» Härliga valborg :)

Hallå min vän

Jaha då har man varit ute vid årets majbrasa, och fy tusan vad folk det var :) Man träffade på lite folk man kände iaf. Träffade på Patricia och lilla Nellie, Viktoria, Annelie och Uffe och många mer :)

Kvällen började som sagt hos mamma och pappa där det grillades och bjöds på lite vin :)

Mamma och Pappa ♥

Oskar och jag väntar på att få åka karusell :)

Fy fan va dåligt jag mådde efter den turen. Hela världen snurrade kändes det som

Mmm godis ska man få ibland :)

Vi stod i kö för att få rida på denna lilla ponny i över 1 1/2 timme, när vi kommer fram så vill Oskar knappt
sitta på hästen :) Haha jaja vad tusan ska man göra :)




Nu sover lilleman gott efter denna dag. Själv sitter jag och har hörlurar på mig och poppar musik. Helst skulle jag bara vilja ställa mig upp och dansa och sjunga högt, men då väcker jag ju Oskar så det går inte :)

Hoppas att du också har haft en toppen valborgsmässo afton :)

Kärlek

» Storhandling

Halv tio imorse var jag klar med tvätten. Men nu är alla kläder rena och det är de som är det viktigaste.

Svärfar kom förbi en stund här på fm, han skulle skjutsa Henke till söder (bilen stod där). Oskar vart jätte glad över att träffa sin farfar och det blev lite boll skjutning :)

Vi har också hunnit med att åka och stor handla, vilket behövdes så nu har vi mat igen .
Blir ganska mycket varor ändå, och då försöker man åka iväg en gång i veckan.. men det är inte alltid det blir av



Snart ska vi ta på oss kläder och sen gå över till pappa och mamma och grilla lite. Sen ska vi gå till brasan och kolla :) Hoppas att dom har lite karuseller och sånt för barn som dom hade förra året :) Kan bli kul för Oskar :)

Hoppas att du också får en trevlig kväll :)

Kärlek

» Tvättar

Hej min vän

Kl är halv nio och jag har redan hunnit tvätta 3 maskiner med kläder, just nu håller de på att torka där nere i tvätt stugan. Så har jag ytterligare 2 maskiner med handdukar och filtar. Har varit vaken sen 06.50 och det är nu jag dricker min fösta kopp kaffe. Ska strax gå ner och vika kläderna och lägga in resten i tumlaren.
Funderar på om jag skulle ta och städa här hemma när jag redan är igång?

Ikväll ska vi iaf ut och titta på majbrasan :) måste kolla upp när dom tänder brasan..

Kärlek

» Fika hos farmor och besök i Hallsberg

Hallå min underbara vän

Vilken härlig dag vi har haft :) Solsken och ännu mera solsken!

Som jag nämnde tidigare idag så var vi och hälsade på min farmor. Blev fika och Oskar fick två paket, försenad julklapp och födelsedags present :)

Fika med bulle och saft :)

Oskar hittade en blompinne som var jätte rolig att leka med

Paket :)

Det var ett memory spel och ett pussel i paketen :)

Farmor och Åke

Efter fika stunden hos farmor och Åke blev det en tripp till marieberg innan vi åkte ut till Hallsberg och hälsade på min kusin Alexandra med familj. Dom har nyligen flyttat dit så vi var och kollade in det nya huset :) Jätte fint och stort :)



Jag hade tur att hitta Blixten "rorry" tatueringar på marieberg, så nu har Oskar en super fin tatuering på armen :)



Nu sover lilleman gott efter dagens utflykter :) Henke ligger och kollar på Svensson Svensson filmen och jag funderar på vad man själv ska göra. Funderar på att sova för jag ska upp tidigt imorgon, tvätt tid kl 07-10... super kul.. verkligen..

Kärlek


» Söndag

Hej min vän

Hoppas att det är bra med dig? Med oss är det bara bra :)

Här hemma är vi klara och redo för dagen. Vi väntar bara på att pappa och mamma ska ringa sen ska vi åka och hälsa på min farmor :) Kanon väder ute idag så vem vet, kanske vi får se hästarna om dom är ute.

Myser i soffan en stund :)

Kärlek

» Premiär åket för detta år

Hallå min vän

Idag blev det som sagt en tur hem till mamma och pappa. Har färgat lite kläder och så åkte jag iväg och solade med Josefine. Härligt med lite mer färg på kroppen, dock ser jag ut som en tomat i ansiktet :p
Vi har också hunnit med en tripp till parken. Vi sparkade boll och byggde kakor tillsammans med mormor och moster. Slutade med att moster och Oskar satt och filurade på backen istället.


Vi har också varit ute och premiär åkt camaron :) Oskar tyckte att det var riktigt kul att bilen brummade så och att man hoppade lite emellanåt :)



Nu sover lilleman gott och som jag sa så ska jag göra honom sällskap.
Sov så gott min vackra vän

Kärlek

» Lördag

Godmorgon min underbara vackra vän

Hoppas att du har sovit lika gott som vi har? Oskar var snäll och gav mig sovmorgon till halv åtta imorse :D Fast så somnade han ju halv nio igår kväll, så det är ju inte så jätte konstigt.
När jag hade nattat Oskar igår så lade jag mig skönt i soffan med en skål chips och tillhörande dip bredvid mig och kollade på Vampire Diaries
Sen blev det såklart lite Glee innan jag valde att gå och lägga mig strax efter 22 tiden. Fast som vanligt så fastande jag med att ligga och spela spel i sängen. Tror jag är lite beroende av det.. Men men ;)

Nu på morgonen så har vi myst och kollat på Pippi, vi har även hunnit busa till det lite ;)
Idag är det ju verkligen kanon väder ute så idag ska vi ta oss ut en stund. Ska eventuellt hem till mamma och pappa och färga lite kläder :)

Men vi kommer ju såklart att höras under dagen.

Kärlek

» Gårdagen och idag

Hallå min vän

Igår kom ju som sagt Johanna hit och hälsade på. Det blev fika med bullar och kakor och så klart en massa prat. Vi har ju inte träffats ordentligt sen jag fyllde så det fanns lite att prata om. Oskar fick en ny kompis att sparka boll med här hemma. Han pratade hela tiden, när han inte fastnade med att titta på Pippi såklart.
Tack för gårdagen Johanna
Efter att Johanna åkte hem så blev det mer bus och lek.
Vi hade en väldigt trött Oskar som somnade ganska fort igår kväll :)

Min dator slutade fungera igår så det är därför som jag inte bloggade igår. Vet inte vad som hände, men jag hade ingen internetkoppling alls på hela kvällen. Jag vart ganska irriterad, blir arg när saker och ting inte fungerar.
Men nu på eftermiddagen så hoppade allt igång igen :)

Idag så var vi hemma från skolan och dagis. Jag har redan räknat dagens matte tal så hemma i onsdags så jag skulle ändå inte h något att göra på lektionen.
Vid halv tio tiden så kom Viktoria hit och hälsade på. Var ett tag sen jag träffade henne också så det blev mer prat idag. Vi har lunchat och haft en super mysig dag. Efter tolvslaget kom även Josefine hit och efter att Oskar vaknat efter att ha sovit middag så blev det glass med jordgubbar.
Tack för en super trevlig dag tjejer ♥


Såklart att det blev chokladsås också :)

Just nu sitter min prins och äter chips och kollar på Pippi (såklart vad annars?) Tror lilleman får vara uppe lite längre idag och verkligen ha fredagsmys med mig :)


Henke drog iväg för en stund sen och träffar kompisarna. Så nu är det bara jag och Oskar :)

Nej nu ska jag göra Oskar sällskap och titta på Pippi.

Hoppas att också har haft en kanon dag :)

Kärlek


» Energi

Godmorgon vackra du

Här hemma är det redan livat och full rulle. Bollen ska sparkas och bilar och helikopter kör på väggarna..
Vart får barn all energi ifrån? En annan är jätte trött på morgonen och vill gärna ta det lugnt på morgonen för att få lugn och ro :)

Skolan till kl 14 idag, sen hämta Oskar. Idag får vi besök av Johanna som vi inte har träffat på sjukt länge. Så det ska bli jätte trevligt att träffa henne :)

Ska plocka undan lite här hemma nu så det inte ser ut som ett allt för stort bombnedlsag :)
jag vs oskar på morgonen

Kärlek

» Bästa jag vet

Hallå min vän

Att hämta Oskar på dagis är nog det bästa jag vet. Han lyser alltid upp så fort man kommer in och säger hej :)
Idag när jag hämtade honom så var han/dom ute och lekte. Så Oskar höll på i sandlådan och gjorde kakor. Innan vi gick hem så fick alla fröknar en kram :) Goseunge
När vi kom hem så blev det lunch, vilket slutade med att jag och Oskar satt och matade varandra med pannkakor :)
Själv passade jag på att plugga när Oskar sov middag. Räknade lite matte och gjorde engelska läxan jag har till imorgon. Har suttit och pluggat från och till hela dagen, men jag funderar på att plugga lite historia också innan läggdags. Får se hur mycket jag hinner. Måste läsa min bok också..

Måste bara gratulera min pojkvän som har fått fast jobb! Han börjar jobba på onsdag nästa vecka :) Grattis älskling till det nya jobbet ♥♥♥

Nu ska jag försöka byta blöja på Oskar och få på honom pyjamas. Kanske låter som en enkel sak, men nej det är det inte. Oskar har blivit väldigt envis den senaste tiden och han använder oftast ordet nej. När jag väl kommer med blöjan eller kläder (vad det nu handlar om) så springer han iväg och "gömmer" sig under köksbordet :) Sen är det meningen att man ska jaga honom runt lägenheten, alltid samma visa varje dag :)
När man väl får tag på honom så ska han slingra sig som en orm för att komma undan och "rymma" sin väg igen. Haha det tar en stund att få på nya blöja och pyjamas :)

Busunge ♥

Kärlek

» Godmorgon

Godmorgon min vän

Trots att jag gick och la mig kl 21 igår somnade runt halv tio så är jag trots det super trött. Förstår inte, känns som att jag skulle kunna sova mer än vad jag redan gör. Oskar vaknade iofs redan vid halv sex idag så kanske är därför jag är lite trött :p

Idag är det skola och en lektion som gäller. När jag slutar ska jag hämta Oskar. Har fått ända på hans tider resten av veckan så det ska funka med mitt och Henkes schema. Så idag blir det en kort dag för Oskar, 8-11. Han får äta lunch och sova middag hemma idag.

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda :)


Kärlek

» Skit väder, pannkakor och ledsen kille

Gokväll min vän!

Vilket väder vi har haft idag! Det har haglat, regnat och nästa sekund så skiner solen. Var faktiskt på väg hem när det haglade vid ett tillfälle, och det gjorde ju ont. Dom där små kulorna är ju inte mjuka direkt.

Hjälpte mamma med håret idag, hann även med en liten mini lunch tillsammans. Blev lite prat om allt mellan himmel och jord. Jag är verkligen tacksam att jag har en sån bra och nära relation till min familj
Tror jag lämnade min mamma vid 13 tiden då det började närma sig att hämta lilleman på dagis :)

På vägen hem så mötte vi hunden från imorse igen. Oskar klappade så fint och vinkade hejdå till hunden innan vi gick in i affären. När vi kom hem från dagis så hjälpte Oskar mig att vispa ihop en pannkakssmet :)

Så himla gott med pannkakor, älskar det. Fast jag ångrar att jag inte köpte blåbärs sylt idag.. Jaja det får bli nästa gång.

Vi har hunnit sparka boll, busat och tittat på pippi. Halv åtta så sa vi till Oskar att han skulle säga godnatt till pippi för att han skulle sova. Jösses vilken ledsen pojke vi fick då. Han ville inte sova utan bara titta på mer. Fast så fort vi la honom i sängen så somnade han väldigt fort.

Funderar faktiskt på att gå och lägga mig jag också. Är lite små trött och det skulle ju inte vara helt fel att vara riktigt utvilad.

Kärlek

» Lugn stund

Godmorgon min vän

Nu är Oskar på dagis och vilken lycka det var att komma tillbaka dit. Det var nästan så jag inte fick hejdå kramen och pussen! Fast han tvärvände innan han sprang in och gav mig det snabbt :) Så himla söt unge jag/vi har :)
På vägen till dagis så stannade vi och klappade på en hund som vi har träffat tidigare (granne till dig Viktoria)
Jätte söt hund :)

Nu sitter jag och tar det lugnt en stund. Ska hjälpa mamma sen att fixa håret så vi får se när jag åker iväg dit eller om hon kommer hit. Märks när vi talat om det :)

Kärlek

» Måndag 23e April

Hallå där

Nu ligger Oskar och sover efter en härlig dag fylld med bus och lek.
Idag så spenderade Oskar som sagt dagen med sin farmor. Och det vart tydligen många timmar ute i parken med sandkaks bakning och boll sparkande :) När jag kom hem så satt lilleman och åt lite lunch innan han nästan somnade sittandes vid köksbordet. Blev en liten sen middags lur idag, men vad gör det :)
Så fort han vaknade så ville han se på pippi innan vi skulle sparka boll. Något som var extra roligt var att skjuta bollen i mammas huvud, gullunge ♥
Sen gjorde vi något jätte busigt, vi hoppade i sängen! Oj oj så kul det var när jag hjälpte honom att hoppa lite högre. "Taket mamma" var det jag hörde några gånger, lite trött i armarna nu ;) (gratis träningspass)

Trött Oskar tittar på, såklart, Pippi innan läggdags :)
Tack så jätte mycket Maggan för hjälpen ♥

Nej nu får det bli lite serie tittande innan läggdags. Har bestämt mig för att lägga mig i tid idag :)

Kärlek

» Måndag morgon

Godmorgon min vän

Som vanligt här hemma så är vi vakna och redan klara för dagen. Sov med inpackning inatt så just nu är mitt hår jätte lent och härligt :) Tänk vad mycket man faktiskt kan hinna med på morgonen om man bara vill.

Idag är det dags för skolan igen. Känner mig inte jätte pigg, men det går nog över så fort jag hävt i mig mitt morgon kaffe.
Oskar sitter just nu och äter frukost framför Pippi Långstrump. Lite kul för han pratar om Pippi rätt så ofta under dagen, hur hon badar med kläder och får ägg i håret. Får se hur han reagerar när det Emil visas istället :)
Henke ska på utbildning idag och kommer inte hem förens 17 tiden, så när jag är i skolan kommer underbara svärmor/farmor och passar Oskar :)


Vi ses och hörs sen

Kärlek ♥


» Fika stund på stan och en otroligt busig pojk

Hej min vän!

Vad dålig jag har blivit (igen) på att uppdatera. Ett inlägg om dagen? Så kan vi verkligen inte ha det. Får ta och skärpa till mig lite :)

Idag så cyklade jag och Oskar till Gröna Grodan och mötte upp Sara. Blev fika med glass och chokladboll. Inga fel med det inte.

Tror att Oskar inte hade vaknat till ordentligt för han låg och myste en stund i stolen :)

Efter den fika stunden åkte vi förbi morfar och sa hej. Blev lite bus och fika även där innan det var dags att åka hem.

Fick även tag på bilderna där jag och Oskar åker karusell



Efter att vi kom hem från dagens äventyr så var vi nere och handlade lite. Och det kan jag säga var inte roligt. Oskar sprang runt i affären och härjade, la sig på golvet och vägrade att stå upp. Han bara låg där och skrattade och tittade på mig med blicken som säger "vad ska du göra nu då?" och så glimten i ögat. När jag väl har lyckats betala allt och är på väg hem, nej då vänder ungen och springer tillbaka till affären. Och där springer jag efter med två tunga påsar. Så gjorde han säkert en tre gånger. Till slut kom vi in i trappen men då ställer han sig ett hörn och vägrar gå upp. Slutade med att Henke fick komma ner och bära den busiga ungen.

Nu sover lilleman gott i sin säng och jag svullar i mig godis. Den tiden i månaden så jag är extremt sötsugen och proppar i mig allt. Ska försöka sova tidigt idag, skola imorgon igen :) Nej nu ska jag mumsa i mig mer godis och kolla på Vampire Diaries

Kärlek ♥

» Lek, bus och tivoli

Hallå min vän!

Hur är det med dig? Här är det bara bra med oss allihopa

Vilken dag det har varit :) Jag och Oskar började dagen med att äta frukost i vardagsrummet samtidigt som vi tittade på barnprogram. Vi busade och lekte fram tills lilleman skulle sova middag!
Sen hände det saker, vi har varit på tivoli! :)
Ringde till pappa som följde med oss dit en stund, så det var jag Oskar och morfar. Tivolit är här i tybble i helgen och det fanns lite karuseller att välja på. Oskar fick åka två karuseller, tekoppar och bilar. Sen vann han en nalle, fick varma chips och en ballong. När vi gick runt där på området så visste inte Oskar vart han skulle titta, fanns så mycket att se. Snurrande och låtande karuseller överallt :)

Oskar och morfar åkte tekopparna medans jag och Oskar åkte bil, men dom bilderna har pappa så dom får ni se någon annan dag :)


Nallen och ballongen :) Den ballongen kommer garanterat att hamna på väggen sen :)

Dom varma chipsen fick hänga med enda in i kvälls myset. Ett litet glas cola på det blev det också :) Lite lördagsmys ska man ju få :)

Såklart vi kollar på Pippi här hemma, varje dag nu för tiden

Lilleman gick och la sig för ungefär en timme sen och jag tror att han somnade ganska fort. Nu är det min tur att äta lite lördagsgodis och mysa lite för mig själv :) Henke ska väl snart sova så jag får se vad jag hittar på då. Sova jag med kanske?
Hoppas att du har haft en lika rolig dag som vi har haft :)

Kärlek ♥

» Äntligen!!

Hej min underbara vän!

Jag har min dator igen, jippie!! Pappa och mamma kom hit tidigare idag, och duktig som min pappa är kunde han fixa till problemet :) Världens bästa pappa, det har jag det :D

Idag var det skolan, satt kvar lite extra idag och pluggade lite historia med Sara. Hade med mig lite morotskaka så det blev en liten fikastund också.


Så himmelskt djävulskt god

Just nu sitter jag själv, eller jag är ju inte själv hemma men jag är den enda som är vaken. Oskar sover och Henke sover väl snart skulle jag tro. Han ska upp tidigt imorgon och jobba lite. Så Oskar och jag kommer ha en mysmorgon för oss själva.


Vad ska man hitta på i helgen då? Det är nåt "nöjesfält" här i området, men är vädret så pissigt som det varit idag så är det ju inget kul att gå dit. Är det uppehåll kanske det blir en tur dit och kolla vad det är för något :)

Kärlek

» Vill ha min dator...

Fy vad jag känner mig handikappad utan dator!!
Just nu så sitter jag vid Henkes (lyckades få låna den en liten stund). Henke formaterade om min dator idag och nu har jag inga drivrutiner, alltså ingen internet. Vill ha min dator!! Denna är ju bara konstig..

När jag kom hem idag så bakade jag och Oskar en kaka, och du kan ju bara gissa vad för kaka? Precis morotskaka, så gott!
Josefine kom hit en stund och hälsade på, lekte med Oskar och fikade lite. Alltid lika mysigt att umgås med min syster ♥

Nej jag klarar inte av att skriva på detta tangentbord. Får trycka skit hårt på vissa knappar och det känns bara skumt..



Kärlek

» Torsdag morgon

Godmorgon sötnos

Då var det torsdag igen och skolveckan börja lida mot sitt slut, snart dags för lite ledighet. Fast först ska vi avklara denna torsdag. skola och dagis. Medans Oskar får leka och busa ska jag sitta och ha engelska och historia. Fast jag har ju tjejerna att umgås med så dagen blir roligare.
Idag har vi inte så många planer som sker här hemma, så vi får helt enkelt ta dagen som den kommer :)

Hoppas att du också får en bra dag!

Kärlek

» Ny kvälls rutin

Utvecklingssamtalet gick jätte bra. Det var bara positiva saker som fröken hade att säga om våran prins :)
Han leker bra, fin motorik och lite små busig, men samtidigt lite försiktig. Vi fick också lite bra tips med oss hem om att istället för att säga nej hela tiden (när han gör något som han inte får) så kan vi säga stop :)

Vi testade en ny grej nu på kvällen, medans Oskar åt sin kvälls välling så låg vi i våran säng och läste en bok. Jag och Henke pratade om det när vi lämnade dagis, att vi an sluta med musiken han har som bakgrund och läsa. Dels så är det ju super mysigt, sen så ökar vi ju bara hans språk kunskaper :) Så idag läste vi om Simba och elefanten Bambo. Han låg stilla och lyssnade, pekade lite och frågade. Så det är något jag definitivt kommer fortsätta med. En ny bok varje kväll tills Oskar vet själv vilken bok mamma ska läsa :)

Nu är det avkoppling som gäller. Har gjort mig en tallrik med glass som jag ska mumsa i mig.
Henke sitter och spelar något spel på datorn så han hoppar till och blir lite rädd emellan åt, knäppgök ;)

Kärlek

» Snart dags för utvecklingssamtal

Hallå i stugan

Första omgången med tvätt ligger i maskinerna och lägenheten är städad. Underbart!!
Snart ska vi ta oss ner till dagis och gå på vårat allra första utvecklingssamtal för våran son :)
Har lite frågor som jag vill ha svar på, men jag vet att det bara kommer vara så bra så. Tror inte att Oskar
är en liten "Emil" än inte. Han är inte som sin pappa var när han var liten iaf. Där har jag hört en massa "skräck" historier. Henke var en liten "djävul" haha nej då, bara lite kanske ;)


Kärlek

» Tidig morgon

Hej min vän

Här hemma är vi vakna tidigt denna onsdag morgon. Oskar vaknade redan vid halv sex men vi låg och myste i  sängen till 6, sen började prinsen tjata om att gå upp. Nu sitter man här iordning gjord och frukosten är redan uppäten och på tvn är det Rupert Björn :)
Fast nu börjar han fråga om Pippi så det är väl bara att vi stänger av Rupert :)

Idag är det matte lektion som står på schemat, sen hem städa, tvätta sen utvecklingssamtal för Oskar halv två :)
Ska bli spännande att höra hur Oskar är på dagis :)

Kärlek

» En stillsam tisdag

Hej min vän

Fy vilket trist väder vi har haft idag. Var jätte kall, frusen och jätte blöt när jag kom hem. Cyklade hem när det snöade som fan. Hela jag var en snögubbe på framsidan med iskalla händer.

Idag kom Stampe hit en stund på eftermiddagen. Oskar blev en liten uppmärksamhetssökande sprallig skit unge som han alltid blir när vi får besök :) Han hoppade i soffan, fejk ramlade och skrattade var och varannan minut, mitt lilla hjärta ♥

Även idag sa har Oskar kollat väldigt mycket på Pippi Långstrump. Räcker med att jag kliver in genom dörren så ska han titta ( allt finns ju på min dator) Idag fick han titta på "Pippi på de sju haven" Vart ju lite extra roligt när dom ropar på Oskar i den filmen ;)

Nu är det lugn mys stund för min del. Ska kolla på lite Gles innan jag ska sova. Trots sovmorgonen imorse så är jag redan lite trött. Tänk om jag lider av något? Sömnproblem och så är jag ofta trött??


Kärlek

» Lite sovmorgon på en tisdag

Godmorgon min vän

Idag fick jag en liten sovmorgon, kan säga att den behövdes. Vaknade av att Oskar kom in och sa att han ville ha en puss och kram :) Skrutten skulle gå till dagis och såklart han ska ha en puss och kram. Det är ju nästan som en regel ;)
När Henke kom upp igen från att ha lämnat Oskar så fixade han frukost åt oss :) Så medans jag gjorde mig i ordning så fixade han i köket. Tack älskling för frukosten :)

Idag är det skolan som gäller, men jag börjar inte förens 11.15 så jag har en stund att bara ta det lugnt nu på morgonen.

Hoppas att du får en härlig dag också



Kärlek

» Kort, Pippi, jordgubbar och glass..

Hej min underbara vackra vän

Det blev en härlig(?) cykeltur till skolan, men det var jag själv som valde det. Ville komma hem fort efter skolan :) Tog på mig regnjacka och regnbyxor och satte mig på cykeln.

Dagen har gått ganska bra, men jag tror det beror på det måndagshumöret. Jag har inte riktigt vaknat efter helgen och insett att det är en ny vecka. Så samtidigt som jag är trött så blir allt så himla roligt.

Här hemma har det sparkats boll och så har vi tittat på underbara Pippi Långstrump. Tror Henke börjar bli lite irriterad på att höra "Herr Nilsson" 5000000000000 gånger under dagen, men det får han leva med ;)
Sen har Oskar fått lekt lite och tagit ett x antal kort


Klart Nalle Puh ska vara med på bild :)


Lite mys med bananer och jordgubbar till Pippi :)

Oskar sover sen en stund tillbaka och jag har äntligen fått lyxa till det med min efterlängtade
glass, maränger, jordgubbar och chokladsås. Sååå Gott!! Hade jag haft spraygrädde så hade jag säkerligen
gjort mig en marängsvisch ;)


Nu ska jag koppla av och låta kroppen varva ner innan det är dags för denna blondin att sova. En dag imorgon också :)

Kärlek

» Måndag

Godmorgon vackra du

Sovit gott? Själv är min sömn som vanligt lite sisådär, vaknar hela tiden (klarvaken) sover inte så djupt som man vill osv. Börjar bli väldigt jobbigt nu..

Igår när Oskar kom hem så berättade han om sin dag med farmor och farfar, dom hade lekt i sanden och sparkat boll. Sen berättade han att han hade ätit makaroner och köttbullar. Men där vet jag att lilleman ljuger för mig, det var potatis och korv (enligt Henke), och att det blev glass till efterrätt :)
Han hade hur som helst en mys dag med sin farmor och farfar :)

Själv åkte jag iväg och solade en stund med mamma igårkväll. Känner att jag är lite röd idag, hoppas att sminket döljde det bra iaf :)
Regnet öser ner och jag vet inte om jag vill cykla idag till skolan, kommer ju bli jätte blöt! Undrar om Henke kan vara snäll och skjutsa eller om jag ska ta bussen. Den går lite dåligt men men, får gå in och kolla lite mer Henke :)



Kärlek ♥

» Lite lyx en söndag är ju bara självklart

Kylen och frysen är återigen fulla av mat och det är ju såklart precis så det ska vara.
Köpte även glass, chokladsås, maränger och jordgubbar. Ikväll ska det lyxas lite :)

Oskar är fortfarande hos sin farmor och farfar så jag har passat på att plocka upp alla hans leksaker. Kanske borde ta tag i att vika tvätten också. Henke åkte iaf iväg för en stund sen för att hämta honom, då satt han och åt mat :)
Jag och Henke ska få lyxa till det två gånger idag. Förutom glass med allt gott till så ska vi äta..... Flintastek!! Fy farao så gott det ska bli, jag ska äta tills jag bokstavligen rullar ;D

Kärlek

» Söndag

Hallå min vän

Natten har varit sömnlös, har drömt mardrömmar om äckliga vidriga spindlar (kröp en i hallen igår kväll och jag fick panik) sen har Oskar legat och sparkat på mig. Även han verkar ha haft en orolig natt.

Just nu sover lilleman sin eftermiddagslur och jag har skrivit en liten handlings lista. När lilleman vaknar så ska han få vara hos sin farmor och farfar en stund medans jag och Henke åker och handlar.

Kanske ska ta och sminka mig lite innan jag beger mig utanför dessa dörrar?

Kärlek

» Gonatt

Idag har det gosats och myst i massor här hemma. Vi har ätit gott och mumsat godis. Just nu sover både Oskar och Henke och jag ska när som helst göra dom sällskap :) Oskar sover även denna natt i våran säng. Vi har ju saknar honom så klart vi alla ska mysa. Funderar dock på hur jag ska kunna somna, hör att Henke snarkar lite inne i sovrummet haha ;p



Gonatt min underbara vän, vi hörs imorgon :)

Kärlek

» Mys lördag

Hej min vän!

Vad underbart det kändes att vakna imorse och ha min älskade lilla prins bredvid mig :) Har verkligen legat och kramat om honom hela natten :)

Jag och Oskar har varit ner och pantat en massa tomburkar :) Pengarna fick Oskar och han stoppade glatt ner dom i sparbössan. Sen fick han såklart lite lördagsgodis ;)

Nästan 50 kr till blev det i sparbössan :)

Som Oskar alltid säger, nu är det mycket pengar i bössan :)

Har precis förberett maten till idag, kasslergratäng. Bara att ställa in den i ugnen sen. Ska försöka städa undan också men det blir senare.
Blir så klart mycket mys med mina killar sen också :)

Kärlek

» Äntligen återförenade

Nu är vi äntligen återförenade och han sover gott i våran säng :) Känns så härligt att ha honom hemma igen :) Jag vet att han bara vart borta en natt, men bara några timmar ifrån honom ger mig separationsångest!

Alla gosedjuren skulle sova med oss i sängen så det kommer bli trångt att sova ikväll men super duper mysigt :)

Har precis duschat och sitter just nu med ett plåster på näsan. Ska äta lite glass och kolla på Glee sen sova.
Hoppas att du har haft en härlig dag.

Kärlek

» Dags att sova middag

Hemma efter en stunds matte räkning. Kändes i mitt huvud att jag var trött kan säga, så vet du vad jag ska göra nu??
SOVA!!!

Ska sova med Oskars nalle, nallen Osso :D

Kärlek

» Trött tjej

Godmorgon min vän

Är riktigt trött så förhoppningsvis kommer jag somna direkt när jag kommer hem från skolan.

Blev en väldigt lugn kväll igår. Jag/vi åt got mat och sen låg jag i soffan hela kvällen och kollade på Glee. Tror jag gick och la mig runt halv tolv.
Önskar att jag hade varit ledig idag så jag verkligen hade kunnat sova ut idag, men jag har en lektion och jag har lovat mig själv, ingen onödig frånvaro. Så jag får lägga mig när jag kommer hem och hoppas att jag kan sova en stund.
Saknar min lilla skrutt så honom längtar jag efter att få krama och pussa på sen ♥


Älskar dig mitt hjärta

Nu ska jag kolla lite på E! innan jag ska åka iväg.

Kärlek

» Mys lunch och mys kväll :)

Blev inte en sån lång dag i skolan idag. Imorse när jag kollade på fronter så hade historieläraren skrivit ut att han var sjuk idag. Så vad gjorde lilla Johanna då? Jo hon drog med sig Sara och Veronica till Gröna Grodan och lunchade :) En super smarrig sallad med bulgur, räkor, kräftstjärtar och getost :D Mums!


Med tanke på denna nästan tomma tallrik så kan ni ju förstå hur gott det är! ;)

Efter lunchen mötte jag upp mamma och följde med henne en sväng upp på stan. Hon skulle köpa kaffe och ville ha en till person med sig så hon kunde köpa lite extra ;)
Sen blev det hem och packa en väska. Lilleman sover hos mormor och morfar ikväll. Jag har matte imorgon men jag tänker åka hem och sova efter den :)

Ikväll ska jag och Henke lyxa lite genom att äta gott och bara mysa tillsammans :)

Kärlek

» Morgonbesök och flykt

Gomorgon min vän

Hoppas att du har sovit bättre än jag? Återigen har jag svårt att somna och jag sover oroligt.. Vet inte vad det är som händer men lite jobbigt är det.
Här hemma har vi precis fått i oss det viktigaste målet på dagen och sen är det dags för dagis och skola.
Idag fick vi besök på balkongen lagom innan frukost något som Oskar tycker är väldigt roligt.

Själv känner jag - "fan dig om du skiter ner min balkong!!"

Nej dags att ta på Oskar kläder. Fast så fort jag kommer med kläderna så kommer han springa iväg och så är det meningen att jag ska jaga honom. Oftast så tar han till flykten och gömmer sig under köksbordet :)

Så här kan det se ut :)

Dags att börja sätta igång så dagen kan börja på riktigt.

Kärlek

» Städa, tvätta och jaa vad mer..

Hej min vän

Vilket piss väder det är ute idag, och som det har varit nu i tre dagar. Regn regn och ännu mera regn.
Usch! Vart är våren, värmen och solen?

Måste erkänna att jag inte har varit i skolan denna vecka.. Jag vet, dåligt gjort! Men jag har inte mått så bra sen har jag kämpat och kämpat med att få hemprovet klart. Idag låg jag i sägen och kände bara att jag inte orkade! Vet inte varför jag har bara ingen ork alls.
Men jag lovar att jag ska ta nya tag imorgon och kämpa mig igenom dom sista månaderna :) Kan ju inte hålla på så här om jag ska söka in till universitetet heller.

Oskar är på dagis och han var så glad när vi kom dit. Lite tråkigt att det regnar så dom inte kan vara ute och leka, men vi tar igen det när solen kommer fram :)

Det jag har gjort idag är iaf att städa. Såg rent ut sagt förjävligt ut här hemma, men nu är det åter igen tipp topp. Kommer ju dock att vara lite fullt med leksaker och skit ikväll men så är det :)


Nu blir det lite lunch och vila innan det är dags att ta tag i tvätten!

Kärlek

» Pippi och Emil

Okej jag har hunnit plugga lite, men ska jag vara ärlig är det inte lätt. Jag har verkligen ingen motivation!
Måste hitta den, som tur är kan jag ju sitta hela dagen imorgon också. Kan skicka in provet via mejl så med andra ord har jag fram till kl 24 imorgon :) Behöver inte känna en super stress.

Förut idag bestämde vi att hela familjen skulle sova middag tillsammans. Sagt och gjort vi gick och lade oss, men så ville Oskar ligga och prata och härja lite i sin säng. Henke somnade.. men en annan var vaken, tillslut blev jag lite små sur och gick upp. Tro inte fan att bara för att Henke sen tog upp Oskar i våran säng så somnade dom två om och sov lite över 2timmar??

Har som sagt suttit och småpluggat lite från och till. Oskar har suttit vid min dator och kollar på Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga :) Älskar att han börjat titta på det :D


Enligt mitt tycke så ska alla barn växa upp med att någon gång ha kollat eller läst på någonting skrivet av Astrid Lindgren. Jag växte upp med dom sagorna precis som säkerligen mina föräldrar gjorde, och det är det jag vill att Oskar också ska göra :) Och det verkar ju inte bättre eftersom han redan nu faktiskt sitter still och tittar på filmerna helt inne i dom :)

Har precis badat och gjort mig klar för kvällen, ska plugga lite till innan det är dags att återigen krypa ner under täcket. Imorgon är det återigen dags för skolan. Om jag ser fram emot det? Ärligt talat så njaa :p
Fast det blir nog kul igen när jag kommer in i vardagen igen :)
Oskar ska få vara hemma imorgon, dagis har studiedag så han får busa och härja lite med sin pappa :)

Kärlek

» Måndag morgon

Godmorgon min vän

Som vanligt här hemma hos familjen Boström/Runfors är man vaken tidigare än alla andra. Eller jag och Oskar är vakna, Henke sover...

Gårdagen spenderades hos svärföräldrarna en stund där vi blev bjudna på påskmat. Tror Henke svimmade av lycka(nästan). Den mannan älskar allt som har med jul/påsk mat att göra :) Gott var det iaf :)
Och Oskar fick ytterligare ett påskägg fullt med godis, efter den här helgen har han godis förbud i minst 2 veckor haha.

Oskar och farmor :)

Även vovven skulle ha godis tyckte Oskar

När vi kom hem så åkte jag iväg och solade lite med Milla. Tror jag somnade dom sista minuterna i solariet, men underbart skönt var det. Är lite röd idag i ansiktet men det kan alltid lite smink dölja ;)
Oskar fick en present av Milla igår, ett vattengevär! Oskar stod en stund och sprutade med den i badkaret tills han tyckte att han och Milla skulle sparka boll istället.


Vilken lycka :)

Idag ska jag försöka hitta motivationen till att plugga, hittar jag den inte så får jag väl tvinga fram den. Finns så mycket annat som behövs göras men plugga är ju en sak av dom så :/

Kärlek




» Här börjas det tidigt

Hej min vän

Imorse började Oskar tidigt med godis ätandet. Som tur var fick jag i honom frukost innan, och vadå? Det är ju bara påskhelg en gång om året :) Och då Ska man få godis.


Min lilla godisråtta :)

Just nu sparkar Oskar och Henke på bollen ute i hallen. Ett himla springande och tjoande :) Ibland undrar jag vad nya grannen under oss tänker, men vill han klaga kan han komma upp.
Oskar leker och har kul och det är huvudsaken.
Ska snart åka hem till svärmor och svärfar och äta lite middag. Och när vi kommer hem så ska Oskar få titta på Emil i Lönneberga. Han gillar ju Pippi Långstrump så varför inte Emil :)
Och så kanske jag ska ta mig iväg och sola, få lite mer färg på kroppen :)

Kärlek

» Underbar Påskafton :)

Hej min vän

Vilken underbart härlig dag vi har haft. Vi är alla super mätta i magen av både mat, efterrätt och en massa godis. Påskharen hade besökt även mormor och morfar och lämnat ägg åt Oskar, och åt mig :)



Oskar och morfar :)

Mums efterrätt :D

Efter fikat så gick vi ut till parken en stund och lekte lite. Ska jag vara ärlig så slutade det med att jag gick in före dom andra för jag frös som fan. Kallt ute!



Syster hittade balansen :)


Måste ju även visa mitt påskägg som påskharen så snällt hade lämnat ;)



Oskar sover som en stock just nu vilket inte är fel så nu är det mamma tid som gäller.
Funderar på att sätta igång något avsnitt av Once Upon a Time innan det är dags att sova för natten.

Imorgon väntar en ännu en dag fylld med bus. Vi ska nämligen hem till Oskars farmor och farfar :)

Kärlek

» Påskäggen är hittade :)

Nu har killarna fått sina ägg :D Tycker faktiskt att man ska ha traditioner, och på påsk ska man få påskägg och man ska definitivt leta efter dom :) Blir så mycket roligare!

Två godisfyllda påskägg till mina killar :)

Har filmat när Oskar letar efter ägget, men jag vet inte hur man laddar upp det här så det blev ju tråkigt. Du får njuta av bilder istället :)






Nu ska vi snart göra oss fina för att åka till mormor och morfar :)

Kärlek

» Glad Påsk :)

Glad Påsk min underbara vän!

Än så har inte Oskar fått sitt påskägg som påskharen snällt har lämnat. Det är nämligen så att påskharen har lämnat två ägg :) Ett till Oskar och ett till Henke. Så nu när Oskar sover middag valde Henke att vakna för dagen. Grabbarna får leta sen när lilleman har vaknat ;)

Kladdkakan står i ugnen då jag har lovat att ta med mig efterrätten. Ville göra påsk cupcakes men mamma sa att kladdis blir nog bättre. Sak samma, det kommer slinka ner lätt i magen ändå :)

I eftermiddag ska vi hem till mamma och pappa och äta lite påskmiddag. Vi hoppas på en trevlig dag med mycket glädje :)


Kärlek

» Påskäggs jakt

Hej min vän

Jag har inte legat bakis hela dagen det kan jag lova. Har inte varit bakis alls bara seg i kroppen. Jag är ju inte direkt van vid att vara ute och dansa och vara vaken till 2 på nätterna ;)
Men gud så kul det var :) Började kvällen hemma hos Sara tillsammans med Veronica. Blev prat skratt och en del diskussioner (inga som slutade med bråk och skrik, bara roliga:))
Fick tyvärr inga kort från gårdagen då jag glömde min kamera hemma och mobilen ger inte dom bästa korten.
Vid halv elva tiden så mötte vi upp Patrica och sen blev det Harrys. Dansade och träffade alla vänner man inte har sett på länge, så himla roligt :) En väldigt lyckad kväll :)

Idag vaknade jag vid halv tolv tiden, lekte och gosade med Oskar och Henke innan Oskar somnade av ren utmattning på soffan :)


När Oskar sov passade jag på att springa ner till Ica, skulle köpa ett påskägg och fylla med godis till min ängel imorgon :) Men dom var slut, så jag hoppade på cykeln och cyklade till Willys men även där var dom slut. Så jag chansade och cyklade över till ÖoB, dom hade men jätte små. Tog sista chansningen in på Prix och där hade dom!! Så nu kommer Oskar få ett påskägg imorgon :D

I påskägget är det lite smågodis, klubba, kinderägg och en liten påse med småpengar som Oskar kan lägga i sin sparbössa :)

När jag kom hem från påskäggsjakten så hann jag precis komma innanför dörren sen vaknade Oskar. Så vi tog fram lite juice och kakor sen blev det Pippi Långstrump på datorn :)

Oskar ville ha alla kakor så han hällde ut hela paketet på bordet..

Nu har vi precis fått i oss mat och njuter av kvällen. Oskar och Henke sitter och spelar Nhl 2012 på xbox. Och ska jag vara ärlig så vet jag inte vem som härjar mest av dom.


Nej nu ska jag gå in och sätta mig i soffan och vila resten av kvällen :)

Kärlek

» Fullt upp

Oj vilken dag och den är inte slut än.

Idag känns det som att jag har haft fullt upp hela dagen. Vi har varit iväg och hämtat Henkes xbox som har blivit chippat och handlat lite. Sen kom Josefine hit på besök. Och jag har ju verkligen världens underbaraste syster!! Hon hade med sig en bukett med tulpaner till mig :D Hur gulligt är inte det?

Älskar dig min underbara syster ♥

Har hunnit tävtta sex maskiner med tvätt och plockat undan lite smått här hemma.
Nu ska jag strax åka till Sara för att umgås och dricka lite vin. Även Veronica kommer dit så det kommer nog bli en super trevlig kväll :)

Kommer säkert att bli ett längre inlägg imorgon



Kärlek

» Cykeltur och påskpyssel :)

Hej min vän

Än så länge har den här dagen varit underbar på alla sätt och vis :)

Vid halv tolv tiden så åkte jag och lunchade på Saigon med min underbara mamma :) God mat och prat i massor, kan ju inte bli mysigare :) Tack för en trevlig lunch stund mamma
Efter lunchen blev det att åka hem, ta det lugnt innan jag och Henke gick ner för att hämta Oskar. Idag hade vi med oss Oskars cykel, så det blev så klart en runda genom området med den



Efter cykel turen så valde jag och Oskar att vara ute lite mer medans Henke gick in. Så vi gick upp på bron och tittade på alla bilar som åkte nedanför oss.

När jag berättade om det för Henke svarade han med att säga "Vilken bro? Finns det en bro här?"
Okej hur tusan kan man missa den stora träbron, allvarligt??


När vi lämnade dagis idag så fick vi med oss lite påskpyssel som Oskar hade fått gjort, planterat gräs :)

Nu står detta vackra arrangemang på köksbordet, underbart :)



Så har vi så klart busat genom att måla oss lite :D Kunde inte låta bli :D

Kärlek

» Måste finna kraften...

Godmorgon min vän

Ska snart öppna historia böckerna och börja plugga. Måste bara hitta "orken" i mig. Känner bara för att inte göra något alls idag.

Oskar är på dagis och idag är det påskfirande där. Kollade nyss ut på deras lekgård och fröknarna är utklädda till kycklingar, tuppar och ägg. Haha ser extremt roligt ut måste jag erkänna.
Har ju tyvärr inga kläder så Oskar kunde klä ut sig till påskgubbe men dom skulle kanske måla honom lite i ansiktet på dagis :)


Prinsen valde kläder idag :) Han älskar sin blinkande tröja och svarta byxor :)

Nej dags att försöka finna kraften att öppna böckerna

Kärlek

» Strax dags för sängen

Hallå där min vän

Slänger ihop ett litet inlägg innan jag faktiskt ska ta och krypa ner i sängen. 
Berättar lite kortfattat med bilder då jag inte orkar skriva för mycket :)

Redo för dagis :)

Hela vägen till dagis så sa Oskar att han skulle leka med fröken Marie :) Tror någon har en favorit ;)

På vägen hem från dagis så ville Oskar stanna och "pluppa stenar", sagt och gjort

Varje gång det sa "plupp" brast Oskar ut i ett lyckligt skratt :)


Det blev inga glada miner när jag sa att vi skulle gå hem.. Det skreks, slogs och kom tårar.. Att det kan vara så kul att pluppa ner stenar i en brunn?

När vi kom hem så var ju Oskar som sagt väldigt ledsen och för att få honom att inte vara det fick jag locka med mellanmål

"Baban" (banan) och "mölk" (mjölk)

Sen har vi lekt och busat. Älskar att höra min son skratta, finns inget bättre ljud än det :)

Mitt hjärta är fyllt av kärlek till dig min älskade prins ♥

Klart vi ska titta på barnprogram på kvällen för att varva ner :)

Nu sover prinsen så gott och det har han gjort i någon timme och jag ska alldeles strax göra honom sällskap. Imorgon blir det en dag fylld av pluggande och förhoppningsvis bra väder :)

Kärlek

» Tisdag

Ibland undrar jag om dom som jobbar på Öbo är totalt dumma i huvudet.

Vi gick ner imorse med matta och allt för tvätta den, kommer ner och det dom kallar för "grovtvättmaskin" är en
precis likadan som den i tvättrummet. Gick ju inte in en matta där. Okej om vi hade haft trasmattor, men vem har sånt nu för tiden?
Det var bara att bära upp den igen och åka och köpa nåt medel så vi fick skrubba rent den iaf. Usch bara krångel, hade sån lust att bara kasta ut mattan från balkongen sen tvinga Henke att åka och köpa en ny.

Nu är det iaf rent och fint här hemma och det känns förbaskat bra. Nu kan lilla jag slappna av :)

Om en timme ska jag hämta Oskar på dagis, sen blir det lek och bus :)

Kärlek

» Grovtvätt och storstädning

Godmorgon min vän

Vad händer med vädret? Solen skiner men det är minus grader? Vart är vårvärmen?

Idag ska Oskar få gå till dagis, just nu leker han med sitt kök. Han tar sin mjölk han fick till frukost och häller den i kastrullerna så han kan vispa och verkligen laga mat.
Får se till att städa hans kök så det inte börjar lukta sur mjölk :)


Efter att lilleman är avlämnad på dagis så ska jag och Henke STOR städa lägenheten. Har bokat grovmaskinen i tvättstugan så vi ska tvätta lite mattor. Eller speciellt vardagsrumsmattan.
Så när Oskar kommer komma hem kommer det vara så rent och fint att vi kan äta mat direkt från golvet :)
Funderar på om jag ska putsa fönsterna också, men jag tror jag väntar med det. Enligt väderprognoserna så ska det bli snö i påsk :/

Nej nu måste vi få på oss kläderna och göra oss redo :)

Kärlek

» Lekt, busat och solat

Har precis kommit hem efter ha varit iväg och solat med mamma och Josefine. Så skönt, men vissa stunder höll jag på att svettas ihjäl. Fast som talesättet säger, vill man vara fin får man lida pin ;)

Den här dagen har vi spenderat med mamma/mormor. Vi har busat, lekt och varit uppe på stan och strosat.
Hatar att så fort man inte har så mycket pengar så hittar man verkligen Allt. Överallt så såg jag fina kläder som skulle passa mig alldeles utmärkt. Någon som vill ge ett bidrag??
Vi har också hunnit träffa min moster Anna som kom till mamma för att klippa henne. Varje gång Oskar träffar henne så pekar han på sitt hår och säger "Anna klippa". Sötunge :)
Sen kom morfar hem, fast det blev inte så lång stund med honom. Han skulle ut och lyxäta på resturang, inga fel med det inte.

Nu ska jag kolla runt lite här på internet innan det är dags att kolla på "Det okända", om jag orkar vill säga. Är ganska trött så det kanske blir tidigt i sängen.


Kärlek

» Måndag

Hallå min vän

Hoppas att allt är bra med dig? Med oss är det bara bra och det verkar som att Oskars lilla "sjukhet" från igår är som bortblåst idag. Han leker busar och det är full fart hela dagen :) Skönt, kanske det till och med kommer bli en tur till dagis imorgon.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Ska snart cykla upp på stan och strosa lite med mamma och Oskar.
Måste bara få på Oskar blöja och byxor, men han vägrar lite för stunden :)

Kärlek

» Fin besök och en trött liten prins

Jäkla skit väder ute, är det regn snö eller hagel jag kan faktiskt inte avgöra?

Jaja idag har det varit en lugn dag. Fick fin besök förut av två super söta tjejer


Patricia och Nellie :) Var ett tag sen jag träffade lilltösen och det märktes. Hon var sjukt blyg, men det lättade lite när jag busade till det. Dom små liven fick dricka mjölk ur leksakskopparna och det var ju hur roligt som helst


Nellie

Jag och Nellie bestämde att vi ska ut i parken och leka någon dag allihopa, när vädret tillåter det. Vi ska ha med oss matsäck och bara leka en hel dag. Tror faktiskt att det kommer bli en kanon lyckad dag :)

Nu ligger Oskar och sover med sin pappa i soffan. Lilleman var så trött efter maten att det tog kanske bara en minut sen somnade han inne hos Henke.


Egentligen så borde han inte sova nu men han har inte sovit på hela dagen så det får bli som det blir.
Kanske går in och väcker på dom båda om en stund :)

Kärlek

» Och så var det dags igen

Hallå min vän

Återigen så har Oskar fått tillbaka sin hosta. Hela natten har varit jobbig och han har hostat och gråtit var om vartannat. Han har fått sova bredvid mig i sängen och jag har legat och kliat hans rygg från och till halva natten.
Kl halv sju vaknar han och vill gå upp och när jag nu dom senaste tre timmarna har försökt få honom att sova så börjar han hosta och vägrar sova.
Kommer bli en jobbig dag och jag vet att det kommer bli en jobbig natt igen. Ska försöka bädda hans säng så han nästan får sitta upp och sova. Sen är det bara att inse att det återigen är dags för hostmedicin till prinsen.
Stackars lilla ♥

När han väl är vaken så är det inte en lugn stund, han springer runt, leker och busar. Varför ska just hostan komma på natten men inte på dagen??



Kärlek ♥