» Söndag 8/7

Hallå vännen min
 
Ojoj vilken gårdag. Fick ett ryck och satte igång att städa och rensa bland alla våra kläder. Fick ihop 2påsar med mina och Henkes kläder som ska skänkas till närmsta uff låda eller vad det heter. Och en kartong med kläder som Oskar har vuxit ur, men den åker upp på vinden :)
På eftermiddagen så gick jag och Oskar ut med lite sopor. Och jag ska vara väldigt glad som har en sån hjälpsam liten kille :)
Han skulle bära kartongen och jag fick inte hjälpa till
 
När vi var på väg bort till sorteringen så såg jag en väldigt bekant bil, nämligen camaron. Pappa och mamma var ute på en liten nöjestripp och Oskar fick åka till affären i camaron.
Glad kille :)
 
Resten av kvällen spenderades med mys innan jag fick ett samtal på kvällen från mamma. Hon hade färgat håret och det blev väldigt misslyckat, håret skiftade i grått/blått!! Så jag tog mina nycklar och plånbok, hoppade på cykeln och åkte till affären och köpte ny hårfärg till henne. Sen dit och hjälpa till så gott jag kunde. Från blond till brunett.. ganska stor förändring men så fick det bli.
 
Idag så har det ju var varit skitväder hela dagen, så denna dag har spenderats hemma. Vi har busat och byggt med duplo.
Jag och Oskar byggde och lekte med bondgården som fick ett extra garage till bilarna :) Och djuren i hagen fick lite vatten så dom inte skulle gå törstiga ;)
 
Även fast det inte är läggdags än så ska vi snart göra oss klara för natten. Det ska badas och varvas ner :)
Jag har planerat in att kolla på film och bara mysa i soffan när prinsen somnat :)
 
Kärlek ♥


anncatrin boström
08 Juli, 2012 - 18:45

Ja vilken grej det blev men tack för att du åkte iväg o handla färg åt mig<3

Maggis
08 Juli, 2012 - 18:45

Du lär väl mitt barnbarn var man ska slänga dom olika soporna hoppas jag. I morgon bär det iväg till Lund. Sorgligt men vi vill verkligen ta adjö av en älskad kompis. Hoppas att få komma o hälsa på när vi kommit hem. Oskar o jag kan leka i parken så kan du vila lite Ha det bra under tiden

Maggis
08 Juli, 2012 - 18:45

Hoppsan blev visst 2 st men sopsortering är väldigt viktigt så det kan inte säjas för många gånger haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback