» Utmärkt och besök

Besöket på bvc gick som vanligt alldeles utmärkt :) Theo är idag 62cm lång och väger 5915g :) Stora killen! Barnmorskan tyckte även att han är otroligt stark i nacken, han är! :)

På eftermiddagen kom Maggan hit och tog med sig Oskar ut en stund. Otroligt sklnt för oss båda. Sen kom även Micke förbi en sväng.
Nu sover båda barnen och jag tänkte göra detsamma. Imorgon ska jag göra något jag inte har gjort på länge, nämligen shoppa..till MIG :D Men självklart så kommer det bli något till barnen också :)



Kärlek ♥

» Oct. 29, 2013

Blev en stressig morgon! kom på halv nio att vi skulle till bvc halv tio! fick skynda mig att göra oss iordning för att sen gå. men vi hann och nu sitter vi och väntar på att få gå in :)




Kärlek ♥

» Måndag

Godmorgon vännen
 
Efter en veckas frånvaro ska jag nu få till ett inlägg. Har haft fullt upp med mina grabbar. Den lilla vägrar vara ifrån famnen, så fort han läggs ner så gråter och skriker han. Oskar är inne i en riktigt jävlig trots period. Får han inte som han vill kommer gnäll, skrik och smäll i dörrar. Så när barnen sover, sover jag.
 
Idag så vaknade båda barnen strax efter kl 5.. jävla vinter tid! Och det märks redan nu på Oskars humör att han vaknade tidigt.. Han blir sur och gnällig för minsta lilla.
Men vi ska klara av denna dag trots enorm trötthet :)
 
 
Kärlek ♥

» Fallande bil och Brandbil

Hej du
 
 Ujuj vilken rolig dag vi har haft!! Vi har nämligen varit på Truck Show idag som anordnades av Tullängens fordon program. Vi gick dit tillsammans med mamma och pappa sen träffade vi även Hampus som "jobbade", Anna och Niklas :) Vi fick även se en bil lyftas upp i luften och sen släppas ner igen (men det var läskigt tyckte Oskar). Han fick sitta i en lastbil OCH en BRANDBIL. Och det var mycket tack vare att mamma och moster Annas fosterbror är brandman och han var där för att kolla att bli släppet gick bra. Och självklart så blinkade och lät brandbilen så det var en ÖVERLYCKLIG prins som gick därifrån :) Han har pratat mycket om det han upplevt och gjort under dagen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek ♥
 

» Jobbiga kvällar och inget internet

Att lova ett inlägg är absolut något jag MÅSTE sluta med! Dels har våra barn gett oss några jobbiga kvällar sen har mitt internet helt plötsligt sluta fungera.. 
Oskar är på dagis och det var som vanligt en glad kille jag lämnade hos sina kompisar :)
Theo däremot gnäller som tusan! Han vill inte ligga själv eller sova. Sover han så handlar det om små powernaps på max 10 minuter sen vaknar han. Går jag ut med vagnen så kan han sova länge visserligen, men hur kul är det att gå en 2timmars promenad själv på en skala 1-10?
Ska till Bvc idag för lite vägning och mätning, då ska jag samtidigt passa på att fråga om lite tips och råd.
 
Lovade ju bilder på våran tripp till skogen och här kommer dom :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek

 

» Söndag morgon

Godmorgon
 
Frågade mig själv frågan förut, "undrar när barnen kommer sova till iaf 9 på morgonen?" Kommer garanterat dröja några år till men man kan ju önska och drömma :)
Oskar vaknade strax innan halv sju men då fick Henke vackert gå upp ;) Sen vaknade Theo runt halv åtta och då kurrade min mage till så det var bara att kliva upp i den kalla lägenheten.
 
Igår så tog vi en liten promenad hem till mamma och pappa. Mamma började jobba kl 13 så det blev en liten mys stund med henne. Men vi käkade hamburgare tillsammans med morfar och moster, vi köpte även lördags godis i massor. Och jaa jag fick även köpa hem lite nya värmeljus ;) Så nu kan ljusen brinna varje dag här hemma ;D
Hos morfar passade vi även på att testa hans match tröja, på Oskar blev det en klänning och både jag och theo fick plats i den samtidigt :) Och självklart var båda grabbarna klädda i sina hockey tröjor igår eftersom det var match :)
 
 
 
 
 
Oskar tyckte inte om solen så han lånade mosters solglasögon ;)
 
När vi kom hem igår så var det mörkt ute och vi tände genast alla ljusen och började vårat lördagsmys. Oskar ville ha popcorn och titta på Scooby Doo innan han kom till mig kl 20 och sa "mamma jag vill sova nu". Det tog inte lång tid innan han somnade det kan jag lova :)
 
Idag ska det bli ytterligare en toppen dag och hela familjen ska åka till skogen för att ta en promenad och leka lite :) Har lovat Oskar att packa med lite frukt också så vi kan ha picknick :)
Självklart kommer jag ta med mig kameran så ikväll lovar jag att det kommer finnas lite fina bilder från våran dag i skogen :D
 
Kärlek ♥
 
 

» underbar vecka

Hej vännen
 
Jag och barnen har haft en underbar vecka, vi har lekt och gosat, haft främmande och ja helt enkelt haft det toppen!
Oskar har varit på dagis och lekt med sina kompisar och jag och Theo har börjat träna lite smått i baby gymmet :) Något som Oskar också tycker är roligt för när han är hemma så ska jag ta bort Theo så han kan leka där ;)
 
 
 
 
Igår så "fyllde" Theo hela 2 månader! Kan inte riktigt greppa att han har funnits hos oss i två månader redan..vart tog tiden vägen? Han växer varje dag och nu är det ju mer vaken perioder vilket är super roligt, han ler mycket och jollrar för fullt. Nu väntar jag bara på ett litet skratt och allt annat underbart som kommer ske :) Hans magknip har även dom blivit bättre och han blir inte lika hysteriskt ledsen som han brukade bli, otroligt skönt!
 
Igår så var vi på överrasknings hejdå fest hos Oliver. Han åker till nya Zeeland nästa vecka och ska vara borta ett halv år så självklart ville vi kramas lite med honom och säga hejdå. Oskar var överlycklig eftersom han skulle få träffa sina stora idoler, och han såg nog till att både Oliver och Hampus busade sig trötta igår :)
Vi blev bjudna på fyra olika, JÄTTE goda pajer och efterrätt. MUMS :)
 
 
 
Idag verkar det bli en jätte fin dag så vi kommer definitivt att gå ut och leka lite. Skulle även behöva gå till ÖoB för att köpa hem lite värmeljus. Är så kallt här hemma så varje dag tänds det lite ljus på kvällarna. Jag och Oskar tänder även ljus på morgonen när vi ska äta frukost för att få den där lilla extra mysiga känslan :)
 
Kärlek ♥

» ovanligt och mardrömmar

Hallå där!

Måndag igen och Henke skulle ha åkt på montage jobb i Umeå. Men när jag pratade med honom sist så hade dom inte ens lämnat Stockholm och då var klockan ca 20.30?! Så jag vet inte alls :/ men jag är iallafall ensam med våra små prinsar!
Idag så har jag städat (ovanligt?) bäddat rent och tvättat. Nu är hemmet underbart rent och snyggt :)
vi har också varit ute en stund och lekt i parken :)








Theo sov så gott i vagnen


Vi har även haft mamma och Josefine här. Oskar lekte med moster och mormor fram tills det var läggdags och dom åkte hem. Men våran prins är inne i en period då han vill sova i våran säng, för enligt honom så drömmer han bara mardrömmar i sin säng. Så när han väl låg i sin säng och jag släckte så började han gråta och skrika i en halvtimme.. jag gav upp.. när han väl hade lagt sig i våran säng tog det knappt fem minuter sen sov han.
Jag hade tänkt titta på Ensam mamma söker, men jag väljer att lägga mig istället så jag orkar morgondagen :)

Kärlek ♥

» Hockey och målade naglar

Hej underbara du

Idag har familjen Boström / Runfors spenderat dagen på olika ställen. Jag och Theo har varit hos mamma och pappa där vi även fick mysa med Josefine :) Oskar och Henke har varit på hockey med farfar och Larsson :) Det var första gången för Oskar och han tyckte det var super roligt :) Han tyckte att det var extra häftigt med inledningen då laget kommer ut för då var det ett slott och eld berättade han glatt för mig :) Eftersom jag inte var med så blev det ju inte så mycket kort tagna, men jag fick ett fint kort skickat till mig från Larsson :)


Lite suddigt men fint ändå :)

Jag och Theo har myst och jag passade på att måla mina naglar när theo gosade med moster, så nu har naglarna färg vilket dom inte har haft sen i somras :)
När hockeyn var slut så tog vi alla sällskap hem. Oskar ligger och sover nu i sin egen säng efter många om och men. Theo har precis somnat (hoppas jag) och jag ska bara skriva detta inlägg innan även jag ska på dejt med John Blund!

Kärlek ♥

» fika stund hos mormor och morfar

Vi fikar och firar kanelbullens dag hos mamma och pappa idag :) Men vi fuskar och köper istället för när sjutton ska man få tid att baka?




Kärlek ♥

» Torsdag

Hej igen! Idag så var det dags för ett besök på bvc med vårat lilla hjärta. Och han växer verkligen så det knakar, 60cm lång och 5280g :) Allt ammande ger resultat ;) Oskar har varit på förskolan och lekt, men idag tog dom kort också! Längtar redan tills jag får se dom :D Annars har vi bara myst idag, natten till idag var riktigt jobbig. Förhoppningsvis så sover båda mina prinsar nu så jag kan göra detsamma :)


Kärlek ♥

» Parken, affär och barnmorskan

Hej min vän
 
Igår blev det en sån där dag då man hade fullt upp med roliga saker :)
Vi började dagen med att morgon mysa och ta det lugnt innan vi gjorde oss i ordning för att sen möta upp mamma. Sen gick vi till "tunnel parken" som Oskar kallar den med lite fika. Efter ett tag så kom även en av mina bästa vänner till parken med sina två ungar.
 
 
 
 
 
Det är lite roligt för mellan Oskar och Nellie skiljer det sig 4månader. Nellie föddes november 2009 och Oskar mars 2010. Och det var ett tag sen som dom träffades men det tog inte lång tid innan dom lekte för fullt :)
Mellan Theo och Max skiljer det en dag, Theo föddes 11e aug och Max 12e :)
 
Efter att ha lekt i några timmar i parken så följde vi med hem till mamma och pappa där Oskar och jag började leka affär, något som Oskar tyckte var super roligt :)
 
 
 
Idag så var det dags för dagis igen och jag har varit hos barnmorskan för en återkontroll. Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Plockat och grejjat som vanligt när inte Theo sitter fast i famnen (vilket är typ hela tiden)
Nu är det snart dags för kvällsmat sen ska Oskar nattas. Och efter det ska jag göra något jag har längtat efter sen vi tog ner badkaret, lägga mig i ett VARMT bad och bara njuta :D

Kärlek ♥