» Förkylning och läkarbesök

Hej finaste du

Nu har förkylningen kommit hem till familjen Boström / Runfors.
Barnen hostar och snorar och även vi vuxna är drabbade. Täppta näsor och onda halsar. Men en  förkylning är ju inte "hela världen "
Så länge febern håller sig på avstånd så är jag mer än nöjd :)


Idag hade vi en mys morgon innan vi tog bussen till Brickebacken och tandläkaren. Oskar skulle pp kontroll. 20 tänder, precis som det ska vara. Ett pyttelitet början till ett hål men det var inget allvarligt och inget vi behöver oroa oss för :) Vi hade/har borstat bra och tandläkaren tyckte att oskar var jätte duktig som kunde "fluxa" :)



Efter tandläkar besöket så åkte vi hem och hann precis in genom dörren när Josefine kom :) Hon var snäll att passa barnen medans jag var hos barnmorskan. Tyvärr gick inte det besöket så bra så jag ska dit om ett tag igen. Inget allvarligt !!!

När det var dags att äta tog vi oss en promenad till saigon. Vi lyxade till det idag till oskars stora glädje :) 



Resten av kvällen spenderades i soffan. Jag och Oskar tittade på Landet för längesedan :)
Nu ska jag försöka sova lite, känns som att det kommer bli omöjligt då jag är täppt i näsan och jag vill verkligen inte ta nässpray :/ Jag har mitt plåster på och hoppas att det hjälper.

Kärlek ♥ 

» film och magsjuka

Gokväll fina du ♡ 

Jag har precis tittat klart på en underbar film; Hur många kramar finns det i världen, och jag ligger med ett leende på läpparna :) Har du inte sett den så gör det, finns ett otroligt fint budskap i den filmen :) 

Så vad har vi gjort idag? Suprise suprise jag har städat och tvättat. 3 maskiner med kläder, sängkläder och dylikt. Känns skönt att få undan mycket. Imorgon har jag bara den roliga delen kvar, vika all tvätt ;)

Barnen har lekt och busat massor. Theos feber är borta däremot är han fortfarande lite känslig och väldigt mammig från och till. Båda barnen hostar mycket men det låter bara som vanlig förkylnings hosta :) 
Mamma kom hit en stund efter lunch, fikade lite och pratade (så gott det gick ) sen satt hon och Oskar och pärla lite innan hon åkte hemåt :)


Denna vecka blir det ingen förskola för  barnen. Det går magsjuka på båda avdelningar och både jag och Henke är eniga, det vill vi inte ha igen. Så denna vecka får barnen vara hemma och vi får se till att hitta på roliga saker :) 

Kärlek ♥ 

» sjuka och 6år

Hej fina du ♡ 

Hur mår du? Här hemma mår hälften av familjen bra och den andra halvan lite sådär. Barnen hamnar på kategorin sådär, Theo har haft feber sen igår, över 38 grader. Oskar är allmänt nere och ingen aptit alls :( Stackars mina små änglar ♡ 

Så imorgon blir det ingen förskola för Theo, så vi får se hur det kommer gå för honom när han väl ska dit. Kanske får köra på en eller 2 extra dagars inskolning, vem vet. Just nu ska vi se till att han blir frisk från denna feber, hosta och snuva.

Vi var iaf ute en stund idag, Oskar ville åka snöbräda så självklart gjorde vi det. Blev några timmar ute och mot slutet hade vi med oss "Stora Theo" som Oskar säger, en dagis kompis :) 
 
Idag firar även jag och Henke 6år tillsammans. Helt otroligt :) 
Gjorde en liten överraskning till honom i snön men han tyckte att jag var töntig MEN jag såg leendet och  glittret i hans ögon så jag vet att han blev glad :D 


 Dags att sova hur nu det ska gå, sov middag i nästan 2 timmar med Theo idag ;)

Kärlek ♥ 

» ond tå och pulka

Gokväll i alla stugor :)
 
Först ska jag börja med att beklaga mig och (förhoppningsvis) få lite sympatier.
Jag har sååå himla ont den lilla tån bredvid stortån på vänsterfot!! Skulle bära ut kökstolarna i köket (jag och grabbarna byggde en koja) och tappar helvetes fan saken på min lilla tå! Den är röd och jag kan knappt röra den utan att det dunkar som fan :(
Tycker så himla synd om mig själv :(
 
Idag var det dags för förskola för båda grabbarna. Ojoj vad Theo var ledsen när jag sa hejdå. Gjorde så ont i mamma hjärtat :( Som tur var så hämta jag ju honom kl 12 och då sa dom att det hade varit en "sisådär dag" Han hade lekt sen blivit ledsen, lekt ätit och blivit ledsen. När vi gick hem så la han sig mot min axel och snyfta mamma några gånger innan han somnade och sov middag i ren utmattning.
Imorgon ska vi testa en längra dag och sova middag på förskolan. Vi får se hur det kommer gå och skulle det inte funka, nej då ringer ju dom självklart efter mig :)

Oskar hade haft det superkul hur som helst och han ville absolt inte gå hem. Blev några åk i den lilla backen utanför oss med Jennie och Björn :)
 
 
 
 
Nu ska jag och min onda tå kolla klart på en film sen sova.. om det går. Kan inte somna på kvällarna :(
 
Kärlek ♥
 

» kommentar och studiedag

Hej finaste du
 

5 dagar sen mitt senaste inlägg.. på dom 5 dagarna har vi hunnit med
 
* 3 dagars inskolning varav 2 har Theo varit själv. Torsdags 1 timme och fredags 9-12.
Och det har gått fantastiskt bra :)
*Lekt med Viktoria och Nova
*Shoppat nya skor till barnen, fått min nya kamera och lite till
*Fått en super fin kommentar av en okänd tant " Du är en jätte fin mamma"
 
Jaa det där är bara lite av allt men det får duga. Kan inte alltid ge långa inlägg på vad vi har gjort flera dagar senare.. 

Idag var det studiedag på förskolan, alltså ingen inskolning för Theo. Istället hade vi mamma på besök i förmiddags och på eftermiddagen gick vi över till familjen Karlsson för lite lek och fika :)
 
 
 
 
 
Imorgon är det återigen dags för förskolan och om allt går som det ska så kommer Theo lämnas kl 9 och hämtas kl 12 :) Oskar går till kl 14 och han längtar efter alla kompisar och att få ta med sig snöbrädan nu när det äntligen finns snö på backen :)
 
Nu är frågan : Film, läsa eller sova?
 
Kärlek ♥
 

» isbana och dag 2

Hej fina du 

Jisses vad halt det har varit ute! Imorse när vi gick till dagis satte jag båda barnen i vagnen. Isbana delux var det. 

Andra dagen på förskolan gick även den bra. Theo kom lagom till fruktstund och sen blev det lek i en timme. Han blev ledsen en gång, ramlade lite, och då var det bara mamma som kunde trösta :) Annars lekte han med bilar och en docka :) 




Oskars första dag efter jullovet gick också bra. Han blev ledsen vid ett tillfälle då han började blöda näsblod men det gick över fort :) 

Eftermiddagen spenderades med bus och lek i massor :) Jag har varit en levande klätterställning då barnen har klättrat konstant på mig :) Haha men vi har ju haft super kul och skrattat en hel del :)

Nu ska jag släcka lampan och sova lite.

Kärlek ♥ 

» hur det gick

Och hur gick inskolningen då? 

Jo när vi kom dit och hade hängt av oss gick Theo direkt in och utforskade. Han lekte med alla saker, spanade in alla nya kompisar och åkte den lilla rutschkanan som finns på avdelningen. Oskar var i sitt esse och lekte han också, jag fick sitta i en fåtölj och "vara osynlig".
Theo brydde sig knappt om mig alls och timmen gick fort och bra.
Imorgon ska vi tillbaka, samma tid igen och leka lite till :)

Efter förskolan så gick vi hem och käka lunch och Theo sov middag. Sen gick vi ut och lekte i snön. Passade på när den endå fanns kvar. Pulka och snöbräda är vad som gäller. Som tur var träffade vi även Jennie och Björn i pulkabacken (och Bror så klart). Grabbarna åkte för fullt och några vurpor och smällar blev det :) 
Men kul var det och nu är snön borta för denna gång.





Kärlek ♥ 

» Är det verkligen redan dags?

Godmorgon fina du

Om 1timme och 23 minuter är det dags att skola in Theo på förskolan. Hallå vart tog tiden vägen? Det kan inte redan vara dags känns det som, men jo it's time. 
Det känns både bra och jobbigt. Bra för att jag vet att han kommer få det roligt och utvecklas mer. Leka med andra barn och en helt ny miljö.
Dåligt för att det känns som att han fortfarande är min lilla bebis. För liten för att vara ifrån sin mamma. Hur ska han klara sig utan mig och hur kommer han att reagera den dagen jag lämnar honom där ensam? Han kommer ju bli jätte ledsen :(

Jag vet ju samtidigt att det blir bra tillslut. Han kommer ha super roligt och tårarna kommer sluta rinna och skratten kommer komma istället. Men tiden innan dess kommer vara jobbig, och jag är beredd på det. 

Oskars inskolning när han började på förskolan var jobbig den också, men sen blev det bättre och nu älskar han förskolan :) 

Jag får vara tacksam att det är en bra personal och jag känner dom sen tidigare så jag vet att jag lämnar honom i trygga famnar :) 

Nu ska vi börja göra oss iordning :) Vi har precis ätit frukost och går fortfarande omkring i pyjamas, passar på att mysa så länge det bara går!



Kärlek ♥ 


» Bollkul

Äntligen är vi tillbaka på bollkul och Oskar är nu med glädje med på precis allt :) Ler och skrattar jätte mycket.
Nu ska dom spela fotbolls match så nu ska denna mamma hejja som sjutton  :D 


Kärlek ♥ 

» Snööö lek

Hej fina du
 
Det blev ingen förskola idag. Oskar ville vara ledig och då fick han vara det, vi kör igång nästa vecka helt enkelt :)
Istället mötte vi upp Jennie, Björn och Bror för lite pulka åkning :) Barnen var så glada över att snön hade kommit (tillräckligt för att åka pulka iaf) och för att få ses och leka :)
 
Blev en härlig dag ute. Jag och Theo fick gå hem en stund då Theo ramla och slog i munnen i en rutchekana, svullen överläpp :( Oskar följde med Jennie och Björn hem och lekte innan vi återigen möttes upp ute för mer lek :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek ♥

» Ett år äldre

Jaha då är man ytterligare ett år äldre.. 28 år.. känns lite hemskt att säga det högt..28 låter så gammalt på något sätt. Närmare 30.. 
Haha ja jag har åldersnojja. 

Men okej det går inte att ändra på åldern så det är bara att gilla läget ;)

Det blev en underbar eftermiddag med kalas. Mamma, pappa, Josefine, svärmor, svärfar, Marika, Moster Anna, Oliver och Jari, Hampus och Kajsa och så farmor var alla här och firade mig :) Mycket fina saker  fick jag också (så bortskämd så) orkidéer, ljuslyktor, hudvårds set, present kort och mera blommor :) Så fint och jag är SÅ tacksam för att jag har alla underbara människor runt omkring mig.

Och inte minst min alldels egna lilla familj :) En massa kramar och pussar har jag fått. Och en mindre kamera :) Jag är så lycklig och som sagt otroligt tacksam :) 

Tack alla som kom idag och gjorde denna dag så fantastisk ♡


Kärlek ♥ 

» Snart dags

Känns som att dagarna springer iväg. Snart börjar Oskar på dagis igen, nu på onsdag för att vara exakt, och om bara en vecka börjar inskolningen för Theo.
Ska passa på att njuta ordentligt av den lediga tiden med mina hjärtan :)

Idag blev det en mysig förmiddag hemma och jag hade morgonrocken på mig fram till lunch, såååå skönt :)
 Sen tog vi oss en promenad och köpte en present till lilla Louie som har fyllt år. Ska dit imorgon och fira honom :)
 
Vi våldgästade mamma och pappa en stund idag också. Stackarna ;) 
Sen hem och busa innan läggdags. 





För en gångs skull så ligger jag redan i sängen. Dom senaste dagarna har jag varit vaken till tolv. Ska försöka vända lite på kvälls rytmen lite. 
Men först läsa några rader ;) 

Kärlek ♥ 

» Bara för att

Hej fina du

Igår blev det en förmiddag på badhuset. Oskar badade länge och mycket :) Han vill inte blöta håret men vad gör det, huvudsaken är att han hade det roligt :) Han tjatar redan om att vi ska dit igen.
Theo var lite skeptisk till en början men även han skrattade och åkte rutschkana ner i vattnet  :)

Efter bad åkte vi hem och jag satte igång med att ta bort julen. Älskar julen och allt som hör till men jisses vad skönt ändå att allt är borta nu :) Större lek yta känns det som :)

Idag blev det en promenad upp på stan med mamma och pappa. Skulle egentligen fixa min telefon men smart som jag är så glömde jag kvittot hemma. Men men hade ändå lite andra ärenden så det gjorde inte så mycket.
På väg tillbaka stannade vi och matade fåglarna 

Resten av dagen spenderades hemma hos mamma och pappa innan vi tog oss hemåt, nattade Theo och mys med Oskar :) Jag har precis sett Die hard 2 och nu hör jag verkligen hur John Blund kallar på mig.. sjukt trött. 

Godnatt 

Kärlek ♥ 

» Nytt År

Gott nytt år! Och god fortsättning på det nya året :) Idag började vi det nya året med att mysa och äta frukost i sängen :) 

Innan lunch tog vi en promenad hem till pappa och mamma. Fördrev tiden lite, sen ringde Maggan och sa att dom skulle komma över (något Henke glömt bort att säga) men det var ju självklart inga problem :) Blev en snabb sväng till willys och handla fika bara :)

Vi fick en försenad julklapp, 24 trisslotter så imorgon ska det skrapas :D 
.

Ska läsa lite nu innan John Blund kommer på besök :) 


Kärlek ♥