» onsdag förmiddag

Hej vännen
 
Seg uppdatering, I know, men jag har lite jobbigt just nu och ber om överseende med det. Bebis trycker på för fullt neråt så jag tror han är på väg att fixera sig det sista och förbereda sig.. eller jag hoppas det iaf.
Nätterna går åt till att vakna minst en gång i timmen för att antingen gå upp och kissa eller hitta en bekvämare ställning.
Känns verkligen som att jag bara klagar, och det kanske jag gör också, men vet du vad, det SKITER jag i.
 
Igår så åkte jag och Oskar hem till mamma och pappa som är inne i stan igen. Blev mycket prat och mys och jag passade på att vila lite i soffan :) Oskar busade och lekte med mormor, morfar och moster. 
Myser med morfar ♥
 
Idag tar vi det lugnt här hemma, har städat undan och dammsugit av, samt tvättat en maskin med kläder och handdukar. Ska få med mig Henke ner till affären sen då vi måste köpa mjölk och jag orkar inte och ska inte bära det känner jag. Sen är det lite annat som måste handlas hem också.
Våran vagn som är på service är kvar än och jag har inte hört något om vad som mer kan behövas fixas eller om det bara blir en grund service. Ska bli spännande och se vad det kommer kosta dock ;)
Men huvudsaken är ju att vagnen blir fixad.
Det enda som ska fixas till den sen är en åk/stå bräda som Oskar ska åka på. Vi funderade först på att skaffa en syskonvagn, men eftersom min stora prins börjar bli så stor så finns det inte många vagnar som passar oss. Så vi satsar på en bräda och sen får vi ordna allt på bästa sätt :)
 
Kärlek ♥
 

» Trött, jobbigt osv

Usch nu vill jag inte vara gravid mer.. Nätterna är olidliga och det blir inte många timmars sömn. Det gör ont på alla möjliga ställen och det är svårt att hitta en skön ställning. Och det är 19 dagar kvar, mer eller mindre..
Jag vet ärligt talat inte hur jag ska orka :(
 
Just nu väntar vi på att farmor Maggan ska komma och passa Oskar en stund. Jag och Henke ska ut till Marieberg och lämna in barnvagnen på service sen hitta en liten present till Oskar. Vi ska ge den till honom den dagen bebis har kommit :) En liten present från lillebror typ.
 
Vad som händer och sker resten av dagen får vi se. Just nu vill jag bara sitta framför en fläkt, för jag smälter sakta men säkert bort...
 
Kärlek

» V 38








» Mys dag med min lilla familj

Som du kanske gissade så var vi på Stora Holmen på förmiddagen och lekte. Oskar åkte lilleputte tåget och trampbilarna och denna gång var djuren tillbaka så vi var även inne och klappade på dom :)
Vi började med trampbilar och prinsen visade mer än gärna sin pappa vart och hur man tankade :)
 
Jag och prinsen åkte lilleputte tåget och det var väl ett under att jag kom in och ur vagnen ;)
Stor som ett hus nu mot slutet..
 
Självklart gick vi in till djuren och klappade lite på dom också, eller iaf dom som ville vi klappade.
 
Andra djur som fanns på holmen var
 
Det blev en mysig dag tillsammans med min lilla familj, varmt och outhärdligt vissa stunder, men men, det var ju mysigt och vi hade alla roligt tills Oskar blev gnällig så då åkte vi hem. Och det tog inte lång tid innan vi hittade en utslagen prins på soffan.
Tog ett tag att väcka honom kan jag lova  ;)
 
Nu är det lördagsmys som gäller, och prinsen sitter som vanligt med popcorn (som han alltid vill ha) och tittar på Pippi :) Jag ska vattna blommorna på balkongen, dom ser extremt törstiga ut.
 
Kärlek ♥
 

» vart?

Gissa vart vi är



» Lugn eftermiddag ensam

Trots ett rejält oväder som borde ha lättat upp luften så sitter man just nu och badar i svett. Det är för äckligt och jag kan verkligen inte vara ute, det går bara inte!
Vi kom iväg och storhandlade iaf vilket känns skönt. Nu finns det frukt i massor här hemma :D Och lite andra godsaker ;)
På eftermiddagen så drog Henke och Oskar iväg och badade med Carlsson, Larsson och Gini. Jag valde att stanna hemma. Dels skulle dom bada i Säbylund, vilket jag vägrar, tycker att det är äckligt där.. Sen så känner jag mig för stor, varm och svettig för att vara social idag. Ville bara vara hemma i lägenheten och fixa. Städade lite och plockade undan sen har jag bara njutit av tystnaden! Målat naglarna och bara kopplat av.
Har även hämtat ner bilbarn stolen till bebisen och ligg delen till vagnen. Så nu tror jag faktiskt att jag har allt redo. Imorgon ska jag påbörja att packa BB väskan. Vill att allt är klart och redo den dagen det är dags :) ♥
 
Oskar sover nu efter en rolig dag och jag ska snart göra detsamma. Frågan är ju om jag kan sova när  Henke och Carlsson sitter och skrattar för fullt inne i vardagsrummet ;)
 
Kärlek

» Åskoväder

Jisses vilket åskoväder det var imorse! Jag vaknade av en rejäl smäll strax efter fyra, gick upp och kollade på blixtarna innan det var dags att lätta på blåsan. Sen mötte jag Henke i hallen som vaknat av en annan smäll, så vi satt och kollade/lyssnade tillsammans en stund. Oskar sov djupt igenom ovädret, fast han vaknade vid ett tillfälle och undrade vad det var som lät men han somnade om lika fort igen.
När jag väl lagt mig och NÄSTAN somnat om så kom det en ny smäll, men jag somnade till slut strax innan eller efter 6 sen väckte Oskar mig halv åtta "mamma vi ska gå upp NU"
 
Vad sker idag då? Just nu tvättar jag en massa bebis kläder, förbereder lite då jag funderar på att packa bb väskan nu i helgen så den är klar :)
Kläderna jag beställde kom igår så jag passar på att tvätta dom med alla andra.
Så söta kläder! :D
 
 
Har även "gnuggat"på en del fläckar med galltvål så jag HOPPAS att det funkar på kläderna också :) Spjälsängs skyddet blev ju toppen rent :)
Sen har vi pratat om att handla lite då det ekar tomt i kylen när man öppnar. Behöver FRUKT :D Galen i frukt för stunden!
 
 
 

» Lek&Bus Landet

Hallå där vännen
 
Eftersom vädret var lite sisådär idag så bestämde vi oss för att åka till Lek&Bus landet med Carlsson.
Och herregud vilken rolig dag vi har haft. Det har klättrats, sprungits, hoppats och mycket mer. Vi passade även på att äta mjukglass. För på lek och bus landet får man göra sin alldeles egna mjukglass i bägare eller våffelbägare, inklusive strössel och sås. Man betalar bara 29 eller 39 kr beroende på vad man väljer. Och när grabbarna fick höra det så blev det bråttom till glassbaren. En varsin STOR bägare som dom tryckte i sig för glatta livet blev resultatet  :)
Redo att gå in till leklandet :)
På väg in i klätterställningen
Innebandy match mot pappa :)
Min fina pojkvän :)
Bollhavet var roligt
Även dom vuxna blev barn på nytt ;)
 
 
Haha vilka hade roligast kunde man undra ibland
 
Super roligt :D
Min glada lyckliga prins ♥
Dom njöt ;)
Oskar och jag valde att dela på en glass :)
Det var lite annorlunda trampbilar men Oskar klarade det :)
 
 
En liten "skridskobana" fanns det också och med pappas hjälp fick Oskar åka lite men det var svårt :)
 
Basket med Carlsson :)
Hoppa hoppborg :)
Vulkan rutschkanan var lite läskig så den ville inte Oskar åka
'
Men pappa Henke klättrade upp
"Det är fan 1 mil ner" Citat från Henke
Men ner kom han ♥
Vi avslutade mys dagen med lunch buffé på Pizza planet där även Gini gjorde oss sällskap :)
 
Nu är vi alla trötta efter en dag med mycket spring och aktivitet. Prinsen tjatar om att han ska ha nappen och vila men ABSOLUT inte. Då somnar han och nu är det inte läge att sova. Han får vänta minst en timme till :)
Men vi har verkligen haft det super roligt idag och vi har redan bestämt att det här ska vi DEFINITIVT göra om flera gånger :) Nästa gång ska jag vara med och orka lite mer :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Besök på mvc

Hej vännen
 
Idag så har vi varit på besök på MVC och idag fick jag träffa min "rätta" barnmorska som har haft semester :)
Allt såg bra ut, magen växer precis som den ska och ligger vid kurvan. Mitt blodvärde och blodtryck såg bra ut och bebisens hjärtljud slog fantastiskt bra :)
Hon berättade också att han ligger med huvudet neråt, men han är inte helt fixerad än. Men tydligen så kan han göra det samma dag som värkarna och förlossningen kommer igång. Tydligen väldigt vanligt bland omföderskor :)
Han ligger med ryggen mot vänster sida och rumpan är under vänstra bröstet. Armar och fötterna är vid höger sida, men det stämmer för det är där jag känner mest små puffar! Nu är det ju inte så mycket hårda sparkar längre utan mer lätta puffar som sagt. Men nu börjar ju utrymmet bli litet så det är ju normalt. Som barnmorskan sa, sålänge jag känner rörelser och att han ibland spänner sig så är det bra :)
Bilden är tagen idag
 
Bilden är tagen idag, V37 (v36+2). Det är 25 dagar kvar till bf och nu börjar verkligen ned räkningen. Jag älskar att vara gravid och känna bebisen i magen, men nu börjar det bli tungt och det gör förbaskat ont. Igår så tror jag att jag kände lite förvärkar, men det behöver inte betyda att det är på g än, men man kan fan alltid hoppas :)
 
När vi var på MVC så kom farfar Micke hit och passade grodan. Dom lekte och var ute i parken en stund, men inte länge för Oskar tyckte att det var kallt tydligen. Istället gick dom in med oss när vi kom hem sen åt vi upp tårtan som blev kvar sen igår :)
Fast en liten bit blev kvar till kvällsmat för min del ;)
 
Kärlek ♥

» Vadslagning

Underbara du
 
Oskar har precis lagt sig och jag har gjort i ordning lite vattenmelon för att nu njuta av kvällen och lugnet.
Det blev en mysig dag idag och jag vill tacka alla som kom för att fira min "man" på hans födelsedag :)
Lite tårta har jag kvar men den kommer vi nog äta upp imorgon ;)
Oskar har haft det kul med farmor och farfar, lekt och sparkat boll ute på gården i några timmar.
En annan har suttit och pratat med mamma, syster, svägerska och hennes pojkvän.
Blev en del prat om bebis och nu är vadslagningen igång om när han ska komma till oss, vill du vara med så hojta till ;)
 
Jag gillar och hoppas mest att mamma vinner ;)
 
Slutligen vill jag gratulera min underbara pojkvän. Grattis på födelsedagen, jag älskar dig! Du är min andra halva och det är dig jag vill leva med resten av mitt liv. Du ger mig glädje och du får mig att skratta. Du har gett mig min underbara Oskar och snart har vi ytterligare en liten prins i våran familj ♥ Tack för att du finns i mitt liv och för att du även älskar mig precis som jag älskar dig ♥ Vi två för evigt ♥
 
Kärlek ♥

» Bebis säng och parken

Hej underbara

Ignorera det förra inlägget, ska ta bort det när jag kommer hem. Vi har varit igång sen kl 6 imorse vilket är jobbigt för mig som inte kunde somna förens kl ett inatt. Vi har hunnit bygga ihop bebis sängen och nu är vi ute i parken och leker.












Blir väl att vara ute ett tag till innan vi ska in och äta. Sen ska vi göra en tårta till Henke som fyller år idag ♥

Kärlek ♥

» Jul. 22, 2013

Hej underbara

Vi har hållt igång sen tidigt imorse.

» Jordgubbs plantan blommar

Gokväll vännen
 
Kommer du ihåg för länge sen när jag berättade att Oskar fått en jordgubbsplanta som vi planterade på balkongen? Jo nu jäklar blommar den och det kommer till och med små jordgubbar här och där :D
Så här såg den ut från början
 
Och idag ser den ut så här
 
 
 
 
 
Nu väntar vi bara med spänning på att dom ska bli mogna så ska Oskar få smaka sina alldeles egen odlade jordgubbar :)
 
 
Kärlek
 

» V37








» Ingen spjälsäng än, men bebis kläder blev det

Hej hopp min vän
 
Blev ju inte som jag alls hade tänkt mig att "boa" idag.. När jag skulle montera ihop spjälsängen så ser jag att det fattas 2 träplugg, så jäkla typiskt. Henke lovade mig att han ska till sitt jobb på måndag och ta med sig lite träplugg hem så vi kan få upp sängen :) Han gick ju på semester i fredags, en vecka tidigare. Men vi tänkte samtidigt passa på att kasta våran trasiga bokhylla (som vi nu har monterat ner och ställt uppe på vinden) så, två flugor i en smäll :)
 
Men jag hittade en del kläder som ska tvättas och rengöras som bebis kan ha :)
 
Det enda jag inte tyckte att det fanns gott om var stl 50, för nyfödda. Så jag beställde hem lite från hm, jag vet det kanske är onödigt, men jag vill ha lite att välja på.
Och detta blev det som klickades hem
 
 
 
Nu ska jag sätta mig framför en fläkt igen och försöka att inte svimma i denna värme. Kanske skulle ställa sig i en kall dusch..
 
Kärlek ♥
 
 

» Dags att börja "boa"

Nu ska jag ha roligt :-D Kommer nog få lite tårar i ögonen när jag minns Oskar i alla små bebis kläder och i bebis sängen.



Kärlek ♥

» Hemma i stan igen

Godmorgon ♥
 
Igår kom vi in till stan efter 4 dagar i husvagnen. Oskar har fått gjort en hel del roliga saker och vi har varit ute hela tiden. Tack mamma och pappa för dom dagarna ♥
Tänkte bjuda på lite bilder från system kameran nu så, enjoy :)
Precis vid vattenbrynet kunde Oskar vara utan att få panik
Sparka boll med min morbror Reine var super roligt :)
"Hmm vad håller Morfar på med??"
 
 
"kom lilla fisken och ät våran mask"
En liten stund kunde Oskar hålla metspöet innan han gav det till morfar
"Vad sjutton?!"
"Ahaaaa en fisk"
Säkert avstånd från den hoppande fisken
"Okej mamma skynda dig nu att ta kortet!!!"
"Den var torr"
"Men den var blöt och len"
Stor fiskaren/metaren :)
 
Igår blev det en tripp till Marieberg med mamma,pappa och Josefine innan vi landade ordentligt hemma. Shoppade lite nödvändigheter, järntabletter, sen käkade vi på McDonalds.
När vi sen kom hem så fick vi handla lite, packa upp, tvätta och sen städade vi undan lite här hemma.
Som jag skrev tidigare så hade vi jätte mysigt ute i husvagnen, men det var ändå skönt att komma hem. Sova i min säng var nog det bästa ;D
Har sovit som en prinsessa inatt ;D
 
Just nu ligger Oskar och tjatar om att han vill ut och sparka boll, men innan vi gör det måste han äta frukost vilket han vägrar. Så jag vet inte hur det kommer bli. Frukosten MÅSTE ätas om vi ska gå ut så är det bara.
Vad som händer annars idag vet jag inte. Om jag ska vara ärlig så vill jag ta ner alla bebis kläder och gå igenom dom, sen vill jag också ta ner bebissängen och montera ihop den. Vill börja göra i ordning nu så allt verkligen är klart innan bebis vill komma ut till oss :)
 
Kärlek♥
 

» Metat för första gången

Hej underbara du

Ytterligare en härlig dag och även idag har vi haft saker för oss hela tiden. Vi har återigen spelat minigolf, Oskar tycker att det är super roligt. Även om han för det mesta använder händerna ;-)
På förmiddagen/eftermiddagen kom Anna, Niklas och Reine. Oskar blev förtjust i min morbror Reine och do. sparkade boll och kastade frisbee så det stod härliga till :-)


Nu på kvällen gjorde Oskar en ny sak han aldrig har gjort förut. Jag, pappa och Oskar gick ner till båt hamnen och metade! Super mysigt och roligt! Och Oskars min när vi fick första fisken, oslagbar :-D Sex små abborrar och mörtar fick vi upp och dom kastade vi till fåglarna :-)




Har ännu mer bilder på systemkameran men jag får visa dom när vi kommer hem :-)
Nu sitter lill prinsen och ritar innan vi ska sova. En annan kollar på tv och äter snacks ;-)

Kärlek ♥

» Minigolf

Hej sötnos!

Vilken underbar dag vi har haft! Varmt och skönt. Skönt att vi har nära till sjön så man har kunnat svalka av sig :-) Vi har också hunnit leka i parken och så har Oskar spelat minigolf för första gången :-)








Oskar var super duktig och han lyclsdes sätta bollen i hålet på ett slag vid ett tillfälle :-) Oj vilken lycklig prins jag fick då ♥♥ Min super duktiga prins ♥♥ Nu sover han gott och vi andra sitter och kollar på film och myser.

Kärlek ♥

» Husvagnen

Hej vännen

Igår så åkte jag och Oskar ut till husvagnen för att spendera några dagar här. Natten gick bra, Oskar sov gott hela natten, det var nog mer jag som vred och vände på mig. Bebis spände på ordentligt vissa stunder så det gjorde sjukt ont. Imorse vaknade vi kl halv sju och halv åtta var vi nere vid vattnet och kände.






Redan nu är det varmt och det kommer säkert bli en hel del badande idag. Hoppas att Oskar vill bada också ;-)

Kärlek ♥

» Trasig bokhylla, bebis filt och äntligen tillbaka

Hallå där
 
Idag har vi haft lite att göra jag och lilleman :) Vi har städat undan lite och packat ner alla böcker som har stått i bokhyllan. Anledningen till det är att den ska bort, den är så trasig att den har börjat luta. Och så vill inte jag ha böcker framme så det blev ju två flugor i en smäll :)
Man kan verkligen se hur den lutar :O
 
Sen har vi haft fin besök. Milla och Felicia kom hit och hälsade på :D Hade bakat en ananaspaj som jag bjöd på. Egentligen så var det tänkt att David skulle med också men han hade för ont i ryggen :( Tråkigt men så kan det ju vara ibland. Men det blev ju mer paj till mig och Milla ;)
Mycket prat och skratt blev det också. Och Milla hade med sig en filt till bebis som hon köpte på Ullared. Skit fin och super mysig :D
 
Och idag fick jag ÄNTLIGEN tillbaka min mobil. Det tog bara 5 veckor att få den lagad..
Men nu jäklar är den tillbaka och det känns förbaskat underbart kan jag lova.
Blir att använda den imorgon då den ligger och laddar nu och kommer få göra det resten av kvällen/natten.
 
Nu ska jag dricka mjölk, ska tydligen hjälpa mot halsbränna säger Henke. Haha kan ju vara värt att testa!
 
Kärlek ♥

» Överrasknings kalas :)

Hej hopp vännen min
 
Klart som tusan att jag tidigare idag visste vad vi skulle göra, men jag kunde inte nämna det för att då skulle jag ha förstört en överraskning :) Det är nämligen så att Maggan fyller 60år nu på tisdag och hon väljer att lämna stan inför den dagen. Hur man kan göra det fattar jag inte, födelsedagar är ju mysiga ;)
Så idag åkte vi alla dit och överraskade henne med paket och trevligt sällskap :)
Oskar gjorde ett jätte fint armband som han gav till sin farmor :)

Jag passade på att chasha in min peng från ett vad jag gjorde med Micke ;)
Vi slog vad för länge sen om att när jag är höggravid kommer jag inte kunna stå rakt på benen och rak i ryggen samtidigt som jag nuddar tårna. Men tjooofadderrrullan fick han för det kan jag ;)
 
Oskar var även ute med sin farfar och lekte innan det var dags för oss att åka hem. Nu sover den lilla grodan, och jag äter en skål med nudlar innan jag ska krypa ner i sängen och läsa lite ur den senaste Anna Jansson boken, "När döden kom till bro"
 
Kärlek ♥
 

» Söndag "morgon"

GODMORGON vackra du
 
Jaa jag säger godmorgon fast kl är 12, och det är bara för att Oskar sov till kl 9 idag! Kan fortfarande inte förstå det.. Men skönt var det, trots att man har vaknat några gånger av att mini bebis i magen spänner på och det trycker på alla håll och kanter i kroppen.
Önskar verkligen att den lilla vill komma ut till oss lite tidigare.
 
Igår blev det en underbar dag vid sjön Leken. Jag, Henke, Oskar och Josefine tog bilen dit och träffade Binning, Körberg, Larsson, Beggan, Fia och David. Även Milla, Felicia och Bosse kom dit :) Så vi blev några stycken och trevligt var det :)
Oskar blev "bästis" med Binning och dom sparkade boll och kastade frisbee för fullt tillsammans :)
Vi badade och skrattade en hel del, och jag måste säga att det var underbart skönt att gå ner och svalka av sig i vattnet när värmen blev för olidlig. Om Oskar badade? Ja en gång, men det var bara för att jag TVINGADE ner honom i vattnet då han blev så varm av all lek vid filten. Om han skrek? Ohja men jag mutade med nappen och då gick det bra ;)
Tyvärr glömde jag min kamera hemma och min mobil kamera är inte alls så bra..
Men imorgon eller tisdag får jag tillbaka min mobil som har varit på lagning lite för länge.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som sker, men för stunden så njuter vi alla av att bara ta det lugnt och inte känna en press på oss :)
 
Kärlek ♥

» Parken och plaskdamm

Hej vännen
 
Anledningen till att det inte blev något inlägg igår var att jag var så trött så jag gick faktiskt och la mig redan vid kvart över åtta.. Då kan du ju gissa att jag var skapligt trött.
Men vi var ute hela dagen och Oskar somnade gott i sin säng halv åtta igår.
Vad gjorde vi då? Jo vi hamnade i Sveaparken och lekte samtidigt som vi fick lite färg på kroppen.
 
Idag så tog vi oss en cykeltur till Väståbadet med mamma och Josefine. Finns ju en liten plaskdamm där som vi testade. Men tro inte att Oskar vågade bada där, nej bara fötterna och inget annat fick bli blött.
 
Det blev en mysig dag trots allt och när vi kom hem strax innan fyra var prinsen rätt så trött. Han somnade i sin säng, men det blev en micro vila på 20 minuter. Vill inte att han är vaken för länge ikväll då jag inte vet vad som händer och sker i morgon.
 
Just nu sitter iaf prinsen och har sitt vanliga fredags mys med popcorn och Pippi Långstrump.
 
Kärlek ♥
 

» Trött

Godmorgon
 
Trött, tröttare jag.. Hur kan en treårig unge vara så morgon pigg?? Jag förstår verkligen inte. Strax efter kl 4 imorse så vaknade jag av att prinsen ropade på mig, han ville ligga i våran säng sa han.
Så vi tog med oss täcke och kudde och gick och la oss igen. Nu vet jag inte med säkerhet att han somnade om, men halv sex tittade jag till honom och då låg han där klarvaken!! Kl 6 började han gnälla om att han ville gå upp så det var ju bara att göra det..
Försökte få honom att somna om nu efter att vi hade fått i oss våra frukost, men han vägrade.
Jag kan ju bara gissa hur han kommer vara i eftermiddag/ikväll..
 
Kärlek ♥

» Baka baka liten kaka, rulla rulla liten bulle

Hejsan
 
Idag var det perfekt väder för mig som är gravid och varm ;) Vi har bara varit inne och lekt myst och haft det trevligt. Passade även på att fylla på frysen med lite bullar :D
Hembakade är fan det bästa. 70 bullar fick vi ihop så det borde ju räcka en vecka iaf ;) Haha
 
 
Oskar ville att vi skulle baka chokladkakor också
 
Jag har en super söt hjälpreda i köket :D
 
Nu finns det gott fika bröd här hemma när det kommer främmande :)
 
Kärlek ♥

» Tack för hjälpen

Hej i sommarvärmen :)
 
Idag har jag fått en del gjort tack vare att Maggan kom och tog med sig Oskar ut och lekte :) Jag har fått i ordning i badrummet, eller ja nästan. Och städat av lite :) Varför gör jag det när jag är själv och kan vila? Bra fråga men jag gillar att ha det rent och får jag tillfället till det så fixar jag det. Men jag hann med lite vila också med tredje boken i 50nyanser ute på balkongen :)
Boll sparkande med farmor är SUPER roligt :)
 
Tack Maggan för att du kom och tog med dig Oskar ut i några timmar :) Jag behövde det verkligen och Oskar också.
 
Nu ligger grodan i sin säng och väntar på John Blund. Kommer inte dröja länge innan han somnar gott :)
När han sover ska jag ta mig en dusch och sen mysa resten av kvällen.
 
Kärlek

» Vilken start på morgonen

Hej vännen
 
Vilken start på morgonen! Vaknar 06.42, sätter mig upp i sängen och börjar tok blöda näsblod! Det var bara att springa in i badrummet där Henke står som ett fån och undrar vad som händer. Han i sin tur hade bråttom till jobbet så det blev mest, "men oj vad händer?" "blöder näsblod" "oj klarar du dig själv för jag har lite bråttom" "jadå gå du" Haha och där står jag lutande över handfatet med en rinnande näsa och en liten groda som kommer upp och frågar "kommer det blod från din näsa mamma" "oj nu kom det på magen"
HAHA jaa HERREGUD säger jag bara! :D
 
Just nu sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på en dag som denna. Vet inte om jag orkar göra något ansträngande om jag ska vara helt jävla ärlig. Höggravid och själv med en liten prins som kräver mycket av min uppmärksamhet. Jag vet inte! Börjar ta på mina krafter att vara gravid!
Inatt drömde jag en underbar dröm där våran lilla mini prins hade kommit till världen och jag slapp all smärta och krämpor och kunde lägga mer energi på Oskar..
Bara 40 dagar kvar.. mer eller mindre..
Kom ut kom ut!!!!
 
Kärlek ♥

» Måndag åttonde juli

Hallå
 
Besöket hos mvc gick super bra! Allt såg bra ut och smärtan jag har känt neråt är den lilla grodan som börjar fixera sig :D Jag frågade även om barnmorskan kunde känna efter hur han låg där inne i magen, och tydligen låg han med ryggen åt på vänster sida och fötter eller armar på höger. Men att veta att han börjar fixera sig känns bra. Då vet jag också att trycket kommer att lätta :) Alla mina värden såg bra ut och hjärtat slog bra på minigrodan ♥
 
Efter mvc åkte vi hem och lunchade med mamma som också hade en tid hos sin barnmorska nästan samtidigt som jag. När vi ätit och var mätta blev det en tur ut till parken. Nu ligger min kamera i väskan som står i hallen och jag är ledsen men jag orkar inte gå och hämta den :p Vill bara sitta här där jag sitter och äta min vattenmelon :)
 
Kärlek
 

» Sovmorgon och pannkakor

Godmorgon underbara du
 
Här hemma vaknade vi kl 6 men somnade om till kl 7, underbart :) Sen var det dags att gå upp för att göra frukost åt min lilla grod prins. Nu sitter han och klipper i ett papper och jag har precis förberett lite pannkakor, då det är det enda som grodan vill ha till lunch/middag ibland..
Kl 10.30 ska jag/vi vara på mvc och se så att allt är bra och hur jag ligger på kurvan :)
Vad som händer resten av dagen kommer du nog kunna läsa ikväll ;)
 
Kärlek ♥
 
 

» Mycket sol och bad :)

Hejsan söta du
 
Vilken UNDERBAR dag vi har haft idag!  Klarblå himmel, varmt och strålande solsken :D Vi har njutit för fullt kan jag lova :)
Kl 11 kom Josefine och hämtade upp oss sen åkte vi alla ut till husvagnen för att sola och bada. Idag hade vi med oss Carlsson också så Oskar har haft många lek kamrater :)
När vi kom till husvagnen visade det sig att mormor och morfar hade hämtat vatten och köpt en super rolig leksak som grodan började leka med direkt. Kan säga att vi alla fick oss en varsin dusch några gånger :)
 
Jag lyckades till och med att få in en fullträff på Henke och det kändes jävligt gött ska jag lova ;)
Idag så blev det även bad, men grodan var inte alls så pigg på det. Han följde med mig ut i vattnet men när det var dags att doppa oss så.. ojoj det var inte populärt, han skrek så det hördes över hela stranden. Han verkligen skrek rakt ut "Jag vill inte bada!!!" Hmm det får vi nog öva lite mer på. Men som tur var så fick man ta lite vatten på honom från baljan så han inte blev allt för överhettad. Men en annan badade och det var visserligen kallt när man klev i men efter en stund var det riktigt behagligt :)
 
Färg på kroppen har vi alla fått också så nu på kvällen blev det extra smörjning med after sun lotion :)
Vill tacka alla som var med idag och gjorde dagen så otroligt mysig ♥
 
Försöker få Oskar att sova för natten nu, men han ligger och små nynnar inne i sin säng. Inte ett dugg trött :)
Imorgon ska vi till mvc och barnmorskan. Titta så att jag och den lilla grodan i magen mår bra :)
 
Kärlek ♥

» Latte Macchiato

Godmorgon världen!
 
Börjar min dag med frukost och så ett STORT glas med Latte Macchiato från min nya Tassimo maskin :D
 
Gott ;D
 
Just nu väntar vi på att min syster yster ska vakna, sen blir det bada och sola :) Ska försöka få min lilla rädda groda att bada men jag får se om jag kan lyckas med det ;)
 
Kärlek ♥

» Lördag :)

Hej vännen
 
Kör ett inlägg med bara text idag lovar att imorgon bjuder jag på lite bilder :)
Idag så hämtade Josefine upp mig och Oskar så drog vi ut till husvagnen och mös i det fina vädret. Även Anna och Niklas var där så vi var några stycken :) Mycket prat och lek med andra ord. Oskar sparkade boll för fullt och det blev även en del frisbee kastande. Ett under att han inte somnade på vägen hem, men det var inte långt ifrån. Jag och Josefine babblade på som tusan och frågade honom en massa frågor så han skulle vara vaken den sista biten. Och det var han, vilket resulterade i en unge som inte inte alls ville sova men tio över åtta somnade han gott i sängen med nallen Osso i famnen :)
 
Nej nu ska jag bära tillbaka blommorna som står inne i duschen. Oskar och jag tyckte att dom såg så ledsna ut så grodan fick ge dom en rejäl dusch så nu ska dom ut på balkongen igen.
 
Kärlek ♥

» Tassimo och lek

Hallå där
 
Fick veta lite idag om min saknade mobil som fortfarande är på lagning.. Tydligen så fick service verkstaden in displayer idag så nu ska dom bara laga alla telefoner, inklusive min, innan jag får tillbaka det. Förhoppningsvis så får jag den nästa vecka. Hjälp mig att hoppas okej??
 
Så vad har hänt i våra liv det senaste dygnet kanske du undrar nu? Svaret är inte så mycket ;) Idag så var hela familjen ute på lite ärenden. Och jag fick mig en sak som jag har önskat mig ett tag, nämligen en Tassimo maskin. Nu kanske du undrar vad jag ska ha den till när jag redan har en kaffe maskin och en kaffe bryggare. Jo saken är ju att med en Tassimo maskin kan jag göra så MYCKET mera ;)
Kaffe, te, choklad, espresso, caffe latte, chai latte jaa listan kan bli lång :)
Jag invigde den med en kopp choklad. Ska köpa mig lite mer kapslar så säg till om du vill komma och testa ;)
 
På eftermiddagen så kom Hampus och Kajsa hit för att låna Sex and the city boxen. Dom var även med ut en sväng och sparkade lite boll innan moster Anna och Oliver kom för att hämta upp dom  :)
 
Nu kollar grodan på Pippi Långstrump och äter popcorn, men det är snart dags att sova om jag får bestämma :) 
 
Kärlek
 

» Sova och sparka boll

Hej vännen
 
Det hände inte så mycket idag när Oskar var på dagis så valde jag att lägga mig i soffan och läsa andra boken ur 50 nyanser trilogin. Tyvärr hann jag inte läsa så mycket som jag ville då jag somnade och sov i två timmar :) Men det var skönt och jag antar att jag behövde det.
När jag hade hämtat grodan på dagis så gick vi hem och satte oss på balkongen och åt frukt till mellanmål. Mysigt var det och vi satt och skrattade en del. Det är ju roligt nu när grodan kan prata och verkligen föra en konversation. Blir förundrad varje dag när jag får lära mig något nytt om min lilla prins ♥
Efter att Henke kommit hem från jobbet och vi hade fått i oss dagens middag så gick vi alla ut och sparkade lite boll på gården. Tyvärr blev det inte en sån lång stund då det hände en olycka ute som gjorde att vi fick gå in och hoppa in i duschen :)
Men det var roligt så länge det varade :)
 
Och eftersom grodan inte sovit middag idag så var han trött vid sin normala tid. Lite tröttare kanske man ska säga, då han somnade när jag läste gonatt sagan :)
Själv har jag precis duschat och jag ser fram emot att gå och lägga mig i min nybäddade säng med mina nya fina sängkläder :)
 
Kärlek ♥
 

» Onsdag morgon

Godmorgon min vackra vän
 
Ska jag vara ärlig har jag inte haft bloggen i mina tankar dom senaste dagarna. Har haft fullt upp med annat och mina tankar har vandrat på andra vägar. För tillfället är jag inne i den period i graviditeten då jag bara vill att den ska vara över och jag får känna mig normal igen. Vill ha tillbaka  "min gamla" kropp, min ork, och min rörlighet. Vill inte ha ont i rygg, bäcken och knappt orka ta mig upp för trapporna utan att flåsa som en idiot. Jag vill kunna ligga/sitta på golvet i en evighet och bara leka med bilar med Oskar. Springa ute och sparka boll och bara ha kul. Jag vill helt ärligt kunna titta mig själv i spegeln och känna mig snygg/vacker igen. Spelar ingen roll att ni säger att jag är fin och att det lyser om mig och att magen är super fin. Jag känner mig ändå som en stor kolossal flodhäst. Men det är 45 dagar kvar till beräknad födsel så det är bara att stå ut tills den lilla prinsen vill komma ut till oss.
 
Igår så spenderade jag förmiddagen hos mamma en stund innan det var dags att hämta lillprinsen på dagis. Han gör just nu sista veckan innan han tar sommarlov :) När vi kom hem så hade vi en väldigt trött Oskar som somnade i min famn och sov i en timme.. inte bra. På eftermiddagen så fick kom farmor och farfar och hälsade på. Oskar ville ut i parken och leka med dom så ett litet tag hann dom vara ute innan den började regna. Då kom dom såklart in och lekte efter det.
Att Oskar sov middag igår märktes på kvällen när han skulle sova. Vi la honom den vanliga tiden, halv åtta ungefär, men han vägrade somna. Kl nio tog jag in honom i våran säng och la mig med honom och då somnade han strax därefter. Han sov till strax efter sju imorse så idag hoppas jag att han inte kommer vara så trött och sova när han kommer hem.
 
Nu ska jag plocka bort frukosten och få på oss kläder sen ska vi ta cykeln till dagis.
 
Kärlek ♥