» Blandat från veckan

Fredag kväll och jag ligger redan nerbäddad i min nybäddade säng!! Älskar!

Inget speciellt har hänt sen i måndags.
Dagis och lek osv. Maggan var här i tisdags och även Micke kom förbi :)


Igår var vi på kalas hos Oliver som har kommit hem från nya Zeeland :) lill killen fyllde 20år också! Fy vad gammal jag känner mig.. Oskar var överlycklig över att få träffa Oliver och Hampus, han var överallt och ingenstans.

Idag tog vi en liten promenad hem till mamma och pappa. Hämtade tavelkrokar så jag kunde få upp min fina tavla/ljuslykta :)


När Henke kom hem från jobbet så hade han köpt med sig en sak Oskar har tjatat om hela veckan. Nämligen en snöbräda. Det var en glad Oskar som redan längtar tills han ska få åka :)


Ska nog "låna" den och åka lite jag också :)

Kärlek ♥

» ska alldeles strax

Ska alldeles strax stänga mina vackra blåa ögon och sova. Vi har haft en trevlig helg och imorgon ska stora prinsen tillbaka till dagis :) Igår sov Oskar hos mormor och morfar. Jag, Henke och Theo tog det lugnt hemma. Theo spendera mycket tid i sitt gym och träna lite :) Nu kan han vända sig från mage till rygg också men ibland går det för fort. Han kan även vända sig i olika riktningar :)

Efter att jag hämtade Oskar idag och vi var på väg hem så ville han stanna till vid en snökoja och leka lite.





När vi kom hem så hann vi knappt innanför dörren innan Josefine kom :) Oskar fick leka lite och jag bjöd på middag :)

Kärlek ♥

» Marknad och mys

Det blev en tur till marknaden idag :) Vi tog med oss mamma och pappa som sällskap. Jag köpte mig en super fin tavla med en ljuslykta som jag såg i onsdags :) Nu är den min :D
Oskar fick en ballong idag med scooby doo, en brandman tröja och en bil (suck) ;)


Köpte även lite marknads nougat till mig (Oskar tyckte inte om det).
Efter marknaden så blev det lunch och middag hos mamma och pappa.




Nu sover båda barnen, Theo i min famn och Oskar i våran säng :)
Theo var väldigt hungrig nu på kvällen så han åt 3dl (!?) välling.. frågan är hur länge han står sig på det. Igår åt han 1,5dl och sov från 20.15 till strax efter 4 :)
Får se hur denna natt blir :)

Kärlek ♥

» Lördag morgon

Usch, den här veckan har varit väldigt jobbig. Jag har inte ammat sen natten till tisdag. Vissa stunder tar Theo nappen och då är det enkelt och smidigt, men när han vägrar så är det otroligt jobbigt. Då är det extremt mycket gråtande och skrik så jag är redo att ge upp, men nej jag kämpar på. För ibland så :)


I onsdags tog jag med mig barnen upp på stan och marknaden. Lovade Oskar att han skulle få en ballongen, men när vi kom dit och han såg att det fanns leksaker... jaa då blev det en lastbil med motorcyklar. Försökte verklighet visa andra leksaker men nej.. "men jag har inga bilar hemma" öhh neehe?! ;)
Theo fick en liten ballong iaf :)

Igår så tog vi det lugnt hemma Gick ut en liten stund för att handla och klättra i snöhögen.



Hade en sjörövare här hemma och en sångare så det var fullt ös :)



Idag vet jag inte vad som händer. Jag har lite lust att gå upp på stan och marknaden innan den stänger igen för iår. Vi får se.
Just nu ska jag fortsätter morgonmysa med Oskar :) Theo och Henke får lite sovmorgon.

Kärlek ♥

» Tisdag

Hej min tålmodiga vän!

Vi börjar så här
Söndags: Jag lämnade båda barnen med Henke och åkte till marieberg med Milla :) Blev ingen shopping för min del men lunch buffé och fika. Trevligt att få göra något själv :)

Igår: Tur hem till mamma och pappa där vi fikade och blev bjudna på middag :)

Idag: Rensning i köket och en lång härlig promenad så Theo fick sova i vagnen :) Maggan hämta Oskar på dagis, och även denna gång var dom ute ett tag efteråt :)

Igår kväll gav jag Theo välling som kvällsmålet, men pga att dinappen på flaskan inte var den rätta stl så fick han inte i sig allt, men han somnade 22.56 (jag håller alltid koll på tiden) efter att jag fick gå fram och tillbaka i sovrummet. Sen sov han till strax efter 3. Gav honom ersättning sen somnade han om till halv sex ungefär. Efter det fick han ligga i sängen med mig.
Idag köpte jag dem rätta dinappen och nu i kväll fick han i sig nästan all välling, så nu får vi se hur denna natt ser ut :)
Jag kämpar på med napp och ibland tar han den ibland inte, men jag kommer inte att ge upp!

Kärlek ♥

» mjölk tefat och overall

Lördag och snart läggdags, är så trött så tårarna rinner.
Morgonen började ju inte alls så bra här hemma. Tappade en mjölk förpackning såå jaa mjölk överallt :( :(


Efter den incidenten så tog jag och barnen en promenad för att köpa lördags godis. Efter det stannade vi kvar ute så Oskar fick åka sitt nya tefat :) Stod ett några stycken vid en lyckstolpe och ovanför en lapp "ta gärna ett exemplar :)" Och prinsen tyckte att det var riktigt roligt att åka :)






Theo sov skönt i vagnen under tiden och jag stod och frös om fötter och ben.

Sen hem och leka affär, tjuv och polis och pirat. När vi lekte affär så var Oskar morfar Robban som handlade åt sitt barnbarn Oskar. Haha gud vad jag skrattade, gullunge ♥

Här kommer bilden på Theos nya overall

super mysig och otroligt fin :)

Gonatt underbara du ♥

» Stan, morgonrock och bus i snön

Igår blev de en lugn dag här hemma. Patricia och Max kom förbi en stund så vi prata om barnen och allt mellan himmel och jord :)
Idag så tog jag med mig mamma och Theo upp på stan för att strosa runt lite. Vi hämtade en overall som jag fick köpa för en billig peng av en bekant till mamma. Super fin overall i ull material. Ska ta kort på den imorgon och visa :)
Köpte även tre bodys till Theo och en morgonrock till oskar :)



Kan säga att han älskar den ;)

Efter dagis så blev vi kvar en liten stund ute då Oskar ville leka i snöhögen utanför oss.



Jag och Oskar gick även ut en stund när Henke kom hem. Bara jag och min stora prins, gud så underbart det var. Vi lekte och busade i snön, klättra på snöhögar och åkte pulka :)

Nu hoppas jag att han kommer sova gott inatt :) Och jag har faktiskt gjort iordning en termos med ljummet vatten och ersättning som jag ska testa att ge Theo inatt. Kanske han också kan sova lite bättre :)

Kärlek ♥

» Egentid, bvc och framsteg

Ibland har man tur med att båda barnen sover någorlunda tidigt. MEN då kan istället jag inte komma till ro och sova. Istället vill jag ha min egna lilla vuxen tid, konstigt egentligen.

Igår så tog jag mig en promenad i kylan till Bvc med Theo. Det var återigen dags för vaccination spruta, en i varje ben. Oj då ledsen min lilla prins blev :'( men efter litr gos, pussar och mjuka kramar så somnade han i vagnen. Det blev även vägning och mätning, och prinsen är nu 66cm lång och väger 7650g. Han går upp precis som han ska och ligger precis vid kurvan :) ♥
När jag var på bvc med Theo så var Oskar hemma med mormor. Han ville inte följa med till doktorn och se lillebror ledsen ♥ Dom gjorde fint i Oskars rum (som vi även har möblerat om) och så var dom gulliga och städa hela lägenheten ♥

Idag var det första gången på ca en månad som jag och Theo har varit solo hemma. Henke har återigen börjat jobba och så var det dagis för Oskar. Jag och Theo har bara varit hemma och jag har idag börjat med att försöka få in lite rutiner. Frukost sen sova en stund, lunch sen sova en stund osv. Ska försöka få in dom varje dag nu, får se hur det går. Idag fick farmor Maggan hämta Oskar på dagis, sen var dom ute och lekte i snön ett tag. Men när Oskar tappa vanten och fick snö på händerna så var det inte så roligt längre så dom kom in :)
Tack Maggan för idag ♥

Något annat roligt som hände idag är att Theo satt själv i ca 1min :) ♥ Varje dag händer det något nytt, snart kryper han runt här hemma, tiden går FÖR FORT!


Helt fantastiskt och jag är så stolt ♥

På kvällskvisten fick vi ett kort besök av mamma och pappa. Nämligen så att tidigare idag så ringde jag pappa och bad om en tjänst, om han kunde svänga förbi och köpa en varmare mössa till Oskar. Han hittade en och levererade den :) Så imorgon kommer min prins ha en lite bättre mössa på sig :)




Kärlek ♥

» Jan. 12, 2014

Hej vännen!

Hela dagen så har jag varit så täppt i näsan så jag knappt har kunnat andas. Sjukt jobbigt och det inget har fungerat. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre och att jag inte håller på att bli sjuk.
Idag så gick vi hem till mamma och pappa för att fika lite, men fika stunden blev till middag och mer fika :)

Tänkte sova nu men så råkade jag sätta på "hur många lingon finns det i världen" och nu kan jag inte sluta titta , underbar film ju :)



Kärlek ♥

» lördag

Hej igen fina du!

Det har inte hänt så mycket alls sen sist. Jag har hunnit fylla år och vilka underbara saker jag fick; blommor, kläder, parfym, skönhets grejer, choklad och doft ljus :) ♥
Parfymen får högsta betyg här hemma för varje gång jag har den på mig så utbrister Oskar : åhh vad gott du luktar mamma ♥ ♥

Idag var det en lycklig Oskar som skrek ut sin glädje över snön :) Så efter lunchen tog vi på oss och gick ut för att åka pulka. Theo fick åka pulka för första gången, han satt i mitt knä, men Henke lyckades inte få ett bra kort :( Men för övrigt så hade vi det super mysigt :)


Och i dag blir älskade lilla Theo 5 månader ♥! Tiden går så sjukt fort att det är skrämmande!

Kärlek ♥

» Blandat

Det har varit dagar fyllda med lek och bus sen vi sist hördes. Varje dag har vi lekt med alla nya leksaker och det har varit stunder fyllda med glädje :)
På nyårsafton så tog vi det lugnt. Henke låg sjuk så det var jag och pojkarna som myste. Vi gick ut och sköt raketer med pappa och Josefine, men Oskar tyckte att det lät så högt så han satte sig i bilen med moster :b
Vi har plockat bort julen och Oskar har äntligen fått ha sönder pepparkakshuset :)

Mitt fina halsband som jag fick av Henke har äntligen kommit och jag ÄLSKAR det ♥


Lite nervös när jag har det på mig bara. Theo har börjat greppa saker och det är ett rejält tag han får. Har tappat en del hår pga honom :b

Dom senaste dagarna har Oskar även börjat bygga med små lego. Så idag gick vi upp på vinden och hämtade en hel påse med små lego som Henke hade när han var liten. Men innan Oskar fick bygga så tvättade jag av allt. Tog mig drygt en timme.. Men nu har jag en nöjd kille här hemma :)




Kärlek ♥