» Äntligen ska jag få..

Hej fina du

Även denna dag har passerat smärtfritt och barnen har haft en fantastisk dag på förskolan :) Jag får höra hela tiden vilka framsteg Theo gör och att han nu börjar visa sina busiga sidor :) 



Idag kom Henke hem tidigare än vad han brukar så vi åkte ut snabbt till mberg och lämnade tillbaka lite saker. Och barnen var så söta! Theo vägrade hålla mig och henke i handen men Oskar fick den äran :) 


Vi var även inne på Delibake (kak affär) och tittade. Jag trodde att det skulle vara som delicato outlet i Vingåker så det blev en lite  besvikelse Men lite kakor fick följa med hem ;)

Kaffebryggaren är laddad inför morgondagen och jag är redan i säng för.. imorgon ska jag jobba!!!! 
Åh det ska bli så kul!! 7.30-15.30 :) 

Oskar blev överlycklig när jag berättade för honom att imorgon ska han få frukost lunch och mellanmål på förskolan :) 

Så nu ska jag försöka sova så jag är utvilad och redo för min första arbetsdag på över 1 1/2 år!! :D 

Kärlek ♡

» 5 dagar sen

Hej fina du

5 dagar sen sist, känns inte alls okej men aa förlåt :( 

Vi har knappt gjort något alls. Varit på stan, kalas för en dagis kompis, feber/krupp, lediga och nu åter till förskolan. 


Idag så kom mamma och Josefine förbi en sväng hit. Barnen fick en del nya kläder som mamma och pappa hade beställt, bilder på det kommer :) 

Annars har det varit lugnt. Nu på kvällen har jag suttit och pratat med min fina kusin, åh så länge sen det var. Kul att prata och det får vi som sagt göra igen med barnen :)

Nu ska jag sova lite. Imorgon ska det ringas lite samtal sen ska jag försöka hinna köpa presenter till Oskar :) kan inte fatta att han fyller 5år på tisdag :0

Kärlek ♡

» lik far sin

Idag känner jag att det har varit en produktiv dag :) 
Efter lämning på förskolan och inskolnings samtal  (varav det bara sa bra saker) så cyklade jag upp på stan i motvind. 
Skrev in mig på arbetsförmedlingen så nu ska jag bara ringa lite samtal och hoppas på det bästa. 
På vägen hem stannade jag till vid clas ohlson och köpte glödlampor då alla lampor i våran kökslampa slocknade en efter en. 
Hem få i mig lunch för att sen hämta hem båda barnen kl 14 :)
Theo fick nämligen sova på förskolan idag då han ska vara ledig imorgon,
Inte så kul med tanke på att han och jag ska till bvc, vägas mätas och sprutor :(

Hemma satte jag igång att plocka undan (såg ut som ett bomb nedslag) men seeen blev det lugnt :)
 
Oskar har suttit vid Henkes dator och spelat och jaa det är verkligen en liten mini henke ;) ♡


Kärlek ♥ 

» 50 shades of grey

Hej vännen ♡ 

Jag ska alldeles strax försöka sova lite, ikväll orkar jag varken läsa eller titta på film :) 

Idag var en sån dag då jag bara ville rå om mig när barnen var på förskolan. Ansikts mask, färgning av ögonbryn och fransar :) nu ser jag lite piggare ut även osminkad :)

Efter förskolan fick barnen sitta och bygga lite med små lego när jag förberedde dagens middag :) 


Och när Henke kom hem från jobbet så gick jag hem till mamma och pappa där mamma och Josefine väntade,sen blev det bio för hela slanten.
Fick äntligen se den omtalade "50 shades of grey" :)
Två ord : Grymt bra!   Skulle lätt kunna se den igen :)

Imorgon är det inskolnings samtal på förskolan. Vi ska prata om hur det har gått för Theo  och lite annat :) Efter det ska jag cykla upp på stan för ett besök på det "ack så roliga"stället; arbetsförmedlingen....

Kärlek ♥ 

» Glad kille och bränd plast

Hej  fina du ♡ 

Alla grabbar sover och jag är vaken? Chockerande va? ;) 

Theo har haft en toppen dag på förskolan. Lite ledsen i början men det hade gått över fort och det var en glad och busig Theo som mötte oss i hallen på förskolan :) Något Oskar tyckte kändes riktigt bra då han är väldigt orolig när Theo blir ledsen ♡

På vägen hem busades det för fullt och Theo vägrade sitta i vagnen, han skulle gå själv och springa ifrån mig skrattandes :) Kändes så himla otroligt skönt att få hämta hem en glad mini prins :)



På eftermiddagen så har vi lekt busat och ja just det, jag satte nästan igång en eldsvåda här hemma. Ja du läste rätt...

Skulle slå igång en kastrull med potatis men råkade slå på fel platta.. och på den plattan stod det en plast skål.. Helt plötsligt började det lukta väldigt äckligt i köket och ja detta är hur skålen såg ut..


Får vara glad att det inte blev jätte allvarligt och att jag fick bort den smälta plasten på spisen.
Men Jag tror att Oskar skulle ha tyckt det var coolt om brandmännen hade behövt komma ;)

På kvällen fick jag återigen inse hur stor min prins börjar då jag absolut inte fick göra hans kvällsmat, den skulle han göra själv och inge snack om saken.
Han till och med plocka fram allt själv


Alltså vart är min "lilla" kille ?! Snart har jag en tonåring som är i målbrottet hemma! :(

Nej nu ska jag begrava mig under täcket och önska att tiden kunde stanna bara för en liten stund.

Kärlek ♥ 

» Helg mys

Hallå i husen :)

Hoppas att du mår lika bra som jag gör? :) Lite förkyld men inge konstigt med det, finns ju nässpray ;) 

Helgen har varit lung och stillsam. Bollkul och en hel del mys :) 


Just nu sitter jag och Oskar i soffan och myser samtidigt som vi tittar på film :)
Flygplan - Räddnings tjänsten 
Till filmen mumsar vi på en massa frukt :) 



Nej nu ska jag kolla vidare :)

Kärlek ♥ 

» Brandbil och skjortor

Hallå där i husen

Veckan har gått i ett och på kvällarna har jag varit så trött att jag har (tro det eller ej) somnat innan kl 23.. väldigt tidigt för att vara jag.
 
Trots att vi inte har gjort något jätte speciellt så har veckan som sagt gått fort. Barnen har varit på förskolan och det går mycket bättre för Theo nu. Självklart gråter han när jag lämnar och hämtar, men tiden däremellan får pedagogerna se den glada Theo några gånger :) Idag hade det gått bra så idag var en av dom bästa dagarna hit tills :)
 
Idag blev det en sväng upp på stan, bara jag och Oskar. Prinsen hade nämligen bestämt sig att han skulle ha en skjorta på sig idag, och vi ägde ingen, så då kom krokodiltårarna. Så i lämnade Theo på förskolan, gick hem och tog på oss lite mer kläder för att sen cykla upp.
Först stannade vi till och hälsade på mamma på hennes jobb, fördrev tiden lite :) Oskar (och jag) hade med sig en vetelängd som vi gav till pensionärerna så dom skulle få ha lite gott fredags fika :)
 
När vi kom upp på stan hände det grejer kan jag lova. Vi hade precis kommit in på H&M och börjat titta efter kläder när en tjej kommer fram till oss och säger att dom måste utrymma butiken för att en rulltrappa var trasig, lukta illa och brandkåren skulle komma och titta så det inte var farliga ämnen osv. Så PRECIS när vi kommer ut kommer brandbilen åkandes med blåljus och sirener och ut kommer ett gäng brandmän.
Oskar stod och titta med stora ögon och vi gick tom fram och titta på brandbilen. Även polisen kom dit för att kolla läget ;)
 
 
Sen blev det dags att hämta mini prinsen på fsk och medans vi väntade kom en av fröknarna ut med pannkakor och mjölk till Oskar ♥
 
 
Hem, sova middag sen testa vi skjortorna vi köpte :) Oj jäklar vad söta (men det är dom ju alltid) mina barn blev i skjorta :D Åhh jag bara log och hjärtat slog dubbel volter :D
 
 
 
Hade även en bild på Theo och bilder från vårat fredags fika MEN detta jävla nätverk ska tydligen envisas med att krånga, har försökt i 30 min så nu ger jag upp.. Får hoppas att jag kan få upp dom bilderna imorgon istället.
 
Kärlek ♥

» Helgen och lek i det underbara vädret

Hej fina du
 
Dom senaste dagarna har varit helt otroligt underbara! Solen har lyst på oss och det har varit skönt ute :)
 
Snabb genomgång :
 
Fredags
Jag och Oskar lämnade Theo på förskolan kl 9 sen var vi ute tills det var dags att hämta igen på förskolan. 3 timmars utelek, pulkaåkning, snöhögs klättring och istapps jakt :)
Vi fick även sällskap av Jennie och barnen så det var fullt fart :)
Eftermiddagen blev lugn och lite tråkig då Henke fick åka och jobba kl 22 och jobba till 6 lördag morgon. Blev en ensam stund i soffan när barnen sov, men lite skönt var det ;)
 
Lördags

Vi struntade i bollkul och gick istället hem till Viktoria och Nova. Lekte pratade och myste med deras lilla kattunge Musse :)
Besök av pappa en stund sen melodifestivalen på kvällen. Oskars nya stora favorit Eric Saade gick vidare och just nu har jag en unge som TJATAR om att få höra den låten igen.
Har fått introducera lite andra låtar för honom med just Saade och jaa de är hans nya favorit helt enkelt :)

Idag

Morgonmys och lugn förmiddag. Sen när Theo sov middag så drog jag och Oskar på oss alla kläder och gick ut :D
Vi gick och kollade på isbanan dom håller på och gör vid den gamla tennisbanan här i tybble. Snacka om att jag fick en nostalgi känsla. När jag var liten gjorde man ju en isbana på nästan exakt samma ställe och jag kommer ihåg att vi var en del ungar som var där och åkte :D
 
 
 
 
 
 
Vi var även i "skogen" där vi aktade oss för spöken och troll ;)
 
 
 
 
 
På vägen hem hittade vi en jätte stor istapp som Oskar ville ha. Sagt och gjort, jag fick ner den från taket, lycas få ett kort SEN haha ramlar Oskar på en isfläck och hela tappen gick förlorad. Han satt där på marken chockad och tittade på den tappade istappen sen skratta han glatt han också :D
 
 
Vi har även fått besök på kvällskvisten (läs eftermiddag) då Maggan och Micke kom förbi tillsammans med 2 vänner från sthlm :) Fika och prat innan dom begav sig hemåt med våran gamla tv ;)
Hoppas du ser bättre nu när du har den Maggan ;)
 
Nu ska jag borsta mina småtänder sen krypa ner i sängen och titta på Switched at Birth, en serie jag börjat kolla på som finns på Viaplay :)
 
Kärlek ♥

» personalrummet


Här spenderar jag en stund just nu, i personalrummet på barnens förskola. Har sagt hejdå till Theo och Nej det var hemskt. Han grät och tog i så luften gick ur honom. Men ingen har sagt något så jag vet att det går bra. 

Något annat som är jobbigt är att jag just nu är så täppt i näsan, kan knappt andas.. och nässprayen är hemma... och jaaa... fast i den skiten igen...


Kärlek ♥ 

» Mellanmål och nagellack

Som vanligt vaken.. trots att jag la mig strax efter kl 21. 
Typiskt mig men jaja vila kan jag göra i helgen när Henke kan ta barnen ;)

Inskolningen idag gick precis som de förgående. Ledsen och lämnar inte min famn. En liten stund lekte han och sprang runt men han håller stenkoll på vart jag befinner mig.



Oskar ville stanna till kl 14 idag för han hade så kul, jag fick  hämta en kille som inte alls ville hem :) Men med övertalning och löfte om ett mysig mellanmål så gick det bra :) Så när barnen lekte fixade jag detta till mellis :)


OCH  idag känner jag att jag kan skryta lite för jag lyckades grymt bra med dagens middag, pannbiff och potatis. Grabbarna åt så det fanns inget kvar på tallrikarna :D 


Bus Theo har hunnit med att få upp en flaska med nagellack  (klant jag som glömde den på bordet) vilket resulterade i rosa färg på köksbordet, stol och golv..
Skrubba med aceton så jag mådde illa av ångorna men färgen gick bort tacka fan för det!!
Ska aldrig mer glömma nagellack framme.

Nu ska jag släcka lampan och försöka sova. En dag imorgon också ;)

Kärlek ♥ 

» snöhög, kusiner och smoothie

Hej fina du ♡ 

Som vanligt så är jag vaken, kan inte av någon anledning koppla av. Somnar inte förens 00 nu förtiden och sen upp kl 7. 

Två dagar har gått denna vecka och inskolningen har varit piss. Theo vill inte alls släppa taget om mig, gråter och klamrar sig fast, och då är jag  ändå med hela tiden. Idag lekte han solo sista halvtimmen men då satt jag precis bredvid honom.

Oskar får gå lite inskolnings tider denna vecka, vilket gör att det är korta dagar men varje dag. Än så länge har det ju gått bra :) 

Efter att vi lämnat förskolan idag och innan vi gick in så stannade vi till så Oskar fick klättra i stora snöhögen. Theo satt i vagnen och titta på samtidigt som han skratta åt Oskar. Jag stod och frös samtidigt som jag försökte få in oskar för jag behövde kissa haha.




Vi har haft besök idag också :) Oliver och Hampus kom hit och lekte med oss.
Super roligt och Oskar skratta högt och länge flera gånger :) Världens finaste kusiner ♡♡ Känns så otroligt fantastiskt att mina barn älskar mina kusiner och vice versa :) 


Vad har vi mer hunnit med?? Storhandling och så har jag och Henke druckit en varsin grön smoothie. Ja du läste rätt.. grön..


Avokado, spenat blad, ingefära, citron, linfrön, banan och vatten.
Inte alls äckligt men definitivt inte super gott heller. Men det ska vara super nyttigt och mota bort förkylningen i kroppen  (säger Henke) så vi testa och nu ska vi tydligen dricka detta varje dag.. haha njaa jag vette fan alltså..
Om du vill testa så säg till så blandar jag ihop ett glas åt dig ;)

Kärlek ♥ 

» kalas, bollkul och mycket mer

Hej hej 

Helgen har gått fort, för fort. Imorgon börjar Henke att jobba igen och jag får köra på lite mer inskolning för Theo. En vecka ifrån förskolan men imorgon blir det en kort stund och både jag och Oskar kommer vara med hela tiden :)

Vad har vi gjort i helgen då? Vi har hunnit med marknad, kalas, bollkul, tv shopping och en mysdag. Med andra ord en helt okej helg :) 

Marknadens fymd blev  leksaker mössa och ballonger :) 


Tv köpte vi för att den vi hade köpte henke för 7 år sen. Rätt så länge sen så det blev en förändring. Från 42" till 55" :) Vi är alla super nöjda :D


Bollkul gick jättebra denna gång. Oskar var med hela tiden vilket jag också var. Nästa gång ska jag ha tränings kläder på mig ;) 


Idag har vi kollat på film hela dagen :) Peter Pan 1&2 , Frost och Micke och Molle :) 

Fick även världens finaste blombukett av Henke. Kombinerad födelsedag/6års present ovh alla hjärtans dag bukett :) 
Såå himla fin bukett så jag börja gråta när jag fick den :) ♡



Kärlek ♥