i min sallad, men fy tusan så dyra dom är nu. 30 spänn för knappt tio stycken, jäkla rån..

Men gott blev det :)

Nu är det mys och hockey som gäller. Måste ju hejja på vårat land!

Mina pojkar ♥

Kärlek ♥

» Lek och bus på morgonen

Hej vännen

Här hemma leks det för fullt! Oskar springer runt och busar och härjar med både mig och Henke. Skrattar och har sig :) Underbart det är med barn, sen ska jag vara ärlig, ibland kan det vara riktigt jobbigt! Fast dom bra stunderna väger ju upp dom dåliga :)

Ska snart ta mig ur denna pyjamas och se vad denna dag har att erbjuda. Henke ska tydligen kolla på hockey hela dagen så jag vette tusan!

Kärlek

» Handling och mys

Gokväll min vackra vän

Kylen och frysen är återigen fyllda med mat och godsaker :) Och fy vad mycket grejer det blir när man handlar! Men nu har vi mat så vi är nöjda och glada :)
Åkte hem till Viktoria efter handlingen. På vägen dit så mötte jag tant Stina och tog sällskap med henne. Hurtig gammal tant som är ute och går :)

Hemma hos Viktoria så blev det mycket prat, mat, fika och ännu mera prat. Tack för en super mysig eftermiddag Vicci ♥

Lekte med tärningar, tillslut kastades dom på golvet..

Mums, makaroner och köttbullar :)

Nu sover prinsen gott efter denna dag. Henke är på fotboll och nu sitter jag här med en skål äppelbitar och ska kolla på lite serier. Underbart med lite egen kvälls tid ibland :)
Imorgon är vi lediga och förhoppningsvis kommer det bara ske bra saker ;)

Kärlek

» Matematik Plugg

Hej min vackra vän

Tar en liten paus från pluggandet för att skriva lite. Känner att alla matte tal bara snurrar i mitt huvud just nu!
Har verkligen suttit hela dagen med matte boken framför mig. som sagt så har jag ju ett prov på måndag som jag jätte gärna vill klara. Så det kommer bli matte plugg varje dag dom närmsta dagarna.

När Henke kommer hem sen efter jobbet och efter att ha hämtat Oskar på dagis så ska vi åka iväg och handla. Behöver mat i kyl och frys!!
Efter det blir det en sväng hem till Viktoria och umgås lite :)

Nej nu ska jag plugga lite mer, känner mig ganska duktig :)


Kärlek

» Storstädning och bilstäd

Gokväll min vackra

Hoppas att du har haft en bra dag trots regn?

Kan säga att jag har haft fullt upp idag. Hade ingen skola idag så mamma kom hit och hjälpte mig att totalt STOR städa. Putsat fönster, dammat överallt, skurat och jaa allt som har med städning att göra. Blev till och med rengjort på balkongen :) Känns så underbart att det är så rent och snyggt här hemma. Tack så mycket för hjälpen underbara mamma

Även Josefine kom hit. Lunchade sen fick hon äran att hämta Oskar på dagis :)

På eftermiddagen så var vi iväg och byte däck på bilen och städade även den. Har inte gjort annat än att städa idag!!
På pappas jobb så finns det en massa roliga saker att leka med



Stolt pojke i trucken :)

Jag och Henke in action ;)



Tack så jätte mycket för all hjälp mamma och pappa ♥

Oskar var jätte trött när vi kom hem, så det var bara att bada och sen natta honom. Nu sover han så sött i sin säng min älskade underbara prins ♥
Nu är det hockey en stund innan det är dags för läggdags.

Kärlek

» Sommarskor och mys

Gokväll min underbara vän

Blev inget fönsterputs idag, började småregna. Fast det blev en lunch hos mamma och en snabb sväng upp på stan innan hämtning av Oskar :)
Köpte ett par sommarskor till Oskar


Nu på kvällen kom mamma och pappa hit. Pappa och Henke var iväg och köpte nya däck till bilen. Så när dom var borta satt Oskar och målade med mormor, sen blev det mys innan läggdags

Mys med mormor

Mys med morfar

Nu ska jag kolla på lite Gossip Girl innan det är dags att sova :)

Kärlek

» Måndag 14 maj

Godmorgon vacker

Igår kväll när jag skulle blogga så hade jag ingen internet uppkoppling. Blir tokig, det är alltid något som är galet och det är alltid för mig som det krånglar. Vilka problem man kan ha ibland..
Vi gjorde inte alls så mycket igår, Oskar mådde mycket bättre men vi valde ändå att ta det lugnt. Henke var ute en sväng och spelade frisbee golf med grabbarna.

Idag blir det skola och dagis som vanligt. Frågade Oskar om han ville vara hemma idag eller gå till dagis, och jag behöver ju säkert inte ens säga vad svaret blev. Bara hoppas att skrutten håller sig frisk nu, en lång tid framöver.
Blir en kort dag för mig idag, har ju ingen engelska längre så idag är det bara matematik. Och idag ska jag gå tillbaka till början av boken och räkna lite. Har ett prov nästa vecka som inkluderar hela kursen.

Undrar vad det ska bli för väder idag, funderar på om jag kanske skulle ta och putsa fönsterna om det är uppehåll :) Får fundera på det :)


Kärlek

» Kärlek

Hej underbara du

Måste bara få säga att jag har en underbar familj och underbara vänner runt om kring mig och jag är tacksam som har alla sanna ärliga människor i mitt liv :)

Två speciella tack idag vill jag rikta till;

först min pappa, som utan tvekan är världens bästa pappa! Han ställer alltid upp och idag fick han igång min tvättmaskin som inte ens en elektriker kunde få igång. Nu kan jag äntligen tvätta hemma. Tack pappa, jag älskar dig

sen till min underbara svärmor som kom hit med hostmedicin och alvedon till våran sjuka prins. Tack maggan, älskar dig också♥

Även fast jag inte nämnt alla andra i mitt liv så betyder det att jag inte glömt bort er. Ni som alltid finns där och verkligen har varit sanna mot mig under hela mitt liv och ärligt kunnat visat glädje, Jag älskar er

Nu ska jag sova och hoppas att min prins mår bättre imorgon.

Massa Kärlek till er

» Då var det dags igen, vad ska jag göra??

Då var det dags igen..


Oskar hostar så han kräks! Tycker så synd om min prins! Vad kan jag göra? Han har kräkts flera gånger och jag börjar undra vad jag ska ge honom så att han får i sig lite näring. Han dricker vatten men vad mer kan jag ge honom??

Kärlek

» Gårdagens fredagsmys

Godmorgon min vackra vän

Sovit gott? :) Jag slocknade på en gång i går kväll efter hockeyn. Jäkla piss Ryssland och jäkla domare.. men jag har sovit helt okej förutom att Oskar sover oroligt igen. Vaknar stup i kvarten och små gråter :/ Hostar som bara den och allmänt täppt i den lilla näsan. Bara inte min plutt håller på att bli sjuk..

Vi hade ju som sagt fredagsmys igår, och oj vad mysigt det var. Vi hade chips, dip, choklad och jordgubbar :)



Oskar och jag hejjada med sverige tröjor på ;)

Runt nio tiden hade vi en trött pojke, men han ville ligga kvar i soffan :)

En otroligt mysig kväll hade vi. Oskar hejade som bara den och ropade flera gånger "jejja svele" ♥ Kl halv tio så sov våran skrutt :)
Gick och la mig när Ryssland sköt in mål nr 6.. Jaja Sverige har vunnit alla matcher hittills det var bara en tidsfråga innan första nederlaget kom..

Idag vaknade vi halv sju här hemma och sen dess har det kollats på Disney Junior, vi har ätit frukost och nu frukt. Vet inte vad vi ska hitta på idag, känns inte som att det kan bli en dag i parken direkt.

Vad ska du hitta på idag?

Kärlek

» Dagens planer

Godmorgon min vän

Idag kommer jag säkert att vara rätt så blöt när jag kommer fram till skolan. Fast vem vet, det kanske inte regnar alls.
Har bara en lektion idag, matte, sen blir det hem och hämta Oskar vid 12 tiden. Sen ska vi hem och sova middag tillsammans. Ikväll blir det fredagsmys med massa godis och dricka samtidigt som vi ska titta på hockey.


Kärlek

» I´m back

Hej min vackra vän

Har varit borta i två dagar men nu är jag tillbaka med mer och bättre energi. Behövde dom senaste två dagarna för mig själv :) Men nu är jag back on track och redo att köra igång med bloggen igen. Vet att du har saknat mig ;)

Kändes väldigt kul idag när jag kom till skolan, hinner sätta mig i klassrummet och så får vi höra att våran lärare är sjuk. Varför kan inte läraren skriva ut det tidigare på morgonen? Han skrev ut det på fronter 10 minuter innan vi börjar. Tycker faktiskt att Örebro kommun borde införskaffa sig något program som gör att så fort en lärare är sjuk och en lektion är inställd, då ska det gå ut ett sms till varje elev i klassen. Men det kostar väl för mycket och därför vägrar kommunen..
Så eftersom lektionen blev inställd åkte jag och Sara till Gröna Grodan och fikade lite :)

På vägen hem från stan så mötte jag mamma, följde med henne en snabbis upp på stan innan det var dags att hämta Oskar på dagis. Kändes ännu roligare när man kom till dagis och var jätte blöt, jävla regn! Men samtidigt är jag glad att det regnar för då slipper pappa och Josefine problem med pollen allergin :)

Hemma så satte jag och Oskar igång att baka chokladbollar :) Men så fort det blev dags att rulla bollar och kladda lite så vägrade han, så jag fick göra det själv.


Vi bakade på golvet precis som Pippi gör :)

Finns inte så många kvar för Henke går och "smånallar" hela tiden ;)

På eftermiddagen så kom Marika hit och hälsade på. Det var ett tag sen så det var trevlig att träffas och få prata lite. Vem vet, kanske är bäst att passa på medans man kan ;)

Nu ska jag ta och natta min lilla prins sen ta det lugnt resten av kvällen.

Kärlek

» Tisdag

Hej min underbara vän

Passar på att köra ett inlägg innan det är dags att åka till skolan. Har bara historia idag, men tyvärr är det lika segt det. Känns inte lika intressant längre som det gjorde i början.. Kanske beror på läraren jag vet inte..
Hur som helst, det är bara att stå ut för det är ju bara några veckor kvar innan det är slut på denna termin.

Idag började Oskar kl 9 på dagis så innan det så var det bara Pippi som gällde. Han vet när Annika kommer skrika, när Pippi letar efter sin pappa osv. Det märks att vi kollar mycket på Pippi måste jag säga, men vad gör det? Oskar gillar det och då ska han självklart titta på det :)

Oskar visar hur Pippi sover i en film :)

Just nu om jag tittar ut mot dagis gården så ser jag hur Oskar sparkar boll :) Kanske kommer bli en liten fotbollsspelare när han blir större? :)

Nej nu ska jag packa i ordning väskan och sen åka iväg.

Hoppas att du får en bra dag!

Kärlek

» Bra nyheter

Hallå min vän

Idag är min röst lite bättre men fortfarande hes. Förhoppningsvis så är den helt återställd imorgon :)

Dagen har varit hyffsat okej måste jag säga, inte toppen men okej. Hade det inte blåst så kallt så hade den varit toppen. Skolan idag gick jätte bra, fick kanon nyheter!! Jag har från och med idag ingen mer engelska, jag har klarat kursen med MVG i slutbetyg :) Och eftersom jag fick MVG i denna b kurs så skulle min lärare ändra mitt betyg i a kursen även det till MVG :) Så jag slipper göra de nationella proven!! Jag har gjort så bra ifrån mig på alla TMA uppgifter. Är så STOLT över mig själv!! Hurra hurra för mig haha ;)

Efter skolan idag så hämtade jag såklart Oskar så gick vi ut till parken en stund. Fast vi stannade inte ute länge, det blåste och så kom det en massa moln och gjorde det ännu kallare. Sen såg jag på Oskar vissa stunder hur han "darrade" till. Så vi gick hem, kollade på pippi och käkade jordgubbar. Inga fel det heller :)


Nu sover lilleman och jag ska sätta mig i soffan och kolla på Sverige matchen! Tröjan är på, NU KÖR VI ;D

Kärlek

» Häng i parken

Hallå min vän

Dom senaste dagarna har det blivit ett inlägg runt den här tiden märker jag. Kanske borde ändra på det?

Jag har iaf tappat rösten, kan knappt prata. Borde egentligen vara tyst men det är ju inte alltid så lätt när man är så pratglad som jag..
Har fått tag på bilden som togs på mig igår när jag sitter i pappas bil haha ser lite tuff ut måste jag erkänna ;)


Idag så åkte jag och Oskar hem till mamma och pappa. Ville inte sitta hemma.. Sen hade vi med oss den radiostyrda "Rorri" bilen som var trasig. Men eftersom jag har en sån teknisk pappa så kunde han laga den åt oss. Blev en massa piller göra med små små skruvar och fjädrar, men nu fungerar den. Oskar är dock lite rädd för den, men det ska vi allt ändra på.
Var även ute i parken, byggde kakor och sparkade boll. Underbart väder måste jag säga, fast fan för blåsten.





Lilleplutten tvär slocknade redan vid halv åtta, han var jätte trött.
Imorgon är det återigen dags för skola och dagis. Hoppas att min röst har kommit tillbaka lite iaf

Kärlek

» Köping sen Bettorp

Hallå min vän

Idag mår jag lite bättre, tappar dock rösten från och till och är allmänt förkyld. Låter lite roligt när jag pratar :)

Idag så blev det en tur till Köping med mamma och pappa. Självklart så åktes det Camaro dit. Vi hade visserligen tur med vädret och slapp regnet men det blåste kallt. Vi var inte där så länge men en stund blev det iaf. Fick se en hel del snygga bilar och jag fick även modella med pappas bil ;) Lite roligt :)

Oskar fick en klubba av mig, gottegris :)

En tröja fick också följa med hem :)

Efter Köping så åkte vi och käkade sen vidare ut till Bettorp där det var kalas för min kusin Hampus som fyller 16 år idag. Det bjöds på smörgåstårta och en super smarrig marängtårta med glass, jordgubbar och vit choklad, mums!

Oskar och Hampus

Oskar somnade för kanske 45 minuter sedan. Han ville titta på Pippi och äta chips när vi kom hem. Klart vi ska ha det lite mysigt denna lördag.
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries sen ska jag försöka sova..

Kärlek

» Dålig uppdatering

Hallå min vän

Förlåt för dålig blogg uppdatering men vi kom hem kl 20 igår så det var bara att duscha lilleman, natta honom, själv slänga sig i ett bad sen sova. Och idag är jag inte direkt på blogg humör, håller på och bli sjuk, men jag slänger ihop ett snabbt. När Henke kommer hem så ska jag få koppa av och vila lite.

Igår passade vi på att njuta av solen, tog oss en cykeltur upp på stan och fikade på McDonalds.
På vägen upp på stan så åkte vi förbi cirkusen som jag nämnde här om dagen. Vi fick se en häst iaf alla andra djur var inne i sina tält.


Glass, Cheeseburgare och fanta. Lite annorlunda fika men lika uppskattad :)

På kvällen var det dags för klippning, men innan den så sparkade Oskar boll med sin pappa. Hur kul som helst :)


Oskar och jag blåste såpbubblor när Henke klippte sig :)

Innan vi åkte hem så blev det lite mer bollsparkande :)

Oskar innan klippning

Efter klippning :) En helt ny pojke :)


Nu ska jag bädda ner mig under filten, fryser så jag skakar. Usch! Bara slog till här under dagen
Oskar kollar på barnprogram och är lugn och stilla för en gångs skull :) Och snart kommer stora killen hem :)

Kärlek

» Torsdag morgon

Godmorgon min vackra vän

Ska snart bege oss iväg till skolan och dagis. Får se vad vi hittar på idag efter att jag hämtat lilleman. Ikväll ska Oskar iaf klippa sig :) Behövs då lilleman börjar bli lite långhårig :)
Pappa var här igår och hämtade våran bilbarnstol så vi kan låna bilen idag. Anledningen till att vi inte kan åka med våran bil är för att vinterdäcken sitter kvar.. (Henke har inte brytt sig om att byta än) så det är körförbud på den.. Då är mamma och pappa snälla och låter oss låna deras bil. Så Henke får åka till mamma och pappa efter jobbet så kommer vi mötas där :)

Nej dags att slänga i sig kaffet och börja få på Oskar dagens lilla outfit!

Kärlek

» Underbara härliga sol

Hallå min vän

Även denna dag bjöd ju på ett kanon väder! Nu kan jag verkligen känna att sommaren är på ingång :)
Idag efter skolan så åkte jag hem och pluggade lite innan det blev dags att hämta Oskar från dagis. Jag hade med mig hinkar och spadar så vi gick till parken på en gång, hade även med mig jordgubbar och kex så vi fick i oss lite mellis :) Frågade Oskar om vi skulle gå och titta på cirkusen som är här i området, titta på alla djuren, men nej vi skulle stanna i parken och leka. Tror vi kom hem strax efter 16 då jag kände att det var dags att börja med maten.

Oskar tyckte att det var kul att ha sönder mammas kakor :)

Viktigt att dricka vatten nu när det är varmt :)


Idag ville vi gunga lite :)

Hade dock en jätte arg och hysteriskt Oskar med mig hem.. På vägen så ville han stanna och ploppa stenar och visst det kunde vi ju göra. Men så börjar ungen kasta sten bland bilar och då blev inte jag glad. Så jag tog med mig Oskar hem och jag överdriver inte nu när jag säger att ungen bokstavligen slängde sig på golvet i trappen och skrek så det ekade! Han grät och nästan hyperventilerade, kunde knappt andas eller prata så arg var han. Tog mig ett tag att få honom att lugna ner sig kan jag lova.

Nu sover lilleman så gott i sin säng och jag sitter och njuter av en Loka.
Funderar på om man ska dra igång ett avsnitt av Glee eller om man ska krypa ner i sängen och kanske läsa en bok? Hmm decision decision ;)

Kärlek ♥

» Onsdag morgon

Godmorgon min vackra vän

Ska snart börja göra oss klara för att gå till dagis och åka till skolan. Henke börjar sitt nya jobb idag så vi hoppas att allt kommer gå bra för honom :) Det betyder ju att Oskar nu kommer få vara lite längre på dagis, ungefär till halv 3 varje dag. Blir ju en och en halv timme längre och så kommer det ju bli alla dagar i veckan. Fast det kommer ju inte vara några problem, Oskar älskar som sagt sitt dagis så han kommer få ha super kul varje dag :)

Vi hoppas väl på en kanon dag så vi kan vara ute en stund efter dagis :)

Kärlek

» Ute hela dagen

Hallå min vän

Idag har vi varit ute nästan hela dagen och fy fabian så skönt det har varit. Vi har varit ute och lekt i parken och så har jag avslutat kvällen med en lång promenad :)

Tidigare idag så ringde Josefine mig och sa att vi hade gjort planer idag. Jag visste inte vad jag skulle säga, blev mest nervös, för det hade jag glömt bort. Sen skrattar hon och säger att hon bara skojade. Mm jätte kul att göra syster nervös ;) Så hon och Matilda kom hit och fikade lite innan vi alla gick ut i parken. Tog med mig lite filter så satt vi och hade det mysigt. Det sparkades boll och grävdes i sanden





Efter att vi hade varit i parken så gick vi hem och fixade lite mat. Blev grillat med vitlökskroketter och kalla såser. Ärligt talat så är jag fortfarande propp mätt!

Sen blev det promenad med Viktoria. Vi gick en riktigt lång och härlig promenad, bort till naturreservatet oset ut vid småbåts hamnen och sen hem. Innan vi skildes åt så satte vi oss på en trappa och åt piggilin :)
Känns så himla skönt att veta att man faktiskt har varit ute idag och inte bara suttit inne. Och att jag faktiskt har varit ute och gått, fått röra på mig. Men jag måste köpa nya skor för usch vad ont jag har i fötterna.




Nu ska vi gå och lägga oss här hemma. Hoppas att du också har haft en toppen dag :)

Kärlek