» Så himla glad!!!

Hej finaste du 

Jag är så otroligt glad och har varit det hela dagen!! Fick nämligen förfrågan idag om att börja jobba 100 % fram till sommaren på jobbet :D Jag tacka självklart ja och det känns helt underbart! Från och med tisdag nästa vecka börjar mitt schema, så imorgon ska grundschema lämnas in på barnens förskola  
:) 

Imorgon vankas det jobb igen (love it) och även på torsdag :) Allt bara rullar på och de känns så fantastiskt bra att jag vill hoppa i sängen av glädje :)

Kärlek ♡  

» mys dag med mina hjärtan

Hej vännen 

Idag fick mina barn ha en "ledig" dag med mig. Oskar skulle vara ledig hur som helst egentligen men Theo fick sig en mysdag med mig han också. 

Vi började dagen med att sova till kl 7 sen upp äta mysig frukost med tända ljus :) 
Direkt efter frukosten så började Oskar bygga med sitt nya lego. Koncentrationen var på topp och han bar otroligt stolt över att kunna följa ritningen själv :)


Vi hade också en mysig frukt stund med frukt från igår och kex :) 


Efter det så fick vi fin besök av Viktoria och Nova :) Barnen lekte och jag och Viktoria försökte prata lite  (inte lärt när barnen kräver ens uppmärksamhet hela tiden) ;)

På eftermiddagen fick vi även besök av mamma och Josefine. Mamma ville ha hjälp med håret och snäll som jag är ställer jag upp ;)

Nu ska jag sova, jobba imorgon 7-16 så det blir en lång dag på förskolan för barnen och så klart för mig också :) 

Kärlek ♡ 

» stolt och kalas

Hej fina du 

Efter en fullspäckad helg är jag nu slut som människa.. 

Igår så gjorde jag högskoleprovet och det känns både bra och dåligt. Bra för att jag nu har gjort de, dåligt för att jag är livrädd över att ha misslyckats :( Men jag har gjort det och jag är stolt över mig själv!!

Idag var det äntligen dags för Oskar och Björns kalas för dagis kompisarna :) Vi började redan på morgonen med att pynta och fixa sen vid 15 tiden var det dags. 10 barn och vuxna som samlades i en lokal :) Ljudnivån var hög men oj så kul det var. Glass och tillbehör i mängder, skattjakt med påskägg och paket i massor :) 
Tyvärr kommer jag inte lägga upp bilder här då jag inte har föräldrarnas tillåtelse, men lite bilder på dukningen kan ni få :)




Här är alla fina leksaker som Oskar fick :)


En fantastisk dag och nu ska jag sova. Imorgon ska jag mysa massor med mina två killar ♡

Kärlek ♡

» nya naglar

Hej vännen 

So I'm back.. ;)

Imorgon vänder veckan och snart är det helg igen :) Jag har fått jobba idag och även igår, ska göra några timmar imorgon sen får vi se hur resten av veckan ser ut  :) 

Igår efter jobbet så gick jag och barnen och storhandla. Blev en del, men det var skönt att fylla på kyl och frys igen :) 

Efter handling så blev det en lugn kväll och vi läste lite böcker som vi lånade av Jennie och Björn :)

Idag så fick jag som sagt jobba och efter jobbet så "droppade" jag av barnen hos mamma och pappa. Själv cyklade jag upp på stan och fixade mina naglar ;) 
Fina naglar är bästa känslan 

Sen hem, bada barnen, plocka lite, fixa kvällsmat/välling, natta Theo sen film mys med Oskar :) Helt perfekt avslut på denna dag. Nu ska jag försöka sova, imorgon är det en kort dag på jobbet (som det ser ut nu) 11.30-15 sen ska jag hämta hem 3 (!!) Ungar från förskolan, Oskar ska ha med sig en kompis hem :) 

Kärlek ♡ 

» kalas x2

Hej fina du

Ska alldeles strax försöka sova, måndag imorgon och jag ska jobba igen :) woho!! Fick ett sms nu på kvällen med en förfrågan och såklart man ställer upp :) 

Idag har varit en sån där dag då det har hänt så mycket och barnen har varit uppe i varv nonstop.

Vi började dagen genom att få besök av Viktoria, Nova, Isabell och Louie. Dom firade Oskar lite i efterskott något Oskar inte hade  problem med då han fick paket ;)
En super fin spiderman ryggsäck av Viktoria och Nova och av Isabell och Louie fick han kläder och en fotboll :) 
Barnen lekte och vi vuxna fick prata lite och fika :) 
Tack för att ni kom :)



På eftermiddagen gick jag och Oskar hem till Björn och firade honom :) 5år fyller han och det ska självklart firas med ett superhjälte kalas. Vi fick riktigt god tårta och fika i massor. Barnen fick även godis och tatuering :) 
Tack Jennie, Johan, Björn och Bror för att vi fick komma :)

Nej nuska jag försöka sova så jag är pigg och glad imorgon :)

Kärlek ♡ 

» Jobbiga stunder

Hej fina du

Sitter just nu med en sovande Theo i famnen, orkar inte med dessa jobbiga perioder.. Han vaknar flera gånger varje kväll  och varje gång gråter han hysteriskt och är otröstlig fram tills han lugnar sig i min eller Henke famn. Det börjar bli ganska jobbigt och idag har både jag och Henke varit som två x.

Idag var det dags för bollkul och idag åkte hela familjen för att titta på och Hejja :)


Efter bollkul åkte vi förbi IcaMaxi och handla lite sen hem för en lugn eftermiddag. Oskar tyckte för en gångs skull att det har kul att handla, för på maxi finns det kundvagnar med bilar.


 Jag och Henke har sovit middag och nu kan ingen av oss sova, men jag ska inte sopa det under mattan, jag börjar bli trött. 
Imorgon blir det en dag full av händelser men det återkommer jag om imorgon :)

Kärlek ♡

» Trött och mera jobb

Godmorgon vännen
 
Sminket är kletat på ansiktet och dagens första kopp kaffe står bredvid mig just nu.
Efter denna jobbiga natt kommer jag behöva dricka mycket kaffe för orka..
Theo vakna och var JÄTTE ledsen och fick då sova hos mig för att bli lugn, men istället vaknade han till och var vaken mellan 23-01.. suck.. och väckarklockan skulle ringa kl 6... istället vaknade jag kl 5 och kunde inte andas.. i med nässpray sen var det ju fan ingen idé att somna om.
Herregud så det kan vara ibland eller hur?
 
Igår fick jag jobba lite igen och även idag ska det jobbas. Ska alldeles strax väcka barnen då dom ska vara på förskolan 7,30 själv ska jag jobba 8-16.40(17)
 
Nej nu ska barnen väckas :)
 
Kärlek ♥

» Jobba

Hej vännen ♡

Det blev ingen sjuk Oskar däremot blev det en jobb dag för lilla mig :) Fick ett samtal imorse med en förfrågan och deras klart jag hjälper till när jag kan :) Började jobba 10.15 och sluta 16.40 

Oskar blev väldigt upprörd över att han skulle till förskolan, grät och skrek om att han inte ville gå, att jag vara skoja osv. Tillslut förstod han väl att jag faktiskt skulle jobba och han blev okej med tanken.  Theo däremot blev ledsen när jag lämnade men även han har haft en bra dag. Henke fick för engångs skull vara den som hämta idag :) När jag kom hem satt dom till och med vid köksbordet och åt middag :)

Nu ska jag sova. Rätt så trött.. 


Kärlek ♡ 

» inte igen??

Hej fina du

Jag vet inte om jag orkar mer... börjar befara att nästa unge är på g att bli sjuk :( joo du lästa rätt.. hela kvällen har Oskar sagt att han fryser och att han har ont i halsen :( och nu i helgen har han varit extremt känslig och han har haft väldigt lätt för att gråta. Nu ikväll somnade han i soffan strax innan 19.30
Bara att avvakta och hoppas att han INTE blir sjuk :( 
Theo hostat fortfarande väldigt mycket men det är fart i honom så han är på ett sätt bättre iaf :)

Helgen har för övrigt varit väldigt lugn. Vi har varit ute, cyklat, spelat spel, lekt och firat pappa som fyller år idag. 

Nu sover barnen och vi får se hur natten artar sig. Jag ska passa på att läsa lite den sova. Trött...

Kärlek ♡ 

» Stavmixer och mer cykling

Hej finaste du
 
 

Ytterligare en underbar dag med solsken och lätta vindar, MER såna dagar Tack :)
Idag så var det förskolan som gällde och det var en glad Oskar jag lämnade idag, han vinkade glatt och började genast att leka med en kompis :)
 
Jag och Theo gick och mötte upp mamma för att sen gå och spana in nya Ica Maxi som öppnade idag. Trodde att dom öppna tidigt men det var invigning kl 10 idag så vi kom lite tidigt MEN vi var bland dom 100 första så vi fick en varsin kupong som berättigade oss att få en Stavmixer från Bosh om vi handlade för 100kr :) Lätt gjort så jag kom hem med en stavmixer :)
 
Efter att vi hade varit där gick jag och Theo hem, käkade lunch sen fick Theo ligga i vagnen ute på balkongen och sova. Så skönt för honom och han sov i nästan 2h :)
Hostan är kvar än, men den låter mer rossligt och som att slemmet är på väg att släppa :)
 
Sen hämta vi Oskar på förskolan och mötte upp Josefine, köpte glas sen lek och cykling ute på gården :) Och nu jäklar kan ungen cykla mer, det går jätte bra rakt fram, svängarna är lite svåra men det tar vi nästa gång :) Men idag cyklade han nästan genom hela gården, stolt kille och en ännu stoltare mamma :D
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
Innan vi gick in så väntade på Henke så han fick se när Oskar cyklade :) Oskar var jätte stolt som fick visa vad han lärt sig och stoltheten i Henkes ögon kunde man inte missa heller :) Snart cyklar våran älskling själv utan hjälp :)
 
Nu ska jag stänga ner datorn och börja läsa bok nr 2 i Sagan om Isfolket :)
 
Kärlek ♥

» Sjukdom och grillning

Hej fina du
 
Helgen passerade förbi fort och vi började veckan på bästa sätt med underbart sällskap.
Vi har varit ute mycket, varav hela dagen igår.
Theo är tyvärr fortfarande dålig så honom har jag varit på vårdcentralen med båda igår och idag.
Hostan han har liknar krupp men kan även vara förkylnings astma. Så nu kör vi på mollipect, lepheton och desontol.. kul... njaaa... funkar det njaaa... 
 
Jag kommer bjuda på lite bilder från igår då vi var ute hela dagen och grilla korv till lunch och fikade i solen ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En härlig dag med Oliver, Jennie och barnen och Mamma och Josefine :)
Och Oskar KAN cykla nu!! Han behöver hjälp med starten och man får vara beredd men det kommer mer och mer och snart cyklar han själv överallt! Så stolt att det kom några tårar ;D ♥
 
Idag var det som sagt ett nytt besök på vc annars har vi bara varit hemma, även Oskar.. han vägra släppa taget om mig imorse och grät högt inne på förskolan :( MEN imorgon ska han gå.
Theo får vi se hur det blir, men imorgon blir han hemma. Hör nu hur han hostar för fullt från och till. Har lagt honom i "sommarvagngen" så han sitter upp nu och sover. Lättare för andningsvägarna eller hur man nu uttrycker det :)
Hoppas på en lunare och betydligt lättare natt.
Nu ska jag lägga mig och läsa :D Har lånat en helt fantastisk bokserie av Jennie, Sagan om Isfolket.
 
Kärlek ♥
 

» snabb uppdatering

Hej finaste du 

Uppdateringen har varit dålig pga att jag inte har mått så bra. Började redan i onsdags eftermiddag, frös och ont i halsen. Somnade redan innan 21.30 sen när jag vaknade igång så hade jag så ont i halsen att det brände och sved så fort jag drack. Tappade rösten från och till och hade så hela dagen. Sov till och med med en scarf (!?) för att värmen lindra lite.

Idag mår jag bättre men jag är tok förkyld och för att slippa snyta mig tamejfan hela jävla tiden så har jag papper upp i näsan hela tiden... så läckert... eller inte.

Trots det så fick vi lite fin besök idag av Josefin :) käkade, fikade och var ute en stund. Pappa kom förbi en sväng efter jobbet och satte dit en balans pinne (eller vad det nu heter) på Oskars cykel. Nu kan vi verkligheten öva varje dag :) 


Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova. Imorgon är det dags för bollkul igen :)

Kärlek ♡

» 5år

Hej vackra du
 
Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har en otroligt nöjd 5åring här hemma :D Han är så glad över alla gratulationer och tacksam över alla presenter :)
 
Idag så gick jag upp lite tidigare för att kunna gå in med frukost och sång till födelsedags barnet, men han hann vakna innna men jag skickade honom åter i säng :)
Den glada lyckan i hans ansikte när jag kom in och sjöng kommer jag ha på näthinnan länge :)
Till frukost fick han en smörgås och tårtbit, men bara tårtan åts upp, men han fyller ju år så då får man äta tårta till frukost :)
 
 
 
Sen var det dags att gå till föskolan och idag fick Oskar ta med sig glass och bjuda alla kompisar på :)
Theo (som fick vara hemma idag också) fick följa med mig till affären och handla lite småsaker inför dagen "lilla" kalas.
När man fyller år så får man ju bestäma vad som ska ätas hemma, och jag trodde att Oskar skulle säga hamburgare eller nåt, men nej han ville ha Tacos idag :)
 
 
På eftermiddagen så kom Maggan och Micke hit och firade :) Oskar blev så nöjd med presenterna och när Henke kom hem fick han mer paket av oss :)
 
 
 
 
 
Av oss fick han detta :)
 
 
 
 
 
 
 
Även Theo fick paket :)
 
 
Självklart blev det tårta idag också efter önskemål från Oskar, choklad och vanlij igen, men extra mycket choklad. Han var nöjd med resultatet :D
Haha jag vet den ser slarvig ut men jag är ju ingen mästare direkt :D
Huvudsaken är ju att den är god ;)
 
 
Nu ligger våran 5åring och tittar på en ny scooby film men det är snart läggdags :)
En annan ska gå och duscha för att sen lägga sig och titta på " Realitystjärnorna på godset" :)
 
Tack igen för alla gratulationer och presenter som Oskar har fått, han tackar så mycket han också ♥
 
Kärlek ♥

» Kalas och lära sig cykla

Hej fina du
 
Vilken helg det har varit. Att jobba i fredags gick hur bra som helst, det var så kul att träffa personalen och barnen igen. En del barn som gick sist jag jobba hade slutat, inte så konstigt eftersom det var 1 1/2 år sen :)
Men dagen gick fort och jag hade det super skoj :)
 
Efter jobbet så skyndade jag mig till förskolan där Henke väntade så vi kunde hämta barnen tillsammans sen blev det en sväng till Biltema så vi kunde köpa Oskars present. Av oss, mamma och pappa har Oskar nämligen fått en cykel i 5års present :)
 
Lördagen blev lugn och mysig. På kvällen kom Larsson och Körberg hit och titta på hockey till Oskars glädje :) Han var rätt så uppe i varv och ville knappt somna :)
 
Igår så körde vi på ett litet tidigt födelsedags firande av Oskar :) Mamma, pappa, Josefine, Marika, Anna, Niklas och Hampus kom hit och fikade och gratta prinsen i förskott.
Han var så uppe i varv att istället för att hälsa på alla som kom så ryckte han tag i paketen och öppna dom fortare än kvickt :)
Oskar fick bilar, svärd, tatueringar, ett gosedjur som kan lysa och flygplan.
En nöjd och glad kille :)
 
 
 
<a
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr slutade gårdagen inte lite roligt då Theo blev sjuk.. feber.. och den har hållit i sig från igår kväll och hela dagen idag. Den ligger runt 38.5 hela tiden förutom vid 16 tiden idag då den låg på 39.
Så idag blev det ingen förskola för Theo, istället fick han vara hemma och mysa med mig och Oskar.
Gick och handla lite, mötte mamma som följde med oss hem. Sen ut en liten stund och testa den nya cykeln, samt gunga och leka lite i sanden.
Där och då hade Theo en bra stund, humöret var på topp och han gick runt och skrattade :) Men så kom vi in och efter en stund var han varm som bara den och feber..
 
 
 
Det var svårt att cykla och hålla balansen, men vi ska träna träna och återigen träna varje dag tills Oskar lärt sig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sover dom små liven och jag ska ta och tvätta bort sminket och lägga mig jag också. Imorgon fyller min prins 5år och jag kan inte förstå hur fort tiden går! Skrämmer mig verkligen att det går så fort som det gör.. Mammas älskling..
Imorgon ska han iaf få vakna till sång och frukost på sängen :D
 
Kärlek ♥