» Totalt stilla..

Hej min vän
 
Här hos familjen Boström/Runfors så händer det inte så mycket, just därför jag inte orkat/brytt mig om att skriva något.
Prinsen hosta som han hade i lördags visade sig vara ett falskt alarm, skönt. Allt som krävdes var lite sömn och host medicin och så var det över :)
Idag så har vi bara myst jag och lilleprinsen. Lekt och busat hela dagen lång :)
 
Kanske kommer tillbaka imorgon igen med lite ny energi :)
 
Kärlek ♥

» Ett besök i leksaks affären

Hallå min vän
 
Idag tog jag mig en liten sovmorgon, tror jag gick upp halv tio och det är sovmorgon! Skönt var det :) 
Efter att jag hade fått i mig frukost och gjort mig någorlunda fin så tog hela familjen en promenad upp på stan. Vi hade lovat Oskar en leksak och det skulle han få :)
En nöjd prins efter ett besök i leksaks affären :)
 
En traktor och så fick han en flagga och en målarbok av personalen :) På vägen hem så började det ju självklart att regna. Oskar som satt i vagen med regnskydd var ju skyddad men en annan? Nej vi får väl vara glada att det inte spöregnade. Det började när vi kom hem :)
Idag så fick Oskar bestäma dagens middag, och han valde... Pizza! Haha hela dagen har han gått och sagt att han ska äta pizza.
 
Tyvärr så åt han inte alls, våran lilla plutt mår inte alls så bra. Hostan är återigen tillbaka och han är inte sig själv helt enkelt. Just nu ligger han bredvid mig i soffan och sover. Får se hur länge han kommer sova, men det får bli som det bli. Jag har redan laddat upp med energidryckar i kylen om det skulle behövas ;) Vem vet, jag och Henke kommer kanske få göra olika pass under kvällen/natten.
Vi hoppas iallafall att det inte kommer bli allvarligt och allt för jobbigt för våran älskade prins ♥
 
Kärlek ♥

» Igår och idag

Gokväll min vän
 
Precis efter att jag hade skrivit gårdagens inlägg så ringde min mamma och frågade om jag skulle med och handla. Och självklart gjorde vi det då vi behövde handla. Det blev även en tur till Ikea så jag kunde handla det som behövdes för att kunna göra i ordning i sovrummet.
Klart man ska ha korv när man är på Ikea :)

Efter att alla varor var in packade och Oskar hade sovit middag så blev det mys för våran del. Och Oskar bestämde att vi skulle leka med play-doh leran.
Gjorde dessa fina figurer men dom förvandlades snabbt till en stor boll :)
 

I förmiddags så kom mamma och pappa hit och hjälpte mig med sovrummet. Och det blev större när våran säng försvann!
Före
Efter
Nöjd kille i sin nya säng :)
 
Henke har varit rätt så emot att kasta våran sängstomme men när han kom hem idag och fick se resultatet så erkände även han att jag hade gjort rätt. Rummet blev större och det blev snyggare utan stomme.
Tack så mycket för all hjälp mamma och pappa. Ni är bäst och underbara ♥
 
Nu är det myskväll som gäller. Oskar ligger på golvet och tittar på Pippi och jag passar på att skriva lite. Ska snart natta prinsen om jag kan lyckas med det :)
 
Kärlek ♥
 
 
 

» Morgonstund...

Godmorgon vackra du
 
Här hemma har vi en så länge en lugn och skön morgon. Både jag och Prinsen går fortfarande i pyjamas och njuter. Räkningarna blev precis inbetalda så nu behöver vi inte tänka på det förens det är dags igen.
Prinsen går förbi sin säng hela tiden som ligger nedmonterad i hallen och varje gång säger han att det är hans säng och att han ska sova i den :)
 
Ska bli spännande när den kommer upp hur det kommer gå. Ser verkligen fram emot att få göra lite finare inne i sovrummet. Förhoppningsvis så kommer jag få mer utrymme och få plats med en gungstol :)
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning lite smått och sen får vi se vad dagen har att erbjuda oss :)
 
Kärlek ♥

» Onsdag

Hej min vän
 
Vilken kanon dag det har varit! Egentligen så borde man ha spenderat dagen på stranden vid någon sjö, men jag och Oskar gjorde något ännu mysigare! Vi var uppe på stan och lunchade med mamma pappa och Josefine :)
Sen blev det en promenad hem till päronen innan jag och pappa åkte och köpte en säng till Oskar :D Nu ska jag bara fixa i ordning med våran säng sen montera ihop prinsens nya säng :) Bild kommer då.
 
Hoppas att du har haft en toppen dag!
Kärlek ♥

» Tisdag

Hej min vän
 
Tar en kort repris på vad som har hänt sen i lördags.
Söndags: Henke fyllde 26år ♥ Och födelsedags barnet valde att inte bli firad, så det vart en lugn dag, Såklart kom hans familj hit och fikade lite. Annars så var det lugnt. 
Självklart blev det tårta, ett måste när någon fyller år :) (Oskar och farfar)

På kvällen hade jag en sån där rolig tvätt tid så det blev att springa upp och ner för trapporna. 
Fast man ska inte klaga, får ju motion samtidigt som kläderna blir rena ;)
 
Måndag: Trist väder så jag och Oskar var hemma och myste. Byggde med Duplo innan vi fick främmande av mamma och syster. Resten av tårtan blev uppäten och den väldans massa kaffe intogs.
Jag och mamma tog en promenad bort till en cykelaffär, skulle kolla efter en cykel till Henke men det var semester stängt.
Vårt fina Duplo hus :)

Idag så tog vi en promenad i blåsten hem till mamma och pappa.Oskar skulle prompt ha med sig sina gosedjur i vagnen och det blev trångt.
Blev återigen bjudna på lite mat innan det var dags att gå hem igen. Pappa följde oss till Willys då han skulle handla godis och jag återigen.. mjölk. Oskar flörtade till sig en godispåse och en glass, men glassen fick morfar tillbaka så fort godiset hamnade i famnen :)
GottGott på vägen hem :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Hjälmarbaden

Vilken härlig dag vi har haft! Solsken och värme hela dagen :)
Förmiddagen spenderades i lugn och ro, eller jag och Oskar hade lite vattenkrig på balkongen.
Efter att prinsen sovit middag en stund så satte vi oss i bilen och åkte ut till Hjälmarbaden, för att träffa Larsson, Beggan och Carlsson. Även Josefine och Matilda var där och solade :)
Jag hade inte med mig badkläder men lite dopp med fötterna blev det allt. Och längs strandkanten var det inte så farlig kallt, säkert värre när man kommer i ordentligt ;)
Prinsen tittar ut över vattnet
Gräva lite
Dopp med fötterna
Bollen skulle självklart följa med
Lycka när vi hittade en påse chips hos Josefine och Matilda
Lite nyfiken men rädd
Upptäcktsfärd :)
Matilda fick bli offer för vatten pistolen :)
 
Fåglarna fick också känna sig hotade
 
Eftermiddagen spenderades hos mamma och pappa där det bjöds på grillat. Efter lite prat och en trevlig stund så fick vi skjuts hem av pappa :)
Oskar och Morfar hade spring tävling till bilen :)

Oskar somnade för någon timme sen. Han ville inte alls sova utan han skulle leka, pussla och titta på Bilar. Tillslut fick jag ner honom i sängen och det tog inte alls lång tid innan han slocknade :)
Har verkligen haft en jätte härlig dag med underbara vänner och familj, så tack alla ni som gjorde den så himla underbar :)
 
Kärlek ♥
 

» Fredag

Gokväll sötnos
 
Förmiddagen spenderades ute i solen. Vi gick till dagis uteplats och lekte där, det är stängt så det var inga barn eller personal där.
Idag fick prinsen vara barfota i sanden :)
Fika paus med pappa :)
Bollkastning
 
Runt halv ett kände jag att det var dags att gå in för att sova middag, Oskar var allmänt trött och gnällig så vi gick hem. Jag la honom i sängen och det gick en timme, två timmar och han vägrade somna. Så jag gick in till honom och frågade om han inte skulle sova.
"Nej inte sova"
"Men då kommer ju du vara jätte trött sen"
Hans svar?? "Aldrig i livet"
 
Haha den ungen vet hur han ska få sin mamma att skratta :) Efter ett tag så åkte vi till Sibylla. Lovade att han skulle få hamburgare idag och det löftet sviker jag inte.
 
När vi åkte därifrån så började det bli mörkt på himlen och det blåste ganska rejält. Förväntade mig ett riktigt oväder, men icke sa nicke. Rätt så besviken om jag ska vara ärlig. Vore ju hur mysigt som helst att sätta sig på balkongen och titta på alla blixtar och höra regnet som smattrar :) Men men en annan gång antar jag?
Fredagsmys blev det iaf, chips godis och dricka. Inge fel det heller. Nu innan läggdags så satt vi och kollade på Cars 2 och prinsen blev riktigt ledsen när den var slut :( Men nu sover han så sött med Rory "Blixten" bilen i famnen :) 
 
Nu blir det vuxen mys här hemma :)
 
Kärlek ♥
 

» En dag i lekparken

Hej vännen
 
Idag blev det en dag ute och tillsammans med mamma/mormor och syster/moster :)
Såklart att bollen ska vara med ute :)
Idag fick alla djuren följa med ut och leka också

Det blåstes lite såpbubblor
Lektes i sandlådan
 
Efter en stund i parken så gick jag och Oskar hem till mormor och sov middag. Slutade med att jag också somnade och sov i två timmar :) Välbehövligt och skönt :) 
Efter maten så läste Oskar och morfar tidningen
Kvällsmys i soffan med morfar och en skål med chips :)
 

Nu sover prinsen och jag sitter och lyssnar på lite gammal musik jag hittade på två skivor. Musik jag lyssnade på för kanske 3-4 år sen :)
 
Hoppas att du också har haft en bra dag
 
Kärlek ♥
 
 

» Tatuering

 Så ser den ut alltså, Henkes nya tatuering. Och den är inte ens klar. Just nu är det bara konturerna så det ska fyllas i och skuggas. Vad ska man säga??
 
Kärlek ♥

» Otur på morgonen

Godmorgon
 
Ibland kan man känna på sig redan när man vaknar att idag kommer det inte vara min dag. Och så rätt jag hade! Skulle ta fram mjölken till frukosten och vad händer? Jo klart jag tappar hela mjölkpaketet rakt ner i golvet! Mjölk överallt!!
 
På skåpen, mattan, gardinerna, under kylen osv.. Kul morgon, ligga och torka mjölk.
Vad ska mer hända mig idag då?
 
Kärlek ♥

» En vanlig tisdag

Gokväll min vän
 
Idag blev det en lugn dag hemma. Fanns en del att göra, plocka undan och vika tvätten sen i söndags. Trodde faktiskt att solen skulle vara framme hela dagen så vi hade kunnat var ute, men så tittade jag ut genom fönstret.. regn. På eftermiddagen så fick vi fin besök av faster Marika som hälsade på. Oskar blev som vanligt alldeles till sig och skulle pussla, köra bilar och busa :)
 
Henke har varit iväg och tatuerat sig hela dagen, och jag kan säga efter att ha sett resultatet att den är stor! En drake som går från bröstet och bak till skuldrorna.
Vet inte vad jag ska tycka riktigt än så jag väntar tills den är helt klar, just nu är det bara konturerna.
 
Oskar har precis lagt sig för natten. Han har inte sovit någon middag alls idag så han var lagom trött nu på kvällen. Var nyss inne och kollade till honom för han ropade efter mig. Plutten kunde knappt hålla ögonen öppna :)
 
Nu ska jag måla naglarna och äta lite choklad innan det är dags att sova.
Kärlek ♥

» Leka och busa

Hej min vän
 
Blev en härlig förmiddag/eftermiddag då jag fick äran att leka frisör. Gjorde slingor på Viktoria så nu är hon återigen blond. Även mamma kom förbi på en kopp kaffe :)
 
Nu på eftermiddagen så åkte vi hem till svärföräldrarna, och sa Grattis till svärmor/farmor :) 
Oskar förklarar för sin farmor att han kastade över bollen till grannen :)
En liten tur till lekplatsen blev det också :)
Min prins ♥
Oskar och farmor :)
 
Just nu försöker vi få Oskar att somna men det går inte så bra. Han ligger därinne i sin säng och pratar med nallen samtidigt som han emellanåt ropar efter mig eller Henke :)
Nu blir det vila resten av kvällen.. Kanske lite choklad eller chips??
 
Kärlek ♥
 

» Jag vet jag vet...

Hej min vän
 
Återigen, jag vet! Kass uppdatering. Har inte haft lust helt enkelt, behövde nog en liten paus och sen har jag inte orkat/haft tid.
I fredags så kom Maggan och Micke (svärföräldrarna) hit på besök. Oskar drog med sig sin farmor och satte igång att leka, jag och Micke blev kvarlämnade i köket där vi fikade.
Alla leksaker skulle dras dram :)
 
Efter det besöket så åkte vi hem till mamma där vi blev bjudna på grillat.
 
I lördags så spenderade jag hela dagen hemma hos Josefine. Vi hade film maraton och kollade klart på dem resterande Harry Potter filmerna. Vi åt så mycket mat och godis att mot slutet av kvällen såg både jag och Josefine gravida ut om vi spände ut magarna. Det åts chips med dip, tacos och 0,9kg lösgodis. Haha fast jag ska lägga till att Rickard var också med så det var inte bara jag och Josefine ;)
 
Igår så blev det en dag hemma. Städade och tvättade hela dagen kändes det som. Hade extremt mycket tvätt men nu är allt rent. Henke var på fotbollen med Larsson och jag hade tur för Josefine kom över igår så hon passade Oskar när jag sprang upp och ner till tvättstugan.
 
Idag ska jag hjälpa Viktoria att fixa håret fast innan det så ska det bli en liten cykeltur bort till Öob.
 
Ska även tillägga att min svärmor Maggan fyller år idag så vi säger GRATTIS på födelsedagen, hurra hurra!! ♥
 
Nej nu ska frukosten intas sen börja göra sig redo för dagen :) 
 
Kärlek ♥

» Torsdag

Hej där
 
Återigen så är jag tillbaka med ett kvällsinlägg ;P
Kan börja med att berätta att vi lyckades hitta till spåret igår, det blev en lång promenad men skönt var det. Vi valde att gå en liten längre bit hem så vi verkligen fick i oss frisk luft :)
Prinsen blev modell när kameran kom fram :)
Underbara unge! Finns ingen vackrare än du ♥
Såklart det skulle "pluppas" innan vi gick hem :)

Idag så fick jag "leka" frisör en stund på förmiddagen. Hjälpte mamma att göra slingor i håret så nu är hon återigen blondin. Blondes have more fun ;)
Sen kom ovädret in över stan. Oskar och jag satt i soffan när det började regna sen small det till högt som tusan. "Pang sa det i himlen" var något Oskar upprepade varje gång det mullrade till :) Regnet öste ner och vid ett tillfälle haglade det. Vilket underbart juli väder... märkte du min ironi och sarkasm?? ;)
Oskar tyckte att det var spännande att lyssna på regnet och åskan :)

Idag har vi även klippt oss, allihopa. Känns skönt att ha klippt sig var ett tag sen och Oskar började bli lite lång hårig.
Oskar var jätte duktig :)
Så fin blev min lilla älskling
 
Blev en mysig eftermiddag med systeryster som var här också. Vi valde att "tjocka" oss lite idag med kyckling/kebab tallrik. Haha är så mätt och tjock just nu att jag mår illa ;P Men gott var det.
Just nu så bygger Oskar med duplo och jag vet en kille som kommer bli väldigt arg när han vilken minut som helst ska sova.
 
Kärlek ♥

» Höga torn och Bamse böcker

Hej min vän
 
Ibland känns det som att jag inte har en tidsuppfattning alls. Brukar kunna bli så när man går hemma och dagarna flyter ihop. Idag fick jag kolla i kalendern bara för att se vad det var för dag.. Så vad har vi gjort hittills idag då? Jo vi cyklade upp på stan när det öppnade. Köpte en liten kavel till Prinsen så vi kan baka med degen vi köpte igår :) Var även på jakt efter en kudde men jag åker nog hellre till Jysk och köper det.
Efter stan så åkte vi hem och sov middag. Känns som att jag borde ha gjort samma sak men som vanligt hittade jag annat att göra.
När prinsen vaknade så satte vi igång att bygga med Duplo :)
Ett jätte högt torn blev det innan det vältes ;)
 

I vanlig ordning så blev det en tripp ner till affären, men här hemma går det åt extremt mycket mjölk och det måste handlas nästan varannan eller var tredje dag! Hittade en sak till Oskar som fick följa med hem från affären
Visste inte att Ica sålde Bamse böcker men det gör dom, och ganska billiga var dom också, 39kr.
 
Har precis dammsugit av här hemma, ovanligt va ;) Snart kommer Henke hem och då har vi pratat om att kolla vart brickebacks spåret är, då han vill börja springa.
 
Kärlek ♥

» Bara en vanlig tisdag

Hallå där min vän
 
Den här dagen har gått så fort att det är helt sjukt. Jag och prinsen tog oss en promenad på förmiddagen och köpte lite play-doh lera :) Vi hade tur att det var uppehåll, för jag hade nämligen råkat lägga vårat regnskydd till vagnen på en annan vagn här hemma. Så hade det börjat regna hade vi blivit ganska blöta både jag och prinsen. Blev även ett besök på apoteket för att köpa lite hudvård grejer och ett stopp i centrum för att köpa lite jordgubbar :)
När vi kom hem så blev det lunch innan prinsen sov middag. Då passade jag på att kolla på "Det Okända", och vila lite i soffan innan vi fick fin besök av Josefine :)
Att leka med leran var inte bara populärt hos Oskar ;) 
 
Josefine åkte tyvärr hem för en stund sen, alltid roligt när hon är här :) Så nu är det kvällsmys innan vi alla ska sova. 
Hoppas att du också har haft en bra dag.
 
Kärlek ♥
 
 
 
 

» Söndag 8/7

Hallå vännen min
 
Ojoj vilken gårdag. Fick ett ryck och satte igång att städa och rensa bland alla våra kläder. Fick ihop 2påsar med mina och Henkes kläder som ska skänkas till närmsta uff låda eller vad det heter. Och en kartong med kläder som Oskar har vuxit ur, men den åker upp på vinden :)
På eftermiddagen så gick jag och Oskar ut med lite sopor. Och jag ska vara väldigt glad som har en sån hjälpsam liten kille :)
Han skulle bära kartongen och jag fick inte hjälpa till
 
När vi var på väg bort till sorteringen så såg jag en väldigt bekant bil, nämligen camaron. Pappa och mamma var ute på en liten nöjestripp och Oskar fick åka till affären i camaron.
Glad kille :)
 
Resten av kvällen spenderades med mys innan jag fick ett samtal på kvällen från mamma. Hon hade färgat håret och det blev väldigt misslyckat, håret skiftade i grått/blått!! Så jag tog mina nycklar och plånbok, hoppade på cykeln och åkte till affären och köpte ny hårfärg till henne. Sen dit och hjälpa till så gott jag kunde. Från blond till brunett.. ganska stor förändring men så fick det bli.
 
Idag så har det ju var varit skitväder hela dagen, så denna dag har spenderats hemma. Vi har busat och byggt med duplo.
Jag och Oskar byggde och lekte med bondgården som fick ett extra garage till bilarna :) Och djuren i hagen fick lite vatten så dom inte skulle gå törstiga ;)
 
Även fast det inte är läggdags än så ska vi snart göra oss klara för natten. Det ska badas och varvas ner :)
Jag har planerat in att kolla på film och bara mysa i soffan när prinsen somnat :)
 
Kärlek ♥

» Min bästa vän..

Godmorgon söta du
 
Fy så äckligt varmt vi har det här hemma. Jag smälter ihjäl!! Har precis öppnat upp överallt så nu hoppas jag på lite svalare luft :)
 
Idag vet jag att min bästa vän kommer vara en kopp kaffe ochkanske 1+x antal energidryckar. 
 
Igår eftermiddag/kväll så blev det kalas hemma hos min kusin Kevin som fyllde år. Det bjöds på grillat och smarrig jordgubbstårta. Oskar var pajas och roade dom flesta med sina bus och härligheter. Viktoria tog med sig Oskar och plockade lite vinbär och krusbär, någon som visade sig vara väldigt surt och Oskar "darrade" till av surheten.
Sen hittade pappa/morfar smultron som Oskar åt med glädje :)
Tyvärr så glömde jag kameran hemma så det blev inga kort idag :( Inser nu att det hade kunnat bli en hel del fina kort :(
 
När vi kom hem så fick Oskar mysa en stund framför Rupert Björn innan det var dags att sova för natten. Sen blev det film mys för min och Henkes del. Vi kom inte i säng förens kl var runt 1 tiden sen upp igen i morse kl 7.
Om det inte händer så mycket nu på förmiddagen så får jag sova middag med prinsen :)
 
 
Kärlek ♥

» Fredag

Hallå där
 
Idag verkar det som att solen inte alls vill titta fram, fast ska jag vara ärlig så gör det inte så mycket. Finns ganska mycket som behövs göras här hemma. 
Håller på att tvättar lite och sen ska jag städa undan lite så det är fint i helgen. 
Ska försöka hitta på något roligt pyssel med Oskar också, kanske skulle ta och måla med vattenfärg :)
 
Oskar har precis fått lite nya tatueringar av mig. Fick ta bort om gamla igår då dom började försvinna och tappa färg och form. Så idag slog vi till med inte bara 2 tatueringar utan 4 tatueringar!
Vilken tuffing :)
 

Nu ska disken diskas innan det är dags att hänga tvätt och dammsuga av här hemma.
 
Kärlek

 

» Cykeltur

Gokväll vännen
 
Vilken dag vi har haft! Vi har varit ute nästintill hela dagen, förutom då vi sov middag.
 
Dagen började med en cykeltur upp till tant Stina där vi fikade och hade det trevligt. Oskar hittade lite gamla leksaker som han lekte med direkt.
I väntan på mormor och Annelie
Det fanns ett roligt dockskåp att leka med
Det fanns en del att pilla på
Väntar på kakor och bullar
Ute och går med dockan Ida och vagnen
 
Efter att vi hade varit hos tant Stina så fick vi åka och köpa en ny hjälm då den gamla gick sönder. Sen blev det att sova middag och efter det så tog vi oss en lång cykeltur ända bort till Henkes jobb. 
När vi kom hem hann vi duscha lite innan Milla kom på besök. Även denna gång fanns det mycket att prata om, kanske till och med mer än sist :) Vi satt på balkongen hela kvällen så skönt var det ute. Oskar vart en pajas som vanligt när vi får främmande så han busade och tokade sig, hoppade och dansade och skrek som en galning :) Haha tokunge♥
 
Nu sover Oskar, han var vaken länge idag så imorgon hoppas jag på sovmorgon! Ska snart sova jag med, fast jag var bara tvungen att skriva lite innan.
 
Kärlek ♥
 
 
 
 

» Så kan det gå

Godmorgon vacker
 
Hoppas att du har sovit gott? För en gångs skull så har jag sovit bra :) En gång har jag fått gått upp för att ge prinsen nappen som han tappat.
Igår blev det en ganska lugn dag. Ute och cyklade och så blev vi bjudna på mat hos mamma och pappa. Henke jobbade över igår så han kom hem runt halv åtta.
 
Måste bara visa en rolig sak jag upptäckte igår när jag gick ut på balkongen.
Ljuset i min stora lykta har smällt. Häromdagen så fick jag ställa upp den på bordet för att Oskar leker med lyktan, (något jag inte vill, dels för att jag är rädd om den och för att det är mycket glas) sen har jag glömt att ta ner den. Så ljuset hade smällt och det var stearin överallt! Jaja så kan det gå när man glömmer stearin i solen :)
 
Idag ska vi åka och hälsa på min gammelfaster Stina med mamma/mormor och Annelie. Sen blir det säkert ett besök i någon park som vi kan leka i :)
Dags att börja göra oss i ordning.
 
Kärlek ♥

» En dag i lekparken

Hallå där!
 
Äntligen en dag med solsken! Idag har det varit varmt och skönt precis så som det ska vara när det är sommar :)
Idag så blev det en härlig stund ute i lekparken.
Stark prins♥
Vi hade med oss super goda och stora jordgubbar som mellanmål
Några sandkakor byggdes, men inte många
Hmm kan du se bollen???
 
Med oss ute i parken var mamma/mormor som hade städat hos min farbror. Sen kom Viktoria och även min farmor och sa hej.
När vi skulle gå hem så kom pappa/morfar och hämtade farmor.. med Camaron!! Så Oskar och jag fick åka en liten sväng i området vilket Oskar tyckte var hur kul som helst!

Nu sitter lilleman och kollar på Rupert, snart ska det badas/duschas. Prinsen har ganska skitiga fötter efter att ha fått sprungit lite barfota :)
 
Kärlek ♥

» En dag full med bakning och lekande

Hej vackra du
 
Jag varnar redan nu för ett långt inlägg med text och en massa bilder :)
 
Först ska jag börja med att visa Oskars stora godis ägg som han fick av sin farmor
Oskar blev väldigt glad när vi öppnade det och hittade en massa choklad :)
 
Idag så tog vi oss en cykeltur hem till mamma/mormor. Vi trodde att det skulle börja regna så vi satte igång med ett stort bullbak. 
106 bullar, 20 muffins, 25 chokladbullar och en kladdkaka blev det. Mycket godsaker :)
 
Oskar fick för sig att han skulle vattna blommorna så det fick han självklart göra.
Fast allt fick ett plötsligt slut när allt vatten hamnade på Oskar i stället av misstag.. Han råkade luta kannan lite för mycket, och då blev det självklart inte lika roligt längre :(
 
Eftersom det inte blev något regn så gick vi ut i parken efter att vi hade fått mat i magen. Oskar började genast att kasta grenar upp i trädet. 
Världens finaste unge ♥
Oskar gjorde en jätte fin kaka
 
Sen blev jag och Oskar lite tokiga. Vi rullade ner för en backe ett x antal gånger, men roligt var det :)
Roligt var det :D
Jag och min prins ♥ (jag ser väldigt trött ut och det är jag! )
 
Efter parken så gick vi in och fikade på alla godsaker som vi bakade idag. Och innan vi åkte hem så kom Josefine, Matilda och Annika förbi.
På vägen hem så åker vi alltid förbi en ganska rolig skylt och det verkar Oskar också tycka..
"mamma vovven baasaar!"
 

Nu ligger prinsen i soffan och kollar på Rubert Björn men vi ska snart gå in och borsta tänderna och lägga oss. 
Tror faktiskt att vi alla är ganska trötta här hemma :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Nu kan man koppla av

Hej min vän
 
Det blev en lång städ dag och då är jag inte ens klar! Allt är städat och det är rent och fint, men jag fick inte tag på några banankartonger så jag har inte kunnat rensa kläder eller leksaker.
Fast i övrigt så är jag klar, och jag har verkligen gjort mig välförtjänt av min toblerone :D 
 
Sovrummet blev riktigt fint efter att jag bytte gardiner och överkast. Lila och härligt :) Allt jag vill göra nu är att ta bort sängstommen och få lite mer plats därinne men det kommer så småningom.
Har även fått upp tavlorna som har stått på köksbordet, fast jag behöver en tavla till för att "det ska se snyggt ut".
 
Ja nu ska jag verkligen koppla av resten av kvällen. Oskar ska snart få sin välling för natten och sova :)
Kärlek ♥
 

» Söndag och Städ dag

Hej min vän! 
 
Söndag morgon och jag ska snart sätta igång med Stor Städningen. Ska städa överallt, byta gardiner, bädda rent, rensa garderober och byråar och jag funderar även på att rensa bland leksaker.
Känns som att jag redan nu utan att ha börjat med allt har tagit mig vatten över huvudet. Fast detta ska vi lösa :)
Henke kanske ska ut och gå sen och då ska han ta med sig Oskar, om inte så kommer dom få hjälpa mig med städningen. Kan nog hitta lite projekt även till dom ;)
 
Igår så blev det en heldag med syster och Matilda hemma hos dom. Vi (trots det fina vädret) gosade ner oss i soffan och kollade på filmer hela dagen. Vi köpte hem kinamat och glass till efterrätt :)

Henke och Oskar hade en dag för sig själva igår. Dom gick hem till Larsson sen vidare till svärföräldrarna. Sen fick Oskar spendera några timmar med sin farmor och farfar medans Henke och Larsson tog sig en promenad till Fallen uppe i Karlslund. 
Tack Maggan för Tobleronen :) Den kommer avnjutas under dagen/kvällen under/efter min städning :D
 

Nu ska jag sätta igång. Börjar med disken sen fortsätter man med resten. 
 
Kärlek ♥