» Dags att säga adjö

Hej fina du ♥
 
Som rubiken lyder så är det nu dags att säga adjö till denna blogg.. intresset finns men jag får inte ut något av denna om jag ska vara ärlig.. Jag vill testa något nytt.
Jag ska fortsätta blogga men inte här
 
Min nya adress är
 
http://johannabostrom.vimedbarn.se/
 
Där kommer jag nu börja och jag tänker försöka vara mer aktiv där :)
 
Kärlek

» ett litet

3 jobb dagar är över och på ett sätt känns det helt ok för jag har så himla ont i halsen och rösten försvinner ibland. Men samtidigt så känns det segt för jag vill jobba mera.. Äsch det är snart måndag igen ;) 

Barnen har haft bra dagar på förskolan, Theo trivs mer och mer så pedagogerna har sagt att dom ser en helt annan Theo om dagarna :) 

Nu tänker jag gosa ner mig i sängen och sova. Sjukt trött tjej. 

Kärlek ♡ 

» Otroligt besök

Hej du 

Ytterligare en vabbdag har passerat men imorgon är det återigen dags för förskolan. Båda barnen hostar fortfarande mycket men det är ändå fart i dom så vi testar. Går det inte så går det inte.

Idag fick det bli en lugn förmiddag, jag passade på att rensa i skåpen hemma och även plocka lite. Med båda barnen hemma hela dagarna så är KAOS hemma. Leksaker överallt högt och lågt, kläder överallt osv

Efter lunch gick vi ut en sväng och åkte spark cykel samt gungade. 





Vi fick gå in efter ett tag då Oskar bröt ihop totalt, sen inne sa han att det var för att han var trött och inte fått sova :/ men efter 10 min hoppade han återigen i soffan och busade med Theo :/ 

Sen måste jag bara berätta om en ganska sjuk/rolig grej. Skulle ta kort på maten som stod i ugnen sen när jag skulle titta på bilden såg jag detta 


En alien som ville smaka på min mat? ;)
Haha hur sjukt ser det inte ut!
Maten var iaf God så jag hoppas att han/hon också tyckte det ;)

Kärlek ♡ 

» Dags igen...

Hej fina du 

Det blev ingen jobb dag istället fick jag vara hemma och ja precis.. vabba!! Denna gång är det Oskar som är "den sjuka".
Han har hostat som sjutton nu Sen i lördags och inatt hosta stackarn tills han kräktes. Så idag fick det bli en sväng till vc för att få lite tips och råd. Fick med oss ventoline och betapred tabletter hem. Han fick första dosen runt 18 tiden ikväll och hittills har det varit lugnt... Istället är det nu Theo som hostar så han vaknar från och till :(

Annars har det varit lugnt hemma. Mamma och Josefine var här ett tag, mamma kom och passade Theo när jag var till vc med Oskar. 
Josefine kom strax efter att vi kom hem :) 

Nu ska jag försöka sova så gott jag kan. 

Kärlek ♡ 

» plantering

Segt så segt.. har inte haft någon ork till bloggen. Jobbet och barnen har tagit all min tid.. på kvällarna slår jag av allt och sitter i soffan eller ligger i sängen. Sen upp jobba och göra om allt igen...men..
Jag älskar mitt liv och mitt jobb men dom senaste dagarna har jag haft en svacka. Nu börjar jag bli mig själv och nu ska bloggen prioriteras :) 

Idag blev det en förmiddag med lek och bus innan jag och Oskar åkte iväg på lite ärenden :) 
Det blev en tur till öob där en hink införskaffades (sen lite annat smått och gott)  och så vidare till blomsterlandet där vi köpte jord. Varför? Jo för Oskar har planterat en tomatplanta på förskolan som nu behövdes planteras om :)



Resten av dagen har  idag som vanligt städat och plockat så det är fint när vi kommer hem imorgon från jobb och förskola.

Nu ska jag fixa kvällsmat till Oskar sen lägga mig i ett varmt och välförtjänt bad

Kärlek ♡