» C-Vitamin

Gokväll
 
Just nu sitter jag och proppar i mig en massa C-vitaminer, brustablett och apelsiner.
Känner mig inte alls på topp och jag vill inte bli sjuk! Har även druckit varmt honungsvatten..
Trots allt detta så har veckan gått fort och jag har jobbat och stått i. Med Oskar är det super bra och jag hoppas att inte han åker på någon tråkig förkylning.
Imorgon ska det jobbas igen sen efter jobbet så ska jag och Henke på julklapps jakt :)
Jag har börjat lite smått med att pynta i Oskars rum. Han har en slinga med en del stjärnor i fönstret. Blev supermysigt :)
Nu ska jag proppa i mig resten av alla apelsiner sen sova :)
 
Kärlek ♥
 

» Morgon mys och längtan

Hej vännen
 
Ny vecka och nya tag. Idag så blev det så klart jobb men innan det så fick vi lite främmande :) Mamma hade varit och städat hos min farbror som bor på samma gård, så hon kom hit efteråt :)
Oskar bjöd då mormor på mat/frukost och kaffe/cola/mjölk, vilket var mycket uppskattat :D

 
Oskar invigde sina tofflor igår :)
 
Nu är det 28 dagar kvar till julafton och längtan växer för varje dag! Jag blir som ett litet barn på nytt :D Finns det något mysigare? Nej!
Ska börja pynta i veckan och göra så fint jag bara kan :) Och sen på lördag är det dags för årets julkalander, Mysteriet på Greveholm 2. En utav dom bästa julkalendrarna var ju Mysteriet på Greveholm så det här året kommer jag sitta klistrad varje dag :D
 
Kärlek ♥

» Lördag

Hej Hopp
 
Igår så blev det inget av det jag sa. Jag orkade varken laga en god middag eller göra en god efterrätt. Så Oskar fick bestämma mat och det blev köttbullar med mos och godis på kvällen :) 
Vi åkte iallafall och storhandlade så nu har vi mat ett tag :)
 
Idag så blev det en mys stund innan vi tog oss en promenad hem till mamma och pappa.
Stannade till på ÖoB och handlade tofflor till Oskar :) Han fick även en choklad kalender av sin mormor
 
Han fick även en lastbil med en del bilar och den skulle han såklart sova med :)
Nu ska jag koppla av en stund med ett glas cola, godis och glass.
 
Kärlek ♥

» Har inte orkat..

Hej snygging
 
Har inte riktigt orkar att sitta vid datorn dom senaste dagarna. När jag kommer hem från jobbet så fokuserar jag mig mer på min familj såklart :)
Att jobba går jätte bra, älskar att komma till jobbet och höra hur glada alla barn blir när man kommer in i rummet! Det är "Hej Johanna" och "Hej Fröken" hela tiden och jag älskar det! :)
 
Oskar börjar även han att vänja sig vid att vara hemma en stund på förmiddagen innan det är dags att gå till dagis. Och när vi väl kommer dit är det lagom till samlingen innan lunch, så han springer direkt in och sätter sig på sin kudde :)
 
Imorgon är det fredag, veckorna går fort nu! Först ska jag jobba 8-15 sen ska vi nog iväg och handla innan det är dags för fredagsmys. Funderar på att laga något gott och kanske lyxa till det med någon god efterrätt :)
 
Kärlek ♥

» Ett litet inlägg bara

Godmorgon!!
 
Eller egentligen förmiddag men vem bryr sig?
 
Om knappt en timme är det dags att lämna Oskar på dagis för att sen åka och jobba :) Jag börjar ju kl 12 så det innebär att jag får sitta i personalrummet i nästan 40 min, men det gör inte. Är ganska skönt att få koppla av och prata lite med kollegorna som har rast innan det är dags att gå ut till barnen.
 
Oskar ligger just nu och pusslar. Känner att han behöver lite mer pussel i julklapp så där fick ni lite tips ;) Alla pussel han har här hemma börjar bli så enkla och han kan dom utantill, det är inte längre någon utmaning.
 
Ska fundera ut vad vi alla önskar oss i julklapp under dagen :) För nu är det bara 34 dagar kvar till jul :D


Kärlek ♥
 
 

» Innan och efter

Hallå där
 
Nu kommer lite bilder på lägenheten, bättre sent än aldrig :)
Jag börjar med innan bilderna så man verkligen kan se förändringen
Och efter renovering
 
Kärlek ♥

» Lugn och skön helg

Godmorgon min vän
 
Jag kan väl börja med att beskriva filmen jag såg i torsdags med ett ord, Magisk! Alla filmer i Twilight serien är så otroligt bra men den här sista var verkligen helt otrolig :)
 
Den här helgen har varit lugn och skön. Fredags så jobbade jag hela dagen sen blev det fredags mys med mina hjärtan. Oskar mår mycket bättre nu och är kvitt hostan på nätterna :)
Igår så fick jag akut ringa pappa då min tvättmaskin inte ville centrifugera och jag fick inte ens upp luckan.
Men som vanligt så löste pappa det problemet, tydligen så pumpade inte maskinen ut vatten som den skulle.
Brukar alltid säga att pappa är min hjälte och det är han verkligen. Han lyckas lösa det mesta och ställer alltid upp för sin familj. Så det här säger jag inte för att fjäska för min pappa utan jag säger det för att jag menar det, min pappa är Guldvärd och Den Bästa
 

Igår kväll så kom Milla hit och hälsade på. Vi satt och kollade på tv och film samtidigt som vi bara pratade en massa skit om allt och inget. 
Vi kollade på Så mycket bättre, men jag vart lite besviken att ingen valde dom lite populärare låtarna som Magnus Uggla har gjort. Fast alltså.. Darin.. Vilken röst den killen har :)
 
Idag kommer vi nog fortsätta i samma spår och bara ha en lugn dag :)
 
Kärlek ♥

» Jobb och bio kväll

Hej min vän
 
Just nu sitter jag och Oskar och äter en massa satsumas/clementiner :) Skrutten vill inte alls sova middag och jag börjar fundera på om det kanske är dags att sluta med det.
Anledningen att jag är hemma nu är att jag har redan jobbat idag, fick öppna idag så jag jobbade mellan 6.30-11.30.
Oskar mår mycket bättre och var på dagis idag en liten stund på förmiddagen :)
Imorgon ska han få vara där hela dagen då jag ska jobba 8-15.
 
Ikväll är det dags för bio, och inte vilken film som helst, utan den efterlängtade Breaking Dawn Part 2
Ohh så jag längtat efter denna film :D Känns lite sorgligt bara att det är den sista och att det inte kommer bli fler. Så ikväll blir det att möta Milla, Josefine och mamma på bion sen jäklar så smäller det :)
 
Kärlek ♥
 

» Lång dag

Hej vännen
 
Idag kommer det bli en lång dag, känner det redan nu. Oskar vaknade imorse strax innan 4 tiden och hostade något förfärligt. Så jag la mig hos honom för att han skulle kunna få lite ro i kroppen men det gick inte, han ville sova i våran säng. Absolut, så vi gick och la oss men det dröjde inte länge innan jag fick gå upp och hämta lite medicin. Trots det så fortsatte hostan så jag tog med mig Oskar och satte mig på balkongen i en halvtimme  strax innan 5 på morgonen. Henke fick sova vidare eftersom han skulle upp och jobba.
Efter ett tag så verkade det som att hostan gav sig lite så vi kröp ner i sängen igen och sov till kl halv åtta.
Tycker så synd om min lilla skatt som har fått denna jobbiga hosta :( Men trots natten/morgonen så verkar han vara lite bättre nu. Han leker med alla bilar för fullt och busar :)
 
Snart kommer Henke hem så ska jag åka iväg och jobba, 12-17.45.
 
Hoppas att du får en trevlig dag :)
 
Kärlek ♥

» Små sjuk liten prins

Hallå där
 
Och så var det dags igen. Idag fick jag vara hemma med prinsen som har varit lite små sjuk. Än så länge finns det inga spår av feber men hostan han har är inte rolig. Jag verkligen känner hur jobbigt det måste vara för honom varje gång en host attack sätter igång :( Trots det så är det lite fart i honom, leker lite och busar. Får säga till honom att lugna ner sig ibland men lätt är det inte :(
 
Imorgon ska jag iaf jobba. Jag och Henke delar på dagen, jag är hemma första halvan sen kommer han hem runt halv tolv så hinner jag åka och jobba :)
 
Jag har ju glömt att visa vad Oskar gav Henke i fars dag present :)
 
Tro det eller ej men han satt och pärla hela själv (med lite hjälp av mig såklart) och även idag har han suttit och pärlat lite pärlplattor.
Tog en promenad tidigare idag, köpte lite värmeljus och annat. Var skönt att komma ut, även fast det bara handlade om en liten stund :)
 
Nu ligger prinsen på golvet och pusslar lite, jag ska snart sätta igång med maten. Ska testa att göra en fisk gratäng med potatis idag :)
 
Kärlek ♥

» Fars dag

Hej vännen
 
Idag är det Fars dag och det har firats med fika och mys med familjen :)
Jag och Oskar började i morse med att baka chokladkakor.
 
Pernilla Wahlgrens Toblerone muffins testade vi också att baka :)
Super goda :)
 
Så klart att Henke och pappa skulle ha en tårta på Fars dag
 
Fika i massor

Pappa och min vackra syster
Fotograf Oskar :)
 
Nu är det kvälls mys som gäller resten av kvällen. Vi är alldeles mätta efter fikat och det finns fortfarande väldigt mycket tårta kvar. Toblerone muffinsen gick åt som smör i solsken ;)
 
Kärlek ♥

» Middag

Hallå där
 
Efter en hel dag på jobbet är jag nu redo för middag på Efesos med några goa tjejer :) Hoppas att du också får en
trevlig kväll :)
 
Kärlek ♥

» Goda nyheter :)

Hallå där
 
Ska strax krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sova :)
Idag så blev det jobb för min del, sen direkt efter jobbet så åkte jag och Oskar på kalas, Viktoria fyller år. Så idag blev det massa god fika och trevligt sällskap på kvällen :)
Oskar busade som bara den med alla som var där, och charmade alla i vanlig ordning, mitt lilla charmtroll♥
 
När vi kom hem så slocknade Oskar på en gång. Han har inte sovit middag idag och var full i bus hela kvällen, så väl hemma gick musten ur honom, men han lyckades vara vaken länge mitt ♥
Jag hoppade in i en snabb dusch och direkt efter det fick jag åka tillbaka till Viktoria. Visade sig att jag och Isabell har likadana skor och jag hade fått på mig hennes :P Tur att jag bor nära ;)
 
Nu till dom goda nyheterna, jag har fått en vikariat på 50% på förskolan jag jobbat på :D Mån-Tors 12-17, fram till den 21 december :) Sen kommer det bli fler timmar om det behövs (vilket det säkert kommer) Känns så himla kul och när jag kom till jobbet idag så fick jag så mycket kramar och alla var glada att jag tackat ja :) Känns så himla roligt!
 
Fick ju även höra från barnen att jag var så fin i håret :) Och det är ju från barnen man ALLTID får höra sanningen :)
 
Kärlek ♥

» Ett liten inlägg bara

Hallå där
 
Igår så testade jag att färga håret i en guldig färg, men eftersom mina toppar redan är så preparerade av blekmedel och tidigare färgningar så slog det bakåt och blev lite grått. Snyggt? Nej verkligen inte. Så idag fick mamma hjälpa mig att göra slingor och bleka det så nu är jag nöjd igen :) Blond och fräsch precis som jag ska vara.
 
Ska bara bjuda på en bild jag tog på Oskar nu innan han skulle sova
Traktorn skulle ligga i sängen den också :) Min gullunge, får ta bort den när han har somnat ♥
 
Kärlek ♥

» Oskar är fotograf

 
Kärlek ♥

» Förändringar och ett besök på kyrkogården

Hej där
 
Idag har det hänt en stor förändring :)
Jag har klippt lugg! Det är ovant men det känns bra och jag kommer vänja mig :)
Henke klippte sig och blev lite mörkare i håret
 
Det blev en trevlig stund i Bettorp och vi blev båda nöjda med resultaten, både på oss själva och varandra :)
 
Jag och Oskar tog en promenad lite tidigare ikväll och gick upp till kyrkogården. Där tände vi ett ljus för alla dom som lämnat oss och som vi saknar otroligt mycket
 
Efter det besöket så var mamma och Josefine här en stund och hälsade på :)

Under dagen så har Oskar sprungit runt med min kamera så det finns en del roliga kort, men dom bjuder jag på imorgon i ett annat inlägg.
Nu sover min prins så sött och jag ska snart göra mig redo för att sova jag också.Eller läsa.. Vi får se vad jag känner för helt enkelt :)
 
Kärlek ♥

» Städning och Funbox

Hallå där
 
Vilken dag! Det har städats och fixats så nu är det ÄNTLIGEN klart och snyggt här hemma :)
 
Mamma kom hit tidigare idag och hjälpte mig att putsa lite fönster när jag städade övriga lägenheten.
Oskar lekte med sina bilar innan han satte igång och hjälpte till :)
 
Sen kom en man från Öbo hit med en ny brandvarnare och nya gardinfästen, fast dom kom pappa och satte upp.
Vem har världens bästa mamma och pappa?? Jo JAG
Oskar fick även upp en klädkrok i sitt rum, han var även med och borra upp den ;) Stora killen!
 
På eftermiddagen så kom även svärmor och svärfar och hälsade på. Oskar satte igång direkt med att bygga lego med farmor :)
 
Idag blev det Sibylla till middag, vilka tjockisar vi är ibland.. ;)
Oskar fick en del leksaker, en från funboxen som vi köpte sen kom det en kille och sa att han Oskar fick
välja två leksaker till för han ville bara ha funboxar :) Snällt va?
Reflexer och ett nummer spel/bräde :)
 
Oskar sover nu efter att ha varit vaken precis hela dagen. Han ville inte sova middag alls och han lyckades vara vaken till kvart i nio innan ögonen hängde på honom, plutten ♥
Även jag ska krypa ner i sängen nu, läsa lite. Imorgon är det en tur till Bettorp som står på schemat :)
 
Kärlek ♥

» Blir tokig

Hej vännen
 
Jag ber om ursäkt för dom orden som kommer användas nu,, Jävlafitthelveteskukarsleidiotskithög till Switch!! Jag har inte haft internet på över två dagar sen idag så testade vi och bara drog ut en sladd från switchen, och voilá jag har helt plötsligt internet igen. Fattar inte alls vad problemet är men skitsaken!
 
Så vad har hänt sen i måndags då? Ingenting om jag ska vara ärlig. I torsdags och igår så jobbade jag till 17.45 så det var snabbt hem och mysa med mina killar innan det var läggdags. Idag så jobbade jag till halv fem så det blev en liten kortare dag :) Men jag har haft super roligt, vi har lekt spöken och mycket annat hela dagen. Och jag får så mycket beröm av mina övriga kollegor så jag blir alldeles varm i hjärtat :)
Även från barnen får jag höra gulliga och underbara saker så jag har alltid ett leende på läpparna :)
 
Imorgon ska vi vara lediga så imorgon är det städning som står på schemat. Mamma kommer hit och ska hjälpa mig att putsa fönsterna om vädret tillåter det. Hoppas på det.
Ska även ringa Öbo imorgon för nu har det gått en vecka och dom har fortfarande inte kommit hit med gardinfästen eller en brandvarnare.
 
Jag vet, det blev ett tråkigt inlägg med bara text. Men nu när jag har internet igen (hur länge jag nu kommer ha det) så kommer det bli mer inlägg med bilder :)
Kärlek