» 29feb 2012

Gokväll min vän

Kom på det nu att det är ju för tusan den 29 februari. Hade totalt glömt bort det, inte för att det är något speciellt med den dagen, eller jo vi kvinnor kan ju fria till våra män om vi vill.. Men enligt mig är det och kommer alltid att förbli deras uppgift! Utan det är ju bara kul att vart fjärde år så är det en dag extra. Känns lite konstigt att säga 29feb..

Nu är all tvätt tvättad, blev ju iofs klar med det redan vid 16tiden, men ändå :) Soffan är super ren och alla kläder doftar gott. Lite tråkigt för det hände en liiiiten olycka igen med Oskar, men det vart inte så mycket så det gick att tvätta av med vatten och tvål. Tycker så himla synd om min lilla kille, hostan är verkligen förjäklig! Och det kan ju verkligen inte vara kul att kräkas och inte förstå varför man kräks. Får vara glad så länge han är feberfri och lekfull och busig :)

Ska sätta mig nu och göra historia läxan som vi fick i tisdags som ska vara klar tills imorgon. Inte för att jag har någon större ork, är så himla trött. Ganska skönt att man börjar 12.10 imorgon, blir ju lite tid hemma, så hinner jag inte klart idag kan jag alltid fortsätta imorgon.


Kärlek

» Upp och ner ner och upp

Hej min vän

Just nu känns det verkligen som att jag bara springer upp och ner för trapporna och snart är det dags igen.
Håller på och tvättar som vanligt känns det som, och den här gången tvättar jag även soffklädseln och kläder.
Ska snart springa ner igen och då ska jag ta vägen förbi sorteringen och slänga massa kartonger och annat
dylikt. Fullt upp hela dagen!

Oskar fick vara hemma från dagis idag och det kommer han få vara även imorgon, hellre att han är hemma än på dagis och blir sjukare. Så det är även fullt upp med lillskrutten ♥

Nej nu måste jag springa

Kärlek

» Vilken tisdag..

Gomorgon min vän

Vilken dag det blev igår!!
Efter skolan så kom Henke och Oskar och mötte upp mig precis som dom gör varje vecka :) Alltid lika mysigt att se Oskars lysa upp i ett stort leende när han ser mig ♥
In och handla på ica sen hem och börja baka morotskaka, trodde jag.. visade sig att jag inte hade någon kanel hemma, men sugna som vi var på det så sprang jag ner igen till affären. Upp och börja baka in med kakan i ugnen. Sen skulle jag förbereda maten och vad ser jag då? Jo jag saknade en burk med creme fraich. Fasiken vad arg jag blev och jag vägrade springa ner igen. Men vi löste det ändå genom att laga annan mat :)

Runt fem tiden så kom min underbara syster hit, jag hade ju bakat morotskaka så hon kom ju inte för sällskapet ;)
Eller jo lite tror jag. Hon fick iallafall till västa mys stunderna med Oskar, dom kramades och gosade för fullt.
Kvällen slutade med att vi satt och kollade vissa klipp från Breaking Dawn filmen, vilket slutade i tårar.
Sen blev det ett plötsligt slut på den trevliga kvällen när Oskar hosta så han kräktes och vaknade av det.
Han är ju inte sjuk eller febrig det är bara den där förbannade hostan som är så himla jobbig. Jag bara ber att han inte kommer bli sjuk.

Under natten så har han fått sova i våran säng, vilket har varit super mysigt den första delen av natten, för så har han bokstavligen legat på mig och sovit. Verkligen gosat in sig i min nacke ♥
Andra halvan så har jag fått lite smällar och sparkar i ryggen och nacken.

Dags att göra klart lite saker här innan det är dags att åka.
Kärlek

» Härliiiigt :D

Hej igen min vän

Finns det något som gör en på bättre humör än att springa runt och dansa och sjunga samtidigt som man gör sig iordning?? Nej för jäklar på vilket topp humör jag är på nu :D

All musik strömmar in genom öronen och ut genom munnen :D
Det här kommer göra att jag kommer orka med dagen utan problem :D

Kärlek

» Lugn och stressfri morgon

Gomorgon min vän!

Vad lycklig jag blir när jag tittar ut genom fönstret och inser att all snö som kom igår är borta!
Ska snart börja få Oskar kläder sen ska vi gå till dagis. Efter det så är det min tur att göra mig iordning. Börjar inte förens kl 11.15 idag, och varje tisdag har jag en lugn och stressfri morgon. Jag behöver inte stressa med att
göra mig iordning, få i mig frukost och slänga i mig kaffet. Allt får ta sin tid :)

Bygger med lite duplo här på morgon :)

Kärlek

» Världens bästa..

Halloj min vän

Jag har världens bästa pappa! Han hjälpte mig och fixa cyklen så nu rullar den igen. Behövde ett nytt hjul och slang, så jag passade på att titta hur han gjorde så jag vet tills nästa gång. Fast jag vet att jag ändå kommer ta upp min telefon och ringa min bästa pappa :) ♥

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är för ovanlighetens skull rätt så trött. Sen vet jag att så fort huvudet hamnar på kudden kommer jag antingen lägga mig och läsa eller spela spel. Men jag ska iaf ligga nerbäddad i sängen :)

Kärlek

» piss måndag...

Hej min vän

Vilken dag! Började imorse när jag skulle cykla iväg till skolan. Cyklar några meter och tycker att cyklen är lite "hoppig". Trodde först att det var barnsadeln som var på väg att lossna, hoppar av cyklen och ser att mitt bakhjul är helt jävla platt!! Ingen luft överhuvudtaget. Så det var ju bara att springa upp igen och be Henke om skjuts. På med alla kläder på Oskar och åka iväg..
Faan va arg jag var..

I skolan så sitter jag och försöker räkna ut matte talen, men jag fattar verkligen ingenting! Ränta och amorteringar, allt jag insåg är att banken verkligen kan lura av en pengar..

Höjdpunkten på min dag var när jag kom hem och Oskar kom och krama om. Han kan verkligen göra en pissig dag till en underbar dag :)

Haha vad pluffsig jag ser ut
Ska snart ta mig till min pappa iaf. Gå dit med min cykel och hoppas att han kan fixa den. Just nu är det ingen stress med cykel kan ju ta bussen till skolan. Bara hoppas att jag får tillbaka den och att han kan laga den så jag slipper lämna in den till en verkstad.

Kärlek ♥

» Måndag, ny vecka igen

Gomorgon min vän

Måndag igen, ny vecka och jaa den ända höjdpunkten med den här veckan är att min
lilla älskling fyller hela 2år på lördag. Så jag ska se till att den dagen blir fantastisk :)
Så vad händer den här veckan då? Ja som det ser ut just nu
  • Måndag: Skolan 8.30-13.30 sen ingen aning
  • Tisdag: Skolan 11.15-14.00 efter det stan kanske??
  • Onsdag: Skolan 8.30-11.00 Tvätt tid 13.00-16.00
  • Torsdag: Skolan 8.30-14.00 efter det stan idag istället kanske??
  • Fredag: Skolan 8.30-11.00 hem baka bullar och städa och fixa innför kalas
  • Lördag: Min lilla älsklings 2års dag, barnkalas och tårtätande ♥
  • Söndag: Leka busa och njuta av en härlig söndag

Ska strax åka iväg till skolan, men innan det ska jag krama och pussa på mitt lilla ♥

 

Kärlek


» Söndag

Gokväll min vän

Nu är min skrutt äntligen hemma igen. Egentligen så har han varit hemma sen kl 17 men det är inte förens nu som jag sätter mig vid datorn.

När jag kom hem till mamma och pappa så möttes jag av min lilla skit som gav mig en kram. Efter en stund så kom Oliver och Niklas förbi mamma och pappa och hälsade på. Lite roligt för Oskar brukar sitta här hemma ibland och måla, sen säger han att det antingen är Oliver eller Hampus. Killarna har gjort bra intryck på min lilla kille :)
Så Oskar började prata lite med Oliver och visade dom nya bilarna han hade fått av mormor och morfar

Så fina killar

Mitt arbete är äntligen klart och utskrivet, hoppas bara att min lärare kommer gilla det och ge mig bra betyg. Kan äntligen slappna av och inte känna en press över ett stort skolarbete än på ett tag.

Nu ska jag sova.. Vill inte men är väl så illa tvungen att försöka..

Kärlek


» Veckan går såå fort

Hej min vän

Vaknade efter kl 10 i morse, hade kanske sovit längre om jag inte somnat så sent. Låg och läste i sängen fram till kl 1 inatt. Men vatusan, jag är vaken nu, pigg och glad. Solen skinner och det kommer säkerligen att bli en härlig dag.

Just nu sitter jag och skriver rent mitt arbete i historian, har kommit halvvägs och med lite tur kan jag lyckas
skriva ut arbetet hos mamma och pappa sen. Hoppas hoppas!!

Planer idag är att skriva klart, hämta min underbara saknade skrutt sen hem och och mysa. Får se om svärmor och svärfar kommer och hälsar på idag.

Är det bara jag eller går vekorna sjukt fort när man har något att göra på dagaran?? Förrut när jag var mammaledig och gick hemma så gick veckorna långsamt och jag kunde tro att det var lördag när det bara var tisdag. Nu är måndagen här innan man ens har hunnit njuta av helgen. Kanske beror på att jag nu dom senaste dagarna bara har suttit med mitt arbete...??

Nu ska jag skriva klart så jag kan njuta av ledig tid resten av dagen :)



Kärlek ♥

» Äntligen!!

Halloj min vän

Äntligen så är jag klar med mitt arbete, eller klar och klar, jag måste så klart renskriva det och få in bilder och sånt men annars FÄRDIG :D Känns otroligt gött, hoppas bara att läraren kommer godkänna det och att jag får ett hyffsat bra betyg.

Idag efter att Oskar vaknade efter sin middagslur så bakade vi en sockerkaka, får visa bilderna imorgon då jag flömde min kamera hos mamma och pappa (?!), tror jag iaf...
Oskar tycker att det är riktigt kul att vispa smeten och så klart att äta den. När kakan stod i ugnen så kom Josefine hit sen blev det promenad till pappa och mamma. Alltså okej för att det är fint väder ute, men måste det blåsa så förbaskat?! Var ju nästan storm vissa stunder.. Vill ha vår värme och sommar känsla :D Vill inte ha min stora fula vinterjacka mer, jag vill börja ha mina vårkappor och min underbart fina skinn jacka. Haha HATAR verkligen vintern, det ända som är bra med den är julafton och den har redan varit och det är långt kvar tills nästa.

Oskar fick sova kvar hos mormor och morfar idag så jag och Henke drog och köpte Max och har haft en liten mys kväll. Sen har jag kollat på mello festivalen och käkat ännu mera jordgubbar, love it! Låtarna som gick vidare idag var helt klart dom bästa i dagens deltävling.


Nu ska jag bara ta det lugnt sen sova, och imorgon ska jag sova läääääänge :) sen skynda mig och hämta min skrutt, för det är faktiskt väldigt tomt här hemma utan honom. Men jag vet att han har det super bra hos sin mormor och morfar :) ♥

Kärlek

» Ny människa igen

Hej igen min vän

Det är strålande väder ute och jag känner mig på topp!! Jag har precis gjort mig duschat och gjort mig iordning, jag känner mig verkligen som en ny människa :D

Har på mig världens skönaste tunika idag, ska jag vara riktigt ärlig så är det en mamma tröja :D Haha men den passar lika bra nu som om man vore gravid :)

Köpte den på H&M när min lilla krabbat låg där inne och rumlade runt ♥
Nu ska jag sätta igång med historian sen ska jag FAN ge mig UT i det fina vädret :D

Kärlek

» Rupert Björn

Gomorgon min vän

Somnade inte förens halv ett igår kväll, ganska ovanligt för att vara mig. Men jag kunde inte sova, satt och kollade på två avsnitt av Vampire Diareis och ett avsnitt av Glee.
Var inte ett dugg trött för fem öre, berodde nog på två timmars sömn på förmiddagen.

Imorse så vaknade Oskar halv sex, men lyckades få honom att somna om till kl 8 och det är ju riktigt glad över. Han var ju vaken så sent i går så han behövde sova, ska inte ljuga heller, jag var så trött så jag är bara glad att han somnade om så även jag fick sova :)

Nu på morgonen så fick han äta frukost vid sitt lilla bord och kolla på Rupert Björn, hans favorit film. Om det är nåt han fastnar vid så är det just den björnen.

 


Vi får se vad denna dag vill erbjuda, vet att jag har ett arbete som sa skrivas klart. Fast nåt mer vill man ju ändå försöka göra :)

Kärlek

» Huvudet snurrar

Gokväll min vän

Mitt huvud snurrar känns det som och min hand är helt döende. Har suttit från och till hela dagen och gjort mitt historia arbete, har precis skrivit klart om Europa så det är bara Sverige/Norden kvar. Men halvvägs iaf och det känns för jävla gött!!

Blev ingen bakning idag, istället så satte vi igång och städa och gjorde det fint här hemma. Det behövdes..
Sen har vi busat och lekt i omgångar, vi har sprungit och vart och handlar. Pantade några tom burkar och flaskor som vi hade hemma och så fick Oskar dom pengarna. Hela 26 kr fick han som glatt hamnade i sparbössan.
Den börjar bli tung nu :)

Hela familjen la sig vid halv tolv och sov middag till halv två. Jag tror att vi alla behövde det, skönt och mysigt var det. Så kul nu när man vaknar och Oskar tittar på en och sätter fingret för munnen och schhar. Haha vi ska ju inte väcka pappa som sover eller tvärtom ♥
Oskar gick och la sig för en timme sen, han ville inte sova så då behövde han inte det. Tillslut så såg jag på honom att han var trött så vi borstade tänderna och la oss. Efter bara en minut sov han gott i sin säng

Nu ska jag koppla av lite och sätta på något avsnitt av vampire diaries. Chips och cola står brevid mig, jag är redo!!

Kärlek

» Härliga fredag

Gomorgon min vän

Just nu så försöker jag vakna till liv och ska strax börja med historia arbetet. När jag tittar ut genom fönstret så ser jag att det kommer nog bli en riktigt härlig dag. Ska se till att ta med mig killarna på en härlig lång promenad så hjärnan får vila lite. Har också lovat Oskar att vi ska bara muffins idag, får se om det blir vanliga muffins eller cupcakes :)

Känner dock på mig att det kommer bli en härlig dag :)

Kärlek


» Hela dagen....

Hej min vän

För att vara jag så är jag uppe ovanligt sent, är inte alls trött och känner ingen lust över att gå och lägga mig snart. Kanske kan bero på att jag har suttit med mitt historia arbete HELA dagen sen ca 11.00
Har haft några pauser då jag har ätit och busat med Oskar.

Imorgon blir det att sitta med arbetet igen och då ska jag försöka skriva arbetet så jag har hela helgen på mig att finslipa och skriva rent. Hoppas att jag kan hålla mitt lilla tids schema :)

Blir ett ganska tråkigt inlägg men så är det ju när man inte alltid har viktiga saker att skriva om. Ska ta och tvätta brt sminket, borsta tänderna och smörja in mitt ansikte. Sen om ca 15 min så kommer jag ligga ner bäddad och gosar i sängen. Tanken lockar mig lite... :)

Btw min liljor luktar förbaskat gott här i köket, ska fan köpa nya när dom här dör. Njuter verkligen av en underbar doft just nu!!

Gonatt min underbara vän, ses imorgon
Kärlek

» Jordgubbar och Ikea

Gokväll min vän

Hela dagen har jag suttit med mitt arbete och försökt komma på en inldening, tror jag har den men jag vet inte, måste finslipa lite på den.
Det hade gått jätte bra för Oskar att vara på dagis idag, han hade busat och haft det jätte skoj. Märks att hab gillar att vara där, för han blir tydligen ledsen när en fröken går hem. Älskar att han älskar sitt dagis och sina fröknar :D Underlättar så för mig som lämnar honom där.
Efter dagis så gick vi hem och käkade mellanmål, en skål med mycket goda jordgubbar, plutten mumsade i sig som väldigt fort

Efter mellanmålet så satte vi oss och målade lite, efter en stund så upptäckte jag att han hade målat sig själv vid ögat så det såg ut som ögonskugga. Såg lite skoj ut

 


Kom hem för en stund sen från Ikea och Marieberg. Blev ingen direkt stor shopping iaf inte för min del. Köpte lite mer värme ljus eftersom jag eldar som en galning, och en Potta åt Oskar. Han sov när jag kom hem så jag får se hur han reagera imorgon. Hoppas att han vågar testa att sitta ner iaf :D

Den har en liten mörkare grön färg än på bilden

Inne på Marieberg så shoppade jag bara två nya markeringspennor då mina valde att dö idag. Men nu kan jag återigen göra ifyllnader i mina papper. Ska sitta en stund till med mitt historia arbete, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite Harry Potter. Måste komma in i dom böckerna ordentligt också så jag kan göra min bookreport.

Hoppas att ni har haft en lika bra och underbar dag som jag har haft :)

Kärlek


» Vill göra om..

Hej min vän

Sitter just nu och försöker komma på hur jag ska börja med det stora histroria arbetet.. tips?? Känns som att jag just nu sitter fast i en lerpöl och kan inte komma upp..

Idag fick Oskar gå till dagis, han har lite hosta men annars är det full fart framåt hela dagen. Mamma var här förut på en snabb kopp kaffe. Älskar att jag har en sån bra relation med min familj, inte bara mamma utan även pappa och syster. Dom är bara för underbara och jag älskar dom otroligt mycket

Ska hämta Oskar om ungefär 45min och jag hoppas att jag innan dess har kommit på hur jag ska börja. Så jag verkligen kan sätta igång att skriva.
Ikväll ska jag ut till Ikea en sväng med Milla och hennes mamma, ska bli grymt roligt. Jag älskar ju ikea så nu ska jag passa på att kolla på möbler och annat, se om jag kan få lite inspiration på hur jag kan inreda snyggt. Är så sugen på att göra om här hemma, möblera och fixa. Att bara möblera tex vardagsrummet, skulle kunna göra en sån stor skillnad. Det tåls att fundera på.

Nej nu måste jag börja läsa.

Kärlek

» Fettisdagen och jordgubbar

Gokväll min vän

Började dagen med att åka upp på stan och mötte upp Sara utanför biblioteket. Skulle se om vi kunde hitta lite information till arbeten vi måste göra. Jag ska skriva ett arbete på 4-8 sidor om häxprocesser i norden och europa under medeltiden, som ska lämnas in på tisdag nästa vecka. känner på mig att det kommer bli ett stort arbete som kommer ta mycket av min tid. Men jag ska se till att klara det och få bra betyg på det.
Har ju glömt att skriva att jag har fått tillbaka mitt resultat på eng uppsatsen vi skulle skriva. Jag fick MVG!!
Blev extremt glad när jag såg det. Så stolt över mig själv :D
Hittade iaf inga böcker på biblioteket och att skriva ut papper där skulle kosta mig en massa pengar för det finns inte lite som det står om häxprocesserna. Visst jag har en dator, men jag fastnar alltid vid något annat så lösa papper fungerar bäst för mig. Åkte till skolan och skrev ut nästan 40 sidor så nu har jag väl fakta så att jag ska klara mig genom det här arbetet.

Efter skolan så mötte jag upp mamma som skulle följa med hem på en kopp kaffe, köpte semlor och jordgubbar. En ask med sjukt goda jordgubbar kostar 10kr nere på affärn, billigt och hur gott som helst. Gick ner och köpte mer askar så jag har 3st i kylen. Oskar älskar dom så det är ju skit bra!

Oskar och mormor
Världens sötaste och goaste unge♥

Nej nu ska jag börja läsa igenom all min fakta så jag vet vad jag har att hålla mig vid, sen gå och lägga mig, läsa lite Harry Potter sen sova.

Kärlek ♥

» Gomorgon min vän

Gomorgon min vän

Hade inte alls tid igår att uppdatera, var så trött efter dagen som gick i ett hela tiden.

Började med matte igår för att sen upptäcka att våran engelska lektion var inställd för att läraren var tvungen att "vabba". Gick till bibblan och lånade två nya böcker istället för Oliver Twist, den är för svår läst så jag valde att börja läsa Harry Potter del 1 och 2. Båda dom böckerna är på två hundra sidor och eftersom jag måste läsa 400 så blev det båda.
Hoppas att dom blir lättare att läsa

Eftersom vi inte hade någon eng lektion så bestämde jag och Sara oss för att gå till Gröna Grodan och luncha. Åt en super god sallad med bulgur, räkor och kräftor. Riktigt gott och mysigt var det också.

Efter lunchen mötte jag upp mina två killar och så gick vi till slussen och matade ankorna som var där. Fy fan va äckliga dom är!! Haha kommer sjukt nära en så det känns som att dom kommer flyga på en, alla kommer verkligen fram på engång. Oskar satt helt fascinerad i sin vagn och kollade på spektaklet. Och vad dom lät!! Har inte hört så mycket kackel på en gång. Fy tusan va nervös jag var (det var ju jag som höll i brödet)

Sen hem och börja med tvätten som jag höll på med från 16-18-45. Efter det fick jag äntligen ta kväll och sätta mig i soffan och bara vila. Kollade på dokumentären om Whitney Houston på 3an. Sorgligt..

Idag får Oskar vara hemma från dagis, han har hostat jätte mycket under natten och nu på morgonen. Han verkligen vägrar äta över huvud taget, det är Henke som lyckas få i honom iaf bananer under dagen. Annars så är det inte mycket som hamnar i hans lilla mage :/ Lilla hjärtat

Kärlek

 

 


» Måndag, ny vecka

Gomorgon min vän

Då var det återigen måndag, och en ny vecka. Skola och alla andra förpliktelser man har här i livet ska göras.

Igår kväll så kom Milla hit och eftersom vi inte har setts på ett tag så blev det mycket tjejsnack att ta igen. Skratt och roligheter, precis så som det ska vara. Känner mig alltid lite bättre i själen när jag verkligen får prata ut med någon och skratta. Och som jag har sagt tidigare, med Milla kan jag dela ALLT.

Skola idag i vanlig ordning, matte och engelska och dagen håller på från 9.30-13.30. Sen blir det hem och fixa tvätten, för kl 16-19 har jag tvätt tid. Förhoppningsvis kan jag få in vissa stunder av lite plugg där emellan. Bara hoppas att jag har en son som kan låta mamma vara lite, eller mest en karl som kan inse att jag behöver plugga lite..

Nej nu ska jag mysa lite med Oskar innan det är dags för mig att dra.


Kärlek

» Då var det dags igen

Hej min vän

Anledningen till att jag inte orkade skriva något imorse var för att natten var jobbig. Vaknade av att Oskar grät och hostade sjuk mycket, så han fick komma och sova i våran säng. Blev lite sparkar hit och dit och sömnen var inte så djup så man blir ordentligt utvilad.
Hela dagen så har han hostat och snorat mer än värre, han vill knappt äta alls, inte ens yoghurt går ner. Antar att det bara är att inse att min lilla prins är på g att bli sjuk.. igen.


Just nu är Larsson, Beggan och Carlsson här och kollar på hockey. Oskar är extremt förtjust i Beggan och Larsson men han har nu också fått upp ögonen för Carlsson.

Nu är det snart dags för 3e perioden i hockey, ser ut som Örebro kommer åka på stryk tråkigt nog.

Kärlek

» Söndag morgon

Gomorgon min vän

Orkar inte skriva ett inlägg just nu så därför kommer jag bjuda på en massa bilder istället.


Oskar och Viktoria
Mamma killar Oskar
Jag och min lilla älskling♥
Hittade Oskar i denna position spanandes på snöovädret
Tagen på bar gärning
Ute och går en promenad
Inbäddad med alla gosedjur

» Snön den vräker ner

Halloj min vän

Sitter just nu och kollar på snön som vräker ner där ute. Fast det ska inte hindra mig från att gå ut och gå en sväng. Ska ta en promenad bort till ÖoB och köpa nåt som jag inte vet vad det heter, kan kalla det kabelhållare. Såna som man spikar fast i väggen så kabeln sitter fast där. Har ju en flera meter lång sladd som går från datorn i i vardagsrummet och in hit till datorn i köket, och den ligger mitt på golvet som en lång grå mask.

Efter ÖoB så blir det nog en visit hem tll pappa och hälsa på. Orkar inte sitta hemma en hel dag.
Jag ska även köpa lite godis till min prins, det får man ju äta på lördagar :)

Kärlek

» Extra energi

Hej min vän

Solen skinner och det är underbart härligt ute! Funderar på om man kanske skulle ta en promenad sen, får se vad som händer och sker.
Åkte tidigare från lektionen idag. Kan verkligen inte koncentrera mig där, mest så beror det på tre tjejer i klassen. Dom ska alltid prata och skratta, och ju högre dessto bättre. Och nu har dom fått med sig alla andra in där också så det är ett jäkla kakkel på dom. Våran lärare är inte direkt respekt ingivande då han är 27år och känns mer som en kompis än lärare, så han kan ju inte heller få tyst på dom. Så jag valde att åka hem tidigare och räkna talen hemma och det var ett skönt beslut. När jag kom hem så började min svärmor att grädda pannkakor så det blev pannkakor, vaniljglass och blåbärs sylt till lunch. SÅÅÅ gott!!

Nu ska jag räkna lite tal innan min älskade unge vaknar, senare idag så kommer Marika hit och hälsar på. Blir att busa och skoja med henne och Oskar.

Sömnlösa nätter kräver lite extra energi :D
Kärlek

» Fredag morgon

Gomorgon min vän

Förstår inte vad som är fel med min sömn. Jag vaknar stup i kvarten och är klar vaken men lyckas somna om sen dom senaste dagarna har jag alltid vaknat prick 05.59. Hela tiden, varför?? Skulle göra vad som helst för en hel natts sömn utan att vakna. Blir att köpa lite energidryck idag så jag orkar.

Snart kommer Henkes mamma och ska passa Oskar i några timmar. Själv så ska jag till skolan och räkna lite matte. Funderar på att sola idag också men jag vet inte när. Och blir det inte idag så blir det nångång i helgen iaf.
Nu ska jag försöka fortsätta äta på min smörgås som känns som träspån i munnen.
Hoppas att du får en bra dag


Kärlek

» Torsdag

Gokväll min vän

Hade historia prov idag, och det känns som att gick bra. Svarade på alla frågor och skrev ungefär 3 A4 papper, båda sidorna. Hoppas hoppas att det gick bra.

Idag kom Viktoria hit och hälsade på. Blev en massa bus och lek med henne och Oskar, oj vad dom sprang runt i lägenheten och skrek och tjoade. Har också haft mina föräldrar och syster här på middag. Med andra ord, en underbara eftermiddag.

Nu ska jag kolla klart på Revenge sen blir det sova.

Kärlek

» Storhandling och plugg

Gokväll min vän

Sitter just nu och tar en paus från pluggandet, ska snart fortsätta men jag måste vila lite. Har gjort alla instuderingsfrågor så nu ska jag läsa dom några gånger och förhoppningsvis kommer det fastna.

Efter skolan idag så blev det att jag gick upp på stan och mötte mamma. Sen hem till henne efteråt och dricka lite kaffe innan det var dags att hämta hjärtegullet på dagis. Henke var redan där sen gjorde vi oss klara för att åka och storhandla.
Och det blev en hel del varor som fick följa med oss hem. Trodde inte att det skulle bli så mycket men hela vagnen blev nästan full. Fast det vart inte så dyrt som jag trodde så det är ju sjukt positivt.

Att bära upp alla dessa påsar upp till tredje våningen var riktigt jobbigt. Kunde inte andas knappt så andfådd var jag. Ett tecken på att jag kanske skulle träna?? Neeej inte just nu ;)
In med alla varor i kyl, frys och skafferi, nu känns det så mycket bättre att öppna dom dörrarna. Men som vanligt så upptäcker jag att jag har glömt några saker, latte mjölk och marmelad. Fast det kan jag lika gärna köpa imorgon känner jag.



Min lilla plutt satt hos mig och åt vindruvor och gosade med sin vovve, hur söt kan man vara egentligen?? ♥
Nu ska Oskar få på sig sin pyjamas och få välling. Sen är det läggdags för honom. Själv ska jag plugga historia resten av kvällen. Bara för det så kommer jag ha oturen att drömma om historia inatt, men det kanske är bra?

Kärlek

» Onsdag morgon

Gomorgon min vän

Härhar vi redan hunnit äta frukost, ta kort och ramlat och slagit oss. Oskar står för ramlandet då. Gick lite för fort så det var rakt fram ner i golvet. Men lite mys med mamma och liite chokladmjölk så känns det bättre.
Ska snnart väcka Henke som har sovit på soffan inatt, varför vet jag inte. Får se vad ursäkten är. Hade jag vetat att han sovit där hade ju jag kunnat brett ut mig ordentligt i sängen.

Ska snart ta på Oskar kläder och göra honom redo för dagis. Efter dagens lektion blir det nog att sitta kvar en stund sen ska jag cykla iväg till Willys och handla. Henke får hämta alla varor efter attt jag har handlat klart. Ganska smart strategi för Henke gillar inte att handla och jag gillar inte när någon går precis bakom mig och suckar och undrar om vi är klara snart.


Kärlek

» Alla hjärtans dag

Hej min vän

Idag när jag kom hem från skolan så fick jag en liten överraskning. Henke hade varit nere och köpt en jätte fin blombukett till mig, och jordgubbar och ett äpple. Nu kanske du tänker, ett jäkla äpple?! Ja ett hel vanligt äpple, men med en liiten twist. För på äpplet så står det I love you ♥
Min pojkvän kan han ;D

Och dom där jordgubbarna var sjukt goda!! Älskar jordgubbar.

Har även hunnit med att plugga lite historia, men jag ska göra det mer ordentligt imorgon så jag kan det på torsdag. Har nämligen prov då. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Är inte trött, eller lite, men mest så längtar jag bara till mitt sköna täcke!

Kärlek

» Fina saker från Thailand

Gomorgon min vän, eller ska jag säga go förmiddag??

Sitter här och dricker kaffe och tar det lugnt innan det är dags att bege sig iväg till skolan. Har bara en lektion idag så det ska jag väl allt kunna klara av :)

Igår så hämtade vi mamma och pappa på flygplatsen, Oskar blev så klart glad att se dom igen och det blev även jag. Har ju saknat dom!! Bruna var dom iaf men inte så farligt bruna som vissa andra, men helt klart brunare än mig. Kan ge en liten skriftlig jämnförelse, min arm brevid mamma, det var som att se en pepparkaka och en vaniljdröm. Jag måste fan börja sola igen. Få lite färg på kroppen.

Fick en massa fina saker av mamma och pappa så klart, en väska, ljusstakar, bordsunderlägg och kuddfodral. Oskar fick en massa fina kläder och ett armband, Henke fick armband, en tröja och en klocka.



Det är en elefant på bordsunderlägget, man ser den inte så jätte bra på bilden, det är även elefanter på kuddfodralen :)

Ska ta kort på Oskars kläder senare idag så du får se även dom :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy sen åka iväg. Ha en bra dag!!
Kärlek ♥


» vill inte vill inte vill inte

Gomorgon min vän

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Kan nog säga den frasen ett x antal ggr till, men orkar nog inte skriva det.
Om exakt en timme ska jag sätta mig och ha mitt första matteprov den här terminen. Satt igår och försökte läsa men vet inte vad jag ska läsa egentligen. Förhoppningsvis så klarar jag det här provet, jag ska iaf försöka.

Henkes föräldrar kom förbi igår, men Marika var på jobbet. Oskar började leka rätt så fort med farmor och farfar, busade och skojade. Själv så sprang jag upp och ner till och från tvättstugan. Men nu är alla kläder rena och fina. Ska försöka sätta mig idag och vika allt och få in det i garderober och byråar, men vi får seom jag hinner. Vi ska nämligen hämta mamma och pappa idag på flygplatsen. Har saknat dom så det ska bli kul att träffa dom igen. Men jag ser inte framemot att se hur bruna dom är, kommer verkligen lysa brevid dom :P

Nej nu ska jag cykla iväg till skolan, ska möta Sara lite tidigare så vi hinner ta en kopp kaffe och så.

Kärlek♥

» faaaan

Hjärtklappnig, trött och arg.. hade inte tvätten kl 13 som jag trodde.. gick ner till tvättstugan med 3 Ikea påsar och tvättmedel.. bara för att sen få se att jag har tvätt tid kl 16.. jag är inte glad just nu

» En riktigt trevlig kväll

Gomorgon min vän

Känner mig lite ledsen idag över att Di Leva inte gick vidare i gårdagens mello festival, men Ulric Munther gick vidare så det var ju bra det iaf :)

Hade en riktigt härligt underbar kväll igår med min syster. Vi käkade god mat och pratade hur mycket som helst, bara vi två. Tycker att hon dock är lite elak, för hon säger jämnt när vi är själva att det är konstigt att vara med mig. Vet inte hur jag borde ta det??
Det blev ett glas vin, sen blev Josefine ledig, då förvandlades ett glas till att vi nästan drack upp 3l.. Men fy tusan så roligt jag hade det, vi satt och sjöng och skrattade och jag "missade" en buss och sen en till. Halv ett kände jag att nej nu borde jag åka hem. Så det var bara att ta bussen. Lyckades ha musik hela vägen hem trots att mitt batteri var nästintill dött.
Hemma så tvärslocknade jag  ganska fort. Henke tycker att det är super roligt att det är jag för en gångs skull som kommer hem lite glad och rolig. Inte så att jag är bakis idag men man märker ju att man drack en massa vin.
Vem vet kanske kan bli lite fest även nästa helg ;)

Nu ska jag hoppa i ett bad, sen har jag tvätt tid kl 13 och en helvetes hög med tvätt. Efter tvätten så måste jag sätta mig ner och öppna matte boken och plugga till provet imorgon.
Sen får vi se om Henkes föräldrar och syster kommer över.

Kärlek ♥

Josefine har ingen bra kamera alls ;)

» Lite ego

Jag lider garanterat av dålig blodcirkulation. Mina händer är iskalla hela tiden och mina fötter ska vi inte ens tala om. Men det jobbigaste är nog fan händerna. Kan knappt krama om Oskar utan att han säger att jag är kall. Vad ska jag göra? Kan ju inte gå med vantar 24h om dygnet.

Min buss går 16.18 sen blir det mys med Josefine. Har varit och köpt godiset och gjort mig iordning. Just nu sitter jag och äter vindruvor med Oskar. Han är helt tokig i vindruvor. Och det är ju bara positivt, nyttigt och gott som ett litet mellanmål.
Känner att jag ska vara lite ego nu och bara bjussa på bilder på moi!

Kärlek

» Lördag morgon

Gomorgon min vän

Orkade inte uppdatera igår, dels kom vi hem runt kl 18, sen så skulle jag bada Oskar, gosa lite innan läggdags sen passade även jag på att ta ett varmt och skönt bad innan jag gick och la mig halv tio. Jag var riktigt trött igår, orkar inte alls vara vaken och jag somnade direkt när jag la mig i sängen. Fast jag vet inte varför, men jag har börjat sova så himla dåligt. Vaknar hela tiden, sover inte djupt, hittar ingen bra sovställning osv. Känner att det var ett tag sen nu som jag verkligen fick sova en hel natt. Sen att Oskar vaknar tidigt på morgonen gör det inte bättre.

Vi åkte hem till Moster Anna igår och hälsade på. Oskar började leka och busa på engång. Sköldpaddorna var riktigt spännande men det som var mest roligt var tydligen pianot. Oskar sprang och tryckte på det hela tiden. Han är ju inte direkt blyg längre  min lilla prins, och det märktes när Oliver kom hem. Oskar släppte Anna direkt och gick till Oliver. Efter att vi hade varit hos Anna och lekt så drog vi till McDonalds och käkade. Blir ganska chockad över mängden mat som Oskar äter. Dels så stoppade han i sig tre bullar hos Anna + en massa vindruvor. Sen nästan en hel cheesburgare och pommes. Haha min unge växer så det knakar.

Oskar och Josefine. Tydligen så fick hon inte sitta någon annanstans för så fort hon flyttade sig så drog Oskar med henne tillbaka till pianot.

Vi låtsas tände en alla ljus och blåste ut tom. En riktigt rolig lek :)

Nu på morgon var det min tur att gå upp. Ska sova middag sen med Oskar så jag orkar med kvällen. Ska hem till Josefine, laga lite tacos, kolla melodifestivalen och svulla godis. Och vem vet, kanske det kan bli ett glas vin eller två.

Nu ska jag ta ytterligare en kopp kaffe och sätta mig i soffan en stund.

Kärlek

» Fredag morgon

Gomorgon min vän

Idag orkar jag inte cykla till skolan, dels är det för kallt sen ska jag ändå gå med Josefine och hämta pappas bil. Så då passar ju bussen alldeles utmärkt idag. Har bara matte idag och jag måste prata med läraren om provet på måndag. Förstår inte hur dom tänker när dom säger att vi inte får ha miniräknare. Finns ett tal på ett "test prov" som vi fick hem som driver mig till vansinne!!

Idag ska jag, Josefine och Oskar åka hem till våran Moster och hälsa på. Ska bli riktigt trevligt. Oskar ska få titta på deras sköldpaddor och katt. Se hur det kommer gå :)

Sitter och funderar på hur jag ska få Oskar att sova längre på morgonen. Han somnar runt 19 på kvällen och sover till 05-06. Sen på dagen så sover han middag i 1-2h. Sover han för mycket?? Ska jag dra bort en timme på middagsluren eller ska jag ha honom vaken en timme längre på kvällen?? Lite jobbigt när han vaknar ex kl 05.20 och är klarvaken redo att busa och leka.
Får fundera på det.

Kärlek

» Torsdag

Hej min vän

Att skriva TMA idag gick perfekt. Jag skrev fyra sidor och förhoppningsvis så kommer det bli godkänt. Jag hoppas det iallafall. Historia lektionen idag var bara jobbig. Dels så kände jag inte för det idag sen så var det bara en massa onödigt prat om allt och det fanns ingen sammanhållning i det hela.
Roligaste citatet jag hörde idag var en kille som skulle prata om Grönland, kommer inte ihåg varför, men så säger han : Förstår inte varför det heter Grönland när det är vitt på bilden. Kan ju säga att det var den roligaste höjdpunkten i skolan idag.

Har också städat undan idag. Tyckte att det behövdes, hatar den här säsongen med all grus som kommer in i lägenheten. Hatar att jag inte har en hall som bara är en hall. Våran hall blir en passage för att komma till varje rum i lägenheten. Men nu är det rent och fint, men jag vet att när jag kommer hem imorgon från skolan så kommer det se lika förjävligt ut som alltid..

Sitter just nu och väntar på att Once upon a time och Revenge ska börja. Chips skålen står bevid mig och jag är redo. Måste bara ta lite nässpray innan allt börjar. Kan. Inte. Andas.


Kärlek

» Kramp och magont..

Gokväll min vän

Lyckades låna en bok idag på bibblan, blev Oliver Twist. Har aldrig läst den så det kan ju bli lite roligt.

Lite komiskt, för när man lånar en bok på ett bibliotek så räknar man inte med att boken ska vara i ett nyskick. Verkar inte vara någon som har läst den här innan mig. Eller är det ett tecken på att jag har valt fel bok. Hittade två böcker ur Twilight sagan men jag valde Oliver Twist (haha som jag nämnde innan), känner att jag vill läsa en bok jag inte alls har läst. Men jag funderar starkt på om jag alltid ska ha mobilen brevid mig när jag läser och ha ordboken (appen) framme så jag alltid kan kolla ett ord.

Idag fick jag höra en sak som gjorde att jag fick kramp och smärtor i magen. Vi får tydligen inte ha miniräknare på måndagens matteprov! Jag har panik, allvarligt, skratta inte.. Det var inte bara jag som blev chockad, alla i klassen började ifrågasätta det. Men enligt läraren så kommer det vara ett enkelt prov med enkla tal.. Men vafan vet han?? Mattelärarna kan ju det här, dom vet hur dom ska räkna talen i huvudet utan att använda papper eller händer. Känner att provet på måndag kommer vara det jobbigaste jag har vart med om sen Oskar föddes.

Stannade kvar lite extra idag efter lektionen med Sara. Vi bestämde att vi skulle hjälpas åt med matten och se om vi kunde förklara för varandra. Men vissa tal gör bara att man tittar på varandra och undrar vafan problemet är.

När jag kom hem så gick vi (jag och Henke) och hämtade Oskar på dagis. Snacka om att ungen har gått och blivit pappa sjuk nu när jag går i skolan. Jag duger inte alls. Fast nu på kvällen är det bara jag som duger, så nu står allt rätt till i världen igen :)

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Har mitt första TMA i morgon i Engelskan. För att förklara vad TMA är så kan jag förenkla det genom att säga att vi ska skriva en "uppsats" om ett minne som står oss nära. Vad jag ska skriva om är ju ganska uppenbart, den dagen då min underbara som kom till världen ♥

Kärlek

» Friends..... Sucks

Gomorgon min vän

Jag är äckligt trött just nu. Får knappt sova på nätterna, är det inte för varmt så är det för kallt och är det inte något av det så är det en snarkande förkyld karl som håller mig vaken.
Gick och la mig halv tio igår, låg och spelade lite på mobilen sen somnade jag. Men jag kan inte ha sovit så djupt för jag vaknade av att Henke kom in och la sig kl halv ett, med så klart Friends (serien) i bakgrunden.
Förut så gillade jag den serien, nu så kräks jag på den. Och det är enbart för att i tre års tid (med någon månads uppehåll då) så hör jag introsången VARJE kväll. Jag kan vissa repliker i vissa avsnitt, jag vet vad som kommer hända och när (men vem vet inte det egentligen).
För ett tag sen så gjorde jag ett test på vetgirig.nu, där kan man göra en massa olika test om allt möjligt. Så jag gjorde ett om just Friends, 98% rätt.
Så därför klarar jag inte av att lyssna eller ens titta på den serien. Jag har fått tillbringa allt för mycket tid med Ross, Monica, Joey, Rachel, Chandler och Phoebe.

Idag har jag bara matematik i skolan, men jag funderar på om jag ska gå på extrahjälpen idag. Får se hur trött jag är och hur mycket jag kommer orka. Måste iaf in på biblioteket och titta efter en bok på engelska. Lånde ju Breaking Dawn av min kusin Oliver, men jag vet inte om jag ska läsa den. Har ju läst den på svenska och sett filmen så man vet ju vad som kommer hända. Vill kolla om det finns andra alternativ.

Ska försöka få liv i karln som fortfarande ligger och sover. Själv har jag redan hunnit gjort mig iordning, gett mig och Oskar frukost, fått på han kläder och gjort honom redo och nu ett blogginlägg.
Den som säger att vi kvinnor är lata borde fan ha stryk.


Kärlek

» Tisdag

Hej min vän

Äntligen har man fått sett något annat än alla väggar här hemma i lägenheten. Att få komma till skolan, träffa alla igen var så himla roligt. Hade visserligen bara Historia idag, men vad tusan gör det?
Vi hade våran redovisning idag (som jag berättade om förra veckan??) och fy vad nervös jag var. Finns det något värre än att känna alla blickar och ha den uppmärksamheten? Men vi klarade den och genomförde den skit bra.
Nu är det gjort och jag behöver inte tänka på någon mer redovsining än på ett tag :)

Efter skolan så mötte jag upp Henke och Oskar och gick till mamma och pappas tomma lägenhet. Lånade deras skrivare och skrev ut en blankett om utdrag från belastningsregistret som Henke behöver. Nej han har inte gjort något fuffens, vissa jobb han söker kräver det ;)

Sen hem, laga mat, diska, städa undan, gosa med skrutten och natta skrutten. Idag känner jag att jag verkligen har fått gjort saker. Okej, det kan vara skönt ibland att vara sjuk men man får inte mycket gjort. Och jag måste ha något att göra nästan varje dag, om det så bara är att städa lägenheten.

Nu ska jag göra något som jag inte har gjort förut.. jag ska lägga upp en bild på den osminkade sanningen om mig. Har aldrig velat vara på kort där jag är osminkad, men det ska jag göra nu haha enjoy ;D

Kärlek

» Lovade och höll det

Hej min vän

Lovade bilder och här kommer dom :)
Innan klippning

Efter klippning

Min lilla prins är så himla underbart fin i sin nya frisyr, han ser lite äldre ut men vafan gör det :)

Har precis nattat den lilla skiten och nu är det mamma tajm som gäller. Ska måla naglarna och kolla på lite mer avsnitt av Greys Anatomy.
Imorgon är det åter igen dags för skolan, men fan så skoj det ska bli. Har suttit instängd nu i flera dagar, ska bli så skönt att komma ut!!

Kärlek

» Studiedag, gosdag och greys anatomy

Hej min vän

Nej ännu en dag i mjukiskläder och osminkad. Hade tänkt åka upp på stan, men det är nästan -10grader ute och så blåser det på det. Nej jag tappade lusten på tanken att gå på stan.
Sen så blev det en annan bidragande orsak att inte åka upp på stan, Henke tyckte att det var kul att knäcka ett rått ägg i mitt huvud. Sååå nu sitter jag här med en hårinpackning för att verkligen få bort all ägg klet. Haha men okej lite kul var det, men Oskar blev skit rädd. Han gillar inte när jag och Henke skojar med varandra och busar, för det ser väl ut som att vi bårkar. Så Oskar blev jätte rädd jätte ledsen tills han insåg att mamma var okej. Fast han har gått hela tiden och pekat på mitt hår och sett ledsen ut ♥

Oskar klippte sig ju igår btw, blev en rejäl klippning, men fyy tusan va gullig min skrutt blev. Ska t aett kort sen när han vaknar och visa resultatet :)
Nu ska jag äta lite godis, dricka lite cola och njuta av att det är studiedag :D kolla lite greys anatomy och mysa all day long

Kärlek


» HATAR matematik

Hallå min vän

Just nu sitter jag och försöker läsa ikapp det jag missade på mattelektionen i fredags och jag har bara en sak att säga: jag HATAR matematik just nu. Är inne på ett kapitel som heter Prefix och jag fattar verkligen inte vad det är jag håller på med eller hur jag ska räkna. Nån som kan förklara??
Känner mig vilse i mattevärlden just nu. Funderar på att hoppa över det här och fråga min lärare på onsdag, så jag verkligen kan få en bättre förklaring. Vill ju verkligen kunna det här för den 13e februari så har jag det första matte provet.

Ska snart göra klart morotskakan som har stått på avkylning. På med glasyren sen kan jag feta mig hela kvällen, muuums. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska klippa mig eller inte, men det lutar mot att jag kommer göra det. Få bli lite fräsch och snygg igen. Imorgon ska jag göra mig iordning för första gången på 3dagar, har hittills gått i mjukiskläder, toffs och osminkad. Sjuukt snygg måste jag säga..

Nej ska försöka en liiten stund till innan jag ger upp.
Kärlek ♥

» En helt jävla vanlig lugn lördag kväll

Heej min vän

Jaha och då har årets första deltävling i melodifestivalen ägt rum. Måste säga att mina "favoriter" gick vidare till globen. Gryymt bra sånger.

Usch köpte ju en massa godis förut när jag och Oskar var nere till affären, men inget av det smakade något vidare gott. Är godis perioden över nu för min del? När det är en tjejs hemliga månad så äter jag hur mycket godis och sötsaker som helst, men nu?? Ingenting! Inget smakade bra, varken lösgodis, choklad eller cheedar popcorn..
Kanske är bra iofs, har blivit för mycket sötsaker den senaste tiden, kanske är bra att bli lite nyttig igen. Men samtidigt, wtf?! Man lever bara en gång och varför ska man då inte kunna njuta av godsaker, med måtta dårå :)

Idag kom ju min svärmor hit på besök, hon och vovven. Oskar blev glad på engång och ville leka direkt. Stackars farmor fick vara överallt hela tiden. Oskar är en väldigt bestämd liten kille, och om han säger att du ska sitta på ett ställe så gör man det, för att efter nån minut bli förflyttat någon annan stans.
Nu på kvällen har han och farmor lekt med bilar och lekt café.

Nu tänker jag faktiskt krypa ner i sängen och mysa lite. Är inte ett dugg trött alls, har sovit för mycket dom senaste dagarna, men jag har absolut ingenting att göra. Varför inte lika gärna sova?
Imorgon kommer min moster och ska styla Oskar. Skrutte fisen måste klippa sig, ser ju knappt ingenting. Funderar på om jag också ska passa på. Klippa upp lite och göra det lite mer "rockigt". Hm tåls att fundera på.

Kärlek ♥


» Klickade nyss hem..

Kolla vad jag precis klickade hem ;D
Äntligen kan jag också ha skal till min telefon!!


» Klart som faan...

Klart jag blev sjuk, och ordentligt också. Gick och la mig innan kl 20 i torsdags vaknade av att klockan ringde men jag kände på en gång att jag inte klarade av att ta mig till skolan. Så det blev att sjukanmäla sig och sen somna om. Vaknade 10.30 igen och då bäddade Henke upp åt mig i soffan och gjorde lite frukost. Oj vad jag har blivit ompysslad. Allt jag har velat haft har jag fått. Har inte fått gått upp i onödan, utan jag har legat under mitt gosiga täcke hela tiden. Till och med Oskar märkte att jag inte mådde bra och var lite extra gosig vissa stunder.
Sen igår kom Henkes syster Marika hit och hjälpte till lite, busade med Oskar, plockade och grejade och åkte och köpte mat. Så gulligt ♥
Idag mår jag mycket bättre och efter en dusch så kände jag mig som en ny människa. Jag är fortfarande sjukt förkyld och rosslig/hes i halsen, men jag kan vara uppe och gå utan problem.

Just nu ligger min underbara lilla prins och sover middag, sen ska vi ner till affären och köpa lördagsgodis :) I eftermiddag kommer svärmor hit och hälsar på och ikväll är det äntligen dags för Melodifestivalen 2012.
Jaa, jag är en schlager nörd, har alltid varit och kommer alltid att vara det.

Kärlek


» Vill verkligen inte bli sjuk!

Gokväll min vän

Hela dagen har gått i ett töcken och det känns som att jag är på väg att bli sjuk.
Började imorse när jag vaknade och var jätte täppt och jätte seg i kropp och sinne, och det har bara fortsatt under dagen. Men jag gick iväg till skolan och härdade ut dom tåv lektioner jag hade. Fast det slutade med att jag bara hade en lektion för våran historia lärare dök inte upp, ingen på skolan visste vart han var, inte ens rektorn.. skumt.
Kändes lite surt för jag och Sara hade verkligen förberett oss på att vi skulle ha redovsining, men tjoo fick vi.

Efter skolan kom Henke och Oskar och mötte mig, som alltid när jag slutar kl 14 :) Hela vägen hem så gick Henke och sa att det såg förjävligt ut hemma efter snickrarna och att vi skulle bli tvugna och städa rumpan av oss. När vi väl kom och och öppnade dörren så möttes jag av en välstädad, ren och fin lägenhet. Visade sig att Henke hade fått städa rumpan av sig för att han ville göra mig glad. Måste säga att såna små saker uppskattas nåt rejält mycket.
Vill gärna att det ska vara rent och städat hemma så jisses vad glad jag blev :) ♥

Funderar faktiskt allvarligt på om jag ska gå och lägga mig snart. Mår verkligen inte bra! Har verkligen inte tid att bli sjuk, vill verkligen gå till skolan och få ut nåt av det, inte missa något för att jag måste ligga hemma och må dåligt.
Nej kanske är lika bra att lägga sig och försöka kurera sig så jag vaknar imorgon och är pigg glad och kry

Kärlek

» Nu tar jag kväll

Gokväll min vän
Känns som att jag inte har gjort annat idag än att plugga. Och det är historian som har tagit mest av min tid.
Fast det blev ju några pauser eftersom jag har tvättat också.

Idag blev snickrarna klara med köket och vardagsrummet och det känns redan som det är lite varmare längs med golvet. Men det drar fortfarande runt fönstrena så det kommer väl sluta med att jag får ringa Öbo igen.
Imorgon kommer dom igen och ska göra klar sovrummet. Vill att dom ska vara klara nu så jag kan få göra iordning och göra det fint. Har en stor lust att möblera om överallt men jag vet inte om det går.
Får fundera lite på det.

Nu ska jag se på Glee :)

Kärlek

» Läsa läsa läsa läsa

Go förmiddag min vän

Matte lektionen idag gick ju sisådär, börjar bli lite svårt nu och det känns att man inte hinner med alla gånger. Men jag ska sätta mig i helgen och verkligen försöka. Har det första matteprovet den 13/2 så jag känner att jag verkligen måste förstå det jag håller på med.

Just nu har jag precis gjort klart engelska läxan till imorgon, men jag kommer ha lite panik nästa vecka när vi ska ha den första TMA (Tutor Marked Assignment) för grejen är den att jag förstår när jag läser och hör engelskan men jag har problem med stavandet. Usch kommer inte bli lätt..

Nu ska jag springa ner och slänga in tvätten i tvättmaskinerna och sen hämta Oskar från dagis. Får se om jag kan få till en liten stund och läsa lite mer engelska och göra dom två sista instuderingsfrågorna i historian.

Kärlek

Haha vad arg jag ser ut


» Trött

Gomorgon min vän

Fy fan vad trött man kan vara. Jag får väl skylla mig själv för det är ju jag som sitter vaken länge istället för att gå och lägga mig i tid. Men jag hittar alltid något annat att göra, och igår satt jag och pluggade historia så nu har
jag bara 2frågor kvar så har jag gjort alla som ska göras till imorgon.

Idag slutar jag kl 11 så då blir det hem och kolla hur långt snickrarna har kommit. Ska tvätta kl 13-16 sen kommer Milla och hälsar på idag. Trevligt, var längesen jag träffade den puman :)  Ska försöka få in lite plugg i dagens späckade schema också. Kan ha lite tid innan det är dags att tvätta.

Nu ska jag få på Oskar kläder för dagen, sen får Henke lämna på dagis idag.

Kärlek