» Apr. 28, 2014

Super värme ute hela dagen!! Jag har fått färg på kroppen och det har varit skönt att vara ute. Jag klagar inte :)

Idag kom även Patricia, Nellie och Max hit. Vi tog med oss picknick och spenderade några timmar på gården.



Imorgon är det åter igen dags för dagis och Oskar ser fram emot att träffa alla kompisar igen :)

Nu är det sova som gäller så gonatt fina du ♡

Kärlek 💜

» Bara ett litet inlägg

Har inte riktigt orkat fokusera på bloggen dom senaste dagarna. Min tid har spenderats ute med min familj i det härliga vädret. Det var några dagar vi valde att vara inne men ibland (tycker iaf jag) så får man faktiskt vara  det.
 
Idag var vi på kalas hos en kompis från Oskars dagis. Men dom bilderna lägger inte jag upp här eftersom det är många barn involverade och det är ju inte alla som vill att deras barn ska vara med på internet.
Det var iaf en toppen dag och Oskar har lekt för fullt. Bilar, studsmatta, gunga, klätterställning, rutschekana och fiskedamm. TOPPEN DAG :)
 
Oskar somnade när jag höll på och förberedde våran myskväll med popcorn och dricka. Lyckades väcka honom ganska snabbt, lockade med allt godis som är kvar från förra helgen :D
 
Nu sover dom små liven och jag ska göra det samma :)
 
Återkommer imorgon med (förhoppningsvis) lite bilder :)
 
Kärlek ♥

» Heldag ute i det fina vädret

Oj vad bortskämda vi har varit med det fina vädret :) Lite lätt röd om näsan och kinderna är jag :)
 
Idag tog vi oss en tur till "tunnelparken" för att leka och fika med mamma och pappa. Oskar sparkade boll, klättra, grävde och gunga och så gjorde han om allt igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var inne en kort stund för att äta lite middag sen gick vi ut till nästa park :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har verkligen varit en toppendag på alla sätt och vis :)
 
Nu ska jag passa på att ta det lugnt en stund för mig själv innan jag ska krypa ner i sängen. Kommer garanterat att somna gott :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Påskägg och sandslott

Glad Påsk underbara du!
 
Hoppas att du har njutit av det fina vädret lika mycket som vi har gjort. Idag har vi bara varit hemma och haft påskmys tillsammans. Vi var självklart ute i det fina vädret :) 
Men dagen började ju imorse och då var det äggjakt som gällde här hemma. Det komiska var att innan vi började leta så satt Oskar och lekte precis bredvid ett påskägg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har som sagt även varit ute och lekt :) Vi sparka boll, kasta frisbee och byggde sandslott/riddarborg :)
 
 
 
 
 
Nu sitter vi i soffan, bordet är fullt med godis, chips och ostbågar och kollar på Gladiatorerna.
 
Glad Påsk!
 
Kärlek
 

» Uträttade ärenden, rensning och nya leksaker

ÄNTLIGEN så har båda barnen somnat för natten.. sent jag vet!

Idag var vi iväg och uträttade lite ärenden. Dels var vi på Lager157 och köpte nya ute byxor, regn vantar och en hood tröja till Oskar. Sen förbi NetonNet så jag kunde byta ut kolsyra patronen till sodastreamern.
Efter det åkte vi och hälsade på Maggan och Micke :)






När vi kom hem så satte jag igång med att rensa bort kläder som Oskar inte kan ha. Blev en överfull banan kartong som kommer komma till användning om några år :)
Passade även på att byta ut Theos kläder, från stl 74 till 80.
Pojkarna växer så det knakar ♡

Något mer som hände idag är att jag blev så trött på att Oskar får panik så fort Theo närmar sig hans rum. Så jag gick upp på vinden och letade fram en massa roliga leksaker tull Theo. Och vad händer? Jo Theo FÅR plötsligt leka med Oskars leksaker för att han skulle få leka med detta "nya" ;)






Påskharen var här tidigare också och lämnade två ägg fyllda med godsaker till barnen ;)


Självklart hjälpte jag till att gömma äggen :)


Nu ska jag kolla på Breaking Dawn en stund innan det är dags för mig också att sova.

Kärlek ♥

» Tisdag

Just nu sitter jag nyduschad och insvept i en gosig filt och myser i soffan. Båda barnen sover och Henke kollar på hockey :)

Idag var det dagis och jag hade utvecklings samtal med Oskars fröken. Det var positiva saker som jag fick höra, Oskar är otroligt aktiv och snäll :) Han har börjat tagit för sig i leken men han har aldrig slagits, vilket jag tycker är skit bra :) När jag hämtade prinsen berättade dom att dom hade varit ute hela dagen och även ätit lunchen ute :)
Efter dagis så stannade vi ute och gungade en stund på den stora kompis gungan på gården bredvid :)


När vi kom in så gjorde Oskar genast iordning "muren" in till hans rum. Theo får absolut inte krypa in eller ens vara inne i Oskars rum. Han tror att Theo kommer ha sönder alla leksaker..


Det hjälper inte ens om vi sitter med. När han inte leker i sitt rum så har han antingen "muren" framme eller så stänger han dörren :/ Vet inte vad vi ska göra.

Och avvänjningen med nässprayen går bra. Jag har inte tagit någon (förutom kortison nässpray igår) på över 48h. Ikväll ska jag testa att vara utan även kortison och bara ha plåstret som faktiskt funkar. Sen hoppas jag att jag är kvitt mitt beroende och sen ska jag aldrig mer ta nässpray :)

Kärlek ♥

» söndag kväll

Redan söndag kväll, helgen har passerat alldeles för fort. Igår var vi på stan och köpte ben och arm skydd samt ett nytt cykellås till Oskar, så nu kan vi ta ut både cykeln och sparkcykeln :) Något han verkligen har velat göra ett tag.
Vi var även hemma hos pappa och mamma och käkade.

Idag har vi bara varit hemma. Jag har städat och grejat sen har vi självklart hunnit leka en hel del :)




Theo har börjat upptäcka byrån ute i hallen och idag lyckades han äntligen sätta sig upp och ta ut alla kläder :)





Ska snart försöka sova men det kommer att bli tufft. Jag försöker nämligen bli av med mitt beroende.. nässpray. Just nu har jag tagit kortison nässpray+att jag har ett plåster på näsan som hjälper till att vidga på något sätt så mer luft kan passera. MEN de är jobbigt.. jag är täppt och vill bara ge upp..
Vill kunna sova..

Kärlek ♥

» Fin besök och skroten

Idag fick vi fin besök av Oliver och Hampus :) Oliver som precis har varit i Thailand hade med sig en present till Oskar :) Vi fikade och lekte och hade det super mysigt!











Vad som var i paketet? En fin pyjamas :)



På eftermiddagen så åkte jag och Oskar med pappa till Östansjö bilskrot. Våran bil gick inte igenom besiktningen i måndags så idag köpte jag två nya länkarmar. Oskar tyckte att det var spännande att se en bilskrot :) Vi fick se pressade bilar, trasiga, krockade och bilar utan däck fönster osv.


Resten av kvällen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt.

Ska snart lägga mig så får vi se vad morgondagens har att erbjuda :)

Kärlek ♥

» Pyssel och fruktfat

Nu är det tyst här hemma hos familjen Boström/Runfors. Båda skruttarna sover och jag hoppas att dom kommer sova lika länge imorgon som dom gjorde idag, men det är väl bara önsketänkande ;)
 
Idag fick jag en kyckling/tupp som Oskar hade gjort på dagis :D
Super fin och den sitter nu i köket och ger oss lite påsk känsla :) Har lovat att vi ska fixa påskris och fjädrar någon dag :)
Älskar att jag börjar få hem pyssel :D
 
Annars har det varit en lugn eftermiddag/kväll. Jag och Oskar gick upp på vinden för att leta efter en bordsbricka som hör till Theos matstol men jag hittar TAMEJFAN inget alls där uppe! Det är KAOS!
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till Henke att vi måste städa, rensa och kasta en massa skit MEN det händer ju inget!!
Suck..
 
Tidigare ikväll gjorde jag iordning ett fruktfat som vi alla med stor aptit mumsade i oss.
Suddig bild jag vet, men det är banan, äpple, jordgubbar och vindruvor :)
Försöker göra ett sånt här fruktfat varje dag och tack vare det så får vi alla i oss mer frukt än vad vi normalt sätt brukar äta. Håller du inte med mig om att det ser mer inbjudande att äta när man gör så här? :)
 
Idag fick även Theo smaka på en banan bit. Tidigare har han ju bara fått mosad, men detta var populärt! Han ville ha mer hela tiden mitt lilla matvrak :)

Självklart höll jag stenkoll så han inte fick in en för stor bit i munnen :)
 
Glömde nästan att jag måste återigen tacka min kusin Marie för att hon har hjälpt mig att snygga till bloggen med ny design och header :) Tack så mycket, jag är SUPER nöjd :D ♥
 
Nu ska jag njuta av lugnet innan jag också ska sova. Imorgon har jag lite samtal som måste fixas.
 
Kärlek ♥
 

» Friska, utveckling och bvc

Hej vännen
 
Hoppas att det är bra med dig? Här hemma är vi äntligen friska och idag fick Oskar gå till dagis och leka. Han har ju hostat väldigt mycket men igår när han var hemma var det sån fart på honom att han nästan klättrade på väggarna och natten till idag var host fri :) Det var en väldigt glad kille som fick leka med sina kompisar :)
 
Måste ju berätta vad som hände igår! Jag skulle bädda rent i våran säng och satte Theo i hans säng med lite leksaker. Helt plötsligt ser jag hur han tar tag i kanten och STÄLLER sig upp :) Jag trodde att det var en engångs förtelese så jag sätter ner honom igen, men nej för sjutton han gjorde om det 5 gånger :D
Haha det var bara att ta fram verktygen och sänka hans säng, som tur var hade jag världens bästa assistent Oskar :) 
 
Idag var det ett besök på bvc som stod på schemat. Blev en lite stressig morgon då jag och Theo vaknade 07.40 och vid 08.25 fick Henke väcka Oskar eftersom han skulle till dagis kl 09.00 och 09.30 skulle jag vara på bvc. Men vi hann iaf :)
Theo är 72cm lång och väger 8930g, han ligger lite under viktkurvan och lite över växt kurvan men det var inget som vi behövde tänka/oroa oss för.
Även hans hörsel testades och det var perfekt. Han följde ljudet precis som han skulle :)
Så stolt över min lilla prins ♥
 
För en stund sen så satt han i sin gåstol och kollade på bilarna som kör föri här utanför :)
 
Ohh så spännande det är ♥
 
Nu sover han lite middag och jag sitter och fryser som bara den. Jävla pissväder och jävla kalla lägenhet. Funderar starkt på att tända alla ljus ikväll..
 
Kärlek ♥

» Hosta, medicin och leka

Natten till idag vart jobbigare än vad vi kunde ana. Oskar hostade sjukt mycket och vi fick tvinga i honom medicinen. Han verkligen HATAR det, och vem gjorde inte det när man var liten? Finns nog ingen unge som gillar medicin.
Hela dagen har han hostat från och till men det är ändå fart på honom så vi har lekt brandmän, med bilar och så har vi lekt doktor.
 
 
 
 
Theo fick vara patient och jag var assistent ;) Kul hade vi och Theo verkade också tycka att det var kul att vara med och leka för han log hela tiden :)
Mina gullungar ♥
Kärlek ♥
 

» Lördag

Senaste inlägget var i tisdags och nu är det lördag..jaja :)

*Mamma och pappa är äntligen hemma igen, bruna som pepparkakor (mest mamma då) och vi fick alla jätte fina saker och jag ska (försöka) samla ihop allt och ta ett kort :)
*Eftersom mamma är hemma igen så har vi redan haft en dag då vi gick på stan. Köpte nya jeans till mig och barnen fick skor (oskar) och kepsar
*Theo har äntligen(?!)fått dom efterlängtade vattenkopporna. Han är otroligt mamma sjuk och nu behöver jag bara vistas i samma rum för att han ska gråta krokodil tårar tills han är i min famn. Då kommer alltid en lättnadens suck.
*Oskar har haft ett "anfall" av krupp men nu är det fart på honom. Idag var han och jag ute själva och tog en kort promenad!






Idag var även pappa här och hjälpte oss med att få på sommardäcken på bilen. Nu ska den bara besiktas så ska den väl vara körklar.

Nu sover alla tre grabbar och jag låg och läste innan jag kom på att jag kunde skriva ett inlägg istället, bra va ;)
Funderar på om jag ska släcka lampan eller fortsätta läsa. Boken jag läser "mitt perfekta liv" av Magdalena Graaf är grymt rolig. Hon bjuder så otroligt mycket på sig själv :)

Kärlek ♥

» Tisdag

Hej vännen
 
Idag var det äntligen dags för Oskar att gå till dagis efter förra veckans hemma vistelse. Det var en lycklig unge som med glädje gick iväg med sin bästis hand i hand :)
Innan dagis så hade vi lite lek med en tvättpåse :D
 
Var är Theo??
 
Där är Theo :D
 
 
När lilleman var på dagis så lämnade jag mini lilleman hemma med Henke för en mysdag med Josefine. Vi lunchade på Saigon och mötte upp moster Anna och tog en kaffe och glass i solen :)
Super mysigt!
 
Sen hem för att vika all tvätt från igår, lägga in allt sen bada barnen och dammsuga lägenheten. Eftersom jag gjorde rent soffklädseln igår var det fjädrar ÖVERALLT..
 
Om två timmar är ÄNTLIGEN mamma och pappa hemma på svensk mark!! Gud vad vi har saknat dom!!
Och imorgon får vi äntligen krama om dom (men jag vill helst inte se deras solbrännor ;) )
 
Kärlek ♥