» Jag är GRAVID :D

Nu kan jag äntligen säga det jag har velat säga sen jag fick reda på det den 13 december 2012!
 
JAG ÄR GRAVID :D :D Bebisen är beräknad till den 16e Augusti men det kan ju bli mer eller mindre när vi ska på ultraljudet. Idag fick vi iaf se våran skatt när vi gjorde KUB-testet. Och han/hon låg så fint där inne så barnmorskan kunde mäta ordentligt och allt såg jätte bra ut :) Hjärtat slog fint och ja det är helt magiskt :D
Jag kunde inte vara lyckligare! ♥♥♥ Jag är 11+4 dagar så inne i gravid vecka 12 :D
 
Hihi bebis ligger och tänker med handen mot pannan ♥
 
Kärlek

» Jobb jobb Jobb

Trött tjej här!!!
 
Trots förkylning med retande hals och rinnande näsa så har jag jobbat för fullt :)
Igår blev det bara en liten stund, 12-15.30. Var tvungen att hämta Oskar innan kl 16 då hans dagis hade APT möte :) Vi fick även besök igår av Milla som verkligen kommer kläcka vilken dag som helst! Ska bli så extremt spännande och underbart att få träffa hennes lilla bebis :)
 
Idag så började jag jobba kl 7 vilket innebar att jag gick upp kl 6 (!!!) något jag inte har gjort på länge! Sen jobbade jag till halv fyra. Men idag var det en speciell dag på jobbet. Jag fick nämligen jobba med min vackra syster som fick vikariera lite :D Sjukt kul att spendera dagen med henne, även fast vi inte kunde prata syster snack så fick jag umgås med henne :D Och barnen blev väldigt förtjusta i henne så hon får komma tillbaka imorgon också och jobba :) Även imorgon börjar jag kl 7 så nu ska jag gå och lägga mig, läsa några sidor sen SOVA :D
 
Och jag måste bara säga att jag och Henke blev överlyckliga idag hemma vid middagsbordet. Oskar åt nämligen TRE portioner med korvstroganoff och ris :D UNDERBART! :D
 

» Sovit mycket

Hej vännen
 
Den här helgen har gått fort. Lite för fort men det kan bero på att jag har sovit bort hela helgen. Har åkt på ett litet förkylnings virus som bara gjort så jag har sovit.
Men vi har hunnit med att ha lite besök här i helgen. Igår så var mamma pappa och Josefine förbi här en stund och fikade lite och idag var svärmor och svärfar här :)
 
Nu ska jag vila lite mer och förhoppningsvis så kommer jag må mycket bättre imorgon så jag kan jobba.
 
Kärlek ♥

» Marknad och tandläkaren

Hej vännen
 
Som jag nämnde i tisdags så trotsade jag och Oskar kylan och tog oss en promenad upp på stan igår :) Och det blev faktiskt väldigt mysigt. Vi fick sällskap av mamma så det blev lite vuxen prat också :)
Jag köpte mig ett par nya vantar då mina gamla lovika vantar har hängt med i ett x antal år och blivit riktigt slitna.
Stickade varmt fodrade vantar för bara 80kr, inga fel inte :)
Jag lovade ju även att Oskar skulle få en ballong och han fick välja själv. Resultatet? Mamma jag vill ha den fina fisken som simmar :) Såklart, så nu har vi Hitta Nemo fisken flygandes här hemma :)
Annars blev det bara lite "onödiga" köp, munkar och brända mandlar.
Men det blev en mysig dag och på vägen hem ringde vi morfar som fick slita sig från jobbet för Oskar ville stolt visa upp sin ballong :D
 
Hur är det med Oskar då? Jo det är bara bra med honom. Han äter lite mer men fortfarande inte så mycket, och nr 2 kommer lite ibland men inte så ofta. Idag ville prinsen gå till dagis och så blev det. Där hade han ätit lite mat och 2 smörgåsar till mellis. We like it!! :D Och idag ville han ha skjorta på sig precis som mamma :D
 
Jag har jobbat lite idag och även hunnit med ett besök hos tandläkaren. Tog bort lite tandsten och fick tänderna polerade med fluor. Två olika sorters tortyr som jag kallar det. Att ta bort tandsten ger såna ilningar i tänderna att det är obehagligt och att polera tänderna kittlar så att jag ville skratta högt flera gånger. Men nu har jag varit där och nästa gång blir i höst :)
 
Imorgon ska jag jobba 9-16 vilket innebär att Oskar ska vara på dagis 8.30-16.30. Kommer vara skönt för oss båda. Tjäna lite pengar :)
 
Kärlek ♥

» Tisdag

Hej vännen
 
Ingen uppdatering jag vet men dessa dagar har varit lite små jobbiga. Oskar är lite piggare men aptiten har inte riktigt kommit tillbaka än. Någon enstaka B blöja men inte så mycket som vi har hoppats på. Får ringa BVC imorgon och rådfråga lite om hur vi ska gå till väga. Han har fått vara hemma i måndags och idag. Med tanke på att det kanske inte är så kul att få ont i magen bland kompisar på förskolan.
Imorgon ska jag vara ledig hur som helst så då har vi ytterligare en dag på att försöka bli bättre.
Kanske tar oss upp på stan och tittar vad hindermässan har att erbjuda :)
 
Nu ska jag faktiskt lägga mig. Är så trött så det svider i mina små ögon!
 
Kärlek ♥

» Diagnos..

Hallå där
 
Vilken dag! Vet knappt vart jag ska börja!
Även idag så har Oskar vägrat att äta. Någon enstaka sked med yoghurt inget mer. Så jag ringde 1177 för att rådfråga. Dom tyckte att det lät som att Oskar kunde ha någon bakterie i magen och att vi skulle ta oss till akutmottagningen för att låta en barnläkare titta. Sagt och gjort vi åker dit. När vi anländer och berättar om symptomen och att han är gasig och lös i magen så säger doktorn att det låter som förstoppning. Hon klämmer och känner och jaa det verkade ganska fullt i tarmarna på vänster sida. Så efter en liten stund kommer det in en sköterska som ger prinsen en medicin/laxermedel upp i rumpan som ska underlätta. Sen efter en halvtimme började helvetet! Oskar fick så ont och grät och skrek helt hysteriskt :( Efter en stund börjar det bubbla och det blir en ordentlig blöja. Men vid den stunden så var Oskar så varm och svettig och hängde helt utmattad på mig, stackarn. Tycker så himla synd om våran lilla prins :( Så nu har vi även fått en medicin som han ska få ta i två veckor. Och den ska hjälpa till med att all mat som prinsen äter blir mjukare och mer lätt smält. Så nu hoppas vi att detta kommer hjälpa.
För att Oskar var så duktig idag så åkte vi direkt till leksaks affären efter doktorn där prinsen fick välja en bil och film :)
 
Än sålänge så har han inte velat äta men doktorn sa också att hans aptit kommer tillbaka när han är redo. Så länge han får i sig vätska är det ingen fara. Dock ska vi undvika att ge honom för mycket mjölkprodukter och kolhydrater ett tag.
 
Nu sover lillen, även denna kväll/natt i våran säng :) Ny dag imorgon och ny vecka. Det vankas jobb och dagis, något som doktorn inte såg några fel i. Bara bra om Oskar håller igång och är aktiv :)
 
Kärlek ♥
 

» Jaha då var det dags igen..

Hej hopp
 
Hm vart ska jag börja?
Igår så blev jag väckt kl 6 på morgonen av en ledsen Oskar. Sprang in i hans rum och frågade vad som hade hänt?
Vad han säger? Jo "Det är ett spöke i mitt rum" och gråter ännu mer. Försöker förklara för honom att det finns inga spöken men han ville inte alls lyssna så det var bara att gå upp. Senare under dagen så gick vi till mamma för att äta lite lunch :) Oskar valde att gå och sova istället och somnade på en gång, konstigt? Nej :)
När han vaknade så var han återigen jätte ledsen och otröstlig, varm som en het stekpanna. Jaha, där kom den febern. Typiskt. Henke kom och hämtade oss och skjutsade hem oss sen sov Oskar från och till resten av dagen och kvällen. Satt med honom en stund på kvällen i gungstolen med balkong dörren öppen så det kom kall och frisk luft på honom. Kl 20 somnade han i våran säng och sov hela natten till halv sju, men han ville inte gå upp utan låg kvar i sängen till kl 9 imorse!!
Idag har det varit mer fart på honom, men han vägrar att äta!! Vi får inte i honom nånting, han vägrar allt. Inte ens välling vill han äta! Börjar kännas väldigt oroväckande. Han dricker mycket och det är väl bra men man blir så orolig när sitt barn vägrar äta! :(
 
Idag var Josefine här och myste med oss.Vi myste till det lite extra genom att laga tacos till middag. GOTT!
Bilder på dagen kommer imorgon, kameran ligger i köket och jag är för lat för stunden för att hämta den. 
Fick Oskar att somna för ungefär 25 minuter sen i våran säng. Lillprinsen ville inte sova i sitt rum och självklart får han sova hos oss så länge han vill och behöver :)
 
Kärlek

» Lek i parken och jobb

Hej vännen 
 
Ibland känns det som att dagarna/tiden inte riktigt räcker till! Och ändå så gör man inte speciellt mycket, hur kan det komma sig?
Igår efter dagis så gick jag och Oskar till parken för att leka av oss lite i snön. Måste ju bara säga att det är väl typiskt? Jag var så nöjd över att snön var borta och att man kunde se gräsmattan på en del ställen, och vad händer? Jo det snöade hela dagen igår och nu är det åter igen fullt med tjock snö på backen.. Jaja hur som helst.
Oskar hade iaf jätte roligt i parken och han gick runt och skottade bort all snö från rutschkanan och gungbräda.
Vi åkte lite pulka och på en is rutschkana som gick hela vägen ner från backen :) Super roligt!
 
Vi var båda två röda och frusna när vi kom in, men mysigt och kul var det :)
 
Idag så har jag jobbat. Fick en förfrågan igår och självklart ställer jag upp. Lämnade Oskar på dagis kl 11, gick hem och åt lite lunch innan jag cyklade iväg för att jobba 12.30-17.30 :) Kändes kul att komma tillbaka och det var många underbara kramar jag fick av barn och personal. Nästa vecka börjar jag jobba på ett vikariat på 45% så det känns bra :) Kan ju såklart bli lite mer timmar om nån är sjuk/borta.
 
Nu ska jag koppla av en liten stund sen krypa ner i sängen och läsa lite :)
 
Kärlek ♥
 

» Storhandling

Hej underbara du
 
Inget jobb idag så jag och Oskar valde att ta oss en promenad upp på stan :) Köpte en ny brödrost då våran gick sönder här för ett tag sen. Hittade en som bara kostade 149kr så den fick följa med hem. Passade även på att köpa en ny foundation då min nuvarande kommer ta slut vilken dag som helst.
Efter stan så stannade vi till en stund hos mamma och hälsade på.
Min vackra prins ♥

Vi har även hunnit med att storhandla idag. Jag och Oskar gick iväg och handla så fick Henke hämta upp oss och alla varor. Har blivit mycket småhandlanden den sista tiden men nu har vi mat ett tag igen :)
Som vanligt när vi handlar blir det mycket varor och en dyr slutsumma.
Haha täckte för slutsumman med saxen, vill inte att ni ska få en chock :D

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och sova. Imorgon ska prinsen till dagis, och vad ska jag göra? Jo städa... ;)
 
Kärlek ♥

» Söndags besök

Hejhej
 
Helgen är slut och imorgon börjar vardagen igen. Eller gör den det? För om jag inte jobbar imorgon är jag ju "ledig" och då fortsätter ju min helg. Haha ja så kan man ju också se det :)
 
Hockeyn i fredags gick ju sådär, förlust med 3-2. Men det var roligt att komma ut och göra något och att få se på hockey :)
Oskar hade det bra hos sin farmor och farfar. Var vaken länge och busade och lekte. När vi hämtade honom igår så ville han inte åka hem. Sur arg och trött så fick vi iaf med oss honom :) Han somnade i soffan av ren utmattning när vi kom hem :)
 
Idag så kom mamma och pappa förbi på en kopp kaffe. Dom var ute och gick och hade vägarna förbi :) Sen efter det kom Josefine hit :) Hela familjen Boström samlade med andra ord! Älskar att vi alla har en sån nära och underbar relation ♥ Josefine var här hela kvällen så vi fick en liten chans att prata också. Lättast blev det såklart när prinsen gick och sov för natten. Då kunde vi sätta oss ner och prata ostört :)
Har även hunnit tvätta lite kläder, orkade inte få med alla sängkläder så dom tar jag nästa gång. Huvudsaken är ju att alla tröjor och byxor är rena så vi slipper gå nakna!
 
Nu ska jag krypa ner i våran ny bäddade säng och bara mysa lite!
 
Kärlek

» Fredag

Hej fina du
 
För stund så tar vi det lugnt här hemma och väntar på att Henke ska komma hem från jobbet. Fast Oskar går mer på nålar här hemma. Han går och frågar hela tiden när vi ska åka till Farmor och Farfar. Lill prinsen ska nämligen sova där inatt :) Han längtar tills han får leka med alla bilar han redan har packat ner i sin väska. Var beredda Maggan och Micke ;)
 
Jag och Henke ska på hockey ikväll. Örebro möter Leksand men vi är mest intresserade av att se Conny Strömbergs comeback i Örebro :) Så det ska bli kul och mysigt att göra något med min karl ♥
 
Kärlek ♥

» Onsdag

Hej fina du
 
Efter några dagar då jag inte har varit mig själv, är jag nu tillbaka. Har inte mått så bra, har mest tagit det lugnt och myst med mina killar :)
Så bättre sent än aldrig, en liten bild serie på vad jag fick när jag fyllde.
Kaffebryggare av pappa, mamma och syster. Snygg som tusan och jag kan ställa in en tid på kvällen och få kaffet klart dagen efter. Toppen bryggare helt enkelt :)
Blommor av familjen Larsson
Tulpaner av mamma pappa och Josefine
Ljuslyktor av svärföräldrarna och svägerska.

Jag fick även läckra örhängen (av moster Anna med familj), pengar(moster Anna med familj) och en underbar gosig filt(svärföräldrarna och svägerska) men jag har inte hunnit ta kort på det(läs glömt!)
Nu är vi återigen inne i vardagen. Oskar har börjat på dagis igen, än så länge bara 15 timmar men det är bra för honom. Han sprang in med glädje igår när vi kom på morgonen och det var en glad kille jag hämtade igen halv två. Idag var han lite nyvaken när jag hämtade men glad var han "Mamma du kom och hämta mig" :) Ja så klart att jag gör min älskade :)
Så vad har jag gjort då när jag har varit hemma själv? Igår så låg jag och kollade på Gossip Girl hela tiden om jag ska vara ärlig, men idag så gick jag och la mig och sov i två timmar. Jobbiga men effektiva dagar har jag haft ;) Oskar blev så glad tidigare under kvällen för att han fick popcorn när han kollade på film :)

En annan sitter och kollar på hockey just nu, period paus så jag passar på att göra ett långt inlägg. Oskar ska snart sova, dagis imorgon igen, men än sålänge så leker han med bilar :) Henke är på väg hem efter en arbetsdag, men tyvärr kommer han inte vara hemma än på några timmar då han ska åka från Orsa eller hur det stavas. Kommer nog att sova när han kommer hem  :( 
 
Nu ska jag börja förbereda Oskar på att det snart är läggdags :)
 
Kärlek ♥
 

» Ett år äldre

Hej min vän
 
Nu är jag ett år äldre, 26år. Helt sjukt men jag är ju som sagt fortfarande ung och vacker :)
 
Idag på min själva födelsedag så har jag umgåtts med mina två killar och en underbar vän, Milla :)
Hon var snäll och följde med mig till Ikea så jag kunde handla lite, men jag fick tyvärr inte med mig allt. Ett paket var så stort att vi inte skulle få in det i bilen. Får lösa det på ett annat sätt :)
Men jag fick med mig ett skåp och en ny lampa till hallen, alltid något! Ska montera ihop allt imorgon för nu orkar jag inte.
Lovade ju lite kort på allt jag fick, men det får bli imorgon istället. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och titta på
Breaking Dawn Part 1.
 
Kärlek ♥

» Lugn vecka och mini kalas

Hej vännen
 
Har varit seg med att blogga, kanske vore ett bra nyårslöfte, att lova minst ett inlägg per dag.. Vad sägs om det? :)
 
Det har varit en lugn vecka och vi har inte fått så mycket gjort om jag ska vara helt ärlig. Vi har myst och bara lekt hela dagarna.
Idag däremot har det hänt lite :) Idag blev det kalas här hemma. Valde att fira mig idag istället för imorgon då jag bara vill ta det lugnt och mysa.
Hela förmiddagen har jag stått och bakat, lovade alla som kom att det skulle bli hembakat och då kan jag ju inte svika :)
Hallongrottor, ljusa kärleksmums, toblerone muffins och ananaspaj :)

Oskar blev så glad när alla kom idag så han har varit uppe i varv hela dagen. Vi fick besök av mamma, pappa, syster, svärföräldrarna, moster Anna, kusinerna Oliver, Hampus och Kevin :)
Jag har haft en super trevlig dag och fått mycket fina saker. Ska ta kort på allt imorgon och lägga upp :)
 
Farmor och Moster fick leka med alla bilarna :)
Högläsning av Oskars favorit bok "Jag älskar dig mamma"
Kuddkrig med Anna :)
 
Jag har precis suttit och tittat på Mamma Mia och njutit av alla härliga Abba låtar :) Älskar filmen, sångerna och miljön, en toppen film helt enkelt. Nu hamnade jag mitt i filmen Sagan om de Två Tornen. Blir väl att lägga sig om en stund och när jag vaknar är jag ett år äldre :) Men vad gör det? Jag är fortfarande i mina bästa år, ung snygg och fräsch ;) Haha
 
Kärlek ♥

» Onsdag

Hej min vän
 
Nyårs afton blev lugn och skön precis så som den ska vara. Vi blev som sagt bjudna på middag hos mamma och pappa. Mamma hade gjort en förrätt på små räksmörgåsar och stekta tomater, OCH det är SVIN GOTT :D
Huvudrätten var rostbiff med potatisgratäng och sallad. Efterrätten blev glass med frukt cocktail och grädde :)
Kan säga att både jag och Henke var mätta och belåtna när vi kom hem.
VI väckte Oskar kl 12 och tittade på fyrverkerierna.Han tittade med stora ögon och utbrast wow ett x antal gånger :) Sen somnade han om gott i våran säng :)
 
Blev inget bloggande igår för jag vaknade kl 8 av att Oskar ville gå upp och leka, sen gick vi och la oss igen kl 11 och sov till kl 14. Direkt när jag vaknade så gjorde jag mig i ordning för att sen cykla till pappa och Josefine.
Vi valde att inviga det nya året med ett bio besök, The Hobbit! Rätt så okej film :)
 
Idag så började Henke jobba igen så nu är vi tillbaka i vardagen igen. Jag och Oskar har tagit ner granarna så nu är det bara alla stjärnor kvar och dom åker ner imorgon :) Men vi kommer ju ses igen om bara några månader ;)
 
Nu ska jag kolla på tv, Abba dokumentären och Fjällbacka morden!
 
Kommer igen med lite bilder :)
 
Kärlek ♥