» Försvunnet inlägg och tvätt

Igår kväll när jag låg i sängen så skrev jag ett inlägg och la upp bilder.. MEN så började Theo gråta och skrika i hans säng så när jag lägger ifrån mig mobilen råkar jag komma åt knappen som trycker bort PRECIS allt... så jävla typiskt!

Jag bjuder på gårdagens bilder idag istället. Vi var ute och lekte i det fina vädret och Oskar ville hjälpa till med att gunga Theo :)











När vi kom in tyckte jag att det var dags att dammsuga bort all sand och att även passa på att torka golven. Det sistnämnda fixade Oskar åt mig :)



Idag är det tvättstugan som gäller mellan kl 13-16. Soff klädseln ska ÄNTLIGEN bli ren och fin



Och så klart alla kläder, sängkläder och handdukar :)
Ska även passa på att vara ute lite mellan varven och njuta av solen.

Kärlek ♥

» Lika som bär

Jag får alltid höra att Oskar är så himla lik Henke och även sin morfar. Men nu kan jag med glädje säga att han är super lik mig :D


Kärlek♥

» Bättre, ute mys och kvälls gott

Hej du!
 
Oskar är mycket bättre och kopporna börjar redan bli till sårskorpor :) Känns så underbart skönt och vi är otroligt tacksamma att det inte var så allvarligt med koppor. En del barn får ju verkligen jätte mycket prickar, men Oskar har haft några enstaka här och där, knappt några i ansiktet.
 
Idag var hela familjen ute i det fina vädret och lekte. Två olika parker hann vi med innan vi gick in för att äta mellanmål.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sover båda prinsarna och jag har precis öppnat min ben&jerry glass, dags att kolla på andra perioden av hockeyn :)
 
Kärlek

» måndag

Igår var det ingen rolig dag. Det kliade överallt så jag fick smörja in honom titt som tätt. På eftermiddagen var Oskar så trött att det tog inte lång tid innan han somnade. När han vaknade så hade han hög feber och feber frossa/skakningar. Det var verkligen hemskt :-( Efter en dos med alvedon somnade han om och sov från 17 till 01. Sen var han vaken en stund innan han somnade om igen.


Idag är det mer fart i honom och vi har även varit ute och lekt.






Nu ligger prinsen och vilar samtidigt som han kollar på scooby. Förhoppningsvis så kommer han somna snart... eller nu. Kollade precis till honom och nu sover han sött :)

Kärlek ♥

» Sjukstuga och lördagsmys

Sjukstuga här hos familjen Boström/Runfors, Oskar har fått vattenkoppor. Det började redan i torsdags men då var jag inte säker på om det var vattenkopporna. Men sen dess har dom ökat och blivit fler. Trots alla prickar så är det full fart hela dagarna. Hittills har han inte haft någon feber och han är jätte duktig på att inte klia. Istället kommer han till oss och ber oss att smörja in honom :-) Självklart händer det att han kliar men inte alls så mycket och ofta.


Idag så kom Josefine hit för lite mys innan hon började jobba. Vi passade på att laga mat tillsammans, tacos, sen mys i soffan med popcorn och choklad framför gladiatorerna :-)




Nu ska jag plocka undan lite här hemma sen ta bort sminket och borsta tänderna. Sen ska jag SOVA :D

Kärlek ♥

» Torsdag

Hej sötnosar!

Har ni saknat mig? Okej jag är nu tillbaka efter en veckas frånvaro. Har inte haft någon lust att blogga sen har det inte hänt så jätte mycket.

Just nu ligger jag i min gamla säng hemma hos mamma och pappa. Theo ligger bredvid mig och Oskar i mormor och morfars säng. Varför? Jo vi har haft en mysig dag/kväll med Josefine och moster Anna :)
Vi har ätit ost, kex och räkor :)

Blev en hel del prat om allt mellan himmel och jord. En super mysig kväll helt enkelt.
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen :) Frukost mys och mera mys står på schemat ♥

Kärlek ♥


» Världens bästa och avloppsvatten

Hej vännen min!
 
Först ska jag börja med att skriva en liten hyllning till min underbara pappa som fyllde 50år igår :)
 
Till min underbara Pappa ♥
Jag vet att många säger att dom har världens bästa pappa men DU är verkligen världens bästa pappa på alla sätt och vis. Du ställer alltid upp och jag vet att du alltid finns där för mig/oss.
Jag vet att jag kan prata med dig om allt och vi har/kan skratta mycket tillsammans.
Du har sen 4 år tillbaka varit VÄRLDENS bästa morfar till Oskar och i 7 månader även till Theo.
Du är en manlig figur som mina barn kan/kommer se upp till och jag vet att du kommer lära dom mycket saker som dom kommer ha nytta av i sina liv ♥
Vi älskar dig så otroligt mycket och vi är lyckliga över att just DU är vår pappa/morfar ♥♥
 
Idag var det ju inte roligt att vakna upp.. efter att ha druckit morgonkaffet och gett Theo sin gröt till frukost ringde min mamma och sa att jag skulle läsa na.. DRICK INTE VATTEN med stora röda bokstäver,,
Under dagen har man ju kunnat läsa om varför och jaa inte fan är det mysigt.Så jag tog med mig båda kidsen för att handla lite mjölk ost osv osv..
Var där kl 10 när dom öppnade och det var kö IN och folk bokstavligen talat skyndade sig till vatten/drickorna. Jag såg folk som köpte hela kundvagnar fulla med vatten!!
Man undrar ju om folk tror att vi ska ut i krig eller om vi kommer vara "utan" vatten i flera månader..
Jag köpte 3 1,5l vatten men jag upptäckte att det var kolsyrat (trodde jag tog utan). Men jag har kokat och fixat så vi har vatten så vi klarar oss :) Och behöver vi mer så är det ju bara att vi kokar :)
 
Nu ska jag fortsätta med mitt söndagsmys :D
 
Kärlek ♥

» Mysig eftermiddag :)

Idag har vi haft en otroligt mysig dag. Med mig idag när jag hämtade Oskar på dagis var Oliver och Anna. Efter hämtningen så gick vi tillbaka till gården och GRILLADE KORV :) Super mysigt ♥
 
 
 
 
 
 
Theo fick även för första gången sitta på marken (på en påse) och det var otroligt spännande att gå känna på något nytt :)
 
 
 
 
Självklart så fick Theo testa Oskars solglasögon och låt mig presentera The Cool Kid ;D
 
Även Hampus kom förbi efter skolan, men då hade vi redan gått in :) 
TACK Anna, Oliver och Hampus för en otroligt mysig eftermiddag ♥
 
Kärlek ♥

» Tisdag

Den här helgen har jag haft annat för mig än att blogga.. tyvärr.. eller sanningen är den att jag inte har orkar/haft lust.
Vi har ju haft underbart väder så vi har varit ute mycket och lekt :)
I lördags var vi ute på gården och lekte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags tog vi en promenad  till mamma och pappa och även då var vi ute och lekte, men dom korten har jag tyvärr på mobilen. Får börja ta med mig systemkameran överallt :)
 
Igår var vi hemma och tog det lugnt. Jag och Oskar pysslade och målade glasburkar, mera fina ljuslyktor här hemma :)
 
 
 
Idag så mötte jag upp mamma sen blev det en tur upp på stan och JÄVLAR vad jag har shoppat ;D
Har ju sålt lite gamla bebis saker och växlat in lite sparpengar, och för det blev det nya kläder till Oskar :)
Theo har ju en hel del kläder + att han tar ju över Oskars gamla :) Men Theo går inte helt lottlös, jag skickade efter en "overall" som kommer vilken dag som helst :)
MEN detta fick Oskar idag
 
 
 
 
 
Dom här kläderna ville han ta på sig på en gång :)

Även idag var vi ute på eftermiddagen, Sparkade boll och grävde i sanden. Underbart att kunna vara ute på det här sättet. När det är kallt och eländigt vill man ju knappast vara ute..

Imorgon hoppas vi på en lika underbar dag :D
 
Kärlek ♥

» besök på vårdcentralen

Idag fick jag samtalet man inte vill få som mamma. Dagis ringde mig efter lunch och berätta att Oskar varit med om en liten olycka. Han och hans bästis hade lekt i dockvrån och tydligen staplat stolar på varandra. En stol ramlade och Oskar fick den precis på huvudet, och kanten på ryggstödet hade hamnat mitt på pannan vilket resulterade i ett litet jack. Så jag skyndade mig till dagis för att se hur det såg ut och efter en kort bedömning kände jag att jag ville få det kollat. Blev en tur till vc och där fick min prins sin panna "ihop limmad" ♥
Jacket hamna precis vid hårfästet så det kommer inte alls att synas och det kommer bli ett pytte ärr. Han har ett plåster nu som får sitta några dagar innan vi ska/kan ta bort det.
Under dagen har han lekt lite men jag har hållit ett vakande öga på honom. Nu på kvällen sa han att det gjorde lite ont men annars har han inte sagt så mycket.
När jag fick samtalet så fick jag alla möjliga tankar och jag ringde henke som fick "lugna" ner mig en smula ♥


Allt gick bra och det var ingen jätte allvarlig olycka. Det hade kunnat blivit värre, vilket jag är tacksam för att det inte blev ♥ Prinsen var jätte duktig på vc men jag fick säga några gånger att han inte skulle få någon spruta (han var jätte nervös för det) Istället låg han och fråga sköterskan varför hon limma :)

Kärlek ♥

» Besök och 4års kontroll

Igår så hade vi besök av underbara Oliver :) Han följde med och hämta Oskar på dagis vilket var otroligt populärt :) jag fick ingen notis alls utan jan sprang direkt till Oliver! Sen hem och leka med alla nya saker och Oskar visade stolt sitt nya garage (maggan och Micke det är en otroligt bra och uppskattad present)
Vi lagade mat och myste till det genom att sitta i vardagsrummet och samtidigt titta på film :) inte det bästa för Oskar fastande så i filmen så han fick inte i sig så mycket. Han satt mest och gosade :)


Även mamma och pappa titta förbi. Pappa satte upp en hylla i Oskars rum där alla nya spel och pussel ska vara :)

Idag så hade jag och Theo besök av Matilda och lilla Jamie. Vi käkade lite lunch/frukost innan hon kollade på lite kläder.
Sen var det dags att hämta Oskar för att gå till Bvc, 4års kontroll :)
Han fick göra:
*ett syn test och ha en "piratlapp" över ögat
*gå balansgång
*räkna
*berätta om bilder
*måla ett kors
*vägas och mätas 15,8 kg och 1m lång
*hörsel test

Han klarade allt PERFEKT :) Så himla duktig och han lyssnade jättebra när Anette frågade honom något. Flera gånger sa hon att vi har såna otroligt fina pojkar och det har vi verkligen ♥


Nu ska jag försöka sova, har dom senaste kvällarna lagt mig runt 12 vilket känns väldigt sent för mig. Har upptäckt att Theo sover bättre nära mig så han ligger nu i stora sängen, men jag börjar alltid lägga honom i hans säng :)

Kärlek ♥

» Mys och mera paket

Ännu en mysig dag med kalas för våran underbara 4åring.
 
Förmiddagen spenderades med att spela dom nya spelen och pussla nya pusslet. Det var lite svårt men hellre att Oskar får en utmaning än att han ska klara spelet på en gång :)
 
Även jag fick en överraskning idag då Henke kom hem med en fin blombukett till mig :D ♥
 
Idag så kom Maggan och Micke hit med ytterligare paket till Oskars stora glädje :)
 
 
 
 
 
 
 
Spindelmannen och motorcykeln fick han av Carlsson som kom förbi nu på kvällen :)
 
Nu sover båda mina prinsar och jag har precis hällt upp ett glas cola och gjort chips och dip ;D
 
Kärlek ♥
 
 

» För exakt 4 år sedan ..

Onsdagen 3e mars 2010, vid precis detta klockslag, 05.17 kom du till världen, Vi blev föräldrar för första gången och vi fick äntligen efter 9månaders längtan träffa våran prins ♥ Du var och är än idag helt perfekt min "lilla" älskling ♥
Du ger mig så otroligt mycket kärlek och lycka varje dag och jag är stolt över att vara din mamma ♥
 
Grattis min underbara prins, MAMMA ÄLSKAR DIG OÄNDLIGT MYCKET ♥♥
 
 Nyfödd liten Oskar ♥
 
 
 
6 månader ♥
1år♥
2år♥
3år♥
4 år ♥
 
Jag kan inte säga det för mycket eller för ofta! Jag älskar dig Oskar, min prins, min solstråle och min stjärna!
Grattis på födelsedagen ♥♥♥
 

» Kalas för stora prinsen

Idag har vi haft kalas för Oskar som fyller hela 4 år imorgon! Helt sjukt vad tiden går fort!
Vi började dagen med att dekorera hela lägenheten med ballonger och serpentiner :)
Första gästerna som kom var Isabell och lilla Louie. Efter det så strömade alla gäster in :) Oskar fick så himla mycket fina paket och han är SUPER nöjd med alla saker och hela dagen :)
 
 
 

 
 
 
 
 
Spel mys med gamelfarmor :)
 
 
 
 
 
En Spindelmannen dräkt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våran STORA rockstjärna :)
 
Kryper nog snart..
DENNA HAR JAG GJORT ;D
 
 
 
 
Här är allt Oskar fått :)
 
Sparkcykel, kort och choklaspengar av mormor och morfar
RocknRoll set av mig, Henke och Theo
Smurf filmen och spel av gamelfarmor Inger
Spindelmannen dräkt av Josefine
Spindelmannen pussel, flygplan och polisbil av farmor, farfar och Marika
Dinousariebok, popcorn och såpbubblor av Anna, Oliver, Hampus och Niklas
Flygplans memory av Isabell och Louie
 
 TACK ALLA NI SOM KOM! ÄLSKAR ER ♥
 
Kärlek ♥