» Drake och annat

Hej vännen!

Igår blev det ytterligare en tur upp på stan. Dels var jag ute efter en "mobil" att sätta på Theos säng och så skulle Oskar få en liten present eftersom han har varit helt napp och blöjfri på nätterna :) Vi fick med oss mamma upp på stan och vi började med lunch på McDonald's.


Sen gick vi på jakt efter leksakerna :)

Gos med stora Nalle puh :) vi hittade en drake till oskar och en mobil till Theo så nu är det slut shoppat på grejjer till barnen. Nästa gång blir det vinter skor och kläder som ska införskaffas och eyt par höst skor till oskar :)


Innan vi åkte hem från stan så mötte vi moster som inte kunde motstå att följa med oss hem en stund :)

Idag är det sjukhuset som står på schemat. Theo ska till audiologen då han inte slutförde det testet vid födseln. Dom kunde inte få fram då för han hade säkert fostervatten/fosterfett i örat eller vad hon sa.
Nu ska jag bädda rent i sängar och hänga lite tvätt. Oskar sitter och tittar på rorri racerbil. Han fick vara hemma idag för hans fröknar har en utbildnings dag så istället får han gå ons-fre denna vecka :) Theo sover i bärselen just nu men jag ska testa att lägga honom i hans säng :)

Kärlek ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback