» otur

Hejhej!

Tyvärr så kommer detta att bli ett inlägg utan bilder. Har varit dålig med kameran idag.

Idag blev det en tripp till vingåker med hela familjen. Ingen shoppingrunda för mig eller barnen men Henke köpte sig 3par byxor och en jacka :)
Efter det så stannade vi till hos mamma och pappa i husvagns och fikade lite innan det var dags att bege sig hemåt.

Nu på eftermiddagen/kvällen har Oskar haft en sån ofantlig otur. Först ramlade han med ansiktet före in i vardagsrums bordet. Trodde först att ungen bröt näsan men som tur var gjorde han inte det. Blev dock ett sår på näsan och ett svullet öga, får se om det blir en blåtira :(
Sen skulle han vara duktig och bära in vårat lördags mys och ramla så ett glas gick i tusen bitar och han fick ett litet skärsår på tummen :( Sen ramla han ytterligare en gång på en leksak men då blev han mest chockad.
Hoppas att hans otur är borta imorgon annars får jag knyta fast honom i en stol :/

Nu lockar kudden och drömmarnas land. Godnatt fina underbara du ♡

Kärlek ♡

» Nya kläder

precis innan jag skulle lägga in all tvätt i maskinen så kom jag på att jag ville ju visa upp dom, så här barnens nya kläder :) Theo fick






Oskar fick










Sen om jag inte minns fel så tror jag att det kommer komma lite mer i september, har verkligen fått för mig det :p
Jag vet att Oskar fick lite mer, men Theo har ju en hel kartong med kläder som väntar på att bli använda. Men vi kände att Theo också skulle få lite nytt :)
Oskar fick även en skinnjacka som han glatt invigde idag när vi tog en promenad upp på stan :)

Tack till mig själv och mamma för kläderna ;) :)

Kärlek ♥

» mycket ute lek

Hejhej finaste du :)

Oskar har inte velat gå till dagis på hela veckan och det kanske har varit bra, för sen igår så har han blödit näsblod 5 ggr :( Och varje gång så får han "panik" och ja jag förstår honom, inte alls kul.

Tidigare idag så tog jag och Theo oss en cykeltur till Öob sen hem till mamma där vi hämtade lite kläder som vi hade beställt. Bilder på det kan jag fixa imorgon :)
Sen hem och käka lunch innan Theo skulle sova middag. Och när han gjorde det så gick jag och Oskar ut och lekte på gården och hade lite egentid med varandra ♡ Vi grävde i sanden, sparka / kasta boll, hade spring tävling och mycket mer :)









På eftermiddagen så kom Maggan hit och då tog vi på oss skorna igen och gick ut, även jag och Theo :)
Vi lekte en stund på gården innan Oskar ville gå till Tarzan parken och leka :) Vi var ute till halv sju sen börja båda barnen bli trötta och det var dags att gå hem :)











En helt fantastisk dag och nu hoppas jag på ännu en fantastisk natt med underbara drömmar och skön sömn :)

Kärlek ♥

» snabb uppdatering

Tänkte köra med en liten uppdatering innan jag snart ska stänga mina ögon och sova :)

Gårdagen blev lugn, jag och barnen cyklade hem till mamma en sväng och sa hej. Henke fick åka in och jobba då dom behövde honom :) Så han jobbar nu med fram till kl 6 men sen om jag har fattat det rätt så ska han vara ledig tills på måndag :)

Idag blev det en promenad upp på stan med båda kidsen då Oskar inte alls ville gå till dagis. Barnen behövde lite nya pyjamaser och dom hade ett bra erbjudande på hm, handla för 500 och få 100 kr i rabatt. Så det blev 2 pyjamaser var och en ny fleece tröja till Oskar :)

Nu på eftermiddagen har vi haft Oliver här :) Bjöd på middag och han hade med sig glass till efterrätt :) När Theo somnat satte vi oss i soffan och kollade på "Landet för längesedan". Oskar älskade den så nu måste jag hitta resterande filmer till honom :)


Nu ska jag gå på dejt med John Blund ;)

Kärlek ♡

» Sovmorgon och status

Godmorgon!
 
Ja jag säger att det är morgon för vi fick nämligen sovmorgon til kl 8 idag!
Kan ju ha att göra med den jobbiga natten till igår att Oskar som så länge, men Theo vaknade också kl 8 :) Det var hur som helst otroligt skönt att sova från 22 - 08 :D
Oskar har haft en bra natt han också. Han sov hela natten och har inte vaknat en enda gång. Så vi behöver nog inte hämta ut någon antibiotika till honom :) Febern är borta och han är redan i full fart med att leka med alla sina saker :)
 
 
Idag vet jag inte vad vi har för planer, kanske stan vi får se.
Nu ska alla räkningar betals in sen ska jag hoppa ur pyjamasen och göra mig redo för dagen :)
 
Kärlek♥
 

» Kolmården och öroninflammation

Det blev en fantastisk och dålig dag på Kolmården, Det var mysig och roligt att se alla djuren, det tråkiga var att Oskar blev jätte trött, ledsen och klagade på att han hade ont från och till.
Men vi fick se alla djuren inne på Kolmården, det enda vi skippade var Tropicarium för det orkade inte Oskar, han ville hem :(
Men här är lite bilder från idag som jag tog :)
 
 
 
 
 
 
 
När vi gick in till "Bamses land" så trodde vi inte att vi skulle få träffa Bamse (pga av massa ombyggnad osv) så Oskar började gråta lite, så tänk dig hans glädje när Bamse och Vargen helt plötsligt kom ut och alla barn fick krama om dom :D
 
 
 
 
Jag och Theo fick en kram av Vargen ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Både Oskar och Theo ( en stund iaf) satt som paralyserade och kollade på Delfin showen. Riktigt otroligt bra show :)
 
 
 
Sist men inte minst var det dags att åka på Safari med linbanan :) En bana på 2638m och man "svävade" 2,5-20m ovanför marken :) Alltså vid ett tillfälle, utsikten man hade, jag ångrar att jag inte tog kort :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi lämnade kolmården hann vi knappt åka från parkeringen innan Oskar somnade och sov nästan hela vägen hem. Men när han vaknade började han återigen säga att han hade ont och började gråta.
Så innan vi åkte hem stannade vi till på apoteket för att köpa hem lite mer ipren och alvedon, men då började skrutten säga att han hade ont i örat. Så vi ringer 1177 som bokar in oss snabbt på jourmottagningen där en läkare konstaterade att det rörde sig om en lätt öroninflammation :( ♥
Så när vi kom hem blev det på med pyjamas och sen ner i soffan med nya delfinen från Kolmården :)
 
Självklart fick även Theo en delfin som han mer än gärna går runt och kramas med :)
 
 
Nu ska jag tvätta bort allt smink och sova jag också. Är så trött att ögonen ser i kors hela tiden :(
 
Tack Maggan och Micke för idag, som jag nämnde tidigare, vi uppskattar det trots det tråkiga slutet ♥
 
Kärlek ♥

» Växtvärk och på väg till

Dålig uppdatering dom senaste dagarna ä men har man inte gjort något värt att berätta, varför skriva?

Natten till idag var rätt så jobbig, Oskar hade för första gången i sitt liv växtvärk (gissar jag på). Han sa att han hade ont i benen och kunde knappt ligga still :/ Men trots en jobbig natt så sitter hela familjen i bilen och idag ska vi äntligen åka till Kolmården :)
Vi frågade självklart Oskar imorse om han ville/orkade och det gjorde han så ja nu är vi på väg :) I bilen framför oss sitter Micke och Maggan som gör oss sällskap för en jätte rolig dag :)




Kärlek ♥

» Aug. 21, 2014

Oj vilka dagar vi har haft. Igår så var jag och Theo på stan som sagt. Blev lite shopping; nya skor, pyjamas och snuttefilt. Även nya bords tabletter till köksbordet införskaffades. Vill ju verkligen göra om Allt här hemma så det blir små baby steg :)

Oskars rum är ju under "ombyggnad" eller hur jag ska säga. Nu vill jag hitta nya gardiner, taklampa och säng lampa :)








Lite nytt iaf :)

Idag så hände det något roligt. Oskar hade med sig en kompis hem från dagis. Oj så kul dom har haft, lekt och busat i flera timmar :) Ingen osämja eller något :)

Imorgon är det fredag igen och imorgon ska familjen ha familje mys :) Oskar och Henke har visserligen haft mys varje kväll då dom har lagt sig i soffan och kollat på scooby doo i flera timmar :)
Imorgon hoppas jag dock på att vi kan se något ;)

Kärlek ♡ ♡

» Toppen dag och påbörjat projekt

Oskar har haft en toppen dag på förskolan och han har lekt massor med alla sina kompisar :) Han åt (ovanligt) massa mat och alla fröknar var otroligt chockade över hur stor han har blivit under sommaren. Jag ser ju inte det på samma sätt men han har säkert växt en del :)
Efter dagis så blev det ett snabbt mellanmål medans vi väntade på att Henke skulle hämta oss :)



För idag kom jag äntligen ut till Ikea och jag har äntligen fått påbörja mitt projekt med att skapa mer ordning i Oskars rum med mer förvaring :) Oskar fick välja själv så han var delaktig i omvandlingen :) Än så länge har vi bara byggt ihop och placerat ut sakerna. Imogon ska vi gå igenom allt, kasta det som är trasigt, och ta bort det vi inte leker med :)
Så det är lite kvar innan du får se bilder, men jag kan visa hur duktiga båda mina barn är på att hjälpa till ;)




Theo var den som hjälpte till mest, men det tog ett tag ;)
Nu ska jag sova, båda barnen och mannen sover sen 2 timmar tillbaka.
Imorgon är det dagis igen och jag och Theo ska kanske promenara upp på stan en stund :)

Kärlek ♥

» Äntligen

Det var en glad och lycklig kille som imorse efter 2 månader hemma ÄNTLIGEN fick gå till dagis :) Han har pratat om det länge och till och med sagt "mamma jag vill inte ha sommarlov mer" :) Så imorse fick han äntligen med väskan packad gå till dagis och leka :)


När vi kom dit så fick jag en snabb kram sen började han leka på en gång :)

Jag och Theo gick hem och städa för det såg för jäkligt ut här hemma. Sen blev det lunch och dags att sova middag, och det gör han än :)


Kärlek ♥

» lek ute

Godmorgon finaste du!
Måndag morgon och idag ville Theo vakna tidigt (6) och Oskar tog sovmorgon till halv åtta :) Vi är redan ute och leker lite :) Bäst att passa på eftersom det ska regna i eftermiddag också







Sen kommer Maggan och hälsar på. Hon och Oskar kommer säkert gå ut igen. Då får Theo, som är jätte snorig vara inne med mig :)

Kärlek ♥

» Helgen är över

Helgen är nu över och imorgon är det måndag igen. En dag till hemma med Oskar, sen på tisdag är det återigen dags för dagis. Och Oj så han börjar längta dit nu, leka med alla kompisar igen :)
Jag och Theo får göra det bästa vi kan och mysa med varandra ;)

Helgen har gått i lugnets tecken. Igår spenderade vi eftermiddagen hemma hos mamma och pappa. Lekte, käkade och var ute u 3 olika parker.
Idag storhandling av matvaror sen hemma då regnet har vräkt ner.
Försökte få med mig Oskar ut för att springa i regnet men han vägra. Tråkigt ;)

Nu ska jag lägga mig och sova då jag inte har något annat att göra!

Kärlek 💜

» Bvc, lek och ideér

Hej snygging!
 
Gårdagens besök hos bvc gick jätte bra, förutom vaccinationen då. När sprutorna skulle tas var det en otroligt ledsen och helt hysterisk Theo jag hade i famnen :(
Men nu är det gjort och nästa vaccination är om 6månader.
Theo väger nu 9,8kg och är 75cm lång. Han ligger fortfarande lite under kurvan men det är inget som är allvarligt eller farlig. Men hur mitt lilla matvrak kan ligga under kurvan är ett mysterium ;)
 
Idag på förmiddagen så var vi ute i parken och lekte med Björn och hans mamma. Tyvärr började det ju att regna och vi hade ju inte med oss regnkläderna. Så vi skyndade oss att packa ihop allt för att sen gå hem till dom och leka lite :)
Blev några timmars lek och fika mys :)
 
Jag har fått en idé.. och när jag oftast får en idé så vill jag genomföra den. Och just nu är det att skapa mer förvaringsutrymmen till Oskars rum. Han har ju som du kanske redan vet rätt så mycket leksaker, enligt mig, frågar du honom säger han att han inte har något alls ;)
 
Men så fick jag ett tips om en möbel på Ikea och nu jäklar vill jag dit.. Haha
 
Alltså dessa vore ju perfekta! Tänk den vita hyllan med svarta lådor.. mmm fin fint ;)
Antingen så vill jag ha hela sättet med tre delar, men den bara en del skulle också funka, men då behöver jag kanske några till såna där blåa lådor...
 
Dags att slå på charmen och få Henke lika taggad på min idé ;)

Vi måste ju ändå ut och handla mat imorgon ;)
 
Kärlek ♥
 
 

» Aug. 14, 2014

Hej du

Dom senaste dagarna har det varit lugnt och stilla. Vi har inte gjort något speciellt, shoppat kläder ;) och igår så blev jag och Oskar klippta och nya gummistövlar köptes :)
Oskars nya kläder och stövlar:




Theos nya kläder:

Var uppe på vinden igår och hittade en höst jacka, sneakers och gummistövlar till Theo :) Tur ibland att man har sparat på kläder och skor :) Och att jag har fått två pojkar ;)

Idag så ska jag och Theo på 1års kontroll på bvc. Vägning, mätning och tråkigt nog vaccination :(
Maggan kommer och passar Oskar då han inte alls vill med. Han vill inte att Theo ska få spruta :(
Så vi får se senare ikväll om Theo går feber eller inte.. :/

Kärlek 💜

» Mini firande idag :)

Ja herregud vad tiden går fort, min lilla ögonsten är nu 1år gammal och min stora ögonsten fyller 5 (?!)år om 7månader.. Jag vet jag vet, det är ett tag kvar men vafan?? VART TAR TIDEN VÄGEN?!
 
Vi började i imorse med lite mys frukost med 1 tänt ljus och sång för födelsedagsbarnet. Haha godingen satt där i sin stol och tittade på oss som om att vi vore dumma i skallen allihopa :)
Sen har vi bara lekt och myst inne hela dagen eftersom regnet har vräkt ner. Oskar har knappt lämnat Theos sida så idag har dom verkligen varit helt oskiljaktiga ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var/är Henke ledig från jobbet så efter att han sovit ut så hade vi ett litet minikalas hemma för Theo bara vi i familjen ♥ Paket öppning även idag såklart :)
 
 
En spelande låtande hund, varje gång man kör framåt/bakåt så skäller och gör hunden ljud ifrån sig. Även sånger spelas :)
 
 
Presenten blev populär både hos Theo och Oskar :) Fick ta med mig Theo hem till mamma och pappa för att få upp batteriluckan till hunden. Mina verktyg passade inte, så tur hade jag fått en extra nyckel till dom och så bor vi ju rätt så nära varandra :)
 
Nu sover dom båda barnen gott i sina sängar :) Jag ska nog lägga mig jag också för usch vad illamående jag är. Åt nyss en nektarin.. kanske var dålig?
 
Kärlek ♥

» Grattis på födelsedagen min lilla ögonsten

För exakt ett år sen låg jag på BB med en underbart nyfödd liten pojke på mitt bröst, Theo Alexander Runfors.
 
Han hade otroligt bråttom till världen då värkarna började kl 7 på morgonen och etablerades mer och mer vid 8 tiden. När kl var runt 8,30 så ringde jag till pappa och sa att han var tvungen att komma och passa Oskar för nu jäklar var det dags. Väcker Henke som sov och hade sin sista semesterdag :)
På väg till BB försöker jag om och om igen att ringa mamma som lovat att vara med på förlossingen då Oskars förlossning var jobbig för Henke. Men hon svarade inte förens vi kommit in til BB 09,05.
Så hon skyndade sig från jobbet till oss på BB och hann precis med nöd och näppe.
09,41 föddes han med hjälp av en sugklocka då det var låga fosterljud och hjärtljuden saktades ner.
Men allt var bra, han var frisk och alldeles perfekt  ♥
3530g och 51cm perfektion ♥
 
 
 
 
 
Från den stunden Oskar blev storebror har han varit stolt och alltid velat hjälpa till och gosa med sin lillebror. Nu idag kan dom bli arga på varandra men som Oskar sa till mig igår; "Mamma, jag och Theo är bröder, kära kära bröder" ♥
 
 
 
 
 
1 fantastiskt underbart år har vi haft och det kommer bli fler fantastiska år tillsammans :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt lilla hjärta, min lilla ögonsten, min Theo-Leo ♥
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥
Mamma älskar dig till solen månen och oändligheten ♥
 

» Kalas :)

Det känns som att jag säger det ganska ofta och det vet jag iofs att jag gör, men Vilken fantastisk underbar dag!
 
Vi är verkligen välsingnade med underbar familj, släkt och vänner :) Kalaset för Theo idag var precis som det ska vara mysigt roligt och trevligt :)
 
 
 
 
 
 
 
Det här är vad Theo fick :)
Av Anna Niklas Oliver och Hampus
 
Av Mormor och Morfar
 
Av gammelfarmor Inger
 
Gosig dinosaurie av Annelie, Uffe, Viktoria och Nova
Hammar leksak av Isabell, Per och Louie
 
Bilar av Mormor och Morfar
 
Bilar och boll av Farmor, Faster och Magnus
 
Svart Bil av mormor och morfar
Gul Bil av gammelfarmor Inger
 
Självklart fick även Oskar lite presenter ;)
 
 
Tack så jätte mycket till alla ni som kom idag och firade våran lilla prins.
Ni är underbara ♥
 
Kärlek ♥
 

» Skön natt och lek i parken

Att sova i sin egna säng inatt var gudomligt skönt :) Jag somnade tidigt och barnen slocknade skönt även dom. Vid halv nio sa Oskar "mamma nu vill jag sova" och han slockna på 5 minuter :)
Imorse vaknade vi alla runt halv åtta :) Lite sovmorgon till och med ;)

Just nu är vi ute i parken och leker lite innan vi ska in och äta och Theo ska sova middag. När han gör det så ska jag och Oskar förbereda tårtan och lite annat innan dagens kalas för Theo. Kan inte förstå att han blir 1år imorgon.. tiden går så vidrigt fort!





Kärlek 💜

» Fantastiska dagar

Borta bra men hemma bäst, men ojoj vilka underbara dagar vi har haft.
Parken Zoo, färjan till vinön, utflykt till vingåker, massa lek och minigolf :)
 
Jag hoppas att du är redo för nu kommer nästan alla kort som jag tog med kameran :) Blev rätt så många så jag har valt ut några.
 
Parken Zoo :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vinön :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt helt fantastika dagar, men det finns en sak som har varit jobbig, alla äckliga getingar. Det bara kryllar av dom ute i Hampetorp. Vi slog väl ihjäl ett x antal stycken på bara en timme och dom kom HELA tiden. Oskar fick sitt första getingstick idag då han fick lite panik och slog till den rakt på örat. Det blev rött och svullet, men nu har det dämpats väldigt bra :)
Idag kom Maggan och hämta oss då Henke behövde sova eftersom att han jobbar natt.Kändes tråkigt att åka som sagt men oj vad skönt det var att komma hem :) Oskar satte genast igång med att leka och även Theo :)
 
Ska bli skönt att få sova i min säng inatt och det tycker nog barnen också, Theo sover redan :) Tog en liten stund dock, för jag var dum och tvätta hans snuttefilt när vi kom hem.. men den var så smutsig..
 
Oskar och jag kollar nu på Dinosaurie tåg, men det ser ut som att han snart kommer vandra i drömmarnas land :)
 
Kärlek ♥

» Parken zoo karuseller och mysdag

Vilken otroligt underbar dag vi har haft! Vädret har varit strålande och ja allt har varit positivt :)

Idag åkte vi till Eskilstuna och gick på Parken Zoo :) Vi fick se tigrar, lejon, apor, surikater och mycket mer :) Tog lite bilder med mobilen men jag har ännu mer på kameran. Men för att kunna visa dom behöver jag en dator men den är i stan så dom får du se när vi kommer hem :) Men lite mobil bilder får du :)
















Inne på djurparken fanns det ju även en avdelning där man kunde se dinosaurier som både lät och rörde sig :) En sprutade ner folk med vatten och Oskar var både fascinerad och smårädd.







Sist av allt så var vi inne på nöjesparken och åkte karuseller :)



Oskar har till och med tagit körkort idag ;)


När vi åkte hem tog det inte lång tid innan båda barnen sov gott i stolarna :)
Framme i husvagnen så lekte vi med alla nya leksaker och souvenirer.



Vi har även hunnit med lite lek i parken och mys i förtältet.





Theo sover men Oskar är fortfarande vaken och leker med sina dinosaurier och tigrar :)
Imorgon har vi återigen en mys dag planerad, färjan ut till vinön och eventuellt en tripp till vingåker :)

Nu ska jag titta på Die Hard 2 och äta godis ;)

Kärlek ♡ ♡

» myser

Hej fina du

Just nu sitter jag i förtältet ute i hampetorp och bara myser :) Jag och barnen fick skjuts ut hit idag av Henke och nu ska vi vara här i några dagar :) Imorgon ska vi åka till Eskilstuna och gå på parken zoo, det är nog mest jag som ser fram emot det ;D
Theo sover men Oskar är fortfarande vaken men han ska snart sova han också. Tror faktiskt att vi alla kommer göra det så vi orkar med morgondagen :)


Kärlek ♥

» Äntligen är han hemma

Åh äntligen är min stora prins hemma! Ja han har varit hemma sen kl 15 men det är nu jag skriver om det :D Åh som jag har saknat honom! När Maggan ringde och sa att dom var på parkeringen fick jag sjukt bråttom ut och jag stressad Henke att han skulle skynda sig så vi kunde gå ut :D Blev en stooor familjekram på parkeringen och jag har inte slutat pussa och krama på honom från och till :D
Han frågade mig till och med "Men mamma varför får jag så mycket kramar" "För att jag har saknat dig så himla mycket och jag är så glad att du är hemma igen" hans svar "okej mamma jag älskar dig" :D ♡♡

Han har iaf haft en toppen helg och han har lekt från morgon till kväll :) Här är lite bilder som jag har fått av Marika










Men nu är han som sagt där han hör hemma, hos mig :D
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och mysa lite med Oskar som sover i våran säng :)



Kärlek ♥

» Plötsligt händer det

Idag hände det äntligen, något som jag har tjatat om länge.. jag har ÄNTLIGEN fått köpa en till byrå ;) haha knäpp jag är ;) När Henke hade vaknat och duschat så åkte vi iväg. Vi började inne på själva marieberg, tänkte se om jag kunde hitta några sandaler men det finns bara i stl 38-41 :( passar ju inte mina små fötter (36-37) .. Sen blev det Ikea där vi även käkade och hade det mysigt :) jag har monterat ihop hela själva stommen men jag har lådorna kvar. Tänkte fixa dom och med alla kläder imorgon :) Nu pp kvällen kom Josefine hit en stund innan nästa arbetspass. Bjöd henne på smörgåsar kaffe och en alkoholfri mojito :) sen satt vi på balkongen och snacka massa skit :)
 
Nu ska jag sova :) Imorgon kommer ÄNLIGEN Oskar hem och GUD SÅ JAG LÄNGTAR :D
 
Kärlek

» Morgon stund

Godmorgon

Här hemma har vi redan ätit frukost och just nu håller Theo för fullt på med att upptäcka och utforska Oskars alla bilar.
Hur Oskar reagerar på det?

Han är inte hemma för han följde nämligen med sin farmor igår ut på landet för att spendera helgen där. Jag erkänner, det var sjukt jobbigt igår (grät lite till och med) men efter att jag pratat med Marika och fått uppdatering på kvällen så kunde jag slappna av. Han har det kul och det är huvudsaken :) Jag har aldrig varit ifrån honom mer än en natt så självklart känns det konstigt och jag saknar honom otroligt mycket men jag får krama och gosa med honom igen imorgon :) ♡ Han kommer ha en fantastisk helg och redan igår hade han och Leon vatten krig med alla vuxna :) Jag köpte nämligen 2 vatten gevär som Oskar fick ta med sig :)

Nu ska vi fortsätta leka och utforska alla leksaker här inne i Oskars rum :)








Kärlek ♥