» Populära kakor

Det roliga när man bakar och skriver ut det så här är att det tar inte lång tid innan det ringer på telefonen ;)

Min underbara syster och Matilda kom förbi förut och fikade, kaffe och nybakade kakor. ChipChop kakorna blev godkända och det var ju kul eftersom det var första gången jag bakade dom :)


Har också hunnit städa undan nu på kvällen, dammat av överallt så imorgon kan jag bara dammsuga av och skura golven :) Behövs städas efter dagens kakbak :) Smulor överallt.

Har precis kollat klart på en filmen En Dag


Trodde den skulle vara bättre men den var ju så klart sevärd, fast jag måste nog säga att boken är bättre.

Nu ska jag snart hoppa i sängen, har absolut inga planer för morgondagen, ungefär som vanligt, men utvilad vill jag ändå vara :)

Kärlek

» Kakbak :)

Oj vilket kakbak det har blivit idag! Fick nog ihop över 100 kakor sammanlagt så det blev en del :)






Det färdiga resultatet :) Muums :)

Och så kom jag på att mina "kakburkar" är tråkiga gamla godisburkar från affärren så jag valde att piffa upp dom lite.


Nej nu ska det lagas mat innan vi kan "hugga" in på dom goda kakorna :)

Kärlek

» Ingredienserna är klara :)

Har precis stoppat om Oskar så nu ska han sova middag. Min lilla prins var jätte trött och grining så det var bara
att ge honom välling sen i sängen. Vill helst bara ge välling på kvällen, men är man så trött och hungrig så att man gråter av förtvivlan, nja då tar man det snabbaste kortet.

Var precis nere och handlade så nu jäklar ska jag och Oskar baka kakor sen. Vi ska baka drömmar och chipchop kakor :)



Kärlek

» Morgonstund

Godmorgon min vän

Igår kväll innan läggdags så lyxade jag till det med att göra två super goda räksmörgåsar, hade tänkt ta ett glas vin men så blev det inte..

Goda var dom iaf, lite fredags lyx efter en jobbig vecka, tycker att jag var värd det.
Gick och la mig innan tio då det inte fanns så mycket som gjorde att jag ville vara vaken. Var ganska skönt ändå att lägga sig tidigt, för jag vaknade pigg och utvilad idag.

Just nu sitter jag och får i mig mitt morgonkaffe, skulle behöva äta frukost men jag har ingen aptit för stunden..
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Vädret är ju verkligen inte okej, snö?!

Kanske skulle kolla om man har ingredienser hemma och baka lite kakor?


Att kasta lite ballong så här på morgonen är ju super roligt :)

Kärlek

» Jag klarade matte provet!

Jag är så lycklig just nu så det är helt sjukt!!

I förmiddags så mejlade jag till min matte lärare och frågade om jag kunde få mitt provresultat. Jag har gått hela dagen och varit nervös och när jag äntligen vågade titta så.. 24,5 poäng av 37 GODKÄNT!!
För dig kanske inte det ser ut som mycket, men för mig som har stort problem med matematik är detta det bästa som hänt sen jag började skolan!
Nu känner jag att jag verkligen kan och jag ska öva på det jag inte kan. Mitt mål är att klara nästa prov och få ett G i kursen.
Så stolt över mig själv!


Kärlek

» Morgon mys och sovmorgon

Godmorgon

Idag började jag denna dag men en välförtjänt sovmorgon :) Henke gick upp med Oskar och jag fick sova vidare till halv tio :) Så himla skönt!
Har precis fått i mig frukost och nu ska jag ta mig en dusch. Får se vad dagen har att erbjuda :)

Oskar springer runt och "städar" med en våtservett :) Kanske ska låta honom städa på riktigt?

Hans kläder är lite för stora, jag vet! Det är en Barcelona fotbollsdräkt som han har fått av en av Henkes kompisars föräldrar. På baksidan står det 10 Messi. Passar ju min lilla kille som älskar att sparka bollen :)

Kärlek

» Långledigt :)

Känns som att bloggen blir lite lidande ibland, men så kan det ju vara.

Idag hade jag ju då matteprov, jag gjorde mitt bästa och svarade på det jag kunde. Tror det var två frågor som jag inte kunde annars så vart allt ifyllt. Hoppas att jag klarade det annars får jag helt enkelt kämpa vidare.

Nu kan jag äntligen säga att jag kan njuta av långledighet. Ledig fram till den 10april, men jag ska självklart plugga lite under ledigheten. Ska läsa lite ur boken jag håller på med och så har jag ett hemprov i historian att göra.

När jag kom hem idag så blev det mys och lek med mitt hjärta. Vi har sparkat boll, cyklat (inomhus) och målat


På eftermiddagen så kom Andreas (Stampe) hit och hälsade på. Han hade med sig sin flickvän så det slutade med att jag och Angelica satt i köket och pratade medans grabbarna kollade på hockey. Dom gick hem för kanske tio minuter sen så tiden har gått otroligt fort. Har haft det super trevligt :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Några planer för morgondagen har jag inte än sålänge. Är det fint väder ska vi gå ut annars kanske man skulle ta och baka lite kakor?

Kärlek

» Matte, tvättning och handling

Börjar känna ångest inför morgondagens prov. Jag sitter verkligen bokstavligen hela dagarna och läser men det är för svårt vissa stunder. Jag har absolut inga problem med procent räkning.. bara allt annat skit.

Satt inte kvar efter skolan men direkt när jag kom hem så öppnade jag böckerna och pluggade. Kl 13 så körde jag och Henke tvätten tillsammans sen var det dags att hämta min lilla älskling på dagis. Han fick följa med mig ner i tvättstugan och slänga in tvätten i tumlare



Hem plugga ännu mer innan Josefine kom hit en sväng. Josefine och Oskar satt och åt smörgåsrån, men efter ett tag så tyckte Oskar att det var godare att bara slicka bort smöret från smörkniven istället. Alltså vad är det med barn och smaken av smör? Förstår verkligen inte!

Sen kom mamma och pappa och hämtade upp oss och
jag fick äntligen komma iväg och handla igen. Någon tusenlapp fattigare men en full kyl och frys med mat :)
Tack mamma och pappa ♥

När jag kom hem från handlingen så var det ju nästan läggdags för Oskar, men han fick kolla klart på sitt barnprogram först. Helt plötsligt hör jag hur han verkligen blir jätte ledsen och helt förstörd inne i vardagsrummet, så jag skyndar mig dit och där står han vid bordet och stor gråter. Då visade det sig att han blev jätte ledsen när Disney Channels "godnatt" sång spelades. Han blev jätte ledsen för att Musse försvann från tvn ♥ Det har hänt förut men vi har inte tänkt på det.
Så han var helt förstörd i ungefär en halvtimme efter det. Hela tiden så frågade han efter Musse på tv, men jag försökte förklara för honom att Musse skulle sova precis som Oskar, tog ett tag att få honom att somna men nu sover han gott i sängen :)

Kärlek

» Tar gårdagen idag istället

Godmorgon min vän

Dåligt uppdatering om gårdagen så jag kör den idag och du kommer märka varför :)

Blev inte att killarna mötte mig efter skolan igår, Henke tyckte att vädret var för tråkigt. Så efter skolan cyklade jag hem, satte mig direkt vid köksbordet och började plugga matte. Satt hela dagen med en paus för att gå ner och handla sen äta mat.
Henke har lärt Oskar "kasta stenar i en brunn och det säger plupp" leken. Oskar tycker att den är jätte rolig, så medans jag handlade igår så höll dom på med den leken



Sen på kvällen, eller eftermiddagen, så ringde mamma mig och frågade om inte jag ville följa med hem till Josefine en stund. Klart jag kunde det, så jag hoppade på cykeln och mötte mamma sen hem till Josefine. Hon blev allt lite chockad när hon öppnade dörren så var jag också med. Även Veronica var där och vi satt på balkongen hela kvällen, pratade, skrattade och drack lite vin. Kom väl hem vid halv tio, hoppade in i duschen snabbt sen gick jag och la mig.
Super mysigt, tack tjejer ♥

Idag är det matte som står på schemat i skolan. Kanske sitter kvar och pluggar med Sara en stund. Sen hem hjälpa Henke med tvätten, idag kommer han få göra allt själv från början så kommer jag bara komma och hjälpa till när allt ska torkas ;)
Kanske ska iväg och handla idag med mamma och pappa, eller jag hoppas att jag kan följa med. Börjar återigen bli tomt och ekande i både kyl och frys.

Nu ska jag sortera tvätten, lite kan jag iallafall hjälpa till med ;)

Kärlek

» Tisdag morgon

Godmorgon min vän

Oskar är lämnad på dagis och jag njuter i lugn och ro av en kopp kaffe :)
Lämningen idag gick jätte bra, Oskar studsade in på avdelningen och skrattade. När jag sa hejdå så sprang han tillbaka till mig, gav mig en Bamsekram och en puss och sa hejdå ♥ Blir alldeles varm i hjärtat!
Har lämnat in sommarledighets lappen nu och som det ser ut just nu kommer han vara ledig hela sommaren. Skulle det bli någon ändring så är det ju bara att säga till fröknarna :) Nästa vecka ska Oskar vara på dagis (påskveckan), vet att han älskar att vara på dagis så varför inte. Så kommer jag få en chans att plugga i lugn och ro :)

Idag är det bara en lektion sen kommer mina killar och möter mig efter skolan. Kanske stannar till i stadsparken och leker lite :)

Kärlek


» Kul med leksaker

Nu jäklar ska ni få sen vilken häftig leksak Oskar har fått av Henkes kompis Beggan

En Blixten "Rorry" radiostyrd bil! Otroligt gulligt och otroligt snällt av Beggan måste jag säga. Vi var ju såklart tvungna att testa den förut och den låter som tusan och kör fort som satan. Oskar blev lite smårädd ska jag erkänna, men jag och Henke sa att vi får ta ut bilen någon dag och köra ute. Kanske inte verkar så läskigt då och jag vet att Oskar kommer vilja köra med den ute :)
Det var därför mina pojkar var uppe på stan. Tydligen så var bilen trasig så dom var tvungna att byta till en som fungerade. Så nu har vi ytterligare en rolig leksak att leka med i sommar :)

Oskar har lekt och sparkat boll med sin farfar idag. Tyvärr fick jag inte till en bra bild på dom när det sparkades boll men däremot en när dom lagar mat tillsammans


Sen blev det fika med bullar och mjölk.


Kan säga att Oskar var jätte trött vid halv fyra, han hade inte sovit middag underdagen och busat med farfar så det var ju inte så konstigt. Han fick lägga sig och sova för att det inte skulle bli allt för jobbigt. Sen ville vi att han ska kunna somna på kvällen så det räckte med 40min.
Vi valde att avsluta dagen med att äta smörgåsrån och dricka mjölk framför barnprogram

Min skatt

Måste bara avslutningsvis visa vad jag fick av Henke idag :D

Jag ÄLSKAR den! Min nya favvo mugg utan tvekan, Tack älskling♥

Kärlek

» Tyst och tomt

Verkar inte som att det blir parken idag, tycker att det är kallt och trist ute.

När jag kom hem för en timme sen från skolan så kom jag hem till en tyst och tom lägenhet. Grabbarna är
tydligen på stan men dom kommer nog hem snart. Om en stund så kommer ju svärföräldrarna också. Blir väl att fika och leka lite.

Nu kommer dom, mina hjärtan ♥
Och svärföräldrarna hack i häl :)
Kärlek

» Tidsomställning..

Måndag morgon och jag är tröttare än någonsin. Det här med att ställa om kroppen till sommartid är inte den lättaste. När väckarklockan ringde i morse halv sju så var ju klockan enligt vintertid bara halv sex.. Det känns i kroppen när det sker en omställning. Bara hoppas att den snart vänjer sig, gäspar hela tiden och det ögonlocken hänger tungt ner och jag vill bara krypa ner under täcket igen och sova. Vill inte gå ut, vill inte sätta mig och räkna matte eller tala engelska.. Jag vill bara sova!

Är det någon mer än jag som känner av tidsomställningen?

Känner mig lite som denna filur idag ;)

Idag är det skola sen hem och förhoppningsvis så kommer solen titta fram och vädret vara underbart. Då blir det att packa en fika väska och gå ut i parken och leka :) Svärföräldrarna kommer hit runt kl 14 så vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka :)

Kärlek ♥

» Underbara Söndag

Hej min vän

Även denna dag har bjudit på underbart väder! Älskar solen, min bästa vän!
Va skönt det var när man vaknade imorse och insåg att väckarklockan inte stämde, att man faktiskt ska ställa fram tiden en timme. Istället för att vakna kl 6 var kl 7 :) Jag vet att egentligen så är det ingen skillnad, men det känns som det när man verkligen ser på klockan. Vem går inte hellre upp kl 7 än 6??

Blev en tripp ut till marieberg idag med mamma och pappa. Köpte mig ett par tygskor på skopunkten då jag inte äger några. Och det är inte lätt att vara i parken och leka med högklackat ;) Så nu har jag ett par bra skor
som funkar till många tillfällen.
Efter sko shoppingen så följde vi med dom hem och blev bjudna på mat, tackar man ju inte nej till. Alltid gott med mammas mat :)

Såklart så hamnade vi i parken idag också. Det byggdes sandkakor och det blev många turer ner från rutschkanan






Älskar att man kan vara ute nu och njuta av att solen är framme och värmer. Nu kan vi med säkerhet säga att våren äntligen är här!

Nu på kvällen så kom våran favorit Milla hit och hälsade på. Oskar och hon satt och mumsade pommes frites och myste. När prinsen lagt sig för natten så blev det en massa prat om härliga minnen. Vi har upplevt mycket roligt och tråkigt tillsammans. Men vad annat kan man räkna med efter 7 års vänskap? :) Jag vet iaf att i Milla har jag en sann och äkta vän för resten av mitt liv ♥

Nu ropar sängen att jag ska lägga mig. Kanske är lika bra eftersom det är måndag imorgon och en ny skolvecka väntar.

Kärlek

» En dag i parken

Hej min vän

Blev en härlig dag i parken idag. Med oss hade vi Josefine och Viktoria, det blev mycket skratt och mycket prat. Efter ett tag så kom även mamma förbi och sa hej. Hade med mig kaffe ut, och det var så mysigt att sitta i solen med en kopp kaffe i handen och bara njuta :) Älskar att våren är här!





Nu är maten i magen och disken är bortplockad. Nu tänker jag och Oskar ta kväll och ha lördagsmys.
Oskar ska få äta sina choklad ägg som han har köpt, för min del blir det lite mer kaffe :)

Kärlek

» Standard

Godmorgon min vän

Här hemma är det standard att vakna kl 6 på morgonen. Spelar ingen roll hur länge Oskar är vaken kvällen innan, alltid prick kl 6 sitter han i sin säng och sjunger.
Vi har precis ätit frukost och morgon myst lite. Hoppas att denna dag kommer bjuda på något trevlig. Kanske blir att packa en väska med kaffe saft och fika sen gå till parken och leka, vem vet. Fast gör vi det så måste jag leta fram alla hinkar och spadar.. Tror dom är på vinden men jag är inte säker. Måste kolla upp det sen :)

Nej man kanske skulle ta och färga ögonbryna?

Kärlek

» Stan shopping och solande

Hej min vän

Idag valde jag att stanna hemma från skolan, jag vet dåligt av mig, men jag har inte varit på topp idag på något sätt. Fast jag har ändå gjort det bästa av det hela och dagen har varit perfekt.

Nu ska inte du tro att jag var hemma idag och lata mig. Jag pluggade och har nu gjort klart min nyhetsartikel, allt jag behöver göra nu är att skriva ut den och lämna in på måndag.

Som jag skrev igår så gick vi upp på stan idag och hade en mys stund. Köpte en ny vårjacka och keps till lilleman och så passade jag på att köpa färg så jag kan färga ögonbrynen, just nu är dom så bleka så jag ser ut att vara ögonbynslös ;P
Sen blev det lunch med mamma, Josefine och Matilda. Mumsig räksallad till mig och pannkakor med grädde till Oskar :) Lyx :)
När vi gick hem så stannade vi till hos pappa så Oskar fick säga hej. Pappa försökte fixa mina boots som jag har haft sönder, men han hade bara sönder dom mer. Aja bara att köpa nya eller lämna in till skomakare (säger hon som skiter pengar?!)

Oskars nya jacka :)

Klart favvo bilen ska vara på kepsen ;)

Som du ser så fick även påskris följa med oss hem. Var några småpojkar som sålde dom. Lite komiskt, dom sa att den kostade 25kr så jag räckte fram 40, då visade det sig att dom inte hade växel? Hm lite misstänksamt, men jag sa att jag tar den för 20 annars får det vara :)
Vi har klätt den med lite mer fjädrar och några påskägg, så nu står färgklicken på bordet :)

Min underbara söta unge, vad skulle jag göra utan dig i mitt liv ♥

Nu på kvällen var jag iväg och solade för första gången på jag vet inte hur länge. Tänkte ta tag i det där nu och få lite färg lagom till våren och sommaren. Jag valde att sola i 20min, ta det lugnt innan jag kör på ordentligt. Sist jag solade solarium lyckades jag bränna ansiktet och bröstet. Inte så lyckat.
Nu ska jag försöka igen och lite röd är jag men det kommer vara borta så jag kan sola igen på söndag kanske ;)

Kärlek

» Vi krossade Djurgården! Äntligen!

JAAAAAAAAAA ÄNTLIGEN SEGER FÖR ÖREBRO!!!
Och så vann Örebro över Djurgården det är ju bara för jävla härligt :D

Det var en spännande match och jag satt bokstavligen på bordet med en kudde framför munnen och härjade! Haha måste ha varit en rolig syn, men shit vad spännande det var! Ojoj :)

Tandläkar besöket idag gick jätte bra :) Oskar var jätte duktig och visade sina tänder precis som han skulle.
Sen fick jag och Henke lite info om hur vi lättast ska sköta om Oskars tänder. Mindre saft, mindre godis och inte så mycket småätande. Visste du att russin klassas som godis? För det visste inte jag, men nu vet jag.
När besöket var klart så fick Oskar välja en tandborste, såklart så väljer han en rosa med en prinsessa på :)

På eftermiddagen så kom Marika hit och hälsade på :) Hon och Oskar lekte och busade medans jag pluggade lite matte. Sen kom hennes kompis Sandra förbi och efter det så kom mamma och Josefine över en stund. Blev en massa kackel precis som det blir om du släpper ut alla hönor i hönsgården ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, fredag imorgon och det är skola som gäller. Oskar ska få vara på dagis en stund imorgon sen blir det stan :)

Kärlek

» Nu är det snart dags

Hallå min vän

Nu är det snart dags att bege sig mot tandläkaren. Henke hann hem så vi åker bilen :)
Är lite nyfiken. Vad är det dom kommer göra idag? Vad kommer dom säga?
Jaja svaren får vi 12.20 :)

Kärlek till dig

» Tandläkaren

Godmorgon min vän

Har en känsla av att den här dagen kommer vara lika härlig som igår :)

Idag så är jag hemma från skolan, varför? Jo Oskar ska vara hemma från dagis idag för han ska på sitt första tandläkarbesök idag. Och Henke ska på kurs kl 10 så då valde jag att vara hemma och ha en heldag med min lilla prins. Om inte Henke hinner hem till halv tolv så ska vi ta bussen upp till brickebacken.
Hoppas att det kommer gå bra hos tandläkaren, ska försöka att inte visa min rädsla (har tandläkare). Vill att Oskar ska få en sån bra upplevelse som möjligt.

Nu på morgonen så målas det för fullt :)


Nej dags att börja göra sig iordning lite smått :)

Kärlek

» Underbar eftermiddag i lekparken

Hej min vän

Oj vilken underbar dag det har varit! Varmt och riktigt vårväder ute. Att städa och tvätta gick fort idag så det var skönt det, blev ju mer tid till annat :)

Jag och Oskar valde att gå ut på eftermiddagen och sparka boll och leka lite i parken.

Nytt fotbollsproffs på g?


Jag vet jackan är lite kort, ska fixa en ny nu på fredag :D

Äntligen dags att gunga igen :)



Nästa gång tar vi med oss hink och spade :)

Sen kom Matilda hit på lite besök. Blev lite kaffe och glass innan Matilda kom på att hon ville måla, så det var bara att ta fram målarböckerna till henne och Oskar

Okej jag erkänner, jag var också med och målade lite ;)

Hoppas att du också har haft en härlig dag i solen :)
Kärlek

» Morgonmys

Godmorgon min fina vän

Idag känns det som att det kommer kunna bli en härlig dag. Och vad ska vi göra då? Jo städa och tvätta! Fast idag har vi inte så mycket tvätt så det kommer gå fort :)

Igår kväll så kom pappa hit och kollade på hockey med mig. Henke strejkade och vägrade titta eftersom Örebro spelar så dåligt. Även igår blev det förlust med 1-2 till Timerå. Var dock en spännande match och i andra perioden så var det Örebro som spelade bäst, men det räckte tyvärr inte och drömmen om elitserien gick i kras.

Nej nu blir det morgonmys här hemma :)

Kärlek

» Så himla glad

Hej min vän

Just nu är jag så jävla glad! Kommer du ihåg när jag berättade om mitt fördjupnings arbete i historian, det om häxprocesserna?? Jag fick MVG på det!! Känns så jävla kul och härligt! Henke var den som fick kolla först vad jag fick för resultat :) Som vanligt skojade han till det och sa VG, vilket gjorde mig lycklig det också. Men när jag såg att det stod Mvg, oj då blev det hoppande tjoande och en lycklig Johanna här hemma :)
Och jag och Oskar firade med glass :)



Nu är det dags att bada lilleman, sen ikväll är det hockey.

Kärlek

» Har man inget att göra så

1. Hur gammal är du om fem år?
30... fan va ont det gjorde att skriva det ;)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min prins Oskar ♥

3. Hur lång är du?
haha 159..

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
kommer inte ihåg

5. Vem ringde du senast?
Mamma :)

6. Vem ringde dig senast?
En jobbig försäljare

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Ska vi vara hemma hos er eller hos oss?" från Marika

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror nog lite på vad det är jag vill få sagt

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta :)

10. När såg du senast din mamma?
Lördags

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
Innan 6 snåret, vanlig tid här hemma :)

13. Vilken är din favoritjulsång?
Bra fråga..

14. Vilken är din favoritplats?
Hemma

15. Vilken plats föredrar du minst?
Ingen aning

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Två barn och ett härligt familjeliv med stort socialt umgänge :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att vara ensam

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Oskar som busade här hemma innan dagis :)

19. Hur stor är din säng?
Tror att den är 180.. eller större, vet inte

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar :)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Rosa pyjamas byxor och ett linne

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Jag har två och henke har 2

23. Hur många landskap har du bott i?
2 stycken, värmland och närke

24. Vilka städer har du bott i?
Haha räknar bara Örebro som stad ;D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Beror väl på vädret eller?

26. Är du social?
Kan man lugnt säga :)

27. Vilken är din favoritglass?
Gillar nästintill all glass

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Finns mycket gott

29. Tycker du om kinamat?
Bästa som finns :)

30. Tycker du om kaffe?
Oh ja

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe eller o'boy, haha jag vet, behåller barnet inom mig ;)

32. Sover du på någon särskild sida?
Om man menar sida i sängen så höger sida :)

33. Kan du spela poker?
Nej och är inte intresserad av kortspel heller

34. Tycker du om att mysa/kela?
Såklart :)

35. Är du en beroendemänniska?
Nja det vill jag inte påstå

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej men min morfar skulle ha fyllt samma dag som mig om han levde :)

37. Vill du ha barn?
Har redan den underbaraste sonen som finns :) och så klart vill jag ha mer :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Helst bassäng, gillar inte saltvatten..

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Oskar :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja min förlovningsring :)

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Just nu Once Upon a Time och Revenge

44. Kan du rulla med tungan?
Jaa

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hm finns många som kan få att skratta :)

46. Sover du med gosedjur?
Haha har en nalle bredvid sängen

47. Vad har du för ringsignal?
Jennifer Lopez- Papi

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Finns några stycken i någon låda

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min kamera

50. Flirtar du mycket?
Lite flörtig är man väl, skojflirt

51. Kan du byta olja på bilen?
Verkligen inte

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Har inte ens körkort så nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på och läser Breaking Dawn

54. Läser du dagstidningen?
Aftonbladet dagligen på internet

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej men funderar på det..

56. Dansar du i bilen?
Haha bara om det är en bra sång

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix megapol eller så var det rock klassiker

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Måste ha varit något i skolan

59. När var du i kyrkan senast?
Tror det var på en begravning när kommer jag inte ihåg

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Vem minns det egentligen?

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt och jag flög ut på morgonen när jag såg alla kryp inne i tältet

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Henke tror jag

63. Vad lyssnar du på just nu?
Absolut ingenting

64. Har du varit med i tidningen?
Ja det har jag

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Inget vad jag vet

66. Vem såg dig naken senast?
Henke

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Har två, en vit som lyser neonblå när man borstar och en rosa

68. Hur imponerar man på dig?
Genom att vara sig själv och inte spela Allan

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Finns många jag kan prata med

70. Har du någon piercing?
Naveln

71. Din största vinst?
75kr på triss, jag vet STORVINST

72. Civilstånd?
Förlovad och sambo

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Bloggen, facebook och några nyhetssidor.

74. Är du fåfäng?
Haha lite

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Finns nog vissa saker man ångrar att man har gjort i sin ungdom

76. Hur gammal är din pappa?
48år

77. Vilket är ditt drömjobb?
Vet faktiskt inte.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Ja gud ja, finns väldigt mycket man vill göra

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katt

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
1. Är rädd för ormar, spindlar och fåglar 2. Jag har en liten godisgömma...  3. Jag skriver dagbok (inte bloggen)

81. Svär du ofta?
Nångång varje dag

82. Sverige när det är som bäst?
Sommaren :)

83. Kan du åka slalom?
Nej, men så har jag aldrig ens testat

84. Vad har du ätit i dag?
Frukost

85. Vad har du för utbildning?
Är utbildad barnskötare och har planer på att utbilda mig till förskollärare:)

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Ärligt? Inge eller jo mina ögon

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Haha kolla ovan så kan du räkna ut svaret

88. Vilken är din bästa egenskap?
Jag är en väldigt bra lyssnare och en bra vän

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Kan vara lite envis

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Ingen vad jag vet

91. Saknar du något?
Nånting saknar man alltid

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja, det tycker jag :)

93. Vad gör dig arg?
Människor som bara tänker på sig själva och som inte kan glädjas åt andra. Sen hatar jag folk som gör barn illa

94. Vad gör dig glad?
Min underbara familj och mina underbara vänner

95. Har du varit gift eller förlovad?
Är förlovad :)

96. Vad ska du göra i helgen?
Umgås med min son :)

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Kan inte komma på det just nu..

98. Vad har du för laster?
Röker lite då och då men försöker sluta sen är jag en stor godisråtta ;p

99. Vem är din förebild?
Mina föräldrar

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Dricka kaffe och bädda sängen :)


» Mys med min prins

Hej igen min vän

Jag och Oskar har haft en mys stund nu på kvällen

Jag älskar dig min prins, mest av allt ♥

» Nya skor och en boll

Hej min vän

Blev att jag åkte lite tidigare idag från skolan. Missade filmen vi kollade på Engelskan men jag har fixat så jag kan se den här hemma :)
När Henke var på intervju så gick jag och Oskar till Diechmann för att köpa skor. Dom skorna jag ville köpa till Oskar fanns inte i hans stl så det fick bli ett par andra skor nämligen dessa

Och så blev det lite pengar över så då gick vi in på leksaksaffären och köpte

Vi tackar Viktoria så mycket för dessa fina födelesdags presenter :) ♥

Just nu är det väldigt stillsammt här hemma. Oskar leker för sig själv och jag avnjuter en god caffe latte. Ska sätta mig på golvet och leka med mitt hjärta nu.

Kärlek

» Helgen går för fort

Godmorgon min vän

Helgen går alldeles för fort och idag är det åter igen måndag. Nu är det en ny vecka i skolan och ny vecka med lämningar och hämtningar på dagis. Fast idag får Oskar vara hemma med sin pappa eftersom Oskar är ett 15timmars barn på dagis.
Gick och la mig relativit tidigt igår, kl 21 även fast jag inte var så trött. Lyckades somna iaf, men som vanligt så vaknar jag flera gånger under natten. När ska det sluta egentligen??

Idag blir det att skynda sig hem efter skolan. Henke har en intervju idag så jag måste skynda mig hem till Oskar. Ska åka med upp på stan sen ska jag och oskar gå och köpa nya vårskor till lilleman, har sett några på Deischman som jag är intresserad av :) Kanske några nya nagellack till mig också vem vet ;) Såg att dom hade bra pris på Åhlens ;)

Nej in och borsta tänderna sen på med skinnjackan och upp på cyklen :)

Kärlek

» Fullt upp men ändå inte

Hej min vän

Idag känns det som att man har haft fullt upp men samtidigt inte, förstår du? Fick iaf sovmorgon idag så jag gick inte upp förens halv tio, jätte skönt och härligt var det. Inte alltid man får sovmorgon så det uppskattas när man väl får det.
Oskar och jag bakade en morotskaka idag. Haha jag vet, vi bakar alltid det, men jag vet att det verkligen uppskattas av Henke. Sen skulle Marika, Maggan och Micke komma på besök och jag vet att dom också gillar den.
Min lilla prins var så duktig och hjälpte mig att ha i alla ingredienser och som Oskar säger "vippa vippa".

Jag tycker att det är jätte roligt att baka med Oskar för man märker hur kul han tycker att det är. Önskar att man kunde baka varje dag, bara för att det är så roligt. Vem vill komma och äta upp det om jag börjar??

Haha tror nog att min morotskaka är populär, inte mycket kvar av den inte ;D

Nu ska jag sätta mig med alla kort och få in dom i albumet. Härligt söndags pyssel :) Funderar på att poppa mig en skål med popcorn, men jag väntar nog tills allt bra på tv börjar. Kanske skulle kolla på "Det okända"? Var ju ett tag sen jag kollade på det. 


Kärlek

» Tatueringar

Gokväll min vän

Tänker inte ens nämna Örebros spelande för fy fan va dåligt dom spelar, så nu lämnar vi det.

Blev ändå en väldigt mysig stund. Köpte med oss Deiles och åkte hem till pappa och mamma och käkade. Oskar fick sin efterlängtade hamburgare och en rolig "leksak". Idag valde vi tatueringar till funboxen.

En tatuering blev två. Han var så stolt och visa upp dom för alla som ville se :) En elefant och en Panda.
Och när dom försvinner så har vi fler. Funderar på om det finns tatueringar med hans favvo bil på som motiv, du vet, Blixten McQueen "Rorry". Hur fräsigt vore inte det? Ska kolla upp det och se om det finns, för om det finns så ska min prins ha dom ♥

När vi kom hem från mamma och pappa så var det första jag gjorde att tända ljus. Vi har återigen lite små kallt här hemma, men nu är det varmt och skönt.
Hoppas att du också har haft en härlig dag :)

Kärlek

» Sparar pengar

Hej min vän

Ska snart åka iväg och köpa lite mat sen blir det en sväng hem till mamma och pappa och kolla på hockey :) Idag hoppas vi att Örebro vinner och samlar lite poäng, eller vad säger du? :)
Har varit ner och handlat lördagsgodis till Oskar och lite snacks till ikväll, blev så sugen på ostbågar och popcorn. Gott ska det bli :)

Nu börjar jag bli super hungrig och det tror jag att mina killar också är. Oskar har pratat om hamburgare hela veckan så det ska han få idag.

Sparbössan Oskar fick börjar bli väldigt tung. Blir ju några kronor varje dag. Sen är Oskar lite smart, för han går till min väska, tar fram min plånbok och sen tar han pengarna han hittar i myntfacket. Sen tittar han på mig och säger att han ska ha sin sparbössa. Hur kan man säga nej då? Det går ju bara inte! Har en massa pantburkar/flaskor i garderoben som vi ska panta, och dom pengarna ska han få. Iallafall, eftersom bössan börjar bli så tung och full med pengar är det snart dags för en ny. Vad vi ska göra för pengarna? Spara och åka till kolmården i sommar. Oskar ska få se lejon, elefanter och alla andra roliga spännande djur :)



Kärlek ♥

» Lördag morgon

Godmorgon min vän

Här hemma är vi alltid vakna med tuppen eller hur man ska säga. Det spelar ingen roll hur länge vi håller Oskar vaken på kvällen, han vaknar ändå runt 6tiden.
Nu på morgonen har vi hunnit med att gosa, kolla på barnprogram och ätit frukost. Nu börjar det klia i Oskars ben och han vill gärna springa fram och tillbaka eller kasta duplo högt upp i taket.

Får se vad dagen har att erbjuda idag :) Hoppas att den kommer bli trevlig iaf!
Vad ska du göra idag??


Kärlek

» Så mätt..

Hallå min vän

Jag är fortfarande super mätt i magen efter middagen hos mamma och pappa. Det bjöds på gott kött, pommes, majskolvar, lökringar, sallad, mozzarella och såser! Jag är SÅÅ mätt! Blev så lycklig när jag såg lökringar på bordet. Det är ju så jädrans gott! Ska också köpa hem sånt så jag kan äta det här hemma, kommer leva på det och inget annat. Skiter i att jag ska fritera det och hur fett det är. Kan inte låta bli, så jäkla gott!

Nu sitter jag och tar det lugnt och funderar på att titta på andra avsnittet av "Den sista dokusåpan" och några avsnitt av "Elsas Värld". Har lite tankar på att lägga mig tidigt ikväll men jag känner mig själv och det kommer nog inte hända, men jag kan alltid försöka :)

Oskar fick sitta i Henkes knä när vi parkerade bilen. Om Oskar gillade det?
Han var så stolt och vilket leende. Hela vägen hem gick han och
pratade om det, mitt lilla ♥
Kommer ihåg när man själv var liten och fick sitta i pappas knä en liten bit och "köra" bilen. Det var ju så roligt, och pappa fick alltid köra samma sträcka 2ggr, för fick jag göra det skulle Josefine göra det. Rättvist ska det vara :)

Kärlek

» Spring..

Hej min vän

Här hemma är full fart! Oskar vill att man ska räkna till tre och när man gjort det så far han iväg som en raket. Och så springer han mellan kök och vardagsrum. Spring i benen? Kan man nog säga med riktig säkerhet.

Nu känns det som att jag börjar komma ikapp i matematiken, men jag har lite kvar. Tänkte sätta mig i helgen och räkna lite. Målet är att vara där alla andra är i boken på måndag.
Har fortfarande inte kommit på något ämne och det måste jag verkligen göra.

Ska snart åka och äta mat hos mamma och pappa. Börjar bli hungrig så hoppas att det bjuds på något riktigt smarrigt :)



Kärlek ♥

» Fredag

Godmorgon min vän

Vad är det som händer?? Bara ett inlägg varje dag? Nej skärpning nu!
Gårdagen var väldigt lugn och skön. Tog det lugnt och läste lite engelska. Har fått en uppgift i engelskan att vi ska skriva en nyhetsartikel, så jag måste komma på ett ämne att skriva om. Det ska inte vara ett jätte stort arbete, ett A4 men det ska vara uppbyggt precis som en tidningsartikel med rubriker, foto och kolumner (eller hur man stavar)
Nån idé vad jag ska skriva om??
Igår var det ju hockey också, men vad hände? Örebro spelade ju jätte dåligt, dom tappade pucken och missade flera målchanser. Nej dom får se till att spela bättre nästa match. 

Idag är det en kort dag i skolan, har bara matematik. Sen blir det hem vila lite och sen i eftermiddag så ska vi hem till pappa och mamma och äta middag. Pappa fyllde år igår så vi ska dit och säga grattis.


Kärlek

» Torsdag

Godmorgon min vän

Hoppas att allt är bra med dig? Här är det helt okej, lite trött som vanligt så här på morgonen men det kommer ju gå över snabbt.
Blev inget bloggande igår, hade alldeles för fullt upp. Stannade till på ÖoB efter skolan där det blev en liten min.  "shopping". Köpte lite nya städmedel och en ny regnoverall till Oskar. Han har vuxit ur sin gamla så han behöver ju en ny till dagis. Hittade en som dom hade på rea så den kostade bara 149kr! Jätte billigt och bra ju, så nu är det bara en vårjacka, vårskor och regnstövlar som behövs sen är vi verkligen redo för våren.


När jag kom hem så var det dags att börja städa och det blev en ordentlig städning. Rengjorde alla luckor och skåp i köket, ugnen, dammade överallt osv. Tvättningen gick också bra, Henke hjälpte till och verkar nu fatta hur man gör. Han ska få visa att han kommer ihåg det nästa vecka då vi har tvätt tid igen.

På eftermiddagen så kom faster Marika förbi, Henkes syster. Oskar blev överlycklig och dom började busa på engång. Vi gick ner och handlade lite glass, jordgubbar och chokladbollar sen blev det mums fika. Älskar att Ica säljer jordgubbar för 10kr asken, dom är jätte röda och jätte goda.


Innan Marika åkte hem så hjälpte hon mig lite med matematiken, men jag kommer behöva mer hjälp och hon har lovat att ställa upp. Så snäll så ♥
Fick hem resten av alla kort jag beställde i helgen igår, så nu har jag mer kort som ska in i fotoalbumet. Blir att pyssla med det i helgen skulle jag tro.

Nu ska jag göra Oskar redo för dagis innan det är dags för mig att cykla iväg. Ska möta upp Veronica kl 8 och få lite sällskap till skolan. Kanske har lite skvaller och bjuda på också vem vet ;)

Hoppas att du får en underbar!
Kärlek

» Idag ska....

Godmorgon min vän

Just nu har jag en känsla av att kaffe kommer vara min bästa vän idag. Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Oskar vaknade flera gånger under natten och grät och saknade en napp så då är det bara att gå upp gå ut i köket och hämta en, sen lägga sig igen men då dyker nästa upp. En snarkande Henke bredvid mig som samtidigt ligger så nära så jag nästan hamnar utanför sängen. Jag puttar lite på honom tills han hamnar på sin sida och då kan jag lägga mig tillrätta igen. Jaha men sen då? Jo men då är ju jag nästan vaken och kan inte alls somna om igen och när jag väl gör det så börjar allt om från början igen.
Så min bästa vän idag kommer utan tvekan att vara kaffe.

En lektion idag sen ett stopp på ÖoB innan det är dags att åka hem. Ska städa och tvätta idag och jag kan redan nu se att jag kommer ha hur mycket tvätt som helst. Har en överfull tvättkorg och en överfull Ikea påse med sängkläder och handdukar. Eftersom jag låg sjuk förra veckan blev det ju ingen tvättning gjord så därför har jag dubbelt med tvätt denna vecka. Men idag har jag bestämt att Henke ska hjälpa mig med tvätten.
Nu är det så här att Henke fyller 26år i juli och han vet inte hur han sätter igång en tvättmaskin, torktumlare eller torkskåp men det ska jag ändra på idag. Han ska lära sig att tvätta och det är fan på tiden!



Kärlek

» Blomster arrangemang och paket

Hej min vän

Idag kan jag inte säga att det var lika härligt väder som igår. Solen har bara tittat fram några enstaka gånger och det är lite kyligare idag.

Åkte tidigare till skolan idag och försökte räkna i matte, har kommit dit där resten av gruppen var i måndags, men jag ligger inte så långt bakom nu :)
När jag kom ut idag efter sista lektionen så stod Henke och Oskar och väntade på mig. Var så mysigt när Oskar kommer gående och kommer fram och kramar om mig, puss fick jag också. Älskar när Henke och Oskar kommer och möter mig ♥
Stannade till på Blomsterlandet och Willys på vägen hem. Köpte nya tulpaner till köket och nya blommor så jag kunde göra ett arrangemang och ha i vardagsrummet.

Oskar vill åka musse bilen och så klart han fick
det

Så här blev det färdiga resultatet av arrangemanget

Och gissa vad som kom med posten idag?? Jo den efterlängtade filmen, Breaking Dawn del 1. Så nu är det snart dags att dra ihop ett gäng och ha Twilight maraton.

 

Nej nu ska jag ta hand om disken sen ska alla sängar bäddas rent.

Kärlek


» Solsken, Saigon, lek och bus

Hej min vän

Vilken underbar dag det har varit! Blev skinnjackan idag och jag ångrar inte mitt beslut!

Skolan gick iaf bra, har kommit ifatt lite i matematiken efter att jag fått det förklarat hur jag ska räkna, men jag är fortfarande inte riktigt där alla andra är. Som sagt, jag vill inte bli sjuk nåt mer så länge jag går i skolan.
På engelskan idag så fick vi tillbaka en TMA som vi gjorde förra veckan, och ytterligare ett MVG. Blir så stolt över mig själv ;)

På vägen hem idag så lyxade jag till det och gjorde ett litet stopp och köpte med mat hem.

Och fy så gott det var! Använde en kupong så jag fick med mig 2 lådor, fulla till bredden med mat hem, så nu kan man ju säga att jag har mat i några dagar iaf. Henke och Oskar får äta annat, jag ska ha min saigon.

Snart är det dags för Oskar att sova, och efter allt busande och lekande så hoppas jag att han kommer sova gott inatt :)

Kärlek

» Återigen ny vecka

Gomorgon min vän

Återigen så är det måndag och ny vecka. Känner på mig att jag kommer ha mycket att göra eftersom jag låg sjuk förra veckan men det ska vi väl klara av. Jag ska kämpa med att komma i fatt i matematiken och allt annat så klart.
Har en känsla av att jag kommer ha mycket att göra i veckan.

Har börjat vakna igen flera gånger varje natt och sen sover jag lätt så det är som att jag är medveten om allt. Tillslut när jag tittade på kl i morse så var den 05.40 så jag sket i det och gick upp. Kommer bli en lång dag men så är det ibland.

Känns som att det kommer bli en underbar dag ute idag. Ska man kanske ha skinnjackan, eller ska man göra på vinterjackan eftersom jag har legat sjuk?? Hm svårt val, får testa skinnjackan framför spegeln och se hur det känns ;)

Kärlek

» Mysig dag med syster ♥

Gokväll min underbara vän

Hoppas att du har haft en lika härlig dag som jag har haft :)

Hade ju tänkt gå till blomsterlandet idag och sen hem och plantera lite nya blommor men det blev inte riktigt så. Min underbara syster ringde till mig och frågade om inte jag och Oskar ville komma hem till henne och äta mat tillsammans, och det är väl klart vi ville det :) Så när Oskar vaknade tog vi på oss kläder och tog oss en härlig promenad i det härliga underbara vårvädret! Hoppas Hoppas Att våren är här för att stanna!

Passade på att gå in på Hm och Kicks när jag ändå var på stan. Mitt löspuder är snart slut, min ögonbryns penna snart bara en stump och ingen eyeliner. Så det blev lite smink shopping. Hittade även en mascara på kicks till dunderpris, 99kr. Josefine sa att den är bra så jag väljer att lita på henne ;)

Klart stora killen ska gå själv :)

Oskar blev väldigt fascinerad av sin skugga, så han stannade några
gånger och vinkade lite och iakttog den.

Oskar skulle köra vagnen (tur att man kan fälla ner handtaget)

Det var väldigt kul att vara ute på mosters balkong och kolla på alla
bilar och bussar. Jag var ärligt talat riktigt nervös när Oskar sprang
fram och tillbaka på balkongen, högt upp ju!

Köpte några färdiga cupcakes till fikat, men ärligt? Dom var inte goda.
Då måste jag säga, inte för att skryta eller så, men jag bakar
fan så mycket godare cupcakes

Glass, kakor och cupcakes till efterrätt, snacka om socker :)

Så jag får tacka min underbara syster för en jätte trevlig, rolig och mysig dag. Och tack så mycket för den goda maten :) Vi älskar dig♥

Har försökt att sitta lite till nu på kvällen med matematiken, men jag förstår verkligen ingenting. Känner mig helt hopplös. Vill aldrig mer vara sjuk, missar bara viktiga genomgångar som jag verkligen behöver :( Får prata med
min lärare imorgon och se om han kan hjälpa mig att förstå det bättre.
Nu ska jag ta kväll, kanske sätta mig i soffan glo på något tråkigt program, eller så kanske man skulle kolla in "Den sista dokusåpan" på tv6play?? Eller lägga sig och läsa?? Äsch det märks :)

Kärlek

» Söndag

Hej min vän

Äntligen kan jag med all säkerhet säga att jag mår kanon! Lite hostig och så men vafan gör det?? Jag mår äntligen bättre. Och för första gången på 6 dagar så jag gjort mig iordning, vanliga kläder och smink, all in.

Oskar sover middag just nu sen ska vi ta oss en promenix bort till blomsterlandet. Ska köpa lite nya blommor så jag kan göra ett nytt arrangemang och ha på bordet i vardagsrummet, sen en ny fin snitt bukett att ha i köket.
Känner att det ska bli skönt att komma ut lite, även fast det inte blir en jätte lång promenad så är det alltid något.

Nu ska jag sätta mig med min mattebok och räkna lite. Ska försöka räkna dom sidorna jag missade när jag var sjuk. Det är lite svårt, men jag ska iaf försöka :)

Kärlek

» Fotoalbum och mellofestivalen

Hallå min vän

Egentligen så borde jag väl sova vid det här laget men tydligen inte. Sitter här och lyssnar på musik och får in mina kort som jag beställde för en vecka sen i fotoalbum

Älskar verkligen att sitta och bläddra i fotoalbum, så mycket roligare och mysigare :) Och Oskar gillar det ocks så det är ju alltid skoj att titta med honom :)

Melodifestivalen då? Jaa rätt låt vann ju enligt mitt tycke. Loreen har en bra låt med bra rytm, men hon skulle kunna göra en annan koreografi eller vad det heter. Hade ju varit lite roligt om Dead By April vann men jag tror att Loreen har en bättre chans i maj i Baku.
Men allvarligt?? Var det bara jag som reagerade på Norges vinnare?? Hallå kopia av Eric Saade!! Haha var ju det roligaste jag har sett, jaja låten måste ha varit bra eftersom den gick vidare :)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt lilla pyssel sen får vi se om jag kommer somna eller inte, det lär ju märkas ;)

Kärlek

» Underbar dag

Hej min underbara vän

Idag har jag och Oskar haft en super mysig dag tillsammans :) Vi har lekt, busat, läst och gosat och så har vi gjort allt det en gång till!

Mellanmål med jordgubbar och juice (och såklart lite choklad)

Oskar lagade mat åt mig

Det blev kyckling, paprika och tomat

Vi satte hans fåtölj i soffan, vilket blev väldigt spännande

Han har testat mina tofflor :)

Sen gjorde jag det mysigt och dukade upp våran middag vid hans lilla bord
samtidigt som vi tittade på Chuggington :)

Spännande att äta framför tvn

Fick ett litet roligt besök förut av Patricia. Var extremt länge sen jag träffade henne så det var riktigt roligt att hon kom hit. Vi drack lite kaffe och pratade en väldans massa skitsnack, precis som man måste få göra ibland.
Nu sover min lilla älskling redan för kvällen, hade tänkt att vi skulle titta på mellofestivalen, äta chips och godis. Men han var alldeles för trött för det och frågade efter välling så det fick bli sängen tidigt idag :) Eller iofs så lägger han sig alltid vid kl 19 så det är ju inte konstigt, ville bara ha en lång mys stund med min grabb ♥

Om 20min så är det dags, finalen av mellofestivalen. Ska plocka fram godis, chips och cola sen är jag redo att sitta och sjunga med och heja lite.
Hoppas att ni också får en fortsatt trevlig kväll :)

Kärlek


» Äntligen!

Hej min vän

Jag mår äntligen lite bättre! Fortfarande förkyld och hostar som tusan, men febern är borta och det är även lusten att sova så himla mycket.

Gick ner till affären förut och handlade lite lördags mys godis till mig och Oskar. Ikväll blir det säkert lite Chuggington om Oskar får bestämma :)


Sen är det självklart att jag ska titta på Melodifestivalen!! Finalen ikväll, och jag har faktiskt ingen aning om vem som kommer vinna. Jag har mina favoriter så klart så jag hoppas att det kan vara någon av dom :)

Just nu sover Oskar middag och jag ska passa på att vila lite innan jag ska leka och busa med min skrutt! Har saknat att inte kunna göra det på 4dagar, så nu jäklar ska det lekas :)

Kärlek

» Fortfarande sjuk

Hej min vän

Febern vill inte ge sig, så med andra ord jag är fortfarande sjuk. Jag fryser konstant och det känns som att jag bara skakar av kyla vissa stunder. Febern håller sig runt 38grader och verkar inte ha planer på att sjunka ner till normalt.
Vill inte vara sjuk längre. Nu har jag mått så här dåligt sen i tisdags, nu får det vara nog.
Jag dricker mycket och får i mig nåt att äta, men kanske inte så mycket som jag borde få i mig. Men hur lätt är det när man mår som man mår?

Nu ska jag återigen krypa ner i soffan och vila, har inte gjort något annat dom senaste dagarna..

Kärlek

Snälla Gud där uppe i himlen om du finns, låt mig bli frisk och se till att Oskar inte blir sjuk
Tack på förhand
Amen

» Feber

Hej igen min vän

Febern går upp och ner hela tiden, just nu har jag lite över 38grader. Känner mig trött hängig och allmänt tråkig. Jag orkar knappt leka med Oskar, inte ens någon minut.
När lilleman kom hem från dagis kom han in till mig och visade sin present han fick på dagis idag. Dom hade kalas idag eftersom lillen fyllde i lördags. Så Oskar bjöd alla barn och fröknar (på avdelningen) på glass.
Detta lilla mjukisdjur fick han



Trots febern så är vi ju tvugna att äta här hemma, och idag blev det våfflor, grädde och sylt

Fick inte i mig så mycket men lite iaf och det är väl huvudsaken.
Nu ska jag lägga mig och vila. Orkar inte så mycket mer..
Kärlek

» Mycket sömn

Hej min vän

Igår kväll så gick jag och la mig redan strax efter 8, då kan jag säga att alla här hemma redan låg och sov. Vaknade imorse kl 6 men somnade om till kl 7.30 då hade Henke redan gått upp med Oskar. Låg kvar i sängen en stund sen gick jag upp försökte få i mig frukost men det gick inte så bra, slutade med att Oskar åt upp den ♥

Efter att Oskar gått till dagis så hamnade jag i soffan, läste några sidor ur Breaking Dawn (väljer att läsa den i engelskan, jag vet jag velar)


Sen somnade jag till och sov väl från halv tio till halv två. Så jag har fått ganska mycket sömn nu dom senaste timmarna, men jag tror också att det var de som behövdes för jag mår lite bättre.
Skulle egentligen ha fått besök av Milla och David idag, men jag valde att avboka då jag har legat med feber och allt. Vi får ses när vi alla är friska och krya och då jäklar ska vi äta SAIGON. Jag LÄNGTAR!!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Skulle vilja städa här hemma då det ser förjäkligt ut, men både jag och Henke sa att vi hjälps åt när vi mår lite bättre. Ingen idé att överanstränga sig det första man gör :)

Kärlek

» Lite bättre

Hej min vän

Just nu känner jag mig bättre än vad jag gjorde tidigare idag. Kanske kan bero på att jag har fått i mig mat och nu äter jag jordgubbar. Vill verkligen inte vara sjuk, funderar på att gå ner till affären och köpa honung så jag kan dricka honungsvatten.
Får se hur jag gör..

Jag bara hoppas att Oskar inte blir sjuk. Därför proppar jag i honom en massa frukter och annat med mycket vitaminer, och mat så klart!

Kärlek

» Fan fan fan inte igen

Hallå min vän

Fy fan säger jag bara, jag har gått och blivit sjuk!! Räcker det inte med att jag redan äter penicillin?? Nej klart som fan att ödet vill slänga på lite halsont och feber också. Det var den roliga dagen!
Är så arg just nu :( Ville ju göra en lite roliga saker idag med Oskar, men icke sa nicke. Förhoppningsvis så är det bara ett virus som är borta fortare än kvickt. Vill inte vara sjuk, orkar inte vara sjuk.
Usch tycker verkligen så synd om mig själv :(

Kärlek

» Fruktsallad

Hallå min vän

Just nu sitter vi och lyxar oss med att äta en god fruktsallad. Riktigt gott och för att inte tala om nyttigt. Vi verkligen boostar oss med massa vitaminer :)

Det är ananas, jordgubbar, äpple, banan, apelsin och vindruvor

 

Skolan idag gick jätte bra och Oskar fick vara en liten längre stund på dagis då Henke gått och blivit sjuk. Imorgon är jag ledig och då får Oskar också vara det. Är det fint väder har jag lovat att vi ska ut och sparka med den nya fotbollen :)
Resten av kvällen blir det lugnt och skönt, ska försöka läsa lite i boken så jag kommer någonstans. Får se om jag lyckas hitta ro i kroppen så jag kan läsa.

Kärlek

» Ny vecka nya tag

Gomorgon min vän

Blir att åka till skolan idag, känner att jag orkar och att jag faktiskt måste göra det. Har matte första lektionen och idag är det början på nytt kapitel så det kan ju vara bra att gå på genomgången.
Idag känns det som att det kommer bli trist och kallat väder ute, iaf om man tittar ut nu. Ska snart lämna Oskar på dagis, men innan det blir det plocka och fixa lite

Oskar har på sig sin nya tröja som han fick igår av Annelie och Uffe, Zebran blinkar men det syns inte på bilden. Sen fick han fågeln som han håller i och den kvittrar och rör på sig. Så här är det fågelkvitter som hörs nu på morgonen :)

Kärlek

» Full dag och infektion

Gokväll min vän

Ännu en dag som har varit full av händelser, både bra och dåliga.
Idag blev det en promenad upp på stan med mina underbara föräldrar. Köpte ett minnes kort till min nya kamera som jag köpte igår. Tyckte att jag förtjänade en :) Men när jag packade upp den igår och tog kort så kunde jag bara ta 10st sen var minnet fullt. Så idag köpte jag ett större minneskort så jag verkligen kan börja ta kort igen :)
Efter stan så gick vi och matade fåglarna, är lite nervös när jag ska göra det. Blir alltid lika rädd att dom kommer flyga på mig och bokstavligen ta brödet ur min hand. Är lite små rädd för fåglar, men jag gör det för Oskar skull :)

Efter stan så gick jag med mamma och pappa hem och efter en stund så kom min moster Annelie och hennes man dit. Dom har nyss kommit hem från Thailand och hade köpt med lite saker till Oskar (bilder kommer imorgon)
Jätte fina och roliga saker :)

Sen blev det hem, bada Oskar och göra honom redo för kvällen. Vid 17tiden så kom Milla hit. Hon skjutsade mig till jourvårdcentralen vid halv sju. Har gått och åkt på urinvägsinfektion. Det gör äckligt ont att gå på toaletten, så jag vill knappt dricka överhuvudtaget. Har fått penicillin nu som jag ska äta 3ggr om dagen i 5dagar.
Har lovat mig själv att hädanefter ska jag dricka minst 1glas tranbärs juice om dagen. Sägs ju att det ska förhindra en sån infektion, och det här vill jag inte uppleva igen!

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i morgon. Hoppas att natten blir lugn för min del så jag orkar gå till skolan imorgon. Märker när jag vaknar hur jag mår.

Kärlek

» Oskars födelsedag

Gomorgon min underbara vän

Tack till alla er som kom igår och gjorde Oskars födelsedag till en underbart härlig dag! Oskar har lekt hela gårdagskvällen och morgonen med alla leksaker! Han har gosat hela natten med sina två nya mjukisdjur och han somnade helt utarbetad igårkväll :)

En spis av mormor/morfar farmor/farfar och faster Marika
En blå bärgningsbil av mig och Henke
En brandbil av moster Josefine
En råtta av Anna, Niklas, Oliver och Hampus
200kr av Viktoria
Gråa mjukisbyxor av Milla
En borr maskin av Anna, Niklas, Oliver och Hampus
En trähelikopter av Moster Josefine
Tiger av Larsson
Nalle av Anna, Niklas, Oliver och Hampus
Boll av Larsson
En film av Milla
En film av mig och Henke
Målarbok, kritor och klistermärken av Matilda

Det blev en kanon dag med mycket skratt och prat. Alla ni som kom, ni är underbara, Vi älskar er!!






Det var bara några av bilderna från gårdagen :)

Kärlek

» Grattis min lilla älskling på din 2års dag :)

Gomorgon min vän

Idag är det ingen vanlig dag för det är min lilla älsklings födelsedag hurra hurra hurra!!
För två år sen kl 05.17 föddes du och lades i min famn. Jag kan inte beskriva känslan av lycka och den otroligt starka kärleken jag känner för dig. Du är mitt allt och jag älskar dig mer än något annat. För alltid mammas älskling♥


Vi började dagen med att han fick öppna ett paket i sängen, och det var..


En Blixten bok som låter!! Jätte roliga ljud tyckte Oskar :)

Sen lyxade vi till det och åt frukost i soffan samtidigt som vi kollade på Chuggington :)

Min lilla älskling, idag är det din dag! Och du ska veta att det finns många som älskar dig, men ingen
älskar dig lika mycket som din mamma och pappa!
Älskar dig Oskar
Stort Grattis på din stora dag!!

Kärlek

» Allt inhandlat och ballonger med favoriten uppblåsta

Gokväll min vän

Vilken dag vi har haft. Kom iväg och handlade oc blev några tusen lappar fattigare men en kyl och frys samt skafferi rikare :) När vi kom hem så plockade jag in alla varor och sen satte jag igång med bulldegen, Medans den stod på jäsning så passade jag på att damma av överallt. Blev iaf 69 bullar, haha skojigt antal :) Så nu har jag bullar klara, fikat är inhandlat allt som ska fixas imorgon är tårtorna och förberedelserna. Sen ska Oskar få en underbar födelsedag

Väntar på pappa:)

Alla 69bullar, hoppas att dom kommer bli uppskattade :)
Nu på kvällen har jag blåst upp lite ballonger och lagt ut serpentiner. Har köpt ballonger med en av Oskars favoriter på nämligen Rorry Racerbil

Lite av det som kommit upp :)

Nu ska jag gosa in mig i filten och kolla på några avsnitt av Elsas Värld.

Kärlek


» Härliga fredag

Gomorgon min vackra vän

Oskar somnade om efter många om och men igår kväll efter kl 23. Henke gick in till Oskar i går kväll och då hörde jag dom prata eller henke prata och oskar svara
-Oskar du ska sova nu, lägg dig ner
-däääj
-ska du sova hos pappa och mamma?
-aaaaa(med lycka i rösten)

Haha vad ska man säga, klart han ska sova hos oss. Fast vi har sagt det att ikväll ska han sova i sin säng, kan ju inte alltid sova hos mamma och pappa :)

Vi har precis ätit våran frukost så nu är det lek som gäller. Henke åkte nyss till arbetsförmedlingen och efter det ska vi försöka komma iväg och handla. Efter det blir det att plocka in alla varor och sätta bulldegen på jäsning, städa lite, rullar bullar och låta dom jäsa, städa lite till och sen grädda bullarna :)

Kanske ska ta oss ur våra pyjamaser och få på oss vanliga kläder?? Nej vi har gosmorgon en liten stund till :)

Oskar tyckte att det var roligt att riva sönder en servett och sen kasta alla bitar på golvet. Vem som fick äran att plocka upp det? Jag såklart vem annars :P

Kärlek

» Photobox!!

Hallå igen min vän

Upptäckte för en stund sen att jag har ju för tusan fått paket idag! Mina efterlängtade kort som jag beställt har äntligen kommit. Blev medlem på en sida som heter Photobox.se blir man medlem där så får man just nu en välkomst gåva i form av 40 gratis kort. Kan ju vara värt att kolla in det :) 
Så imorgon blir det ytterligare en syssla på min lista, att sortera dom och sätta in dom i album.
Tycker det är så mycket mysigare och roligare att bläddra i ett fotoalbum än på datorn. Har beställt kort enda sen Oskar föddes och har dom samlade i album som ligger på bokhyllan. Älskar att sitta och kolla på kort, man får så mycket minnen och tankarna vandrar tillbaka :)

 

Glömde också att visa ett kort vi tog inne på Åhléns, super gulligt ju :D

 

Just nu ligger Oskar vaken i sin säng och vill inte somna om. Vill inte gå in än och lägga mig själv för då kommer han bara sätta sig upp och vilja komma upp ur sängen. Men jag vet samtidigt inte hur länge jag orkar vara vaken, är verkligen jätte trött och för en gångs skull så vill jag verkligen sova. Får se hur den här kvällen/natten kommer bli.

Kärlek


» Paketen är klara

Gokväll min vän

Då var Oskars paket klara, han kommer fåå.... nej det berättar jag på lördag istället :D
Men iaf nu är det klart och tårtdekorationen är också införskaffad, allt som saknas är en storhandling och det kommer vi fixa imorgon.
Blev en super mysig dag på stan med Josefine och Oskar, vi började med att köpa alla presenter sen så blev det mat på McDonalds. Oskar blev helt lyrisk och skrek högt när vi gick dit.

Jag och Oskar åkte bussen hem, och det är ju alltid spännande, eller iaf enligt Oskar :) Men vad gör man inte för dom små liven, skulle iaf gå genom eld för min lilla kille ♥

Nu sover den lilla och jag ska snart ta på mig mina myskläder, krypa upp isoffan och kolla på Once upon a Time och Revenge! Härlig torsdags kväll.
Imorgon är jag ledig så då ska det handlas, bakas bullar och städas. Hoppas på en liiten sovmorgon men det får vi se om det blir av :)

Kärlek ♥

» Torsdag

Hallå min vän

Idag fick jag en stress fri torsdag :) Hade ingen engelska imorse pga att lärarna har friskvård. Så jag har bara historia och den börjar om timme.
Natten var åter igen inte rolig, Oskar fick sova mellan oss, men det slutade med att han låg vaken och sparkade oss i rygg, nacke och ansikte. Så efter många turer så fick jag honom att somna om i sin säng. Kan inte den där förbaskade hostan ge med sig så vi slipper den!?

Efter skolan idag så blir det en tripp upp på stan och fixa lite födelsedagspresenter åt Oskar. Ska även köpa dekorationen jag kommer behöva till tårtorna. Kommer ha med mig Oskar på stan men det gör inget, syster ska också följa med som sällskap en liten stund.

Nu blir det gosstund innan skrutten ska sova middag.


Kärlek