» Lördag kväll och tillbaka igen

Hej fina du
 
Jag vet, min uppdatering har varit sämst den senaste tiden. Både Oskar och Theo går igenom en period jag inte vill vara med om. Oskar testar mina gränser SOM FAN, förstör mina blommor genom att plocka bort knoppen och sen har han sönder ljusen som står på bordet.. Han skriker, gapar och gnäller när han inte får som han vill (vilket är VARJE dag) osv osv
Theo skriker så fort någon annan tar i honom, inte ens Henke får hålla en längre stund :/ Försöker verkligen att börja ge ersättning, men han förstår inte hur han ska suga tag, men så fort bröstet kommer fram så tar han tag för glatta livet. Vill verkligen att han ska kunna ta flaskan men va sjutton ska jag göra??
Lite bilder från veckan
Jag och mina snygga brillor
 
 
 
 
Idag så har vi bara myst. Blev en sväng till Blomsterlandet, var tvungen att köpa mossa och ljus till adventsstaken. Så imorgon är vi redo att tända första ljuset. All jul dekoration är redan upp (inte granen) och dom flesta julklapparna är redan inhandlade. Måste bara slå in dom :)
Hittade två trötta grabbar i soffan ♥
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på Avatar innan jag kommer somna :)
 
Kärlek ♥

» hemma, glasögon och effektiv dag

Hej vackra du

Oskar har spenderat hela veckan hemma då han har hostat från och till, men ingen feber som tur var :) Så hela veckan har gått i "lugnets" tecken.
Igår så blev det en tur upp på stan för att köpa lite julklappar. Hittade 2 saker till Oskar så lite har vi ju kvar :) När jag ändå var på stan så passade jag på att göra en syn undersökning. Och som jag har misstänkt så behöver jag glasögon..känns sådär.. har sen en tid tillbaka känt att jag anstränger ögonen när jag kollar på tv. Jag ser perfekt men det blir suddigt. Så jag är översynt eller vad hon sa.. slutade lyssna när hon sa glasögon. Fick beställa ett par så nu väntar jag på ödes smset som säger att jag kan hämta dom.
Idag har jag städat, tvättat 2 maskiner, bakat banan muffins, slängt soporna och hämtat ut ett paket. Effektiv dag eller?
Jag och Oskar var även uppe på vinden och hämta ljus slingorna som ska vara på balkongen.
Nu ska snart barnen sova och då ska jag passa på att njuta av lugnet :)

Kärlek ♥

» Sjuk eller inte

Hej vännen!

Idag har det varit en tuff dag. Oskar vaknade nämligen inatt runt halv tre - tre och hostade till..ja. Sen vägrade han somna om, men vi är lite osäkra på om han somnade en timme imorse eller inte. Så vi tror att han har varit vaken sen kl 3 och han har vägrat sova/vila under dagen. Dagis var det inget snack om idag och även morgondagen får spenderas hemma.
Det konstiga är att han har inte hostat alls under dagen, haft någorlunda bra aptit och ingen feber. Han har lekt och varit igång hela dagen.

Theo vänder sig nu hela tiden och han snurrar även runt i olika riktningar när han ligger på mage :)

Eftersom att jag knappt har sovit sen kl 3 inatt jag heller så har amningen varit lite sämre än vanligt. Som tur är så har Theo lärt sig att ta flaskan så mat har han fått i sig. Men jag funderar faktiskt på om jag skulle göra lite amningste imorgon och se om jag kan få igång amningen igen under dagen.
Nu har äntligen Oskar somnat och Theo också. Så nu säger jag (som jag brukar) godnatt jag också!

Kärlek ♥

» Nov. 17, 2013

Bättre sent än aldrig..eller?

Jag kan börja med att berätta att besöket på bvc i onsdags gick jättebra. Theo väger lite över 6200g och han var jätte duktig när sprutorna togs. Självklart skrek han och på kvällen fick han feber för första gången :( Natten bestod av oroligheter och amning flera gånger men på torsdagen när Oskar var på dagis så tog vi igen sömnen :) Torsdag till fredag så sov Oskar hos mormor och morfar :)
Igår hade vi en riktig mysdag hemma. Vi var såklart ute och lekte en stund men blåsten förstörde rätt så mycket.

Idag så fick Oskar en liten överraskning. Jag sa att vi skulle och handla med mormor och morfar, men istället blev det ett besök på lek och bus landet :)








Efter det så följde vi med hem till mamma och pappa för lite middag.

Och idag hände en STOR grej, Theo vände sig från ryggläge till magläge :D ♥ Och han har varit på g att göra det fler gånger men än så länge är det bara en gång :)

Kärlek ♥

» Nov. 12, 2013

Tisdag. Henke var tillbaka på jobbet idag och Oskar på dagis. När vi gick imorse så sa Oskar på vägen dit att det skulle bli så kul att leka med alla kompisar igen.Och roligt har han haft :) När han var på dagis så fick jag och Theo besök av Patricia och Max. Super mysigt att få prata och ventilera! Innan jag hämtade Oskar så lämnade jag in ett beställnings papper till öbo. Vi ska nämligen få ny spis och kyl/frys, vilket behövs. Ska bli skönt att få fyra plattor på spisen istället för bara tre.
Eftermiddagen spenderades i lugnets tecken. Båda barnen var snälla och mysiga. Theo fick träna lite och Oskar tittade på sina nya favoriter, Smurfarna :)






Imorgon händer det något som jag INTE ser fram emot.. Theo ska få sin första vaccination spruta :'( Usch jag kommer säkert vara den som gråter :( ska börja förbereda mig mentalt redan nu.

Kärlek ♥

» Nov. 11, 2013

Hej fina du!

Vilken helg! Kalas och fars dag firande, trevligt sällskap och god mat och fika :) Vi firade pappa Henke på morgonen med två paket, 1par nya pyjamas byxor och ett örebro hockey mobil skal. Sen blev det super god middag hos mamma och pappa. Efterrätten stod jag för, vit kladdkaka :) Av mig och Josefine fick pappa en halsduk och mobil skal med Örebro hockey loggan :) Båda blev riktigt glada över sina presenter!
Idag har vi bara tagit det lugnt och skönt. Tog en lång promenad med Theo medans Oskar var hemma med Henke.
Imorgon är det dags för dagis igen så Oskar ligger redan och snarkar så sött :)


Kärlek ♥

» Nov. 09, 2013

Idag har Oskar varit på sitt allra första barn kalas :) Vi firade Nellie som fyller 4år och kalaset var på lek och bus landet :) Både vuxna och barn hade super roligt och vi har alla fått leka idag.






Oskar sover gott i sängen just nu. Jag hoppas att Theo somnar snart också för då ska jag också lägga mig :)

Kärlek ♥

» Min lilla....

Godmorgon!
 
Oskar är på dagis och Theo sover, och förhoppningsvis kommer han att göra det en stund till :)
Idag så har Oskars dagis maskerad fest och igår gjorde jag hans dräkt hemma av lite gamla kläder. Vad han blev? VÄRLDENS SÖTASTE PIRAT ♥
 
När vi lämnade på dagis så möttes vi av alla möjliga figurer. Det var Buzz Lightyear, Batman, riddare, prinsessor, tiger och även en barbie prinsessa med rosa hår :) Jätte gulliga allihopa :) Även kul att personalen klädde ut sig, en var indian tillexempel :)
Hoppas att dom kommer ha en super rolig dag :)
 
Nu ska jag koppla av och njuta av lugnet tills lilleman vaknar och skriker igen. Han har haft ont i magen hela natten och spänt sig rejält när han har vaknat. Inte många timmars sömn inte..
 
Kärlek ♥

» snart läggdags

Hej vännen!

Ska snart sova men ett inlägg är du iaf värd :)
Det blev en hel del shopping i onsdags. Men nu har jag lite nya kläder och en ny vinter jacka. Oskar ville inte ha nya kläder men han gick snällt med in och ut i alla butiker, och inte ett ljud när jag provade allt :) Theo fick två pyjamasar iaf.
Igår kväll följde pappa med mig och barnen på ljus "fest " i karlslund. Vi gick även in i tekniska kvarnen något som Oskar tyckte var super roligt :)


Idag så testade vi en ny lekpark som ligger bakom statiol. Den fick tummen upp av Oskar :) vi myste till det lite extra med att köpa korv och bröd +fika som vi njöt av ute :)




Efter parken har vi haft fullt upp hemma. Oskar tyckte att, vid ett obevakat ögonblick när han badade, att det var JÄTTE roligt att hälla ut alla shampoo, balsam och tvål flaskor! Badkaret var rosa och gult..jag var inte lika glad som Oskar. Jag lämnade över det problemet till Henke.
Nu tänker jag sova jag också precis som mina små bus ungar.


Kärlek ♥