» Bullbakning och vattenpölar

Hejhej
 
Jag och Oskar har precis ätit mat och nu ligger vi båda i matkoma, eller jag iaf. Är så mätt att jag inte vet hur jag ska orka diska!
Idag har Oskar varit på dagis och lekt och medans han gjorde det så hade jag lite att göra här hemma. Tydligen så har jag eller Henke lyckats stängt av frysen?! Så idag fick jag kasta lite mat och rädda det som kunde räddas. Så himla typiskt, jag menar hur fan kunde det hända!?
Efter att jag hade gjort det så var det dags att sätta igång med dagens bullbak.
Fick ihop några stycken :) Nu har vi iallafall bullar till Söndagens kalas :)
 
Efter att jag hämtat Oskar på dagis så hittade vi några vattenpölar på vägen hem som Oskar var tvungen att hoppa i :)
Han var rätt så blöt när vi kom hem, även strumporna.
Men roligt hade han :)
 
Sen kom mamma och Josefine över på en fika :) Och såklart fick dom smaka lite nybakade bullar ;) 
 
Nej om man ska samla ork till att diska sen bara slappa resten av dagen/kvällen. Imorgon ska vi upp tidigt då jag ska jobba 8-16. Skulle egentligen ha tvättat och fixat här hemma, men det får bli att tjäna pengar istället :)
 
Kärlek ♥
 

» Stan och cravings

Hej vännen
 
Idag blev det en tur upp på stan med mamma och syster. Var hos mamma snabbt innan och lånade telefonen, behövde ringa viktiga samtal.
På stan så shoppade jag en ur söt outfit till lilla Felicia som föddes i lördags :) Grattis Mamma Milla ♥
Nu längtar jag bara tills jag får träffa det lilla undret :)
 
Blev en även en mysig lunch stund då jag åt en bakad potatis med kyckling och curry röra. Inga fel det inte! Dock så saknade jag osten jag vill ha.

Efter stan så hämtade jag Oskar, hem äta mellan mål sen har dagen gått fort och nu sitter vi här. Både jag och Oskar är nybadade för stunden och lillprinsen har precis ätit ett ägg. Ska snart göra hans välling och lägga oss och läsa lite. Vad jag ska göra då? Jo äta äggmackor och efter det chillinötter!
Jag tror nämligen att jag har fått en liten craving, haha chili. Igår så suktade jag efter chillicheese fries till lunch och idag vart jag så sugen på chillinötter! ;P
 
Kärlek ♥

» Mmm morotskaka

Hallå vännen
 
Än är dagen inte slut men jag kör ett inlägg nu för jag tror inte att det kommer bli ett till ikväll, men vem vet ;) Nu är jag ju på g igen.
 
Hittills idag så har vi bara tagit det lugnt och lekt en massa. Vi har också hunnit baka en super smarrig morotskaka som jag avnjöt tillsammans med en kopp kaffe.
 
Alla ljuslyktor vi äger är tända så det är extra mysigt och så börjar det bli härligt gosigt varmt :) Om en timme och tjugo minuter är det dags för oss att sätta oss i soffan och titta på melodifestivalen. Tror vi kör den nyttiga varianten och äter lite frukt till det. Köpte två lådor med jordgubbar tidigare idag då vi var nere vid affären, dom kostade bara 10kr st :) Ångrar lite att jag inte köpte mer, men det kommer ju fler tillfällen.
Nu ska jag gå och gosa med min lilla prins och titta på barnprogram :)
 
Kärlek ♥
 

» Familjemys, hockeymys och sovmorgon

Godmorgon min vän
 
Här hemma fick vi sovmorgon till kl 8, inte illa :) Visserligen så var Oskar vaken till strax efter 22 igår och tittade på hockeyn med mig. Vi gjorde det mysigt och poppade popcorn, drack cola och tände ljus. Super mysigt :)
Och ännu roligare blev det ju när Örebro vann med 4-2! Oskar hejjade ordentligt genom att ropa/säga "Hejja Örebro" flera gånger. Sen att jag fick honom att säga "krossa Dif" blev bara en bonus ;)
 
Igår så fick vi besök på förmiddagen av Oskars farmor och faster. Oskar fick en fin bok och ballonger, så nu har vi ännu mer ballonger på golven. Kameran kom aldrig fram under besöket då jag vet vad min svärmor tycker om den ;)
Det blev även en promenad till mamma och pappa igår då det bjöds på tacos! Eftersom Henke inte är så förtjust i det så tar man alla chanser som finns när det bjuds. Men vi blev inte långvariga hos dom för jag kände att jag ville komma hem i tid och se hockeyn hemma. Så Oskar och jag tog sällskap med pappa redan kl 18 då han gick mot hockeyn. Oskar blev lite ledsen för han trodde att han skulle få gå och titta på hockey med morfar :(
Både jag och Henke vill köpa biljetter till familjeläktaren och ta med Oskar på hans första riktiga match, men samtidigt så frågar vi oss själva om Oskar är redo för det eller om han är "för liten" än. Det är ju hemma match nästa helg igen så vi får fundera under veckan :)
 
Idag blir det nog att bara vara hemma och mysa. Kanske till och med baka en liten morotskaka, blev så otroligt sugen på det! Sen är det ju lördag så vi ska självklart till affären och köpa godis till prinsen ♥

Avslutar detta inlägg med en bild på magen där våran andra lilla prins/prinsessa växer för fullt ♥
 
Kärlek ♥

» Tvätt och toa ring

Gokväll vackra du
 
Vilken underbar dag det har varit, solen har lyst på oss trots dom kalla vindarna. Och vad har jag gjort? Jo tvättat.. Har tvättat kläder hemma dom senaste gångerna så idag fick jag med mig sängkläder, handdukar och kläder ner till tvättstugan. Sammanlagt 3 fulla Ikea påsar 1 plastväska och 1 hm påse. Som tur var så kom mamma och hjälpte mig att bära. Tack mamma för hjälpen idag ♥
 
Har även hunnit med att åka till biltema med pappa. Köpte hem en toa sits till Oskar så imorgon får vi se om han vågar testa. Idag ville han inte utan sa "jag kan sitta på den imorgon". Så vi får se :)
 
Efter biltema så följde pappa med upp och drack lite kaffe medans vi kollade på bilar :) Henke och jag har pratat lite smått om att vi kommer att behöva en större bil nu till sommaren/hösten. Och då är det bra att vi har pappa att be om lite råd/tips och hjälp :) Men än så länge tittar vi bara!
Tack pappa för skjutsen till Biltema ♥
 
Vad gör vi nu då? Oskar sover, Henke kollar på Big Bang Theory och jag lyssnar på melodifestival låtar från 2000-2012 ;) Ska försöka börja att sortera lite kort hade jag tänkt :)
 
Kärlek ♥

» Två roliga saker

Hallå vännen
 
Idag så blev det en promenad upp på stan för jag var tvungen att gå till det roligaste stället i stan, arbetsförmedlingen. Jag bara äääääälskar att vara där (IRONI) Men nu är det gjort vilket är ett nödvändigt måste. Nu blir man väl snart kallad på lite tråkiga möten och samtal.
Efter det så smet jag in på Hm snabbt och köpte en tröja och mer kalsonger till Oskar :) Sen blev det hem till mamma för att äta lite lunch, och då var även Milla med! Hon följde med och hämtade Oskar på dagis också vilket var RIKTIGT populärt :D Oskar blev så glad att han sprang till henne men ramlade innan han kom fram. Sen blev det hem och bara mysa resten av dagen och kvällen :)
 
Men nu ska jag berätta en rolig sak!
Oskar kom till oss igår kväll och sa "Jag vill inte ha blöja, jag vill ha kalsonger precis som pappa". När han skulle sova blev han jätte arg för att jag sa att han skulle ha blöja. Han är ju inte riktigt pott tränad och är inte redo för natten, men vi ska såklart testa någon dag.
Imorse sa han samma sak "Jag vill inte ha blöja till dagis" Så han var blöjlös när vi gick dit, men när jag hämtade hade han en blöja igen. Det hade inte hänt någon "olycka" han ville bara ha blöja på sig. Testade även hemma och det gick bra, men då råkade han ut för den lilla "olyckan" och ville ha blöja igen, Men vi ska kämpa och testa mer och mer :)
Ska köpa en toalett ring och testa om han föredrar den istället för pottan.
 
 
En annan rolig sak, jag tror jag känner bebisen i magen :D Jag känner hur det "stramar" eller hur jag ska förklara det :D Nu längtar jag efter dom riktiga rörelserna.
 
Nej du, nu ska jag äta lite yoghurt med kalas puffar. Mitt dagliga mellanmål och kvällsmål.
 
Kärlek ♥

» Promenad och fågel matning

Hej vännen
 
Helgen blev inte som jag tänkt mig men helt okej ändå :) Ville till en tele2 butik men så blev det inte. Vill nämligen se om dom kan hjälpa mig att få en ny telefon eller om det är helt jävla omöjligt.
Känner mig lite avundsjuk på Henke som kom hem förra veckan med vad som ska vara mina lilla älskling egentligen ;)
 
Idag så tog jag och Oskar en promenad till mamma och hälsade på. Passade även på att låna deras telefon och ringde lite samtal.
Efter det så tog vi oss en promenad ut och gick för att mata fåglarna. Du vet dom otäcka sakerna som inte är ett dugg rädda för oss människor ;)
 
Egentligen skulle vi ha storhandlat idag men när vi var på väg hem så somnade Oskar i vagnen, så jag och Oskar tog en liten extra lång promenad så handlingen kör vi imorgon istället.
 
Hoppas att du har haft en lika mysig dag som vi har haft :)
 
Kärlek ♥

» Presenter och en citron bebis

Hej Söta Du
 
Igår så jobbade jag min sista dag på mitt vikariat på jobbet. Tyvärr vet jag inte nu vad som kommer hända och som det ser ut just nu har jag absolut ingen aning om hur nästa vecka kommer se ut för mig :(
Känns jobbigt att inte veta och att gå på trådar om nån ringer eller inte.
Som en liten "avskeds gåva" eller "tack gåva" fick jag detta :)
En stor och härlig kopp och en choklad ask :) Nu blir mina kaffe/te stunder lite extra mysiga.
 
Idag så har vi inte gjort mycket alls, Jag och Oskar gick och la oss och sov middag i några timmar innan vi gick och handlade lite mat. Oskar ville ha kyckling med pasta idag så vi handlade Saigon. Mums :)
Annars har vi busat och myst hela dagen och kvällen. Har precis tittat på Melodifestivalen och jag måste bara säga att jag gillade båda bidragen som gick vidare. Satt och skrattade som tusan åt "gubbarna" :D Haha underbart, jag älskat!
Oskar springer runt som en vilde här hemma och det kommer nog ta tid innan vi får honom i säng. En liten stund till får han hållas sen får vi försöka.
 
Magen växer som den ska. Idag går jag in i vecka 15 (14+0) och jag bara längtar tills jag får känna hur bebisen rör sig. Har en rolig app på telefonen som jämför lite varje vecka vad barnet är lika stort som och nu är han/hon lika stor som en citron
Haha rolig jämförelse eller vad säger du ;) Kanske ska göra en veckogrej av detta? Visa vad bebisen är lika stor som, eller?
Nu ska jag få Oskar att varva ner. Imorgon får vi se vad som händer. Finns lite saker jag vill göra men som sagt vi får se :)
 
Kärlek ♥

» 14/2

Hej vännen
 
Kan ju börja med att berätta att gårdagens jobb på den nya förskolan gick jätte bra. Dom frågade om dom fick ringa mig nästa gång dom behöver en vikarie så det känns bra :)
Oskar fick vara hemma med sin mormor igår. Han fick en hostattack på morgonen och ville inte gå till dagis, han blev nog nervös för att han skulle kräkas. Som tur var så var mormor ledig och kunde komma fort :)
Fick en bild som förgyllde dagen på jobbet så jag fick veta att allt gick bra.
Mormor och Oskar blåste upp en massa ballonger så även idag finns dom överallt :)
 
Idag så var jag tillbaka på Fåraherden och jobbade. Hade min korta dag så den gick fort. Oskar har varit på dagis idag och lekt med sina kompisar. Frågade honom tidigare idag om det skulle bli kul att gå till dagis, "jaa, jag vill leka med kompisarna" var svaret :) Gulleplutten ♥
Och idag är det Alla Hjärtans Dag också. Har bara myst och gosat med mina killar hela kvällen. Oskar fick en nalle av mig och Henke fick en egen gjord liten bok i form av en liten kärleks förklaring :) Jag hade även bakat kärleksmums dagen till ära
Muuuummmms :)
Oskar gillade smeten mest, som vanligt ;)
 
Nu ska jag kolla vidare på hockeyn eller gå och lägga mig. Har inte bestämt mig för vilket än.. Örebro spelar ändå så dåligt ikväll ......
 
Kärlek ♥

» Nu kör vi

Hej
 
Det har varit några dagar som jag inte alls har orkar skriva ett inlägg. Jag har loggat in och loggat ut flera ggr för att skriva men så fort jag sitter här så är det blankt och jag stänger ner. 
Men nu kör vi igen!
I Söndag så tog jag och Oskar en promenad hem till mamma och pappa. På vägen dit gick vi in på hockey arenan och tittade lite, något som Oskar tyckte var spännande och roligt :)
 
När vi kom hem till mamma och pappa så ville Oskar städa i mormor och morfars dusch, den var smutsig tydligen :)
 
Och nu är helgen över (eller den var det igår men skitsamma). Jobb och dagis är åter tillbaka, men det är så livet fungerar. Idag på jobbet var det dock nära att jag åkte hem, fick jätte ont i magen efter maten och det bubblade som tusan. Men jag trotsade det och stannade kvar och lyckades ta mig igenom dagen. Tyvärr mår jag fortfarande illa från och till och har små ont i magen. Haha och ändå så lyckades jag klämma i mig denna goding
Och nej det är inte därför jag mår illa, gjorde det redan innan ;)
Visserligen så kan mitt illamående beror på att jag är gravid men illamåendet borde väl inte komma nu? Har ju inte mått illa alls men helt plötsligt nu? Tycker bara att det är konstigt.
 
Oskar sover redan sen en timme tillbaka. Han har dom senaste nätterna sovit dåligt och vill sova hos oss sen vaknar han tidigt och vill inte sova middag. Så idag när jag stod och diskade så tittade jag på honom och då sov han på golvet! Han som då minuterna innan lekte med bilar vid mina fötter :) Haha tröttheten slog till fort för min lilla prins. Även den stora prinsen sover (ja du läste rätt) Han ska upp halv fyra inatt/morgon för att åka till sthlm för ett montage jobb. Jag då? Jo imorgon ska jag jobba på en ny förskola som ligger här i området. Ska bli spännande :) Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och bara mysa.
 
Kärlek ♥
 
 

» Lördag kväll

Hallå där
 
Här hemma har vi precis vinkat hejdå till Josefine. Tidigare idag så var hon och jag ute på Marieberg en sväng och gick i alla affärer. Super mysigt :) Blev lite shopping, två toppar och ett par tights. Var ute efter ett par mamma byxor för jag vill inte leva hela min graviditet med thigts men dom fanns inte i min stl. Så det blir att kolla på nätet och se om dom finns där och beställa hem.
Så här såg jag ut idag, och ser du, bebis magen syns redan :) Och idag är jag i v14 (13+0)
 
Självklart har vi kollat på melodifestivalen nu ikväll. Blev lite chockad att inte shw (Pernilla Wahlgren) inte gick vidare, men att sean banan skulle gå vidare det visste man :)
Oskar har precis somnat, han var så trött så vi hann inte ens borsta tänderna ikväll. Vi får borsta riktigt noggrant imorgon bitti istället.
En annan ska snart tvätta bort sminket, men innan det ska jag titta på Yrrol som visas på Tv11.
 
Kärlek
 
 

» Överraskning när man kommer hem

Hej vännen
 
Vilken dag det har varit på jobbet! En hel barngrupp och ett fåtal pedagoger. Vi har haft att göra kan jag lova.
På eftermiddagen gick jag in på kontoret och skrev ut en hel hög med bilder som barnen kunde färglägga, och då blev det lugnt. Men vid halv fem när jag slutade så var det fortfarande 12 barn kvar som var överallt! Jag kände då att jag inte kunde lämna min kollega med alla barn så jag stannade kvar en extra halvtimme :)
 
Skyndade mig hem i snöstormen och hämtade min lilla prins på dagis. Han började springa emot mig men när han såg att jag hade snö överallt stannade han upp och började borsta bort allt istället för att kramas :) Gullunge ♥ Nu sover han den lilla plutten för nu på kvällen har han varit väldigt gnällig och ögonen lyste av trötthet! Men innan det hann vi bada och skvätta ner hela badrummet med vatten :D
 
Men nu måste jag ju bara få berätta :D När jag kom hem så möttes jag av en städad och ren lägenhet sen när jag går in i köket för att tända lampan så får jag nästa överraskning. På bordet ligger en stort blompaket med ett sjukt underbart kort och semlor! Redan då var jag tårögd men när jag läste kortet så kom tårarna ♥
Underbara älskade älsklings pojkvän jag har!!! ♥♥♥ Varför jag fick allt detta? För att han tyckte att jag förtjänade det och för att jag gör så mycket för dom varje dag ♥
 
Från att imorse klaga på att jag var trött osv så kommer jag hem och ser det här!! Blir så glad och varm i hela hjärtat ♥ Blommorna får stå och lysa på bordet ett tag till sen ska jag torka dom och spara :)
 
Kärlek ♥

» Trött , förkyld och halsont

Hej vännen
 
Tröttheten håller på och gör mig galen. Jag är trött konstant och trots det somnar jag kl 21 på kvällarna. Sen som grädde på moset så är jag dunder förkyld och små ont i halsen. Inatt var jag vaken mellan 4.30-6 och kunde verkligen inte somna om. Och kl 6.30 så vaknar Oskar och vill gå upp, så det var bara att kliva upp och vara glad.
Henke ligger hemma och är sjuk och har varit det sen i lördags så han ska kurera sig idag men imorgon ska han testa att jobba säger han. Nu vill vi inte vara sjuka mer! Jag önskar innerligt att Oskar inte blir sjuk!
 
Den här veckan har jag också fått mer timmar på jobbet vilket känns super bra. Det kommer ju bli bra när det är dags att söka mamma penning :) Idag ska jag jobba 11.30-16.30 så Oskar ska lämnas på dagis runt 10.45.
På morgonen har vi bara gosat och lekt. Nu sitter han still och äter lite äpple :)
 
Nu börjar det bli dags att göra sig redo för dagen. Hoppas att din dag blir toppen :)
 
Kärlek

» Varför klaga?

Heej vackra du
 
Helgen är slut... som vanligt tar den slut alldeles för fort. Visserligen är det söndag i 3 timmar till men det gör ju ingen skillnad. Imorgon ska vi återigen upp och jobba. Men imorgon börjar jag kl 12 så varför klagar jag? :)
 
Helgen har varit lugn och skön. Igår så kom Maggan och hälsade på oss. Hon hade köpt lite kläder åt Oskar, men jag har inte tagit kort på det än, men jag ska :) Fina och bra kläder :) 
Idag så kom mamma och pappa förbi på en kopp kaffe. Oskar drog genast med sig sin mormor in i sitt rum och busade tills det var dags för mormor att åka tillbaka till jobbet. Pappa och jag satt i köket och pratade lite medans pappa tittade på en massa kort jag har beställt hem. Nu ska dom bara sorteras sen i album. Har gjort så enda en Oskar föddes och jag sätter in korten månadsvis Så när man tittar i det allra första albumet fram tills nu så kan man verkligen se hur han växer och utvecklas dag för dag, månad för månad :)
Ska försöka sätta mig i veckan och sortera dom, men vi får se när jag orkar, är ganska trött om dagarna men det är ju förståeligt :) 
 
Idag var vi även lata och beställde mat. Jag vet, LATHET!! Men så fick det bli idag. Oskar var så stolt över att få använda sin nya fina jacka och termobyxor :) Ska ta en bra bild ute någon dag :D
 
Om en liten stund ska jag och min växande mage gå och lägga oss. Helt otroligt att det verkligen syns redan. Men tydligen så är det vanligt att med andra barnet så "svullnar" man lite tidigare. Så nu kan jag inte dölja magen längre, men varför skulle jag vilja det? :D Älskar min mage och den lilla plutten där inne :D
 
Kärlek ♥

» Blommor och nya ytterkläder

Hej vännen
 
Hur är det? Med oss alla här hemma är det bara bra. Eller jag och Henke har åkt på en liten förkylning, men vi står på benen iaf :) Nu hoppas jag bara att Oskar inte får den och blir sjuk :)
 
Äntligen är det fredag! Den här veckan har jag fått jobba lite fler tider, men det klagar jag inte på. Känns bra att jobba :) Och jag ska göra det så länge jag orkar :)
Idag efter att jag slutat jobba och hämtat min lilla prins på dagis så blev det en tur till affären (som vanligt), men det blev även en sväng in till blomster affären. Blev en super fin bukett med tulpaner som får liva upp köket lite :)
Jag har även hunnit att städa och plocka undan lite så det är fint nu när det är helg :) Sen kom Henke och hämtade upp mig och Oskar sen tog vi oss en biltur till Marieberg köpcentrum. Nu har Oskar fått en ny jacka och ett par överdrags byxor. Blev otroligt nöjd med vad jag hittade.
Jackan kostade 200 kr och det är stl 104, lite stort men då kan han förhoppningsvis ha den till hösten också.
Byxorna kostade 350 kr
 
 
Lite stor men den funkar :) Oskar sa det hela tiden i bilen att nu har han fått nya kläder för hans overall är för liten. Och så sa han "Mamma jag är ju en stor pojke nu" :) Ja det är han verkligen :)
 
Nu sover lilleman och det är ett under att jag fortfarande är vaken. Hela den här veckan har jag somnat innan kl 21. Men jag är trött, jag ska inte ljuga. Ska bara orka resa mig från soffan och gå till badrummet och tvätta bort sminket. Jag är lat eller orkeslös om det låter bättre..
 
Kärlek ♥