» Promenad upp på stan

Hej vännen
 
Trots snö blandat regn så tog jag och Oskar en promenad upp på stan idag tillsammans med mamma.
Vi gick runt i olika affärer och fikade på mummel&mums :)
Mums ;)
Så fint!!
Ny lampa till köket
 
Än så har vi inte fått upp några fästen till gardiner så jag kan inte lägga ut bilder än men dom kommer :)
 
Imorgon är det återigen dags för jobb och imorgon ska jag stänga. Oskar får leka på dagis sen får Henke hämta :)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.
 
Kärlek ♥

» Lek mys och underbar filmer

Hej underbara du
 
Imorse vaknade Oskar oförskämt tidigt, men med lite gos och mys i våran säng somnade han om till halv åtta :)
Efter det var det full rulle hela förmiddagen. Vi gick ut hela familjen för att leka lite på gården :)
 
Har även hunnit tvätta tre Ikea säckar med kläder + sängkläder innan vi fick besök av söta Milla :)
Blev lite mys med popcorn och prat. Satt och stirra på hennes mage som är såååå fin! Gravida tjejer är alltid så
vackra och nu syns hennes mage riktigt bra, 6emånaden :)
 
Nu sitter jag och kollar på klipp på Youtube och jag säger bara en sak, jag måste titta på Mamma Mia, Dirty Dancing och Grease någon dag. Sitter och små dansar och sjunger med i sångerna :)
 
 
 
 
 
 
Åhh underbara filmer :)
 
Kärlek

» Lite seg

Hej min vän
 
Här har jag varit riktigt seg, men jag är snart igång igen :)
 
Nu är våran lägenhet äntligen klar! Allt som fattas är gardinfästen till vardagsrum och kök som Öbo måste sätta upp och förhoppningsvis så kommer dom på måndag.
Oskars rum och köket är helt klara med gardiner och allt för där fanns dom "nya" fästena. Oskar har själv fått vara med och sagt hur hans rum ska se ut, och han ville att det skulle vara exakt som förut med möbler. Det är bara affischerna som sitter annorlunda :)
 
Pappa var här idag och hjälpte oss att få upp hyllor och lampor. Vad skulle jag göra utan min pappa, världsbäst är han♥
 
Känns så jävla skönt att allt verkligen är klart. Vi har en toppen lägenhet som nu har blivit så himla mycket bättre :) Jag är super nöjd med allt, val av tapeter och färg!
Lovar att ta kort och lägga ut så fort alla gardiner är uppe :)
 
Vi har även hunnit med att storhandla idag, vilket känns skönt. Nu har vi så vi klarar oss ett tag. Jag och Oskar lyxade till det idag med lite Saigon till mat. Henke är för tillfället hemma hos Fimpen och lirar lite xbox.
 
Funderar på att ta ett glas vin men det får jag göra när prinsen vill sova vilket han inte vill göra än. Nej han ska titta på mer Scooby säger han.. Säger då det :)
 
 
Kärlek ♥

» Lång dag

Hallå
 
Imorse när jag kom till jobbet kl 8 fick jag nästan direkt frågan om jag kunde stänga idag, och så blev det. En lång jobb dag 8-17.45. Är rätt så trött just nu om jag ska vara ärlig, så jag ska lägga mig direkt när jag har skrivit klart :)
 
När jag kom hem från jobbet så började vi med att göra Oskars rum redo för en renovering. Alla möbler och leksaker mitt i rummet. Oskar blev inte glad när han fick veta att han skulle sova hos mig och Henke. Lill prinsen älskar att sova i sin säng :)
Men jag fick honom att somna i våran säng efter en stund. Jag bara hoppas att vi får sova lite inatt, Oskar har en tendens att ta upp halva sängen när han sover hos oss :) Kan bli en del sparkar och slag :)
 
Lägenheten är inte klar.. Jag tror att kök och hall kommer målas imorgon så det kanske kan vara klart när jag kommer hem från jobbet. Oskars rum kommer väl vara klart på fredag hoppas jag :) 
Men det börjar ta sig :) Jag är som sagt SUPER nöjd med vardagsrum och sovrum. Nu väntar jag bara på att få upp hyllor och allt så det verkligen är helt klart. Tänkte vänta tills helgen då jag kanske kan få lite hjälp av pappa :)
 
Imorgon är mina jobb tider 10.30-16.30. Skönt att få vara hemma en stund på morgonen/förmiddagen och koppla av lite. Hinna få i sig frukost och inte stressa iväg mig och Oskar till jobb/dagis.

Nu hör jag hur sängen och John Blund kallar efter mig! Godnatt Sov så Gott
Kärlek ♥
 
 

» Klart

Hallå där
 
Oj vilka dagar det har varit! På jobbet har det gått jätte bra och jag har fått lite mer tider även för nästa vecka :) Kommer bli bra med pengar lagom till jul :)
 
Här hemma då? Jo nu är vardagsrummet och sovrummet klara. Allt som fattas är saker på väggarna såklart men det kommer. Kan ju inte sätta upp allt idag eftersom det är så nytt :) Men jag kan säga att det blev SKIT SNYGGT
Under förvandlingen
Liten tjuvtitt ;)
 
Jag är verkligen super nöjd!!
 
Nu ska det sovas för imorgon är det dags att jobba igen 8-16
 
Kärlek ♥

» Helgen går fort..

Hej min vän
 
Denna helg har gått fort, alldeles för fort och jag/vi har inte ens gjort något! Igår blev det en dag hemma eftersom regnet bara vräkte ner hela dagen. Vi kollade på film åt godis och bakade en kladdkaka.
Idag så hade jag den roliga stunden nere i tvätt stugan. Sen kom Josefine hit på besök och efter ett tag så kom även Milla. Bjöd tjejerna på mat, kladdkaka och godis.
 
Nu på kvällen har vi även ställt alla saker i en klump på golvet i sovrum och vardagsrum så att målarna kan sätta igång i morgon. Hoppas att det kommer gå fort och att vi får en fin lägenhet till nästa helg :)
 
Tyvärr blev det inte mer uppdatering än detta men imorgon så kommer jag igen med lite bilder, LOVAR :)
 
Kärlek ♥

» Fredag kväll

Hej du
 
Fredag kväll, och mys stämningen är igång här hemma. Jag har tänt 62 av 70 (!) ljus här hemma och nu börjar det bli sådär mysigt varmt :)
 
Idag blev det en kort dag på jobbet men det var skönt. Var ute med 26 barn och lekte hela förmiddagen innan jag fick åka hem till min lilla prins. När jag hade hämtat honom på dagis så cyklade vi hem och mötte upp min moster Annelie och Viktoria som kom över och fikade lite :) Oskar och Annelie busade och lekte för fullt medans jag försökte få bebisen i Viktorias mage att sparka lite, men icke :(
 
Nu är det som sagt fredagsmys som gäller. Oskar som inte har sovit middag är vaken än, och jag är i chock. Normalt brukar han somna i soffan av trötthet men nu springer han och leker och tittar på hockey :)
Henke är i kumla hos Gini och fixar sin dator.
Bara några av alla mina ljus..
 
Hoppas att du också får en trevlig fredags kväll :)
 
Kärlek ♥

» Jobb, hockey och lite mer jobb

Hallå där
 
Främlingen som skriver.. Haha eller ;)
 
Kör en liten genomgång av vad som hänt.
Igår så jobbade jag 9-17 och igår på jobbet så gick det bättre än förväntat. Lite små tjafs med en del barn men det
gick över snabbt. Vi satt och pärla pärlplattor halva eftermiddagen så det var skönt :)
 
Efter jobbet så skyndade jag mig hem till mamma där jag vart bjuden på tacos sen kollade vi på hockey, Örebro-Västerås. Josefine var också med så det blev en super mysig kväll.
 
Härligt att Örebro vann :)
 
Fick också en rolig nyhet igår när jag jobbade! Nästa vecka så kommer dom och tapetserar och målar här hemma så nu jäklar kommer det bli snyggt :D Nu ska jag bara komma på vilka rum dom ska börja i och meddela det imorgon, sen börja tömma dom rummen. Vi bestämde iaf att vi tar 2 rum först och inte alla direkt för vi ska ju kunna bo här under tiden, men så fort dom två rummen är klara kör dom igång med nästa :) Äntligen kommer det bli precis som vi vill ha här hemma och det kommer bli snyggt och underbart :D Längtar redan tills det är klart!!
 
Idag så jobbade jag igen, 8-17. Och den här dagen bjöd på en utflykt och sen lek och bus hela eftermiddagen. Var inne på småbarns avdelningen på eftermiddagen så jag fick extra mycket mys och kramar. Så många härliga ungar på mitt jobb :) 
 
När jag kom hem så blev det mys med mina killar här hemma. Oskar och jag åt lite kvällsmat och pratade om dagen :) Han berättade om vilka han hade lekt med på dagis och vad dom åt för mat, helt plötsligt säger han att jag går i taket. Haha roliga unge :)
 Nu börjar mig prins bli så stor att han kan bre sina smörgåsar själv och hälla i yoghurt, det visade han mig förut :)
 
Nu är det kvälls mys som gäller innan det är dags att sova. Imorgon ska det jobbas igen men bara några timmar, 7.30-11.30
 
Kärlek♥

» Ibland är det bara kaos..

Hej min vän
 
Dålig uppdatering jag vet. Det har varit fullt upp kan jag lova!
 
Igår så jobbade jag 9-16.30, fotografering på jobbet och jag fick vara med :) Efter det såå började kaoset, barnen slogs lyssnade inte och slogs ännu mer. En pojke fick en stor kloss kastad på sig rakt i ansiktet och fick då en blåtira runt hela ögat innan han tagit sitt egna foto och sen lyckades han spräcka läppen bara minuter innan det var hans tur..  Runt 15 tiden så kom alla föräldrar för då var det drop in tid för själv fotografering. Och när alla föräldrar kommer på en gång så blir det extra mycket att hålla koll på. Barnen springer hit och dit och ska berätta att nu kommer den mamman och den pappan, sen vill ju alla vara där inne och busa när det är lättast att vara ute med dom vars föräldrar inte har kommit. Det var mycket spring ut och in för att hämta barn som smet in utan att man såg det. Sen blir såklart dom små barnen ledsna när inte deras mamma och pappa kommer när alla andra gör det..  Men det funkade och allt slutade bra :)
När jag kom hem så skyndade jag mig att fixa middag innan mamma och Josefine kom. Hjälpte mamma att göra lite slingor i håret och så bjöd jag på fikabrödet som bakades i söndags :)
 
Idag så var det jobb igen, 7-15.30 (jag är SÅ trött just nu). Idag var det likadant som igår, med undantag för fotografering. Ungar skrek och lyssnade inte, kastade MINA raggsockor i toaletten ( Ja du läste rätt ) osv. Istället för att lyssna på mig så sätter dom sig och skriker och får man inte göra som man vill, ja då är man dumma fröken men i nästa sekund är man den bästa. Dom slåss, sparkar varandra och jaa du förstår vad jag menar.
Men ändå så älskar jag att jobba med barn :)
 
När jag cyklade hem idag så kände jag mig så lättad att få stressa ner en stund innan jag hämtade min prins på förskolan. Han satt och lekte med bilar och ville inte med mig hem :) 
 
Nu kollar på vi på Scooby men snart ska vi göra i ordning välling och sova för natten. Jag ska fan också gå och lägga mig. Jag är så himla trött att gäspningarna kommer tätt intill varandra :) Ska jobba imorgon också 9-17 så det kan ju vara skönt att få sova ut ordentligt :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Choklad muffins och kokos drömmar

Hallå vännen
 
Det blev bakning som jag sa, men bara kakor (en sort) och muffins :) Vad det blev? Chokladmuffins med havregömma och kokos drömmar. Och jag måste säga att det blev lyckat :)
 
Milla kom hit idag och fikade sen bjöd jag henne på middag, kina gryta. Så himla gott och enkelt :)
 
Älskar att umgås med Milla. Hon är en sann vän som alltid har funnit för mig i alla stunder och lägen :)
One of my best friends :)
 
Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon ska jag jobba, 9-16.30 och Oskar ska vara på dagis. Får se hur det kommer gå eftersom han inte var där förra veckan. Hoppas att det kommer gå bra och att han kommer vara glad hela dagen :)
 
Kärlek ♥

» Tvätt och festligheter

Hej min vän
 
Vad gör du denna regniga söndag? Jag/vi tvättar, super roligt.. eller inte :)
 
Igår blev det en sån där dag då jag gick med pyjamas hela dagen tills jag hoppade i i duschen kl 14 för att sen göra mig i ordning för kvällens festligheter. Jag var nämligen på en Babyshower för Viktoria :)
En tårta gjord av blöjor
Fina dekorationer
Super gott fika :)
 
Det blev en massa prat och skratt, en super trevlig lördags kväll :) Den blivande mamman fick en hel del bra saker som hon kommer ha användning för när bebisen kommer om en månad ungefär :)
 
Idag då? Jo jag håller för tillfället på att tvättar, men just nu väntar jag på att allt ska torka sen är jag klar :) Sen blir det att i vanlig ordning springa till affären och handla lite. Jag ska nämligen baka lite idag. Mina planer är att baka två sorters kakor och lite muffins, men vi får se hur mycket jag orkar, måste städa lite också.
 
Kärlek ♥

» En vanlig Fredag

Hallå vännen
 
Hoppas att allt är bra med dig? Just nu sitter jag i min gungstol och känner mig helt slut i både kropp och själ. Oskar är fortfarande vaken och är super grinig för att han måste städa upp sina bilar. Men så är det, tar han in leksaker i vardagsrummet så får man städa efter sig :)
 
Gårdagens jobb gick jätte bra och Oskar har haft det super kul dom senaste två dagarna som han har spenderat med sin mormor. Så kul att han inte har sovit middag alls, men istället somnat av ren utmattning redan kl 19.
 
Idag så tog jag och Oskar en promenad upp på stan med Josefine för att strosa lite i affärer. Josefine var ute efter en höstjacka vilket vi hittade också, och som vanligt så hittade jag hur mycket som helst som jag vill köpa men vi får göra det när lönen kommer :)
 
 Det blev en liten lunch på Subway där Oskar var snabb med att ta hela chips påsen och kakan för sig själv. Sen blev det lite bytes handel, chips mot kaka, med moster. Så fort jag tog chips påsen skrek han högt "Lägg av, mina chips" Haha vafan? :)
 
Idag så kom även Henke hem från Malmö. Det blev ett kärt återseende med många pussar och kramar :) Nu blir det inge mer Malmö en på ett tag så nu är hela familjen samlade igen :)
Nu har lilleman städat undan sina leksaker så nu är det kvälls välling och nattning som gäller :)
 
Kärlek ♥

» Jobbiga nätter

Hej sötnos
 
Jag märker att nätterna är jobbiga för min lilla prins, det är då hostan kommer och är som mest kraft full. Tidigt imorse så vaknade jag av att han hostade hur mycket som helst och höll på från och till i över en timme. Han vaknade aldrig till ordentligt utan lyckades somna om, vilket är bra :) Men det gör så himla ont i mig när jag hör hur jobbigt det är för honom. för jag vet att jag kan INTE göra något :( Det enda jag kan göra är att ge honom medicin och hoppas att det hjälper och lugnar ner hostan. Helvetes hosta/krupp!!
 
Imorse kl 7.30 cyklade jag och Oskar hemifrån för att åka till mamma där prinsen skulle spendera dagen så jag kunde jobba :) Fy vad kallt det börjar bli nu, det var varma täckbyxor och tjockjacka som åkte på. Snart är vintern och snön här, det känns :)
 
Att jobba idag gick bra, behövde inte vara kvar tills 17.45 den sista lilla pojken gick redan efter 17 tiden :) Så jag skyndade mig hem till mamma där jag fick träffa min lilla sötnos som har klippt sig idag :) 
När vi kom hem så hann vi knappt vara hemma en halvtimme innan Oskar somnade på soffan :) Fast det är inte så konstigt, för han har lekt och busat hela dagen och inte sovit middag.
Ska jobba även imorgon 7-13.30 så mamma kommer hit imorgon bitti innan jag ska åka iväg, känner att det kan vara skönt för Oskar att slippa dagis när han inte är helt 100.Så jag ska snart hoppa i sängen och försöka att somna någorlunda tidigt, även fast jag vet att det inte kommer bli så. Kommer ligga och läsa en stund sen fastna med att spela spel på mobilen :) Typiskt mig..
 
Kärlek ♥

» Halkskydd och havrekakor

Hej min vän
 
Egentligen så skulle jag ha jobbat idag, men eftersom lillemannen hade feber igår kväll så stannade vi hemma idag.
Kände mig lite elak när jag ringde jobbet imorse och sa att jag inte kunde, men har man sjukt barn så har man.
 
Natten gick bra, lite hosta men inget som blev jätte allvarligt vilket känns skönt.Som jag sa igår kväll så sov jag på golvet i Oskars rum. Bäddade med ett överkast, två täcken och tre filtar, det var lite hårt men det gick :)
Jag tror Oskar blev lite chockad när han vaknade i morse och såg mig där på golvet, han tittade på mig som jag vore knäpp :)
Under dagen har han piggnat till mer och mer och tillslut så var det full fart. Ingen feber på hela dagen men hostan kommer lite då och då. Jag har flera gånger fått säga till honom att lugna sig lite, men det är ju inte lätt för en 2 1/2 års pojke att inse det :)
 
Vi har fått lite gjort här hemma iallafall. Oskars strumpor är nu klara, hittade lite fler som fick samma behandling så dom ligger och torkar just nu. Jag tycker att det verkar vara ett super bra medel och det verkar ju som att det funkar.
 
 
 
Sen fick jag ett ryck och spontan bakade, blev havrekakor som blev super goda :)
 
 
 
Just nu så sitter Oskar inbäddad i sitt täcke och kollar på Scooby, snart är det dags att sova. Imorgon ska jag jobba och prinsen ska få vara hos sin mormor hela dagen. Jag fick förfrågan om jag kunde stänga på jobbet och ja det är klart. Så imorgon blir det en lång dag (enligt mig) 9-17.45
 
Kärlek ♥

» Dags igen?

Hej min vän
 
Idag fick det bli en tur upp på stan för att köpa nya gummistövlar till Oskar. Upptäckte i lördags att dom hade var trasiga, och som tur var så kunde jag reklamera dom och få pengarna tillbaka :) Tyvärr hittade jag inga stövlar alls på stan, eller jo ett par som kostade 350kr och det kände jag var liite för dyrt för ett par gummistövlar.
Som tur var så svängde vi in på Öob för att titta där, och hittade ett par för 99kr :)
Köpte även en sjukt gullig vägg klocka men jag fixar kort på den imorgon.
Lite korv med bröd efter spring i affärer är aldrig fel :)
 
Eftermiddagen spenderades med mamma, pappa och syster. Middag och efterrätt här hemma. Gjorde kyckling och wok gryta i kokosmjölk och kladdkaka med polly. Gott och lite måndags lyx :)
Tyvärr har kvällen inte slutat så bra, tror att Oskar är på väg att bli sjuk. Han har snorat lite i några dagar men nu har även hostan kommit. Nu på kvällen när vi läste hans favoritbok så kände jag att han var lite varm och ja feber, 38 grader :( Usch min lilla prins. Oskar har ju tidigare haft krupp anfall och det kan ju komma tillbaka när han blir förkyld så jag känner att jag vill vara nära honom om det blir jobbigt med hostanfall. Så därför ska jag bädda med filtar, täcken och överkast inne i hans rum.
Oskars favorit bok, denna ska läsas varje kväll! :)
 
Nej nu ska jag tvätta bort smink och göra ordning min provisoriska säng :)
 
Kärlek ♥
 
 
 

» Söndag

Hej min vän
 
Den här helgen har vi fokuserat på varandra, för idag åkte Henke återigen till Malmö och den här gången kommer han att vara borta en vecka. Känns tomt här hemma..
Så vad har vi gjort denna här helgen?
Vi har varit ute och lekt och bara myst med varandra.
Idag har vi även hunnit att tvätta och som vanligt så har jag världens bästa lilla hjälpreda :)
 
Snart ska jag krypa ner i en nybäddad säng och läsa lite. Måste bara titta på Keeping Up With The Kardashians :)
 
Kärlek ♥

» Usch så irriterad

Hallå där
 
Usch så irriterad jag blev nyss! Loggade in på min mail och ser att jag har fått ett brev från Arbetsförmedlingen att jag har brist på kommunikation?! Varför? Jo för jag hade inte kommit på ett möte idag. Varför inte? FÖR JAG VISSTE INGENTING!! Jag har varken fått ett brev eller mail om att det var något jävla möte idag, och om jag inte vet hur fan ska jag då kunna komma??
All post hittar inte hit på en gång och jag har meddelat ams om flytt!! Usch blir så arg!!
 
Nej fy nu vill jag inte tänka på dom idioterna! Hatar att lägga mig när jag är arg!
 
Efter en mysig dag med min lilla prins, middag hos mamma och pappa och kvällsmys så tänker jag faktiskt krypa ner i sängen och sova lite.
Är varken trött eller pigg, men jag vill ligga ner och bara läsa och tänka på annat.
 
USCH FÖR ARBETSFÖRMEDLINGEN IBLAND
 
Kärlek♥

» Min Kista

Hej vännen
 
Idag så kom pappa hit med min kista :) Just nu är den ljus baby blå men jag tror jag ska slipa den lite och måla den vit.
 
Funderar på om jag ska ha den i vårat sovrum sen eller om Oskar ska ha den.. Skulle vara snyggt vårat sovrum, men det är ju en bra förvaring för leksaker. Nej den karamellen ska jag suga på ett tag till. Men det kommer nog med säkerhet att bli vit :) Snyggt och stilrent :)
 
Kärlek ♥
 

» Gårdagen och dagen

Hrj min vän
 
Idag känner jag mig inte på topp, vet inte vad det är jag vet bara att jag inte är helt okej. Kanske är influensa på g?
 
Igår blev det en mysig förmiddag på stan med mamma. Shoppade lite pärlor och pärlplattor till Oskar och så köte jag något som ska fungera som halkskydd på strumporna.
 
Köpte även ett ögonfrans serum från Depend som ska göra ögonfransarna längre och tätare
 
Började igår så jag får ge det några veckor innan jag kan säga något om resultatet :)
 
Vi hade även besök av två gravida tjejer igår, Milla och Viktoria :) Så himla söta med sina magar :)
Satt och tjattrade hela eftermiddagen i köket, trevligt :)
 
Idag är Oskar på dagis så jag passar på att vila lite idag. Som sagt så känner jag mig inte helt hundra. Kanske bara är trött men det märker jag om jag somnar. Har iallafall bäddat med täcke och kudde i soffan och bunkrat upp med filmer och böcker. Kan passa på att bara vara fram till 13.30.
 
Kärlek

» Tandläkaren och marknad

Hej min vän
 
Okej domen från tandläkaren lät så här, liten infektion i tandköttet så jag MÅSTE börja med tandtråd/plackers och munskölj helst flux. Annars var det okej, det var bara en kort undersökning idag så jag ska tillbaka den 6e november för att få bort tandsten :)
 
Efter tandläkaren så blev det marknad med mamma och Josefine, super mysigt och dagen bjöd på MYCKET skratt :D Haha pinsamheter och mer pinsamheter ;)
 
MUMS
Kanderade äpplen var inte så gott som jag trodde..
Strumpor till Oskar
Och strumpor till mig själv :)
 
Efter marknaden så blev det kaffe hemma hos oss. Oskar busade och lekte med mormor och moster innan dom skulle åka hem :)
Jag och mitt allt ♥
 
Tack mamma och Josefine för en toppen dag!
Jag älskar er!
 
Kärlek ♥
 

» Även hallen kommer..

Hallå där
 
Idag hade jag två projekt här hemma förutom att leka och busa med Oskar. Den ena var stor städning av lägenheten och det andra att göra ordning i mitt skafferi. Varför? Jo när vi flyttade in så hamnade bara allt där inne, så jag har inte kunnat hitta det jag behöver utan att behöva skapa mer kaos :)
Kalla mig nörd men när jag ändå var igång så gjorde jag en lista på vad som fanns där inne,
Ganska smart inför nästa stor handling :)
Och med min otur så tappade jag ut påsen med pasta så jag hade spagetti över hela golvet :/
 
Men nu hittar jag allt i mitt skafferi :)
 
Vi fick även besök av Öbo idag och fick bra nyheter, ingen tid för tapetsering än, men vi kommer även få hallen fixad så blir allt klart på en gång :D Hur kul är inte det? Så imorgon ska jag gå ner till kontoret och välja färg :D Hon sa att någon gång nu under hösten kommer det att ske men hon kunde inte lova när, men det kommer ske och det är huvudsaken :)
 
Nu ska vi snart natta Oskar sen ska jag också gå och lägga mig. Känner för att ligga och läsa tills ögonen blöder av trötthet :)
Imorgon är det dagis som gäller för prinsen och jag ska till tandläkaren :( Usch hatar verkligen tandläkaren :(
Sen är det snack om Fjugesta marknaden med mamma och syster innan prinsen ska hämtas.
 
Kärlek ♥

» Grått och Trist

Godmorgon vackra du
 
Igår var det en sån där dag då jag helt enkelt inte orkade göra ett inlägg. Gjorde inget som var ansträngande utan det var helt enkelt brist på ork. 
Gårdagens spenderades i lugn anda, vi fick besök av Maggan och Marika som ville leka lite med Oskar. Och den lilla mannen älskar ju att visa upp sitt nya rum för alla som kommer hit :)
Sen hade jag den där roliga stunden nere i tvätt stugan mellan 16-19, men jag var klar redan innan kl 18 så det var ju lugnt. Lyckades få det bra rummet med 3maskiner 1 torktumlade och 2 torkskåp :)
 
Idag är det måndag och ny vecka. Som jag vet just nu har jag inga jobb inplanerade men det kan ju alltid ändras.
Vad som händer just idag vet jag inte. Tror att det kan komma en tjej från Öbo på besök men jag är inte säker. Skulle behöva städa så man kanske skulle göra det idag.. Vädret är ju trist och grått och det är ju knappast kul att gå ut då om jag ska vara ärlig :/
Nej det får bli en mys dag med min lilla prins idag :)
 
Kärlek ♥