» städ lek och matvrak

Hej fina du

Idag blev det en sån där dag då jag kände att nej nu ska jag städa ;) så förmiddagen handlade om att damma, dammsuga och skura golv. Sen gick hela familjen och handlade sen så stannade vi kvar ute och lekte :) Älskar att jag kan vara med och klättra med Oskar :)




Efter att vi kommit in känns det som att jag bara har gett oskar mat. Haha han har ätit korv och pommes, 3ägg, en portion mannagryns gröt OCH en korv med bröd :O och allt det sen kl 14 fram till halv sju.
Nu sover han gott och jag och henke ska gosa ner oss i soffan och titta på en film :) självklart är theo med oss på film myset ;)

Kärlek ♥

» Scooby Doo och Kapten Krok

Hej vännen!

Lördag kväll och myset är igång. Oskar och Henke ska strax titta på Scooby Doo och äta lite gott. Vad jag och Theo ska göra vet jag inte än, sova kanske?
Idag så har vi lekt och busat samtidigt som jag har gått och plockat lite här hemma. Vi fick även besök av världens sötaste Kapten Krok


Han var lite elak och brottade ner mig men det kan jag leva med :)

Nej nu ska lördags myset fortsätta här hemma :)

Kärlek ♥

» mellanmål i parken

Eftersom det är så fint väder och Theo sover så fint i vagnen så kör vi på mellanmål ute i parken med mormor :)





Sen ska vi få mys besök av moster Anna och Oliver :)

Kärlek ♥

» Drake och annat

Hej vännen!

Igår blev det ytterligare en tur upp på stan. Dels var jag ute efter en "mobil" att sätta på Theos säng och så skulle Oskar få en liten present eftersom han har varit helt napp och blöjfri på nätterna :) Vi fick med oss mamma upp på stan och vi började med lunch på McDonald's.


Sen gick vi på jakt efter leksakerna :)

Gos med stora Nalle puh :) vi hittade en drake till oskar och en mobil till Theo så nu är det slut shoppat på grejjer till barnen. Nästa gång blir det vinter skor och kläder som ska införskaffas och eyt par höst skor till oskar :)


Innan vi åkte hem från stan så mötte vi moster som inte kunde motstå att följa med oss hem en stund :)

Idag är det sjukhuset som står på schemat. Theo ska till audiologen då han inte slutförde det testet vid födseln. Dom kunde inte få fram då för han hade säkert fostervatten/fosterfett i örat eller vad hon sa.
Nu ska jag bädda rent i sängar och hänga lite tvätt. Oskar sitter och tittar på rorri racerbil. Han fick vara hemma idag för hans fröknar har en utbildnings dag så istället får han gå ons-fre denna vecka :) Theo sover i bärselen just nu men jag ska testa att lägga honom i hans säng :)

Kärlek ♥

» Natten och Billig skötväska

Godmorgon vännen
 
Man ska inte ta ut någon lycka i förskott eller är det inte så man brukar säga?
Oskar somnade ju bra igår utan att säga ett ljud om nappen, men det varade väl till cirka 1 tiden då han vaknade och grät floder efter napparna. Så han fick komma in och lägga sig i sängen med mig men han fortsatte dock att gråta så även Theo började vakna till. Efter 40min så somnade Oskar igen men nog var det jobbigt.
Och självklart vaknar han tidigt på morgonen, men då fick Henke gå upp och jag somnade om med Theo :D
Men jag tror nog att Oskar vill bli bebis igen eller vad tror du?
 
Idag så tog jag med mig barnen och tog en promenad upp på stan och på vägen så hämtade vi upp mamma.
Köpte ett snyggt nagellack (får se när jag kan måla naglarna) och en ny skötväska. Eller egentligen så är det en vanlig väska från stadium men det är jätte många som använder dom som skötväskor. Billig och SUPER bra i storleken. Den har alla fack jag behöver och man får plats med mycket även om den ser liten ut när man ser den för första gången :)
Bilden är från stadiums hemsida och den kostar bara 99kr, billigt och bra :)
 
Sen följde vi med hem till mamma och pappa och blev bjudna på middag och det tackar man ju inte nej till. Blev såklart kvar för att leka och busa lite sen hjälpte jag mamma att göra slingor i håret och jag hoppas att hon blev nöjd :)
 
Nu sover båda barnen och jag ska snart borsta tänderna och sova jag också, TRÖTT MAMMA!! Oskar frågade lite efter nappen men inte så att han började gråta. Får se hur natten går, men jag måste säga att jag är riktigt stolt över min prins som blivit så stor och duktig :)
 
Kärlek ♥

» Lördag kväll och tillbaka igen

Hej söta tålmodiga du
 
Efter att min syster fint frågade varför jag är så dålig på att uppdatera så kör vi ett inlägg nu. Dagarna är fortfarande upp och ner med Theo. Det enda som hjälper för det mesta är bärselen eller att gå ut och gå med vagnen. Och det kan ju vara lite jobbigt i längden men vad gör man inte?
Så här kan han sova i flera timmar.
 
Nu tänker inte jag köra en lång repris på vad vi har gjort sen sist utan jag tar bara helgen :)
Igår när Henke kom hem från jobbet så åkte vi ut till Marieberg för att handla en ny fritös och mössa till Oskar. Han ville ha en mössa med spindelmannen men det fanns ingen, så det blev en mössa med Blixten Mcqueen och en tröja med Spindelmannen :)
Coolingen i nya mössan :)
 
Efter marieberg så åkte vi vidare till Kumla där Henke köpte ett par skor till mig :) Läckra bruna boots med döskallar på, LOVE IT :)
 
Idag så åkte vi hem till mamma och pappa en stund. Lekte och busade lite. Har en del kort på kameran, men jag lägger in dom i morgon :) När vi gick hem så fick jag en bild av pappa på en present till Theo
Klart båda mina pojkar ska hejja på Örebro Hockey
 
Oskar sover sen en halvtimme tillbaka, och han gör det UTAN blöja och UTAN nappen! Hur underbart bra är inte det :) Han gjorde det natten till idag för första gången och han klarade det super bra. Visst var det lite/väldigt mycket tårar och skrik första natten men nu ikväll så somnade han utan ett ljud :)
Och vi har bestämt att vi ska skicka alla nappar till jultomten :) ♥
Kanske skulle åka till tomteland..
 
Nu ska jag snart sova jag också. Theo ligger just nu och sover men vaknar till och från så jag väntar en liten stund till :)
 
Kärlek ♥

» underbart

Godmorgon mina vänner

Självklart så har vi varit vakna ett tag men alltid trevlig att vara trevlig :)
Igår så hade vi en mysdag hemma. Jag och Oskar pysslade lite och sen blev det lek hela dagen. Oskar ville pärla Örebro hockey och det är klart att man får göra det :)




På eftermiddagen så ringde mamma och frågade Oskar om han ville sova där och det var en lycklig Oskar som skrek ut sin glädje :) så mamma och pappa kom och hämtade min stora prins för lite mys :) Och jag fick en underbar bild av pappa lite senare. Kan du se vem som är vem?


Underbar bild :D

Natten med Theo var lite jobbig. Han vaknade en gång i timmen och ville äta i ungefär 15min varje gång. Lyckades få honom att somna på min arm strax innan klockan 6 och då sov han iaf 1 1/2timme. Nu sover han igen på mitt bröst :)


Senare ska jag och Theo gå en promenad till våran stora prins, men innan det ska vi mysa lite till och ta det lugnt :)

Kärlek ♥

» Buzzador kampanj

Jag ska få vara med i en ny Buzzador kampanj! Och denna gång ska jag få testa Air Wick Black doftljus.
Så här skriver dom:

Bjud in till färgsprakande höstmys

Hösten är en årstid då vi gärna samlas med vänner och familj i våra hem. Nu när naturen sakta skiftar färg och kvällarna blir allt mörkare ska du och dina vänner få fira in hösten med ”Black Edition”, det nya färgskiftande doftljuset från Air Wick. Ljuset hjälper dig att skapa en inbjudande atmosfär i hemmet med ljuseffekter i regnbågens färger och med dofter som förtrollar.

 

 

 Nu väntar jag tålmodigt på att mitt paket ska komma hem :D
 
Kärlek ♥

 


» Söndag

Hej söta underbara du
 
Får ju knappt tid att sitta framför datorn känns det som. Och min kamera glömmer jag bort att använda, men jag ska bli bättre. Känns som att jag säger det varje gång men jag lovar verkligen att försöka bli bättre.
 
Dom senaste dagarna har varit lugna och någorlunda sköna. Theos kolik är fortfarande jobbig, men den är begränsad till dagarna, Så nätterna får vi sova iaf. Vi kör stenhårt med minifom droppar och det känns som att det hjälper. Jag dricker även ett amnings te varje dag, som smakar bäver ska jag tillägga, och det funkar verkligen. Så Theo får verkligen i sig mat och växer som han ska :)
Oskar är på dagis om dagarna och i torsdags var det utflykt igen och Oskar pratade glatt om den när han kom hem :) Han trivs mer och mer på dagis och han älskar sina nya fröknar.
 
I fredags så kom mamma och Josefine hit och fikade lite. Jag passade på att cykla till apoteket och hämta ut mer minifom droppar. Får be om ytterligare ett recept, blir ju billigare då, där vi ska till bvc på onsdag :)
Sen kom även Maggan och Marika på besök. Oskar tog med sig farmor och faster ut på gården och lekte. Men efter en stund kom Marika in till mig då Oskar tydligen skulle vara själv med farmor.
Så det blev lite tjejsnack i soffan för våran del istället :)
 
Annars har vi inte gjort så mycket i helgen. Lekt och myst :)
 
Kärlek ♥

» Ikea, laga och 1 månad

Hej söta du

Idag gjorde jag och Theo en utflykt till marieberg med josefine och mamma. Vi var inne på Ikea och strosa runt lite :) Fick med mig en ny kudde och glas. Finns så himla mycket saker på Ikea som jag skulle vilja ha hem, men aja nästa gång kanske ;)
Efter Ikea åkte vi hem och hämta Oskar på dagis sen blev det fika hemma hos oss :)
På eftermiddagen så kom mamma och pappa (igen) då pappa lagade rullgardinen i Oskars rum. Självklart blev det lite kaffe igen :)

Idag så hände/händer det en annan sak också. Våran underbara älskade lilla Theo fyller 1 månad ♥ 1 hel underbar månad har han funnits hos oss. Jisses vad tiden går fort!

Nu ska vi sova så vi orkar morgondagen :)

Kärlek ♥

» Gravid & Baby – Världens Bästa Goodiebag!

 
Hur underbart vore det inte att vinna denna underbara goodie bag! ♥
 
Kärlek ♥

» Sep. 10, 2013

Hallå där

Har haft lite jobbiga dagar och nätter Theo så min fokus har varit på annat håll. Men jag ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera om dagarna. Idag så var vi på bvc och fick då "bekräftat" att det lutar mer åt kolik hållet och inte bara enkla magknip som jag har uttryckt. Tyvärr finns det ju inte mycket att göra åt kolik så det är bara att vänta tills det går över själv. Däremot så växer Theo jätte bra :) Han väger nu nästan 4, 5 kg :) Så han får i sig mycket mat :)
Oskar är tillbaka på dagis igen och lämningarna går sisådär. Han håller hårt i mig och vill gärna att jag ska med in. Men det brukar släppa om hans nya "favorit" fröken möter oss. Gör hon det så glömmer han nästan bort mig.
Just nu så sover Oskar och jag hoppas att Theo gör det samma snart. Hade tänkt lägga mig i soffan och glo på tv men jag struntar i det och väljer sängen istället :)

Kärlek ♥

» Sep. 08, 2013

Hej hopp! Helgen går fort, väldigt fort och då har vi inte gjort något speciellt alls. Igår var vi i kumla och hälsade på Gini, sen på sötvaruhuset för att köpa lördags godis. Tyvärr tyckte Oskar att allt var äckligt när vi kom hem (trots att han plockade själv) och kasta allt i soporna... Idag har jag städat undan och så har vi varit ute en stund. Men Theo började gallskrika och Oskar ville inte alls vara ute.. Idag har varit en sån där dag då lill bebis enbart har skrikit och gråtit konstant! Riktigt jobbigt :( Nu på kvällen har vi bara myst och det var en trött Oskar som somnade i min famn strax efter halv sju? ! Ska bli spännande att se när han väljer att vakna upp imorgon.



Kärlek ♥

» Tuff vecka

Hej söta du

Efter några dagars frånvaro är jag nu tillbaka. Henke har även denna vecka varit i Malmö och jobbat så jag ha haft fullt upp. Oskar har varit på förskolan och haft det super roligt medans jag och Theo har myst hemma. Tyvärr så har Theo haft riktiga magknip så emellan åt har det varit riktigt jobbigt. Men i tisdags var vi på bvc och Theo är idag 56cm lång och väger 4010g :)
Jag avslutar detta inlägg med bilder från veckan :)










Sista bilden är från idag. Oskar skulle på utflykt med förskolan för första gången och det var en överlycklig prins jag sa hejdå till :) Lycka för mig är att se mina barn lyckliga ♥

Kärlek ♥