» Mera pyssel

Go kväll vännen.

För lite mer än 1timme sen så sa jag hejdå till Henke som fick åka och jobba inatt. Egentligen så skulle han vara ledig måndag nästa vecka, men så blev det inte. Så nu har han precis börjat sitt skift och ska jobba till kl 6 imorgon bitti och en annan ska snart sova ;)

Idag fick jag en liten egentid med Oskar :) Vi passade på att cykla upp på stan för att köpa lite pyssel material :) Det var så mysigt att det bara var vi två och vi behöver såna stunder :)


Det första vi pysslade ihop var en prins krona till prinsen här hemma :)




Vad vi ska hitta på med allt annat material får vi fundera på, men något kommer vi alltid på :)

Nu ska jag släcka ner i lägenheten och försöka sova :)

Kärlek ♥

» Present och kärleksfulla barn

Trots att vi inte har gjort något speciellt så har dagen gått fort. Vi har hunnit med att stor handla, och jag kan säga att det kändes riktigt skönt att fylla på kyl och frys :)
När vi kom ut till bilen och jag öppnar passagerar dörren så ligger det en liten smyckes ask på stolen. Henke hade då åkt iväg och köpt ett jätte fint halsband till mig :) Och så sa han:

"Detta är bara en liten sak, men det är för att du alltid finns där för mig och för att du alltid ställer upp. Jag älskar dig"

Jag blev helt ställd och tårögd ♡





Efter handlingen så kom Milla och Felicia hit och hälsade på :) Oskar blev snabbt populär hos Felicia och hon ville gärna vara nära och
kramar honom.
"Varför vill hon bara vara nära mig mamma?"
"Hon kanske blev lite kär i dig och vill vara med dig"

Hans reaktion? "Men sluta var kär i mig!!"

Sen när Milla och Felicia skulle åka hem:
"Hejdå Milla, hejdå Felici! Du får vara kär i mig en annan gång"

Haha kunde göra annat än att skratta högt och länge :)


Nu på eftermiddagen och kvällen så har vi bara myst med godis och massa levande ljus :) Nu skajag försöka sova så får vi se vad morgondagen har att erbjuda.

Kärlek ♥

» Pyssel låda

Veckan har gått fort..lite för fort enligt min mening men så är det. Oskar har varit på dagis och haft riktigt härliga dagar med sina kompisar :) Jag och Theo har varit hos mamma, cyklat och bara varit. Köpte en enorm pyssel låda till mig och Oskar, så någon dag ska vi pyssla ordentligt :)


Igår så hämtade Maggan och Marika plutten på dagis. Sen var dom ute och lekte ett tag innan dom kom in för mer lek :)





Idag så har vi varit hemma och inte gjort något speciellt alls. Tänkte åka hem till mamma och pappa men jag började må dåligt och fick ont i magen :( Men det gick över efter ett tag men då blåste det storm. Istället hade vi "party" här hemma och dansade och sjöng. När Theo somnat för natten så gosade jag och Oskar ner oss i soffan och kollade på Frost :)

Nu väntar jag på att Henke ska komma hem från jobbet, umgås lite med honom innan jag ska sova :)

Kärlek ♥

» Måndag och fin besök :)

Flera gånger natten till idag vaknade jag av blåsten och regnet. Oskar vaknade också av det.. strax innan 6 och ville inte somna om.
Kan lova att han somnade ganska fort ikväll ;)

Idag fick vi besök av min fina underbara kusin Oliver. Oskar såg till att busa mycket med honom och han blev lite sur när Oliver ville vila lite ;)

Tack för ett mysigt besök fina du, älskar dig min fina kusin vitamin ♡

I morgon är det återigen dags för dagis :) Jag och Theo har inga planer, kanske sova middag halva dagen ;)

Kärlek ♡

» Kycklingköttbullar

Måste bara ta en paus från ätandet och visa en bild på dagens middag.


Kycklingköttbullar sås och potatis som serveras med sallad, cornichorer och lingonsylt. Helt fantastiskt gott och jag kommer nog aldrig mer vilja äta vanliga köttbullar ;)
och jaa jag har rullat alla bullar själv ;D

Kärlek ♡

» Lek& bus landet och kastanjer

Jag kan börja med att berätta att Theo mår bättre och sist han hade feber var i tisdags. Han är fortfarande väldigt snorig men sim sagt han mår bättre :)
Oskar har varit på dagis hela veckan och haft det jätte roligt med alla sina kompisar.
Igår så var Henke ledig och vi tog med oss barnen för lite lek på Lek&Bus Landet :) Oskar blev såklart överlycklig då han har tjatat om att åka dit så länge. Han nästan hoppade i bilstolen när vi kom fram :)















Idag så tog vi en promenad hem till pappa och hälsade på :) Oskar var jätte duktig och gick hela vägen och på vägen hem så stannade vi och plockade kastanjer :)




Kärlek ♥

» Fortfarande feber

Som det har varit dom senaste dagarna så hade inte Theo feber imorse.. den kom återigen tillbaka efter hans vila på eftermiddagen, men idag var den högre än vad den har varit tidigare, 40.5grader!
Jag ringer vårdcentralen och 1177 men båda säger samma sak. Det är bra för barn att ha feber för då "kokar det bort bakterierna i kroppen".
 Jag tror personligen inte att det kan vara bra att febern pendlar så som den gör, men jaja :/
 
Vi har varit ute en liten stund då faktiskt Oskar behöver komma ut och frisk luft är ju bra för Theo också.
Lite lek i sandlådan och gungande blev det, resten av dagen har vi spenderat inne.
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska Oskar till dagis igen, skönt för honom att få vara ute på ett annat sätt och att leka med sina kompisar. Så får jag och lillebror vara hemma och bli friska ordentligt.
 
Nu ska jag kolla klart på en film sen är det dags att sova :)
 
Kärlek

» val, feber och handling

Hallå där

Sitter även du och kollar på valvakan på tv/nätet? Själv ligger jag i sängen så jag kollar lite då och då på Aftonbladets hemsida :) Självklart var jag och Henke och röstade idag, jag på förmiddagen och han efter jobbet. Oskar var med båda gångerna och förklarade för oss hur man gjorde :)

Theo har inte alls mått bra idag. Redan natten till idag så vakna han och hade nästan 40 graders feber och hela dagen har den pendlat mellan 38-40. Gav honom en alvedon så febern sjönk och han hade en stund då han lekte och åt :) Hoppas att han får sova inatt bara.

Annars idag har jag tack vare mamma kommit iväg och handlat. Vi lyckades få med oss alla påsar på cykel och vagn :) power kvinnor ;)
Har städat undan lite, bäddat rent i sängar och tvättat. Även Josefine kom förbi på en kaffe latte :)

Nu ska jag kolla aftonbladet sen blir det nog att sova. Är rätt så trött.

Kärlek ♥

» Stan, loppis och feber/feberfri

Hej finaste du!

Vart ska jag börja egentligen? Helgen har gått i ett och vi har hittat på saker :) Igår var vi till exempel uppe på stan, köpte höst mössor och vantar till barnen. Vi lekte i parken och hade eftermiddags mys hemma hos mamma/mormor. Theo som var feberfri och full i fart fick tyvärr tillbaka febern på kvällen :(
En alvedon och sen dämpades febern och han fick sova hela natten.

Imorse så vaknade Theo återigen feberfri så vi tänkte att en promenad kan ju vara skönt. Sagt och gjort, mamma kom hit sen blev det en promenad till sörbyängen för att gå på loppis som anordnades i hela området. Flera gårdar var med och det var en hel dag saker som såldes. Oskar hittade lite "nya" leksaker som fick följa med oss hem :)

Finaste Oskar redo för en promenad :)




Var faktiskt mysigt att gå runt där i området. På flera ställen såldes det även mat, godis, dricka och fika.

Båda skruttarna blev hur som helst glada för allt dom fick och Oskar har lekt nonstop med allt :)
Tyvärr blev eftermiddagen återigen trist då Theos feber kom tillbaka, dock inte så hög som igår. Fortsätter det så här får jag ringa 1177 imorgon.
Han har ingen feber på hela dagen, äter och leker osv men så kommer eftermiddagen/kvällen och då kommer febern igen? Jag tycker att det är jätte konstigt :(

Nu sover han iaf och jag hoppas att han får sova hela natten. Jag ska själv snart gå och lägga mig, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda. Måste iaf gå och rösta :)

Kärlek ♥

» Sjukstuga

Trots otroligt få timmar med sömn är jag för stunden pigg som en lärka. Natten till idag blev otroligt jobbig då Theo inte alls ville sova, varm och ledsen. Imorse tog jag tempen på honom och stackaren hade 39 graders feber :( Så idag har inte Theo alls varit så glad och busig, det har blivit mycket gråt och mycket sömn.
Har gett honom en alvedon nu innan läggdags så jag hoppas att han kommer få sova inatt.



Annars idag då? Oskar var hemma från dagis idag också, hans val. Vi var ute och tog en promenad och han fick springa av sig lite :)
Efter lunch kom Maggan och Marika hit och tog med sig honom ut i några timmar :)

Nu har jag gosat ner mig i sängen och ska försöka sova lite så hoppas jag att Theo kommer må mycket bättre imorgon ♡

Kärlek ♡ ♡

» Sep. 09, 2014

Igår var en sån där rolig dag som slutar lite mindre roligt. Vi spenderade hela dagen med Jennie och Björn, vi var på biblioteket och fikade på mumel&mums sen även med dom hem en stund.
Vi passade på att låna lite nya böcker så vi har lite roligare/nyare kvälls läsning :)

Men på kvällen började Oskar att hosta och hosta lite till, blev lite medicin innan läggdags men på imorse vaknade han pga hostan. Så idag fick det bli en dag hemma. Energin har det absolut inte varit någon fel på, bara den där äckliga hostan :(

Så idag har vi inte gjort ett skit. Varit hemma, kollat film osv.
Vi får se hur denna natt går och om skrutten blir hemma imorgon också.

Kärlek ♥

» tagen och nya jackor

Idag har det varit en sån där dag då jag har plockat städat och rensat. Tog bort kläder som Oskar inte kan ha längre igår så dom åkte upp på vinden, har lagt ut diverse babysaker och kläder på annonser :) Har redan sålt en sak nu hoppas jag att resten kan säljas också :)

Jag kanske inte har nämt det tidigare men Theo har lärt sig att börja klättra lite smått. Och idag fångade jag honom med handen i kakburken, typ. Haha busungen hade klättrat upp på pallen i köket och lyckats få tag i en tallrik med mumsmums :) Kladdig och lycklig var han :)




Har även klickat hem lite vinter kläder till barnen. Eller tjockare jackor rättare sagt. Ett par täckbyxor till oskar blev det också, fanns inga i Theos stl så det får jsg kolla efter någon annanstans.






Får se om det kommer passa :)

Kärlek ♥

» Baka baka liten kaka :)

Här hemma har vi precis bakat klart 2 sorters kakor och kärleksmums :) Ska även göra cupcakes på Henkes begära, men dom gör jag lite senare innan han kommer hem från jobbet :)






Kärlek ♥

» Sep. 04, 2014

Underbar dag! Oskar och hans förskola var på utflykt idag och jag kunde se dom då dom var i parken på andra sidan vägen :) såg min lilla älskling med sina röda byxor och ljus blåa tröja :)

Efter dagis tog vi oss en cykeltur hem till mamma där vi intog lite mellanmål :) Oskar var super duktig och cyklade hela vägen själv :)

På kvällen hade jag och Oskar en liten dust med varandra. Han lyssna inte när jag sa till honom sen började han att slå mig (inte hårt) flera gånger. Om och om igen sa jag till honom men han lyssna inte. Tillslut sa jag till att slå mig en gång till och inge tv ikväll men han slog endå.
Det blev skrik tårar och en förtvivlad Oskar men jag stod på mig :)
När han sen gick och la sig så sa han "det här blev ingen rolig kväll..förlåt mamma jag ska inte slå dig, jag älskar.. " Haha älskade lilla gounge! Slå inte mig så ska du se att det aldrig blir så här igen ♡

Nu är det dags att sova för denna mamma.

Kärlek ♥

» Sep. 03, 2014

Oj återigen har jag varit VÄRDELÖS på att uppdatera bloggen. Har haft fullt upp med dom två små liven här hemma.

Nu har oskar varit på dagis denna vecka, en dag kvar imorgon sen är vi långlediga igen :)

Veckan har varit lugn men lite fighter har vi fått kämpa med. Oskar trotsar och bråkar, Theo har en jobbig period och jag blev gråhårig. Jo du läste rätt. Jag färgade håret med en färg som slog bakåt på mig och gjorde mitt hår grått!
Trots att jag sa till försäljaren att jag inte kan ha någon färg med ask i så var det vad jag fick (utan min vetskap). Efter den misslyckade färgningen, två avfärgningar senare och slingor ser det nu betydligt mycket bättre ut :)



Jag har även testat en ny grej. Igår köpte jag nämligen ett paket med 20 bilar till MIG själv. Oftast vill ju theo låna oskars bilar vilket han inte alltid får, då är min tanke att han får låna mina istället. självklart så får oskar också låna dom men då måste han dela med sig med sin lillebror :) än så länge har han blivit arg 3gånger men det hade jag ju räknat med.

Idag var vi ute och lekte i parken efter dagis med Björn och hans mamma. Blev bjudna på mellanmål och allt :)











Efter många om och men så somnade oskar, vi har haft lite kämpiga kvällar. Han låg och grejade, donade och pratade i 40min innan han somnade. funderar på om jag ska börja lägga honom tidigare om det håller i sig.
Nu ska jag spela lite candy crush sen sova :) gonatt!

Kärlek 💜