» Kiss på pottan och Valborg

Söta du
 
Idag hände det igen. Oskar sprang runt här hemma med bara kalsonger. Flera gånger säger han till oss att han måste kissa så vi skyndar oss in i badrummet, men oftast så vill han bara "låtsas" kissa. Men SÅ händer det på riktigt. Och den glädjen och lyckan man såg i hans ögon är obeskrivligt! Även vi blev glada så klart och det blev kram kalas här hemma. Så nu sitter det ytterligare en stjärna på pappret som leder till en belöning :)
Våran lilla prins börjar verkligen bli stor ♥
 
Vi har precis kommit in från valborgs firandet här i området. Först trodde inte jag att vi skulle gå ut alls eftersom vädret var så konstigt tidigare under dagen. Men eftersom det klarnades upp så kände jag att vi går ut en stund.
 
Vid brasan så mötte vi mamma och pappa men annars så träffade man ingen man känner. En av Oskars dagis kompisar träffade vi iallafall. Intill brasan så fanns det två karuseller, hoppborg och så ett sånt där stånd där man drar i ett snöre så är det vinst varje gång. Så Oskar fick dra i två snören och vann två priser, en anka och en tärning :)
 
Och så fanns det så klart godis.. och vad gjorde Oskar då? Jo han fick sig en klubba och nånting mer som jag inte alls vet vad det heter. Men jag kan säga att det var en nöjd prins som följde med mig hem :)
 
Just nu så springer Oskar omkring här hemma med sitt lilla godis hjul men vi ska snart sova för natten :) Vi hoppas att han  kommer sova en stund imorgon ;) Om inte så får Henke gå upp så jag kan sova vidare ;)
 
Kärlek ♥

» Besök på mvc

Hej vännen

Skrev precis ett långt inlägg men när jah skulle publicera försvann kommunikationen! Så jävla typiskt.
Idag var det äntligen dags för ett besök på mvc. Fick ta ett blodprov och lyssna på hjärt slagen :-) Allt såg jätte bra ut och den lilla skruttens hjärta slog friskt och lät jätte bra ♥


Kärlek ♥

» V 25








» Lekparken och bebis besök

Hej söta du
 
Idag blev det en liten stund ute i parken. Tyvärr tyckte inte jag att det var lika skönt ute som igår eftersom det blåste kallt men några timmar ute blev det iaf :) När vi var ute så kom Maggan och Micke och hälsade på så Oskar lekte och busade med dom ett tag. Vi passade även på att fika lite i solen :)
 
Efter våran lilla lekstund gick vi in och inväntade Milla och Felicia. Oskar blev överlycklig att träffa Milla igen då det var ett tag sen sist då vi alla har varit små sjuka från och till. Och idag så vågade han sig närmare Felicia och sa vid några tillfällen att han ville hålla henne. Men när vi sen frågade om han ville så var det Nej tack, haha gullunge. Passade även på att skämma bort Milla lite genom att bjuda på både mat och efterrätt, kina gryta med ris och ananas paj :D GOTT!!
Två små sötnosar ♥
 
 
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon är det måndag igen och imorgon ska Oskar tillbaka till dagis och leka med alla kompisar :) Jag ska också till dagis.. Vuxen dagis....
 
Kärlek ♥

» Underbar dag och trött prins

Hallå där söta du
 
Jag kan nog säga det här många gånger men idag kan jag inte bara låta bli, VILKET härligt väder det har varit ute.
Prinsen och jag var ute fram till strax innan halv fyra och lekte i parken. Trots att min blåsa fylldes till bredden och jag ville springa hem och kissa så ignorerade jag det för att vi hade det så mysigt.
Vi har grävt i sanden, åkt rutschkana och blåst såpbubblor. Och eftersom det var så fint väder så gick vi och köpte en varsin glass som vi njöt av i vår värmen :)
 
Efter att vi hade kommit in så dröjde det inte länge förens mamma och pappa kom hit och hälsade på. Pappa skulle hjälpa mig att borra fast Oskars byrå i väggen då en förälders värsta mardröm hände igår.
Oskar skulle vara duktig och ta fram ett par strumpor och hela byrån ramlar rakt ner i golvet. Oskar hamnade som tur var vid sidan om och fick "bara" ett skrapsår på magen och ett litet blåmärke på kinden. Usch så otäckt det var. Innan jag såg att han låg vid sidan om såg jag det värsta framför mig... USCH så idag borrades den fast i väggen så nu ska det inte hända igen!
Tack pappa för att du alltid hjälper oss och ställer upp ♥
 
Nu kopplar vi av i soffan efter denna dag, eller Oskar har redan somnat så han får ligga här ett tag till innan jag bär in honom till hans säng :)
 
Kärlek ♥

» Myser i parken

Just nu sitter jag och Oskar ute i parken och njuter av det underbara vädret :-)








Det är verkligen helt underbart ute. Varmt och skönt :-)

Kärlek ♥

» BVC och moster mys

Hej vännen

Igår så blev det ett besök på vårdcentralen med våran lilla prins. Anledningen är att han har ett litet blås ljud på hjärtat. När doktorn lyssnade på hjärtat så var Oskar super duktig. Han stod still och var tyst så doktorn kunde lyssna. Vi har fått höra flera gånger att det inte är farligt men både jag och Henke kände att vi ville ha en remiss till barnkliniken så dom får kolla upp det ordentligt, så nu väntar vi bara på en kallelse dit :-)




Efter doktorn så åkte vi iväg och stor handlade något som verkligen behövdes. Hann även med ett besök till marieberg så jag fick köpa mig ett par vår skor.
Sen hann vi med lite moster mys :-)


Kärlek ♥

» Fortfarande feber men..

Hej söta du
 
Dom senaste dagarna har varit jobbiga då Oskars feber inte har sjunkit. Den ligger fortfarande runt 38 grader, men det är iaf fart i prinsen. Han vill leka och busa men vi tar det i perioder. Är man sjuk så måste man ju vila lite. Nätterna har varit sömnlösa då vi har haft ett levande element i sängen som sparkas och lever rövare. Inatt vaknade han till och med kl 3 och pratade från och till i ca 1 timme..
Henke har varit hemma med Oskar i två dagar nu så jag har kunnat jobba lite.
Idag så jobbade jag några timmar på förmiddagen, fick äran att öppna (du kan ju tänka dig hur jag ser ut nu, sömnlös natt och tidig morgon) När jag kom hem så satte jag igång med att tvätta lite och städa undan här hemma, för när Oskar och Henke är själva vänds hela lägenheten upp och ner. Så att städa undan behövdes verkligen kan jag säga.
Sen tog jag och Oskar en liten promenad för att köpa lite bullar :)
Tror ni han ville ha en bulle?? ;)
 
Just nu försöker jag få Oskar att varva ner men icke sa nicke. Han vill inte ta det lugnt utan han vill BARA sparka boll... Jag är trött och vill bara gå och lägga mig..
 
Kärlek ♥

» Dags igen.. ??

Hej söta du
 
Hämtade en varm och hängig kille på förskolan idag och när vi kom hem så visade det sig att lillen har 38,4 graders feber.. :(
Han somnade i soffan när vi kom hem strax efter halv fyra och han sover ännu.
 
Väntar just nu på att Henke ska komma hem från jobbet sen får vi se om jag åker iväg till mamma för att äta lite tacos och umgås en stund.
 
Kärlek ♥
 

» Helgen

Hej vännen

Vi har haft en toppen mysig helg med fint väder och tid med varandra. Men nu är det måndag och vi är tillbaka på förskolan och vuxen dagis.
Så vad har vi gjort i helgen? I lördags spenderade vi en stund på stan. Köpte en ny vårjacka till Oskar då det behövdes eftersom han har haft sin tjocka hittills och nu börjar det bli lite för varmt ute för den. Han fick även en ny keps och lite annat smått och gott :-)
Sen stannade vi till hos mamma och pappa på vägen hem. Som jag skrev i lördags så tyckte Oskar att deras balkong var skitig så han ville städa den.

Vi följde även med en sväng till husvagnen och lämnade lite grejer och Oskar fick åka lite truck med morfar :-)


Igår så åkte hela familjen till badhuset och badade. Något vi kommer få göra fler gånger då Oskar tyckte att det var lite läskigt och höll sig fast hårt i mig eller Henke.


Vad hann man med mer i helgen? Rensade bort alla vinter kläder och bar upp det på vinden, tvätta städa osv.

Nu sitter jag som sagt på vuxen dagis och försöker lyssna på en "föreläsning". Kanske borde vara uppmärksam? Eller iaf låtsas vara intresserad...

Kärlek ♥


» vår städning

oskar och mormor fick något ryck och satte igång med vår städning.







» Ljuslykta och plötsligt händer det

Hej vännen
 
FY fan vilken TRÅKIG dag det har varit. Jag bara suttit på en stol och inte gjort ett skit. Och jag fick inte gå lite tidigare för att hinna med en tidigare buss, men istället kunde jag vänta en stund och "gå lite i korridoren".
Usch avskyr verkligen det där stället..
 
Som tur var har jag en underbar pappa som var snäll och hämtade mig så jag slapp vänta på en annan buss. Tack pappa, och mamma som åkte med ♥
 
När jag hämtade Oskar så ville han inte hem, han ville leka klart. Så det blev att man satt kvar och "snacka skit" med hans fröknar. Sen skulle vi iaf hem och på vägen skulle vi hoppa i vatten pölar. Tyvärr fanns det inte så många men några kunde vi hoppa i :)
Och idag så hade Oskar fått pyssla på dagis så jag fick hem en jätte fin ny glas lykta :D
Sånt här gör mig glad :D
 
Och idag hände en annan stor och rolig sak. Oskar gick utan blöja och helt plötsligt skriker han att han var tvungen att gå på toa. Så vi skyndade oss och där satt han och gjorde nr 2 :D Stora killen ♥
För att han var så duktig fick han sätta på en stjärna på sitt papper som sitter bredvid toaletten :)
Plötsligt så händer det :D
 
Nu ligger våran stora prins och sover. Han var så trött att han var så trött att han inte kunde hålla ögonen öppna :)
Själv ska jag äta upp resten av popcornen och dricka lite cola innan jag slocknar för natten jag också :)
 
Kärlek
 
 

» vuxen dagis och uppnå mina mål

Hej vännen

Just nu sitter jag på vuxen dagis som jag mer än gärna kallar det. Att göra det här ger verkligen ingenting men tyvärr måste jag vara här för att kunna få ut en liten ersättning. Nu håller vi iaf på med hur vi ska kunna uppnå våra mål här i livet, men jag vet redan vad jag vill och hur jag ska uppnå dom. Så just nu känner jag bara hur jag vill åka hem...







» Apr. 16, 2013

Att sitta på den här aktiviteten är jobbigt tråkigt och segt. Än så länge har vi bara suttit framför en dator sen vi började kl 9. Jag vill inte vara här mer och ärligt talat så känner jag att jag skulle få mer gjort hemma. Nu är det iaf dags för en timmes rast och lunch.



» Apr. 16, 2013

Hej vännen

Jag älskar att mötas av lappar som dessa på morgonen.



» Foglossning

Som jag nämnde i ett inlägg här för ett tag sen så kommer inte den här graviditeten vara lika enkel som med Oskar. Jag misstänker/har nämligen redan gått och fått foglossning. Det började med att det stramade och gjorde ont vid sidorna och under magen. Ringde min barnmorska och förklarade och även hon sa att det lät som att det rör sig om foglossning.
 
Så vad är foglossning kanske du undrar?

Det är ett graviditetshormon som gör att bäckenets fogar, brosk och bindväv luckras upp. Det gör att man blir mer rörlig och mer instabil i bäckenet. Det är för att barnet lättare ska kunna födas som kroppen förbereder sig på detta sätt.

Om uppluckringen är kraftig ger det smärtor när den gravida går och värst är det om man felbelastar bäckenet.  Det är därför viktigt att stärka muskulaturen runt bäckenet genom olika övningar.

 

Så nu läser jag runt på nätet och jag har hittat lite övningar som jag ska testa att köra med sen lite tips på hur vardagliga saker som jag ska undvika.

Övningar:

  1. Knäböj med egen kroppsvikt/ stå med fötterna höftbrett med god och upprätt hållning. Sitt ner som på en stol till strax under 90 graders vinkel, pressa dig sedan upp igen. Upprepa övningen ca 8X3 repetitioner
  2. Höftlyft: Ligg på rygg med hälarna höftbrett placerad på t.ex. en stol eller en bänk med sätet under knäleden och armarna längs sidorna. Lyft höften mot taket till överkroppen blir rak sänk långsamt ner sätet igen mot golvet. 8X3 repetitioner
  3. Hälsande hunden: Stå på alla fyra på golvet se till att händerna är placerade rakt under axlarna och knäna höftbrett isär rakt under höfterna. Arbeta hela tiden med aktivt bålstöd, dvs. tänk dig att du drar in magen mot naveln. Sträck ut vänster arm och höger ben till en rak linje i höjd med axel och höft sänk tillbaka och alternera sida. 8x3 repetitioner
  4. Katten: stå i samma position som vid förra övningen. Skjut rygg och sträck ut. 8X3 repetitioner

Vardagliga små tips

 

  • Undvik trappor. Om du måste gå i trappor så kliv upp med båda fötterna på ett trappsteg innan du tar nästa. (inte så lätt för mig som bor på Tredje våningen)
  • Undvik att kliva upp på pallar eller stolar. Klivet blir alldeles för stort för ett instabilt bäcken.
  • Gå med små steg som om du hade en snäv kjol på dig och sträva hela tiden att ha en jämn belastning på bäckenet.
  • Undvik att promenera på ojämnt underlag.
  • Undvik att sitta med benen i kors. Placera båda fötterna i golvet när du sitter.
  • Investera i ett par bra och stabila skor.
  • Undvik att bära tungt med ojämn belastning. Be någon hjälpa dig eller använd ryggsäck.
  • Res dig upp med jämn belastning på bäckenet.
  • Vila helst på sidan med kuddar mellan benen.
  • Bäckenbälte kan vara bra för att avlasta ryggen. Tala med en sjukgymnast om det.
  • Sitt ner när du tar på dig strumpor och skor.


Det är självklart jobbigt att behöva tänka efter innan jag lyfter och bär på saker och att inte sitta med benen i

kors men det är bara att göra det och hoppas att det inte blir värre för mig. För det är ju trots allt 4månader kvar innan denna lilla prins ska födas :)

Kärlek ♥


» Tvättstugan, biltvätt och husvagn

Hej vännen
 
Som vanligt har helgen gått alldeles för fort och som vanligt har vi inte fått mycket gjort, förutom idag då.

Tvättade fem maskiner med tvätt nere i tvättstugan så nu jävlar är allt rent och torrt. Har till och med bäddat rent i sängen så det ska bli gött och lägga sig sen :)
Vi har också varit iväg till pappas jobb och tvättat bilen, sen hjälpte pappa till med att byta till sommardäcken.
Min lilla klätter apa ♥
Min karl i action ;)
 
Och när vi var på pappas jobb så fick vi ju se vad mamma och pappa har köpt idag, nämligen en husvagn. Så nu väntar jag bara på att få se dom på en camping med likadana tränings overaller ;) Kanske är jag som ska se till att dom får en varsin? ;)

Hoppas att du också har haft en bra helg :)
 
Kärlek ♥

» Kladdkaks muffins och mysdag

Hej min vackra vän
 
Trots tråkigt väder med regn och kyla så tog jag och Oskar oss en promenad hem till mamma och pappa. Med oss hade vi nybakade kladdkake muffins :)
Så himla enkla att göra och så förbaskat syndigt gott :)
 
Oskar bestämde sig när vi var ute och gick att han skulle ha korv och bröd till lunch. Men det roliga är att det slutar alltid med att han bara äter korven och inte brödet..
 
Hemma hos mamma och pappa blev det en mysig dag/eftermiddag med prat och vila. Mamma och jag tog oss en promenad upp på stan så fick Oskar vara själv med morfar. Köpte mig en ny foundation och lite annat i sminkväg. Sen fick prinsen ett par nya vår skor, får ta kort på dom i morgon så även du kan få se dom :)
 
Nu är vi iallafall hemma och Oskar sparkar boll för fullt. Själv sitter jag och vilar lite känner hur min andra lilla prins i magen har börjat med lite lätt gymnastik :D Underbar känsla ♥ Här om dagen kunde jag verkligen se hur magen rörde sig. Älskar att se och känna rörelserna/sparkarna ♥
Men trots det så kommer nog inte den här graviditeten vara lika enkel som med Oskar, men det återkommer jag om i ett alldeles eget inlägg :)
 
Kärlek ♥

» Mellanmål och fredagsmys

Halloj vännen
 
Att jobba idag gick jätte bra och som vanligt när jag jobbar med mina kollegor så blir
det en hel del skratt anfall :)
Vi var ute i kylan hela förmiddagen men samtidigt så får man väl tänka, frisk luft eller hur?
När jag hämtade Oskar så ville han hem snabbt och äta mellanmål :) 
Yoghurt med kanel, Underbart gott som Oskar säger :)
Nu sitter prinsen och tittar på barnprogram och äter popcorn. Med andra ord, fredags myset kan börja :)
 
Kärlek ♥

» Tidig morgon

Godmorgon
 
Här är man vaken med tuppen och jag har varit vaken sen kl 05.25. Men det finns ju en anledning såklart, sitter just nu på jobbet och väntar på att dom första små busfröna ska komma :)
Idag fick jag nämligen äran att öppna, vilket inte gör mig så mycket, det enda kruxet är att när jag ska göra det så sover jag så jävla dåligt. Vaknar två-tre gånger i timmen. Sen igår kväll vid 23 tiden så kom Oskar in till oss och la sig. Så jag har även haft en mysig liten skrutt bredvid mig som sparkar och buffar omkring. När jag åkte hemifrån sov mina grabbar gott i sängen iaf :)
 
Nej nu ska jag börja förbereda lite inne på avdelningen inför frukosten
 
Kärlek ♥

» Torsdag

Hej vännen 
 
Det har blivit några dagar då jag återigen är inne i en svacka. Jag går upp på morgonen, gör det jag ska under dagen sen går jag och lägger mig kl 22. Har ingen ork till något. I tisdags och idag så har jag jobbat med alla goa ungar. Blir glad och varm i hjärtat när dom möter mig med kramar på morgonen. Dom frågar mig vart jag har varit då jag inte har jobbat och när jag förklarar att jag måste vara på ett annat ställe där man söker jobb så säger dom "men du jobbar ju här?" "Ja men inte varje dag tråkigt nog" svarar man då. Vad jag får höra som svar då är "Vi tycker att du ska jobba här jämnt för du är så snäll" :) Hur kan man inte bli annat än varm och glad i hela hjärtat och själen? 
 
Idag efter att jag hämtade Oskar på dagis så tog vi oss en liten cykeltur runt i området. Nu jävlar har prinsen insett att han kan visst cykla själv, och FORT går det :) Däremot blir han förbannad om han måste cykla på grus/sten för då tar det ju i lite :)
Filmade honom lite men jag måste bara föra över den och komma på hur jag ska lägga ut den här utan att behöva ladda upp den på youtube.
Men det är en glad kille som cyklar det kan jag lova :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Helgen som varit

Hallå
 
Har blivit lite sega dagar med noll inspiration till bloggen. Nu hoppas jag att jag kan komma tillbaka med lite mer uppdateringar och bilder :)
 
Så vad hände egentligen under helgen?
 
Lördag: Dagen då mamma och pappa Äntligen kom hem från Thailand. Jag och Oskar cyklade dit redan kl 11 för att mysa, kramas och bara umgås :)
Kl 13 så gick vi upp på stan för att heja och titta när Örebro Hockey tog emot folkets jubel. Nästa säsong blir elitserien och det är ju stort :) Stan var FULLT med folk och det gick knappt att se vissa stunder och folk trängdes och sket totalt i andra.
Nöjd liten kille tillsammans med sin morfar :)
Oskar kunde se bra iaf :)
 
Det var kul att träffa mamma och pappa igen, vi har ju saknat dom. Oskar fick super fina kläder som kommer användas väl både nu och i sommar. Jag fick en väska, kudd fodral, byxor, mascara och smycken :)
Tack mamma och pappa ♥
 
Söndag: Oskar fick hem sin cykel som har stått hos mamma och pappa sen innan vi flyttade så igår var vi ute på premiär åkturen för iår :):
Vi försökte blåsa lite såpbubblor också men det blåste alldeles för mycket så det gick inte så bra :(
Får blåsa en massa bubblor en annan dag helt enkelt.
 
Idag var det dags för dagis idag för både mig och Oskar. Men jag vet att prinsen är den som har haft det roligast ;) Och eftersom cykeln är hemma igen blev det att cykla till och från dagis :)
Sann Glädje och Lycka ♥
 
Nu ska det vilas lite innan John blund kallar på mig. Imorgon ska jag få jobba lite, underbart! :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Premiär Grillat

Gokväll söta du
 
Idag blev det att jobba en dag, och det var så roligt att träffa alla barnen, kollegor och föräldrar :) Fick så mycket underbara kramar att jag blir rörd av all kärlek man får där :)
Har varit ute näst intill hela dagen, däremot klagade jag ganska mycket under förmiddagen då jag tyckte att det var kallt! Men eftermiddagen var underbar och härlig.
 
Nu på eftermiddagen/kvällen blev det mys med mina killar och syster. Vi gjorde årets premiär grillning och jaa, det var underbart gott.
 
Efter att Oskar gått och lagt sig blev det lite kvalitets tid med min syster. Älskar att umgås med henne och att vi kan prata om allt med varandra. Älskar dig min underbara bästa syster ♥
 
Nu ska jag och min täppta näsa kolla lite på tv innan det är dags att få besök av John Blund.
 
Och förresten, den lilla prinsen i min mage gör en massa volter just nu :D Det bara "bubblar" och puffar i magen hela tiden :D ♥
 
Kärlek
 

» Fina akryl naglar och hemsk morgon

Hallå snygging
 
Trots en svidande hals, rinnande näsa och lätt huvudvärk så pallrade jag mig iväg till vuxen dagiset. Idag fick vi hjälp att göra våra personliga brev och cv och när vi var klara med det fick vi sluta. Så halv tolv satte jag mig på Family Nails salongen på engelbrektsg och fixade mina naglar
Akryl naglar med vita tippar för BARA 198kr!! Okej det billiga priset berodde lite på att jag hittade en kupong i Örebroar´n men ändå :)
 
Oskar har haft det bra på dagis idag. Däremot så hade vi inte en sån bra morgon. Usch har aldrig varit med om något liknande. För någon vecka sen så berättade jag ju om att vi har haft lite problem med lämningen. Men idag började det redan hemma. Han BOKSTAVLIGEN talat gömde sig under sin säng och skrek, grät och var helt hysterisk att han inte ville gå till dagis. Fick dra fram honom, tvinga på honom kläder sen skynda mig iväg. Och halvvägs ut genom porten inser jag att jag har glömt busskortet. Springer upp fort som fan men vad hjälper det när Oskar återigen fick en sån panik att han bara skrek så det ekade MAMMAAAAAAAAAAAA MAMMMAAAAAAAA!!!!
Fick bära en ledsen kille hela vägen till dagis samtidigt som jag kände mig stressad för att hinna med bussen.
Ojoj säger jag bara, den här morgonen var inte rolig!
Sen när vi kom hem idag så säger han till Henke att det faktiskt var kul på dagis. Förstår bara inte varför han ska vara så ledsen på morgonen. Det är jobbigt och jag blir jätte ledsen :(
 
Nej nu ska jag kolla på en film, Rock of Ages innan jag ska sova. Imorgon ska jag jobba och återigen få träffa alla barn och arbetskamrater :)
 
Kärlek ♥

» Sopbilen och bajsande leksakshund

Hallå vännen
 
Imorse när vi gick till dagis så hände det något spännande! Vi mötte sopbilen när den kom för att hämta alla sopor. Oskar var väldigt fascinerad och vi fick inte gå förens sopbilen hade åkt iväg. 
Hela vägen till dagis så gick prinsen och sa att sopbilen tog hans blöjor ♥
 
Att vara på "vuxen dagis" gick bra. Det kanske inte är det roligaste som finns men man gör det roligt. Lyckades hamna i en bra grupp så lite skratt har det blivit idag.
Imorgon ska jag dit igen men på fredag ska jag jobba lite :)
 
Här hemma på eftermiddagen så har vi lekt och busat och spelat hunden som bajsar spelet. Eller vi gjorde bara så han bajsade och jag tror att det var jag och Henke som hade det roligast :)
Bajset är på väg ut
Fääääääääärdig ;)
Hahaha och prutt ljuden den hunden ger ifrån sig är inte nådiga. Jag och Henke skrattade som sagt hur mycket som helst. Oskar satt mest och höll för öronen ;)

Sen kom Henke på att man kan få fram prutt ljuden på ett annat sätt också, kiss och bajs humor, det har vi det :D
 
Nu ska jag duscha sen är det dags att förbereda lilleman för kvällen. Just nu har han precis kollat klart på Tigers Film :) Sen är det välling och godnatt saga som gäller :)
 
Kärlek♥

» Mys ute i parken

Hej vännen
 
Jag är trött seg och har absolut ingen tidsuppfattning över huvud taget. Flera ggr idag har jag fått för mig att det är måndag men nejdå det är tisdag.
Oskar mår mycket bättre nu, han äter och leker för fullt. Lite rethosta men vi får hoppas att den går över snart :) Så idag var Oskar till dagis och lekte med alla sina kompisar. Han blev ju så klart ledsen när jag lämnade men det hade gått bra och han hade lekt och busat med alla. När jag kom och hämtade var det en lycklig kille som skrek MAMMA och sprang och krama om mig, älskade unge ♥
Efter dagis så blev det en stund ute i parken tillsammans med moster, sen kom även farmor Inger förbi en stund.
 
Nu är det snart dags att sova. Imorgon börjar skiten jag blivit utslussad på via arbetsförmedlingen... känner inte alls någon glädje över det.
 
Kärlek ♥