» Jag vet...

Hej min
 
Förlåt för väldigt dålig uppdatering! Fanns ingen lust eller ork alls igår för att skriva. Men nu är jag tillbaka :)
 
Igår så hade vi en dag ute i parken trots lite små tråkigt väder. Vi hade med oss lite picknick och så fick vi sällskap av Josefine och mamma. Mysigt var det :)
 
Idag så tog jag med mig Oskar och mamma på en cykeltur bort till Rusta. Vet inte varför, men jag ville inte sitta hemma utan ville ut och röra på mig. Så jag kom att tänka på Rusta :P Haha ja ibland vet jag inte vad som försiggår i mitt lilla huvud ;)
Iaf så köpte jag lite städgrejor, roligt eller hur? Hittade en hiss gardin som jag är väldigt sugen på att köpa men jag ska fundera ett tag till har jag bestämt. 
Min Prins
 
Efter Rusta så blev det en snabb tur upp till Hm innan vi åkte vidare hem till Josefine på en kopp kaffe :) Och efter det så åkte jag och Oskar hem. Stannade till på dagis och hämtade lite saker som inte behöver vara där över sommaren :) Träffade samtidigt en av hans fröknar. Frågade henne om lite tips om pott träning, men hon tyckte att det kunde vänta till nästa sommar. Vad är bäst egentligen? Känner mig väldigt kluven..
 
Nu sover prinsen, han var så trött (fast det är ju inte konstigt när han inte sovit middag)
Själv blir det lite egentid innan en annan ska sova för imorgon ska jag ha en heldag med min underbara syster :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Onsdag

Hej min vän
 
Ibland är det farligt att inte ha något att göra, för det slutar för det mesta med att man hamnar på stan..
Och så blev fallet även idag :)
En tröja till mig och kalsonger till Oskar fick följa med oss hem idag. Så nu ska vi börja lite smått med att försöka pott träna våran prins. Spännande :)
 
Blev även en stund i parken innan vi åkte och handlade.
Saft paus
 
Blir ett kort inlägg idag, men ibland är det bara så :)
 
Kärlek ♥

» Shopping och hopp i vattenpölar

Hej min vän
Natten till idag var ganska jobbig. Prinsen har vaknat stup i kvarten och gråtit. Och inte bara en gång utan ett x antal gånger så fick jag leta efter nappar. Måste försöka vänja av honom vid dom. Nu när han har varit sjuk har han så klart fått ha napp hela tiden, men nu är det dags igen att bara ha dom när man ska sova. Och så klart att lilleman försökte med det. Han gick och la sig i sin säng och sa att han skulle sova bara för att få nappen. Haha gullunge ♥
 
Idag blev det en tur upp på stan med mamma. Hade inget annat för oss och så behövde Oskar ett par nya gummistövlar :)
Hittade ett par billiga och snygga på Deichmann, 129kr
Hittade även en sak till mig
 
Efter stan så åkte vi och hälsade på hemma hos Josefine. Fick lite kaffe och pratade lite med Rickard som också var där :)
På vägen hem från stan så skulle vi självklart stanna vid en vattenpöl och inviga dom nya gummistövlarna.
Snyggt att jag fångade ögonblicket precis i ett hopp :)
Betyget? Godkända :)
 
Tror att Oskar börjar bli trött för han är väldigt klängig och gnällig, så det ska snart sovas här hemma.
Hoppas att du också har haft en toppen dag!
 
Kärlek ♥

» Underbar pojkvän

 
 
Hihi jag fick rosor av min älskling när han kom hem idag ♥ Älskar dig ♥
 
Kärlek ♥

» suck på mig själv, men glada nyheter :D

Åhhh vad trött jag blir! Hade precis förberett på maten och skulle salta lite.. Då for locket av och ALL salt hamnar i grytan! Oätlig som den blev så var det ju bara att kasta den i soporna. Helvetes Skit!
 
Jaja nu till en alldeles underbar nyhet! Nu får jag äntligen skriva om det :D Min underbara kusin Viktoria och hennes pojkvän ska ha en bebis!! :D Lillknytet kommer födas i november och det ska bli så roligt med en liten knoddis. Kommer spendera all ledig tid där så jag får snosa på en liten bebis ♥ Grattis Viktoria och Dardan! Ni kommer bli underbara föräldrar ♥Var beredda på att ni kommer få se mig ofta ;)
 
Att alla runt omkring mig skaffar barn gör bara mig sugen på en till liten knodd. Vem vet kanske inom en snar framtid ;)
 
Kärlek ♥
 

» Rusk väder och bakning

Hallå min vän
 
Igår när vi kom hem efter att ha hämtat lilleman så blev det mys och vila. Oskar var så trött att han somnade redan vid 17.30 och sov till kl 7 imorse. Så han var rätt så trött :) Fick väcka på honom en gång för att ge honom medicin annars så var det en lugn natt.
 
Idag är ju vädret pissigt och det har varit det hela dagen. Vi har bara varit inne och kollat på Pippi och bakat mockarutor :)
Min lilla bagare
Så gott, har dubbelt så mycket glasyr och mycket kokos på mina mockarutor :)
 
Fick besök av mamma och Josefine en stund förut. Blev lite fika och en prat/skratt stund :)
Nu ska snart maten lagas innan karln kommer hem från jobbet.
 
Kärlek ♥

» Akuten och Krupp

Hej min vän
 
Oj vad har inte hänt sen vi hördes sist. Igår så skulle Oskar sova hos sin mormor och morfar, och
allt gick jätte bra tills han skulle sova. Mamma och Pappa ringde mig några gånger och berättade att han hostade så att det lätt som lungorna skulle komma ut. Prinsen hostade även så mycket så han kräktes.
Jag sa till mamma att hon skulle ringa och rådfråga 1177. Allt slutar med att jag och Henke åker till mamma och pappa runt elva på kvällen sen får vi åka till akuten med lille prinsen. Efter att ha fått suttit och väntat en timme så kom vi in och fick träffa en underbar läkare. Hon sa att hon tyckte att det lätt som att det skulle kunna vara krupp. Så vi fick vänta på en annan läkare från Öron, Näsa och Hals. När han kom så fick Oskar andas in en medicin som skulle göra luftvägarna mindre svullna och efter det så fick han en liten kortison dos. Att få honom att andas in medicinen var en kamp. Jag, mamma (som också följde med) och Henke fick vissa stunder hålla i Oskar. Han vred och vände på sig, skrek och grät som en galning :( Gjorde så ont i mig att höra det!
Sen fick vi iaf åka hem. Vi frågade vart Oskar ville sova och han ville sova hos morfar och mormor och så blev det.
Vi kom ifrån akuten runt halv två så det blev en lång natt.
Men nu vet vi vad det är för fel och vad vi ska göra nästa gång den elaka hostan kommer.
 
Pratade nyss med mamma och Oskar hade somnat direkt när han kom hem till dom igår. Men hon hade fått väckt på honom runt tre tiden för att ge honom hostmedicin. Sen hade han somnat igen och vaknat kl 6. Nu låg han och sov middag och jag hoppas att han kommer få sova utan att hosta.
 
Lilla älskade prins ♥
 
Kärlek

» Underbar midsommar :)

Hej min vän
 
Hoppas att du har haft en bra midsommar? :) Våran dag har varit helt perfekt! Vi började dagen på Stora Holmen där vi åkte lilleputte tåget och hälsade på djuren. 
Supermysigt :)
 
Morfar skulle åka tåget med mig och prinsen :) (kepsen har Oskar själv dragit ner)
Mormor och pappa satt på stationen och väntade
Spännande :D
Vi hälsade på kossorna och grisarna
Denna lilla sötnos ville jag bara kidnappa och ta hem
Oskar åkte radiobil med morfar
Prinsen vågade gå in till grisarna och klappa lite :)
 
Efter Holmen så åkte vi hem till mamma och pappa där vi grillade lite. Kött, majs, halloumi ost, mozarella, god sallad och tzatziki. Förbaskat gott!
Åhhh så Gott det var!
Prinsen ville smaka på majsen
Trött mätt och belåten :)
Oskar hjälpte mormor att vispa grädde till efterrätten
Grädde, jordgubbar och ett glas rosé :)
 
Nu är denna dag snart över och jag är fortfarande så mätt så jag mår illa. Haha så kan det vara ibland :)
Hoppas att din dag har varit lika härlig som våran dag :)
 
Kärlek ♥
 

» Härlig torsdag

Gokväll vackra du
 
Fick jobba idag, 8-16.30 och på jobbet så hade vi midsommarfirande. Vi tog med oss alla barnen, som hade egen matsäck med sig, på utflykt. Dom sprang upp och ner för kullen som vi satte oss på och så sjöngs det sånger. Super trevligt, och vi hade sån himla tur med vädret! Solsken och värme :) En av fröknarna hade med sig kex och brieost till oss fröknar. SÅ HIMLA GOTT!! Jag har fått lite måste ha känsla när det kommer till brieost.
Tack vare att jag har varit ute hela dagen på jobbet så har jag fått en sån härligt fin bränna efter mitt linne. Haha ser ju inte klok ut!!
 
När jag kom hem från jobbet så möttes jag av en lycklig Oskar i dörren :) Stor bamse kram fick jag och ett stort glatt, Hej Mamma. Sen tittade han på Henke och, kramade om mitt ben och sa Min. Haha min gulliga unge♥
 
Vi tog oss en cykeltur hem till mamma och pappa en stund på eftermiddagen, Oskar ville träffa sin morfar och mormor
Oskar och mormor
"Moffa kom" Oskar är väldigt bestämd :)
Och hjälpsam, han berättade att blommorna skulle ha vatten.
 
På vägen hem så stannade vi till vid en lekpark och lekte lite :)
Oskar gjorde kaffe och kaka till mig
 
Nu sover Prinsen för natten och jag ska fanimej också gå och sova. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Hoppas att jag kommer få sova inatt och inte vakna var femte minut.
 
Kärlek
 

» Underbar eftermiddag

Hej min vän
 
Ska snart ta och göra mig redo för natten fast ett inlägg först ska vi ju hinna med :)
 
Att jobba idag gick jätte bra. Ska jobba imorgon med fast inte en så länge dag. Och imorgon slutar Henke tidigt så han får hämta Prinsen :)
Efter att jag slutade jobba idag så skyndade jag mig till blomsteraffären här i centrum. Där köpte jag en jätte fin vit hortensia. Sen mötte jag Henke innan vi gick och hämtade Prinsen. Blomman gav vi till en dagisfröken som går i pension, hon gör sin absolut sista dag imorgon. Så vi ville ge henne en blomma och tacka för denna tid. Gulliga vi är va ;)
 
Efter dagis så fick vi ett kärt återseende med min underbara syster som har kommit hem från Turkiet :) Med sig hade hon jätte fina presenter :)
Tröja med favorit bilen :)
En mumsig chokladkaka
Som blev väldigt kladdig ute i solen
Coola killen på balkongen :D
Vackra underbara syster ♥
 
Jag fick ett jätte fint armband men tyvärr ingen bra bild på det, ska försöka igen imorgon efter jobbet :) När Prinsen hade lagt sig för natten så tog vi fram godsakerna och kollade på True Blood.
En underbart härlig mysig eftermiddag ♥
 
Hoppas att att du också har haft en underbar dag :)
 
Kärlek ♥

» Solen tittade fram..

Hej vännen min
 
Solen tittade fram hela eftermiddagen ju :D Underbart och härligt!!
Att jobba idag gick jätte bra, precis som det brukar göra :) Fick jobba till kl 17 istället men det gör ju inget, klirrar bara bra i kassan ;)
Ska jobba imorgon också samma tid som idag så det blir ju kanon :)
 
Att lämna Prinsen på dagis gick ju precis som jag trodde, inte alls bra. Så fort vi kom in så skulle jag bära, sen klamrade han sig fast runt min hals. Han ville verkligen inte släppa taget :( Gjorde ont i mitt hjärta att lämna honom när han grät men jag vet att han hade det bra med sin fröken. Sen ringde jag till dagiset när jag kom till jobbet, och dom sa att det hade gått över fort men han ville vara nära och sitta i knät :)
 
Nu på eftermiddagen/kvällen har vi lekt och busat innan det helt plöstligt blev dags att äta välling och läsa bok. Idag blev det Blixten McQueen boken han fick när han fyllde. Sen var det läggdags.
Ska snart lägga mig jag också. Har sådna problem med att somna på kvällarna. För mycket tankar i mitt huvud så dom senaster nätterna har jag somnat runt halv ett tiden..
 
Kärlek ♥
 
 

» Jobba idag då :)

Godmorgon söta du

Idag blir det att jobba lite, 9-16.30 :) Så innan jag hann kolla vad kl var så började jag att stressa upp mig här hemma. Stressade med att sminka och få på mig kläder och sen att få i mig frukost. Oskar satt och åt i lugn och ro. Sen nu när jag är klar med allt så ser jag att kl bara är 08.10.. Haha jaa så kan det vara ibland.
Ska lämna Oskar på dagis runt halv nio, hoppas att det kommer gå bra.
Nu har han ju varit hemma ett tag igen så det kommer säkert att bli skrik och tårar :( Kommer bli jobbigt :(
Usch det är inte lätt alla gånger!

Dags att få på prinsen kläder och packa lite väskor så vi klarar dagen :)

Kärlek

» Främmande..

Hallå min vän

Fick som sagt besök förut och det var min söta farmor som kom och hälsade på. Hon hade med sig fika och jordgubbar så det blev en mysig fika stund med massa prat, super trevligt :)
Hon hade med sig en liten bok till Oskar

Den får vi läsa ikväll innan läggdags :)

Farmor :)

Nu har jag precis förberett maten, kasslergratäng och så blir det att göra en sallad till det. Och så finns det fortfarande morotskaka kvar sen igår så det får bli efterrätten ;)


» Snart så

Snart så kommer jag och Oskar att få främmande :) Men vem det är det berättar jag om sen ;)

Kärlek ♥

» Främmande, städ och tvätt

Nu kan jag börja koppla av och varva ner efter denna dag :)

Idag fick vi besök av en av Henkes kompisar, Beggan. Oskar som i normalt fall inte är blyg var, precis, riktigt blyg! Han klamrade sig fast i mig och höll sig nära :) Efter en stund så kom även Larsson förbi och då släppte Oskar lite och hängde mer vid Larssons sida.
Även mamma och pappa tittade förbi och fikade lite :) Hade bakat en morotskaka som det fikades på, mumma!

Vi har även hunnit med att tvätta och städa lägenheten. Nu tänker jag som jag skrev i början koppla av. Ska ta fram min Ben&Jerry glass, krypa upp i soffan och läsa lite.

Kärlek

» Söndag..

Än har inte dagen börjat men jag känner på mig att det inte kommer hända speciellt mycket. Det har regnat under natten och jag skulle inte bli förvånad om det gör det under dagen också. Fast jag ser på Facebook att det har varit ett riktigt åskoväder lite utanför Örebro, varför kom det inte hit? Eller gjorde det det när jag sov?

Gårdagen blev jätte mysig. Vi åkte och lämnade Oskar hos sin farmor och farfar, sen åkte vi ut mot marieberg. Tänkte äta buffé på någon restaurang där men stället var packat med bilar så vi valde att inte äta där. Istället åkte vi och köpte med oss mat hem. Jag fick min favorit, kinamat :) Sen åkte vi hem och kollade på film innan vi hämtade Oskar runt kl 19. Då hade han fått vara ute hela dagen och sparkat boll och grävt i sanden, en härlig dag med sin farmor och farfar. Och så hunden Shadow såklart ;)

Idag så tog jag sovmorgon, jag var så trött att jag somnade om och inte vaknade förens halv tio :) Riktigt skönt måste jag säga. Nu sitter jag här med färg på ögonbrynen medans Oskar äter lunch.

Lite senare idag är det tvättstugan som gäller. Ska bland annat tvätta soffklädseln idag så den blir ren och fin :)
Funderar även på att dra ett varv med dammsugaren och moppen. Lite fint ska vi väl ändå ha hemma.

Kärlek 

» Dejt med min karl idag

Hej min vän

När man vaknade imorse och tittade ut blev man ju deprimerad. Regnet bara öste ner och det verkade inte finnas något slut på det. Men nu har det slutat regna iaf :) Och vem vet, kanske våran söta vän solen väljer att komma fram ;)

När Oskar har vaknat från sin middagslur så ska han få åka till farmor och farfar. Han ska få vara där i några timmar och under den tiden så ska jag och Henke på "dejt" :) Vi ska ut och äta och bara ha det mysigt.
Jag har precis gjort mig i ordning så jag är redo :)



Kärlek

» Hej hopp

Får börja med att ursäkta den tråkiga designen, men jag fattar verkligen inte hur jag kan göra det snyggt!
Har inga ideér alls.
Jaja.. Min andra ursäkt är, förlåt för dålig uppdatering!! Det har inte skrivits sen i onsdags..

Igår så jobbade jag som sagt. Kändes skönt att komma hemifrån lite :) Fick vara inne på den stora avdelningen och jobba så man kunde ju sysselsätta dom barnen mer. Vi pysslade och det slutade med att jag satt och gjorde prinsess kronor den sista timmen.
Oskars dag på dagis igår gick bra, men lämningen hade varit jobbig. Lillprinsen hade gråtit och klamrat sig fast på Henke :( Men när jag hämtade så var han sitt glada jag igen :)

Idag så var vi hemma och myste. Tog oss en cykeltur till Försäkringskassan och till Arbetsförmedlingen. Sen blev det hem och sova middag. Efter det så vart det parken en stund.




Just nu sitter Oskar och kollar på Pippi samtidigt som det äts chips. Henke är iväg och ska kolla på matchen med några vänner. Ska göra Oskar sällskap och gosa lite innan han ska sova. Fast idag så får han självklart vara uppe lite längre, om han orkar så klart :)

Kärlek

» Testar lite nytt..

Hallå där

Ska snart sätta mig i lugn och ro och äta mina varma mackor :) Testar att ha salami, tomat och brieost på :D
Hoppas att det kommer smaka.

Idag så cyklade jag och Oskar till mamma/mormor med lite korsordstidningar så hon har något att fördriva tiden med :) Oskar blev lite fundersam på hennes bandage men jag tror att han förstod ganska fort att mormor inte kunde leka.
Efter det besöket så åkte vi och storhandla. Henke kom och hämtade upp varorna efter jobbet. Återigen så är kyl och frys fylld av mat.
Och mamma, ta det lugnt, Oskar köpte en paket glass för pengarna. Rorry glass ;D

Nej nu ska jag koppla av. Tänkte sova tidigt ikväll för imorgon så ska jag jobba :) 7.30-14.30

Kärlek

» Full fart..

Hallå min underbara vän

Här hemma är det full fart. Oskar passar på att busa och leka innan det är dags att sova.

Efter att Oskar sovit middag tidigare idag så satte vi oss på balkongen och fikade, glömde tyvärr kameran. Men det var jätte mysigt och solen värmde lite trots vindar.
När vi hade fikat klart gick vi in och fixade lite med det vi köpte på stan.

Oskar satte upp dekorations fiskarna själv

Resultatet

Köpte en ny servett hållare (kanske inte så intressant men jaja)
Gulligt, precis min stil

På stan så köpte vi en liten grej till Henke som vi slog in här hemma

Och i paketet så döljde sig
Ett örngott, ibland så krävs det bara så lite för att visa omtanke

Nu på kvällen så skulle vi egentligen ha fått besök av Andreas men han dök aldrig upp. Lite tråkigt för hade jag vetat det hade jag kunnat tagit med mig Oskar till mamma och pappa så hade vi kunnat träffa min farmor. Men men nu blev det som det blev..

Vi gjorde det bästa av situationen och myste på balkongen med vattenmelon och jordgubbar :)



Nu ska prinsen få borsta tänderna sen ska bädda ner honom i sängen :)

Kärlek




» Hej hopp!

Idag blev det en tripp upp på stan med mamma. Höll henne lite sällskap innan hon skulle in på "operation". Eller hon ska ju opereras men ingen allvarlig sak, bara lilla foten ;)
Vi lunchade och hade det supermysigt.
På vägen hem så gick jag och Oskar igenom stadsparken, fast idag blev det inget lek i parken.


Vi hittade ett roligt träd att klättra i

På vägen hem så stannade vi till på Bullvivan och köpte med oss lite bullar hem. Ska fika på det så fort Oskar har sovit middag vilket han gör just precis nu.

Själv ska jag passa på att vila lite jag också (inte sova) bara koppla av :)

Kärlek

» Äntligen..

Hallå min vän

Imorse fick jag en liten stund för mig själv när jag kom upp. Henke hade redan hunnit åka till jobbet och Oskar sov till kvart i åtta. Gosade ner mig i soffan och kollade på tv innan min lilla prins kom in i vardagsrummet nyvaken :)
Sen började våran dag.

Vi har städat, vart ute med en massa skräp, rensat lite och handlat. På eftermiddagen så kom mamma hit på besök. Vi valde att trotsa regnet och gå ut och gå, Oskar fick cykla :)



Och idag fick jag även hem mina möbler till balkongen :) Äntligen kan vi sitta flera där ute och mysa tillsammans :D

I like it :)

Ska snart göra prinsen redo för natten sen ska jag ha lite egen tid. Funderar på ett varmt bad och ansiktsmask :D

Vad har du gjort idag??

Kärlek


» Shopping och främmande

Gokväll min vän

Har inte orkat skrivit under dagen men nu känner jag att jag har lite ork i kroppen :)

Imorse efter att jag och Oskar fått i oss våran frukost så satte vi igång att baka en äppelpaj. Jag har inte bakat en äppelpaj sen jag bodde hemma så det var väl på tiden.
När Oskar sov middag så kom mamma och pappa och hämtade mig, sen åkte vi ut till marieberg och jysk. Har äntligen köpt mig möbler till balkongen. Fast pappa ska komma hit med dom i morgon efter jobbet. Dom fick nämligen inte plats i Volvon så han hämtar upp dom med firmabilen imorgon :)
Var även inne på Coop och köpte en ny brödrost. Den vi hade innan var med om en olycka..
Innan vi åkte hem så åkte vi till mormor och morfars grav för att se till den lite.

8 år av saknad, älskade underbara mormor ♥ Du är saknad och det går inte en dag utan att
jag tänker på dig ♥

När jag kom hem så var mina svärföräldrar här. Det var lite därför vi bakade pajen imorse så vi kunde ha något att fika på :)

Farfar trodde att han kunde gömma sig bakom gardinen, men Oskar hittade honom :)

Sen har jag tvättat, blev en hel del tvätt så idag fick det bli tvättstugan. Och med min tur så fick jag springa ner när regnet vräkte ner!

Har även haft Milla på besök. Hon hade köpt med sig mat från Shanghai till oss :D Så jävla gott!!

Mysiga

Oskar kom på att man kan gunga med hjälp av locket till tvättkorgen :)

Ska snart gå och krypa ner i sängen och det ska verkligen bli skönt att sova lite.

Kärlek

» Lördags godis

Hej du söta

Idag har vi faktiskt bara varit hemma idag och gosat i massor. Vi har busat lekt och hoppat i sängen.
Vi gick ner till affären (något jag gör nästan varje dag?!) och köpte lite mat och godis till kvällen och då passade Oskar på att hoppa i alla vatten pölar han gick förbi. Han sprang, hoppade och skrattade. Skorna och byxor var lagom blöta när vi kom hem :)

Just nu sitter vi alla och är rätt så mätta i magen. Oskar åt så bra med mat idag så han fick sin godis påse :)

Dom lades fint på rad så vi kunde räkna alla godisbitarna

Måste ju kolla så ingen bit är kvar i påsen

Själv måste jag ta mig en kopp kaffe och hoppas att jag vaknar till lite. Är så trött just nu.

Kärlek

» Lördag

Godmorgon min vackra vän

Glömde helt bort att uppdatera under gårdagen, men så är det ibland.

Tog mig iaf en promenad med Oskar, hem, busade, sov middag osv. Sen kom Henke hem med Larsson vilket gjorde min lilla prins helt överlycklig :) På eftermiddagen blev det grillning med mamma och pappa.

Blev ju såklart att jag gjorde lite shopping igår, men bara nödvändiga saker! En leksakspistol till Oskar och så fick han även drickes glas med en racerbil på :) Köpte även lite hudvårdsgrejer till mig. Som sagt bara nödvändiga saker ;)

Får se vad som sker och händer idag. Inte så jätte roligt väder men något vill man ju hitta på.

Kärlek ♥

» Fredag morgon 8/6

Godmorgon vännen min

Imorse så vaknade jag av att det lät konstigt från vardagsrummet, men jag kunde i koppla vad det var. Så jag sätter mig upp och lyssnar lite, kollar mot prinsens säng och ser att den är tom. Då har han gått upp själv, inte väckt mamma eller pappa och gått upp för att leka lite :) Har sagt det förut men säger det igen, lilla prinsen börjar bli stor :)

Henke var sen hem från jobbet igår. Ett monteringsjobb i Norrköping drog ut på tiden så han var inte hemma förens halv åtta. Lagom när han kom hem så var jag i full färd med att natta Oskar sen drog jag upp på stan med mina underbara föräldrar och kollade in vad marknadsafton hade att erbjuda. Mycket folk och det fanns säkert mycket fynd att hitta, men jag vägrade så och trängas vid ett bord med en massa människor som inte tar hänsyn. Nej det enda jag köpte var brända mandlar. That´s it! Men gott är det :D

Nu ska vi börja göra oss fina här hemma och sen får vi se vad denna dag har att erbjuda. Det är fint väder ute så ut ska vi definitivt :)

Kärlek

» Tjenixen..

Söta du!

Fick spendera hela gårdags kvällen på jourmottagningen med min lilla prins. Hostan ville inte ge sig så jag ringde och fick en tid kl 18. Dock så kom vi inte in förens kl var lite efter 19. Och för en gångs skull så kändes det som att den läkaren vi fick träffa äntligen lyssnade på vad vi hade att säga. Oskar fick ta ett odlingsprov via näsan, men det resultatet kan ta 3-4dagar. Vi åkte från jourmottagningen 20.30 och då skyndade vi oss till apoteket och hämtade en ny medicin som ska testas, Lepheton. Den får vi bara ge på kvällen då den är lite starkare och innehåller lite etylmorfin. Så efter att Oskar tog medicinen somnade han 21.15 och sov till 07.30. Hostade knappt under hela natten :)

Egentligen så skulle jag ha jobbat idag och Oskar ha varit på dagis men vi valde att vara hemma idag. Hostan kommer lite då och då. Våran stackars lilla prins ♥ Fast han är ändå igång och leker lite.
Gjorde lite pannkakor till lunch som serverades på balkongen, men efter två tuggor så ville inte Oskar äta mer.

Det enda han har ätit idag är två skivor vattenmelon och lite choklad. Han vill inte äta något, inte ens yoghurt. Lite jobbigt men jag får fortsätta se om jag kan hitta något som fungerar. Ska göra kyckling och ris till middag, hoppas att det kommer hamna i prinsens mage.
Tog en liten sväng till affären och handlade mjölk och så stannade vi och busade vid fontänen uppe på torget.



Lite små blöta var vi när vi kom hem, kanske inte så jätte bra för Oskar men han var glad och det är huvudsaken :)
Nu har han legat en stund på balkongen och vilat med täcke kudde Nalle Puh och Tiger


Min fina mamma kom förbi förut och tog en kopp kaffe innan hon skulle till jobbet. Hon var även med och busade en stund uppe i centrum :)

Nu ropar Oskar och säger att han vill kolla på Pippi, och klart min lilla prins ska få se det. Whatever makes him happy :)

Kärlek



» Alla mammor, hjälp!!

Min lilla son är 2år gammal och har titt som tätt blivit förkyld med en riktigt jobbig hosta. Han hostar ofta och det slutar alltid med att han hostar till han kräks.
Vi ger honom mollipect, ventoline och vi har även testat bisolvon, men inget verkar hjälpa. För hostan kommer bara tillbaka.
Inatt var det återigen dags igen och han ville inte sova pga hostan och kräkningarna som medföljer. Självklart förstår jag honom. Vi lyckades få honom att somna halv tre inatt men han vakna igen och hostan var värre. Man hör verkligen hur rosslig han är i halsen och hostan kommer ofta och intensivt.
Varje gång vi ringer till BVC, vårdcentralen eller jouren så säger dom att vi ska ge honom alvedon, medicinen (ovan nämnda) och att vi ska ha honom i "sittandes" läge. Fast inger hjälper!!

Så nu ber jag om tips och råd. Vad ska jag göra? Vill inte att min lilla prins ska ha det så jobbigt.


» Regnet det öser ner..

Fy vilket jävla piss väder rent ut sagt! Jag bara väntar på att det kommer smälla snart, mullrade lite förut när jag åkte från jobbet. Trodde att det skulle börja regna redan då men jag hann hem :)

Fick som sagt jobba idag, 14-17. Behövdes lite extra hjälp på eftermiddagen och det är klart jag ställer upp.
Var ju bara kul att träffa barn och personal igen :)

Innan jobbet så var jag hemma hos mamma en sväng. Även Viktoria kom dit, mamma skulle hjälpa henne med håret. Blev en hel del prat och skratt och innan jag åkte till jobbet så kom moster Annelie förbi en stund även hon. En härlig förmiddag♥
Oskar fick vara på dagis idag fast det blev ingen lång stund. Henke jobbade bara halvdag så han hämtade prinsen strax efter halv tre.
Nu sitter vi alla lite smått trötta märker jag. Kommer nog bli tidigt för oss alla. Imorgon är det Sveriges nationaldag och vi är alla lediga. Fast det kommer nog inte ske så mycket ändå. Funderar på om man skulle ta och städa lite, fast jag får se hur jag känner imorgon ;)

Kärlek


» Tisdag morgon

Godmorgon vacker

Inatt hände det.. Oskar trillade ur sin säng inte bara en gång utan två. Det gick bra och han ville somna om ganska fort. Efter andra gången så blev han lite mer ledsen så han fick sova i våran säng resten av natten. Så jag har fått små fötter i svanken, ryggen och i ögat. Tur att det inte blev blått ;P

Tänkte vara snäll idag och låta prinsen äta frukost framför tvn men han hamnade snabbt i sin stol istället. Han kastar nämligen sin frukost upp i luften och tycker att det är super roligt.. Fast det gör inte jag för så gör man bara inte. Så nu sitter han här i köket med mig, men han kladdar mest genom att trycka handen i smörgåsen sen gnugga händerna. Jaa vad ska man säga? :)


Prinsen fick en gitarr av mig igår.. den går redan sönder stup i kvarten ;)

Nej lite mer morgon mys kanske :)

Kärlek

» Hallå..

Blev inget jobb idag så med andra ord har jag och Oskar haft en heldag med varandra :D Vi har haft det super mysigt och idag har jag inte märkt av trotsåldern.

Vi tog oss en cykeltur hem till mamma en stund innan vi åkte över till ÖoB. Åt lite smörgås innan vi åkte :)

Stora killen kan själv

På ÖoB så blev det lite shopping måste jag erkänna. Sen kollade jag efter färg till köket :D

En fin tavla som ska upp i sovrummet

De här vackra tavlorna ska upp i köket :)

Gjorde även om lite på byrån i hallen, så här såg det ut innan

Och så här blev det efter


Och nu sitter jag och funderar på vilken färg jag vill ha i köket, finns lite att välja på ;)



Men nu ska jag faktiskt cykla till mamma sen ska vi upp på stan och titta på alla duktiga tjejer som springer/går vårruset.

Kärlek


» 3 juni

Känns som att vi har haft en gnällig Oskar hela dagen. Eller det fanns ett undantag och det var när Milla och Jonny var här och hälsade på. Då var Oskar sitt spralliga glada jag, busade och spexade hela tiden! Jaja det är väl 2årstrotsen som spökar, temperamentet och humöret skiftar varannan minut.

Har fått lite saker gjorda här hemma iaf. Har städat och fixat lite.

Oskar lilla hörna har fått ytterligare en vägg dekoration.

Eftersom vi just nu bara bor i en 2a så får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Det kanske är lite trång ibland, men som det underbara talesättet säger; Finns det hjärterum finns det stjärtrum! Trots att Oskar inte har ett eget rum så vill jag att han ska ha en egen liten hörna. Så nu saknas det bara lite mer saker, men det kommer. Och det gör såklart även en större lägenhet ;)

Har sparat dom här blommorna som kommer ifrån min morsdag bukett ♥
Även här saknas det någon liten detalj..

Har kommit på att jag vill måla om i köket. Visserligen kanske vi får en annan lägenhet snart men det struntar jag i. Vilken färg skulle passa i köket??

Kärlek

» Godmorgon min vän..

Natten gick bra och skrutten ramlade inte ur sin säng, Stolt mamma är jag :) Däremot så vaknade han redan halv sex men han fick komma upp i våran säng och somnade om till halv sju. Jag är däremot en zombie, somnade kl 1 inatt och det märks idag.
Kaffe och energidryck kommer vara bra kompisar idag.


Nu ska jag städa undan lite här hemma. Behövs..

Kärlek

» Härlig lördag

Vilken underbar/härlig eftermiddag det blev :)
Jag hade inte bara min syster på middag utan även min pappa! Riktigt trevligt :) Kanske inte bjöd på något jätte avancerad mat men det var trevligt med sällskap. Fikat blev gott och lyckat, älskar att baka!

Smarriga Cupcakes

Delar av min underbara älskade familj

Kommer du ihåg att jag imorse berättade att jag skulle göra en sak? Jo jag har tagit bort en sida av spjälsängen på Oskars säng :) Nu sover han i en "stor kille" säng :)

Vi får testa och se hur detta kommer gå

Har lagt lite filtar och annat dylikt på golvet ifall han skulle ramla ur sängen. Fast nyss när jag var inne och kollade så låg han så fint och sov :)
Han är verkligen en stor kille nu :)

Kärlek

» Tvätta bilen..

Hallå min vän

Blev en tur till pappas jobb tidigare idag så vi fick tvätta bilen lite. Pappa hjälpte även till att  byta oljefilter och olja :) Tack pappa för hjälpen ♥





Oskar kommer nog vakna från sin middags lur snart och jag ska göra klart cupcaksen jag har gjort :D Min underbara syster kommer ju hit så blir att bjuda på mat och fika. Får se om även pappa kanske kommer förbi.

Dags att göra frostingen :D

Kärlek

» Godmorgon..

.. Vackra du

Fick lite sovmorgon idag vilket är bland det bästa som finns. Henke gick upp med Oskar så jag kunde gott somna om igen :) Vaknade vid nio för då började Oskars lekar höras in i sovrummet.

Dagens planer är att träffa Josefine, hon åkter ju imorgon så vi måste få våran dos av syster/moster stund ♥ Två veckors semester i Turkiet, det är hon värd :) Och så får vi se om det eventuellt också blir en träff med Viktoria :)

Ska även se om jag kan klara av en sak idag, men vad det är säger jag om jag lyckas ;)


Nej det kanske är dags att kicka igång denna härliga lördag?


Kärlek

» Härlig fredags kväll

Hej min vackra vän

Nu är man hemma efter en underbar kväll med underbara tjejer. Blev inte en hel kväll ute men det behövs inte, vi fick prata och det var hur trevligt som helst. Och att få komma ut och slippa se hemmet ett tag :)
Började kvällen på Pitchers där vi käkade mat. Hur god hamburgare som helst!! Åh den ska jag faktiskt äta flera gånger :D Till maten blev det, vuxet nog, ett glas vitt vin.

Jag och Therese

Efter så gick vi till Stora Örebro och drack en varsin, äntligen, mojito! Älskar den drinken, så himla somrig och god.

Mums

Nu sitter jag som sagt hemma och har gosat ner mig i soffan. Har precis öppnat godis påsen och ätit lite Ben&Jerry glass :)

Gotti gottgott

Ska svulla lite till innan jag ska gosa ner mig i sängen med min karl :)

Kärlek

» Redo för kvällen

Hallå min vän

Nu är man redo för kvällen, ska på afterwork med Johanna :) Dricka lite vin och äta lite gott. Ska verkligen bli jätte trevligt. Känns så skönt att gå ut och vara ute med folk inte bara sitta hemma. Tycker så synd om dom som bara är hemma och vägrar vara ifrån sin partner. Man måste ju kunna ha ett liv vid sidan om också och inte tappa bort sig själv i relationen.
Oskar ska få vara hemma med Henke och dom kommer ha det mysigt dom också. Tydligen ska dom iväg och äta med McDonalds med Larsson, vilket Oskar är Överlycklig för. Blir en liten grabbkväll för dom ♥





Hoppas att också får en trevlig kväll, för det ska verkligen jag ha :)

Kärlek

» Fredag morgon

Godmorgon vacker

Vi är vakna tidigt här hemma i Boström/Runfors familjen. Oskar vaknade redan för en timme sen, och jag tror det kan bero på att det är så himla ljust i sovrummet. Behöver köpa lite mörka rullgardiner så det kanske kan sovas lite längre.

Idag blev det inget jobb för min del. Hon jag vikarierade för skulle komma tillbaka idag. Tråkigt men så kan det vara. Oskar ska iaf gå till dagis idag 8-12 så idag blir det en kort dag, men det kan behövas efter denna långa vecka.
Och idag är det "sista" dagen på dagis för nästa vecka är det sommarlov för våran prins. Men vi får självklart lämna honom på dagis om jag skulle få jobba :)



Kärlek