» Världens bästa och Ikea

Hej hopp!
 
Jag har säkert sagt det tusen miljoner miljarder gånger att jag har världens bästa föräldrar men det tåls fan att säga det tusen miljoner miljarder gånger till :)
Världens bästa mamma och pappa! Älskar er ♥♥
 
Idag ringde pappa mig och frågade om jag och Oskar ville följa med till Ikea så jag kunde köpa min badrumsskåp/hylla som jag har pratat om i evigheter. Självklart sa jag :D
Vi hämtade också upp mamma som hade en delad tur på sitt jobb så passade vi på att äta mat Ikea när vi ändå var där :)
 
Nu ska jag snart med mycket hjälp från min lilla groda bygga ihop skåpet så visar jag resultat senare när jag fått i ordning i badrummet. Ska styla om där inne så det får sig ett "litet lyft" :)
Idag så kommer även Henke hem från Norrköping och bråvalla festivalen.
 
Stort och tungt paket, tur att pappa är stark ;D

Tack SÅ HIMLA mycket för att ni tog med mig till Ikea mamma och pappa ♥
 
Kärlek ♥

» Riddare/drakdödare och fina smycken

Hej vännen
 
Nu kan du inte bara säga Hej Oskar när du träffar honom, utan hädanefter är det "Riddare Oskar" eller "Drakdödaren Oskar" som gäller ;) Varför?
Jo idag tog vi oss en tur ner till Wadköping och Medeltids marknaden jag nämnde förra helgen. Älskar att vara på en medeltids marknad om jag ska vara ärlig. Jag gillar att se hur alla som står och säljer går "all in" och klär upp sig i dräkter osv, vuxna som barn. Och dom är ALLTID trevliga!
Vi fick se mycket fina smycken, leksaker, kläder, dans uppvisning och en eldshow där det även ingick en vass kniv. Oskar var helt hypnotiserad :)
När vi åkte hem sa han hela tiden att mannen kastade eld och vassa knivar. Att han fick eld i rumpan till och med ;D
 
Men nu till varför Oskar ska kallas riddare eller drakdödare. Jo han lyckades faktiskt hugga huvudet av draken!
 
Och när man klarade det så fick man titeln riddare/drakdödaren :) Man fick också en fin liten medalj som Oskar bär runt halsen med stolthet :)
 
Jag var även inne hos Lisa och köpte mig ett super fint armband :) Helt min stil :)
Och så örhängena jag köpte igår. Så kul att hon designar smyckena själv så alla smycken är ju unika på sitt sätt :)
 
När vi kom hem från Wadköping så fick drakdödaren sova i 45 minuter innan det var dags att vakna. Sover han mer än 45 min så vägrar han sova på kvällen och det vette tusan om jag orkar ;)
När han sov så var det ju ett riktigt oväder som drog in över stan, med åska till och med :D Myyyysigt!!
 
Nu har vi sagt hejdå till pappa/morfar som kom förbi på en kopp kaffe. Oskar visade stolt upp sitt svärd och medalj :) Älskar att se min unge glad och lycklig ♥
Vi har fått mycket roliga saker gjorda dom senaste dagarna och jag vet att Oskar har haft det super kul och det gör mig glad och lycklig :) Vi skapar många fina minnen tillsammans ♥
 
Kärlek ♥

» En toppen dag

Hej världens bästa du
 
Jag har precis burit in min lilla groda i sängen då han somnade helt utslagen i soffan :) Vi har myst nu på kvällen och ätit popcorn och tittat på film :)
 
Idag har vi haft en super mysig dag med mormor. Vi började dock dagen med att gå till dagis för att ge fröknarna våra paket, och tur var det för en skulle vara ledig nästa vecka. Dom blev så klart glada och ett litet kram kalas blev det också :)
Sen kom mamma/mormor till oss, drack lite kaffe innan vi åkte ut på dagens äventyr. Gjorde ett snabbt stopp på ÖoB för att köpa schampo och balsam.
Efter det blev det att parkera cyklarna i Wadköping för att sen åka båt över till Stora Holmen för att leka och åka lilleputte tåget osv :)
Det var VÄLDIGT spännande att åka båt :)
Sen gick vi och kollade i akvarier källaren på djuren som fanns där. Tacka fan så fanns det inga ormar men däremot en STOR VIDRIG HÅRIG SPINDEL. Fy fan vad VIDRIGT!!
Något konstigt djur som bodde i vatten..
En tjockis Ödla
Alltså, ser du hur ÄCKLIG den är eller? Usch!
När vi tittat på "djuren" så var det dags att åka lilleputte tåget, och denna gång så åkte även jag med, trots mammas "roliga" kommentar : Får du plats då? ;)
Haha JAA det fick jag faktiskt.
 
Oskar ville så klart köra trampbilen också.
Vi övade på trafik regler, stanna när det är rött!
Tänkbart för en del föräldrar
Bilen behövde självklart tankas
 
När tiden var ute för trampbilen, man får bara köra i 30 minuter, så var det 20 min kvar innan båten skulle ta oss över vattnet igen. Så jag och Oskar passade på att åka lite med elbilarna också :D
Tjockis på hjul ;D
 
Efter Stora Holmen så besökte vi Wadköping där vi åt en glass sen letade vi efter en liten butik där en bekant till mamma sålde sina smycken. SUPER FINA!! Köpte mig ett par örhängen men jag såg hur mycket som helst som jag ville ha, men det skulle blivit dyrt om jag köpt allt ;)
Kan visa örhängena imorgon :)
 
Vi har också hunnit med att äta middag hos mamma och pappa samt lekt lite där innan vi åkte hem och hade fredagsmys. En Toppen dag helt enkelt :)
 
Ska faktiskt själv göra mig i ordning sen lägga mig och läsa min "snusk" bok, 50 nyanser av Honom. Om du inte har läst dom, GÖR DET!! ;D
 
Kärlek ♥

» Rensat, pipis och nagellack

Hej Underbara du
 
Idag blev det gjort! Jag har städat och rensat i våran garderob! Kastat kläder som är trasiga/inte används osv. Bytta även plats så alla mina kläder är i garderoben så har Henke byrån i hallen, men det finns två lediga lådor till bebis :D Känner mig så STOLT att ha det gjort. Nu ska jag bara upp på vinden någon dag och hämta kartongerna med bebis kläder och gå igenom allt, vad man kan ha nu och inte.
När jag var klart med rensning och skit så städa jag undan resten av lägenheten innan jag hämtade lill prinsen på dagis. Sen bar det av mot stan där vi mötte upp mamma/mormor. Har lovat Oskar ett tag nu att han ska få en gose fågel av mig som heter Pipis. Och det blev den här tillslut
Passade även på att köpa lite nya nagellack och ett repair nagellack till mig
 
Efter stan så blev vi bjudna på middag och efterrätt hos mamma och pappa och där stannade vi kvar tills det var dags att åka hem och bada. Men innan det så stannade vi till på Ica och köpte en varsin choklad ask till Oskars fröknar på dagis. För nästa vecka är det hans sista vecka sen tar han sommarlov. Och till hösten ska grodan börja på den andra avdelningen med dom äldre barnen. Vart tog min lilla groda vägen? :( Stora killen nu ju!!
Alla fröknar får likadana paket och likadana kort, lättast så :)
Blir nog att gå till dagis imorgon och ge paketen då jag inte vet när alla tar semester. Bäst att vara ute i god tid :)
 
Prinsen och Pipis sover sen en halvtimme tillbaka. I vanlig ordning så somnade skrutten när vi läste bok.
Jag ska passa på att måla mina naglar sen lägga mig och läsa lite. Ikväll ska jag börja på en ny bok, nämligen "50 nyanser av honom". Jag vet jag vet, lite sent ute men bättre sent än aldrig ;)
 
Kärlek ♥
 

» Spara eller inte

Hallå där
 
Har precis nattat min lilla prins och jag ska snart krypa ner i sängen jag också. Blir att läsa lite då jag inte känner för att göra något annat.
Henke har dragit till Norrköping där han ska på Bråvalla festivalen. Känns tomt utan honom och han kommer vara borta tills på söndag.. ojoj..
 
Vad har vi annars gjort idag då? Inget alls då det har varit grått och mulet hela dagen. Blir så ledsen på yr.no att dom hade SÅÅ fel med åska. Ville verkligen att det skulle mullra lite. Men men det är så det alltid är..
Har börjat med mitt nya "projekt", rensa Henkes och mina kläder. Hittills har jag rensat lite bland Henkes kläder, men det är lite kvar innan jag ska börja med allt mitt. Nu är ju bara frågan om man ska "spara" på kläder man inte använder nu eller kasta det. Och jaa jag kommer kasta det i en Uff/myrorna låda, Maggan ;)
Får nog fundera lite på det.
 
Kärlek ♥

» Klickade hem lite nytt

Glömde ju att visa detta igår..
Jag klickade hem lite nya sängkläder igår från Jotex som har sommarrea.
 
Dom med stjärnor på blir till Oskar, snygga va :)
Nu ska jag bara vänta tills dom kommer hem så jag kan bädda sängarna i snygga nya sängkläder!
 
Nej nu är det dags att hämta grodan på dagis sen hem och bara mysa.
Kärlek ♥

» Regnet det vräker ner

Hej i regnet!
 
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort" eller "regnet det vräker ner solen går upp och ner" ;) Men vet du? Jag NJUTER, för det är inte varmt utan skööönt för min del ;D
När vi gick till dagis idag så var det fullmundering av regnkläder och stövlar som åkte på.
 
Själv sitter jag just nu i köket med balkong dörren öppen och njuter av svalkan ;)
Undrar om denna väder rapport från yr.no stämmer..
Åska?? Me like isånt fall :D
 
Kärlek ♥
 

» Presenter och storhandling

Hallå där söta du
 
Fy FAN vad äckligt varmt och kvavt det är! Jag bokstavligen talat smälter bort!! Usch för att vara gravid under sommaren ;)
Idag har jag/vi hunnit med mycket. Vi vaknade redan halv sju imorse av att Oskar cyklade runt här hemma (!?), och då är det ju bara att gå upp och få honom att inse att det är för tidigt att cykla inne. Istället satte vi oss och åt frukost i godan ro innan vi skulle till dagis halv nio. Men innan det så hann jag rensa frys, kyl samt börja frosta
av frysen. Det är nämligen så att min karl glömde stänga frysen en kväll och det upptäckte jag dagen efter.. Kul va?? 
Efter att jag hämtade grodan på dagis så cyklade vi till mitt jobb och hälsade på, behövde få min timrapport påskriven också. Och när jag kom dit så visade det sig att jag hade en present liggandes som jag fått av en liten pojke som ska börja skolan, SÅÅ himla gulligt :D Fick också en choklad ask av AnnaMaj :D
 
Vi stannade kvar en stund och lekte lite innan det var dags att cykla hem och möta upp Henke för idag var det nämligen också dags att storhandla. Vi åkte till Willys i västhaga så Oskar var hos farmor och farfar en stund och lekte lite :)
På vägen hem stannade vi till och köpte med oss McDonalds hem, tjocka vi är ;D
 
Oskar somnade för en stund sen när jag läste Emil i Lönneberga, och jag har hunnit bädda rent i våran säng och nu ska jag hänga upp tvätten som är i tvättmaskinen.
Imorgon ska jag nog BARA ligga ner och Vila HELA dagen...
 
Kärlek ♥
 

» Bara bra

Hej Sötnos!
 
Mitt lilla besök hos MVC gick jätte bra. Men det var lite nervigt ett tag ska jag erkänna. Barnmorskan kunde förts inte få fram något hjärtljud, men efter en stund kom det, starka och friska hjärtslag :) Att hon inte kunde få fram dom direkt berodde på att den lilla vilden inte ville ligga still i magen, busen :)
Antar att vi kommer ha en vilde som springer omkring här hemma om ett år.. ;P
Annars såg allt jätte bra, jag ligger precis i kurvan och mitt blodtryck är jätte fint. Tog även ett blodprov men det fick jag inget resultat på, men jag tror det är bra, om inte kommer ju dom att höra av sig. Oskar var jätte duktig under tiden och satt fint på en stol och höll sig lugn. Han frågade dock med liten röst om jag fick ont i fingret när dom tog blodprovet, men jag sa att det inte gjorde ont alls så han behövde inte oroa sig.

Efter läkar besöket så åkte vi hem och förberedde middagen sen fick vi fin besök av Milla och lilla Felicia :)
Lilltösen har blivit så stor och det var mysigt att få gosa bebis ett tag. Sen kom även mamma förbi för hon ville träffa Milla, och Felicia såklart :)
 
Nu sover mina två killar här hemma, men jag som inte är ett dugg trött för stunden vet inte vad jag ska göra.
Läsa eller sova? Har ju bara några sidor kvar att läsa i "Elsas Hemlighet"..
Vill inte att den bok serien ska ta slut heller...
 
Kärlek ♥

» Snart dags att cykla iväg

Hallå där
 
Måndag igen, och långledigheten känns som att den har flugit förbi. Eller inte för mig som mer eller mindre går hemma. Men för alla er andra hårt jobbande kan jag tänka mig att det har gått fort :)
Här hemma har vi precis gjort oss klara och vi ska snart till vårdcentralen. Idag ska jag nämligen till MVC och kolla så att allt är bra med mig och bebisen. Oskar som är hemma måndagar och fredagar får följa med mig och jag har lovat att vi ska cykla dit :)
Ska bara få på oss kläder då vi båda går med mys kläder :)
 
Kärlek ♥
 

» Gravid berättelse

Idag så går jag in i en ny vecka av graviditeten, V33, och det är 55 dagar kvar till BF, 17aug. Hittills har tiden gått fort och det känns som att det var igår jag kissade på stickan och såg dom två magiska strecken som visade att vi skulle få ett till älskat barn, ett litet syskon till Oskar.
Det var den 13 december som jag tog testet, efter att tjejveckan uteblivit på någon vecka. På ett sätt kände jag det på mig att det skulle vara positivt men jag blev ändå så överraskad av att få det bekräftat.
Samma dag så var det Lucia firande på Oskars dagis, och när Henke kom och mötte oss ville jag bara skrika ut att han skulle bli pappa igen, men jag hade förberett en "överraskning" hemma så jag höll tyst. När vi kom hem och han gick in i vardagsrummet så låg det en lapp + gravid testet på data bordet. Han tittade på den, sen på mig, frågande? "Vadå är det sant?" När jag då inte kunde hålla tårarna tillbaka utan bara nickade kom han emot mig med ett STORT leende och gav mig en varm djup kram och en puss. Lyckan var total :)
 
Våra föräldrar fick veta det på julafton då även dom misstänkt det en tid. Självklart blev alla glada och jag fick även höra att det var den bästa julklappen det året :)
Efter det så flöt det bara på och sen var det äntligen dags att göra KUB testet, få se våran lilla nykomling och se om allt såg bra ut och att bebisen var frisk, och det var han så klart :)
När vi väl hade gjort testet och fått veta att allt var bra, så gick vi ut med nyheten till släkt och vänner. Sen var det bara att vänta. För när du väntar ditt andra barn så är det inte alls så många läkarbesök som det är med första. Och det var en evig väntan och oro innan 18e mars då det var dags för ultraljudet. Vi visste att vi ville ta reda på könet, men bara om vi kunde få veta det säkert. Och det visade sig att det var en till liten prins som busade runt i min mage. Oskar ska få en lillebror ♥
Den 3e april, V21+3 kände jag den första "puffen" i magen och sen dess har jag känt av lill prinsen varje dag. Och magen växer för varje dag och även under denna graviditet har jag tagit kort på hur magen växer. Visserligen kanske inte varje vecka, men jag tar när jag kommer på det :) Och det är så roligt att jämföra magen under dom båda graviditeterna.
Så här såg jag ut i V29 när jag väntade Oskar
Och så här ser jag ut idag, V 33 med våran andra lilla prins
 
Hittills har graviditeterna varit lika varandra. Jag har inte mått dåligt, inte alls gått upp så mycket i vikt. Däremot var Oskar en lugn bebis och han sparkade knappt, men den lilla som vilar i magen nu är det desto mer fart på. Det sparkas, puffas och ibland är magen i en massa olika vinklar att jag inte förstår hur han ligger där inne :)
Jag har haft en liten släng av foglossning, men den gör sig mest till känna när jag går eller anstränger mig för mycket. Nu börjar det dock kännas ännu mer i ryggen, svanken, och nätterna är jobbiga då man inte hittar den perfekta sov ställningen. Som jag känner idag så vill jag bara ha ut den lilla redan idag så jag kan slippa alla besvär, men jag vet att det bara är att vänta tills han vill komma ut. Det finns inget jag kan göra för att det ska ske snabbare :) Jag kanske klagar ganska mycket för alla runt om kring mig, men samtidigt så vet jag ju att i slutänden så kommer det ju vara värt all smärta, sov problem osv. För vi kommer vara välsignade med en till liten prins som kommer förgylla våra liv. Och Oskar kommer få en lillebror och själv bli en Stolt storebror :)
Nu ska vi bara vänta ett tag till och förbereda oss så gott vi kan på nästa fas i livet, nämligen livet som två barns föräldrar ♥
 
All Kärlek ♥

» Kanske man skulle gå på..

Godmorgon vännen
 
Idag så fick jag lite sovmorgon, aldrig fel med det inte. Bäst att passa på nu, för sen när lill prinsen kommer ut till oss så lär det ju knappast bli så mycket sömn med ett barn som ska ammas och en 3åring :)
Igår så valde vi att bara vara hemma och leka och busa. Tur var väl det för vädret var ju inte så där jätte roligt, regn och blåst. Typiskt svenskt sommar väder. Men vet du? Jag klagar inte, för jag tycker om att det är svalt och inte hett när man är höggravid ;)
 
Idag satt jag och kollade runt lite på nätet på roliga aktiviteter och jag tror jag har hittat en som händer redan nästa helg! Får se om vi går på den eller om något annat sker men hur kul låter inte detta?
Medeltidsmarknaden i Wadköping?? :D
 

Lördagen den 29 juni – söndagen den 30 juni träder du in i medeltiden! En upplevelse för stora och små. Möt köpmän och hantverkare från när och fjärran i friluftsmuseet Wadköping.

På marknaden kan ni se och uppleva gycklare, musiker, hantverkare, stridskämpar,  vikingabåt, runristare, smeder, svarvare, korgmakare, pilbågsskytte, yxkastning, svärdstest och mycket mer.

Lite mer info från Örebro kommun
 
Jag tror att det kommer bli super kul, men vi får se. Det är ju ett tag kvar till nästa helg :)
 
Kärlek ♥

» ♥♥♥♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥♥♥

» Våran Midsommar

Godmorgon
 
Dagen efter midsommar och frågan man ställer sig är ju så klart hur mår du idag? Blev det party like a rock star igår eller en lugn och mysig dag/kväll? :)
 
Svaret för min del är ju självklart, lugn och mysig dag. Vi började dagen med lite lek på gården innan vi alla bestämde oss för att åka till husvagnen och njuta av det fina vädret, och kanske bada lite ;)
När vi kom till campingen så var det betydligt mycket fler människor, tält, husvagnar/husbilar än vad det brukar, och det var prat och folk överallt.
Jag och Henke tog oss en promenad till sjön medans Oskar ville stanna i husvagnen. Allt jag vågade var ett "kärringdopp", stod på stegen och snabbt i och lika fort upp. Det var inte någon värme direkt ;)
Sen blev det mat, mys, sång och dans :)
På väg till firandet i hamnen :)
 
 
 
Väldigt fin midsommarstång måste jag säga :)
 
Grodan ville spana lite först innan han bestämde sig för att dansa :)
 
Små grodorna små grodorna är lustiga att se..
 
Färdig med dansen men..
 
Så klart vi var med och gjorde raketen ;)
 
Pappa låg och chillade i gräset, ingen dans för hans del inte ;)
 
Efter allt dansande är man SJÄLVKLART värd en god glass
 
David var också på campingen och Oskar trivdes bra i hans famn :)
 
Sen åkte vi in till stan men vi hann knappt åka mer än 5 minuter innan prinsen somnade i bilstolen. Vi åkte också förbi Maggan och Micke och sa hej. Där blev det jordgubbar och boll sparkande innan vi åkte hem och myste. Dock slutade min och Grodans kväll redan innan kl 20 då vi båda somnade gott i sängen, och vi sov fram till kl 7 imorse så idag känner jag mig betydligt mycket mer utvilad än igår :)
 
Nu ska vi fortsätta titta på barnprogram och morgon mysa :)
 
Kärlek ♥

» Midsommar bukett :)

Nyss kom det en söt liten groda och levererade en blombukett som han och Henke köpt till mig.
Överraskning mamma ♥
 
Kärlek ♥

» Dåligt med sömn men Glad Midsommar :)

Godmorgon vännen
 
Inatt blev det inte mycket sömn inte. Får väl egentligen skylla mig själv som är vaken länge.. Men det känns när Oskar vaknade kl 05.50 och sa, mamma nu ska vi gå upp. Fast jag måste ändå säga att jag hade det så mysigt och trevligt igår med min syster att jag klarar mig trots sömnlöshet :)
 
Här hemma har vi precis hunnit äta frukost och nu är det barnprogram och mys som gäller. Idag är det midsommar men vi vet ärligt talat inte vad vi ska göra idag. Det är något vi får bestämma när alla har vaknat till liv.
 
Glad midsommar underbara du, all kärlek ♥
 

» Movies

Hej mitt i natten ;)
 
Ojoj är lilla Johanna vaken fortfarande kanske du undrar nu? Jajemensan så är det. Men det är bara för att jag har haft en super mysig kväll med min underbara syster som åkte hem för bara en liten stund sen.
Efter att grodan somnade för natten så drog vi fram alla onyttigheter och kollade på inte bara en, utan två filmer :)
Wallander - Den orolige mannen och Wallander - Försvunnen
 
Den bästa var den vi såg sist, Försvunnen, en riktig nagelbitare. Och både jag och Josefine satt och höll för ögonen och frågade och funderade på vem mördaren/skyldige kunde vara. Otippat ;)
 
Nu funderar jag på om jag ska krypa ner i sängen och sova eller om jag ska läsa lite ut Elsas Hemlighet.. Blir nog att sova om jag ska vara ärlig. Har ju en treåring som säkerligen kommer vakna tidigt imorgon ;)
 
Kärlek ♥

» Arg, ledsen och besviken på samma gång

Åhhh det är en arg/ledsen och besviken Johanna som skriver nu.
 
Som du vet så lämnade jag in min mobil på lagning den 7e juni alltså för 2 veckor sen. Och när jag lämnade in den så fick jag höra att den skulle vara klar inom två veckor. Igår så ringde jag och frågade hur det gick med den, om den var klar. Nej dom visste inte vart den var och varför den inte var med bland alla telefoner som redan var lagade. Hela tiden fick jag som svar, vi ringer upp dig.. men ingen gjorde det.
Så idag orkade jag inte, jag ringer igen och är en jobbig kund. Hon jag prata med säger, jag ringer upp dig ska bara på lunch.
Tre timmar senare kommer beskedet jag INTE ville höra. Min telefon är INTE lagad än för den FATTAS delar!!!
Och dom delarna kommer inte förens slutet på nästa vecka.. Med andra ord får jag vänta nästan 2 veckor till på min mobil!!!!
Då sa jag till henne att då får dom komma med en kompensation till mig. Antingen så får dom sänka reparations kostnaden eller ge mig något annat. Jag blev lovad 2 veckor inte 4.. Hon sa att hon skulle kolla och göra vad hon kunde för att kompensera mig så jag hoppas verkligen det.
Så det betyder att jag får stå ut ytterligare med min htc (världens Sämsta telefon).
 
Jäkligt arg ledsen och besviken just nu
 
 
Nu ska jag umgås med min lilla Groda och syster och bli på bättre humör!

» Lek, städ och lite annat

Hej hopp
 
Gårdagen blev lugn och skön. Följde med mamma till läkaren som moraliskt stöd sen hjälpte jag henne att få hem deras storhandling på cykeln, inte illa ;)
När jag hade gjort det var det dags att hämta min lilla prins på dagis och efter det var vi ute i parken HEEEELA dagen :) Vid halv tre kom Maggan och Micke och hälsade, tätt följda av Marika och Magnus som också ville säga hej. Slutade med att jag gick in runt kl 16 och vilade lite medans prinsen stannade kvar ute med farmor/farfar och faster. Dom grävde i sanden, lekte med vatten och cyklade tills dom kom in med en trött kille kl 18. Det var snabbt in i badet, äta kvälls gröten, borsta tänderna och sen läsa lite Pippi. Han dock bara läsa två sidor sen sov han djupt och gosigt :)
 
Idag så har det städats och fixats här hemma då det (enligt mig) sett FÖRJÄVLIGT ut. Men nu är det rent och fin överallt :D
När jag hämtade min lilla skrutt på dagis så berättade han att dom hade haft midsommarfirande på dagis :) Dom hade dansat kring stången, ätit glass med jordgubbar och grädde och sjungit för fullt. Även raketen hade barnen gjort ;) Så Oskar har glatt sjungit för oss hela dagen, små grodorna, vi äro musikanter osv. Så nu kommer jag kalla min lilla prins för min lilla groda :D Hihi
Vi har även hunnit med att leka i parken ett tag innan det var dags att åka hem och fixa middagen
 
 
 
 
På eftermiddagen kom min lilla pappi hit och hjälpte mig att byta ut byrån i Oskars rum mot en annan. Kände att jag ville borra fast den i väggen så den inte kan ramla på min groda.
Och FAN vad bra det blev. Oskar har en byrå med extra mycket plats och nu har jag och Henke en varsin istället för att vi ska dela som vi har gjort i snart tre år.. Kan verkligen inte förstå hur vi har lyckats med alla kläder.. Men nu ska han ha en och jag ha en... Frågan är om bebis kommer behöva en egen eller om man ska undvara 1/2 lådor från någon av våra byråar.. Vad tror du????
Iaf som tack för att pappa kom och hjälpte oss så hade jag bakat en äppelpaj och gjort vaniljsås :)
 
Nu sover grodan och jag ska fixa lite med mina trasiga naglar och kanske kolla på film :)
 
Kärlek ♥
 

» Underbar dag på stora holmen

Hej underbara du
 
Idag så känner jag att man verkligen har gjort saker, roliga saker :) Vi började dagen med att cykla hela vägen till Lager 157 för att sen svänga in på Rusta tillsammans med mamma. På Lager så köpte jag två linnen till Henke, ett par shorts och kalsonger till Oskar. På Rusta blev det shampoo, balsam och en picknick filt :)
När vi hade klarat av det så stannade vi till på stan, köpte lunch för att sen cykla vidare till Stora Holmen.
Sen började en mysig dag med lek och skoj :)
Att åka lilleputte tåget var ju super roligt och lill prinsen vinkade glatt hejdå när dom åkte iväg :)
Efter lilleputte tåget så skulle Oskar åka trampbil, Trodde till en början att det inte skulle gå och att mamma skulle få putta och hjälpa till, men Oskar klarade det super bra och fort gick det när han körde runt i den "lilla staden" :) Själv satt jag, tjock och ensam på en bänk och väntade ;)
Sen blev det lek i parken och karusellen innan vi åkte vidare :)
 
Vi har  även blivit bjudna på middag hos mamma och pappa innan vi åkte hem och mötte upp Josefine som skulle låna min dator lite. Oskar var så trött här på kvällen efter dagens roligheter att han nästan somnade i hennes famn runt halv åtta tiden.
Då plockade vi fram popcorn och cola sen kollade vi på säsong starten av True Blood :)
Med andra ord kan jag bara säga ett ord om denna dag, MYYYYYS DAG :D
 
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna sen sova. Imorgon ska lillprinsen till dagis igen och leka med alla kompisar :)
 
Kärlek ♥
 
 

» kopparorm och movie time

Hej vännen
 
Jag vet att det var väldigt tyst från min sida igår, men jag hade ingen mobil att blogga ifrån och inte tid att sitta vid datorn heller.
På förmiddagen igår så satte vi oss i bilen och åkte till husvagnen för att njuta lite av solen. Mamma och pappa höll på att fixa lite genom att ta bort en massa gräs, buskar och träd. Och bland alla dessa saker så kom det fram en liten kopparorm som pappa plockade upp. Trots min rädsla för små/stora ormar så gick jag och Oskar fram och tittade på den. Oskar vågade till och med klappa på den vilket jag inte trodde att han skulle göra, då han ibland får panik av en myra ;)
Självklart släppte dom tillbaka ormen i buskarna en bit bort :)
 
Kl halv fyra satte vi oss i bilen igen och åkte hem för att göra oss i ordning för nästa äventyr, nämligen 40års fest för min underbara moster som fyllde år i torsdags. Så vi gjorde oss extra fina för att bege oss till lokalen hon hade hyrt. Där blev vi bjudna på god mat, lekar och roligt sällskap. Fick även träffa min morbror som kom hit från Göteborg, vilket var otroligt längesen. Skratt och glädje blev det innan det var dags att åka hem och lägga våran prins. Och det tog inte lång tid innan jag somnade gott jag också :)
 
Nu sover lill prinsen gott för kvällen och jag ska måla naglarna och sätta igång en film :)
Till det blir det popcorn, godis och cola.. Mys söndag ;)
 
Kärlek ♥
 

» Gullig lapp och trasiga naglar

Hallå där söta du 
 
När min stora älskling åkte till jobbet imorse så möttes han av denna lapp på ytterdörren
Kan säga att han inte glömde matlådan OCH han slängde soporna ;) Haha ibland är jag väl för gullig ;)

Idag blev det en tripp upp på stan för att fixa lite ärenden. Tog bort mina naglar... (känner mig så naken utan) Men anledningen till att jag gjorde det är för att sist jag var iväg (för tre veckor sen) sa dom att naglarna skulle hålla bättre i ca 5 veckor.. mm tjena.. efter två och en halv var dom så sönder och missfärgade att det inte ens var snyggt. Så nu ser mina naglar trasiga och sköra ut.. men jag köpte något medel som ska hjälpa dom att "friskna till snabbt"
Hoppas HOPPAS att det hjälper :)
 
Vi tog oss också till biblioteket där vi lånade en massa nya böcker, BARA Astrid Lindgren :D Så nu ska Oskar få lära känna andra karaktärer förutom Pippi :) Kan visa alla böcker imorgon. Efter stan så blev det fika hos mamma och pappa. Oskar tog med sig sin mormor ut i parken, men jag fick INTE följa med. Ska inte klaga för jag fick en lugn stund för mig själv :)
Nu på eftermiddagen har vi lekt här hemma hela familjen. Våran säng har varit ett rymdskepp, fartyg, bil, flygplan och en helikopter. Kan säga att det blev Många spännande äventyr :)
 
Nu ska jag och magen gosa ner oss i sängen och läsa lite. Är jävligt trött dock så vi får se om jag somnar med tidningen för ansiktet ;)
 
Kärlek ♥

» Regn = baka

Eftersom vädret är så tråkigt och Oskar har varit hemma idag så passade vi på att baka lite chokladbollar :)
Gott och kladdigt :D
Koncentration :)
 
Kladda kladda
Rulla rulla liten bulle
 
Oskar gjorde choklad svansar.. ser lite annorlunda ut ;)
 
Gott med lite onyttigt mellanmål ibland ;)
 
Men lilla prinsen blev väldigt arg på mig när jag tog bort tallriken och sa att nu räcker det, du får mer efter maten senare. Ojoj vilken blick jag fick och en arg liten kille på köpet :)
Nu ligger vi i soffan och myser samtidigt som vi kollar på barnprogram.
Mys torsdag
 
Kärlek ♥

» Balkongen är klar :)

Hej vännen
 
Idag blev balkongen klar tack vare mycket hjälp från min underbara mamma :) Så nu älskar jag att sitta därute, blev super mysigt :)
 
Snäll som hon är så hjälpte hon mig att bleka håret då min utväxt började bli rätt så rejäl, men nu är jag sommar fräsch och snygg i håret också :)
Blev även en liten stund ute på gården innan det var dags att gå in och fixa dagens middag.
 
På eftermiddagen kom både mamma och pappa förbi och fikade lite. Testade att baka en jordgubbspaj idag, och den blev verkligen super god.. Missade dock att ta kort på den :) Men den var somrigt god och det finns kvar så jag kan njuta lite av den imorgon också ;)
Efter fikat så blev det en liten kvällspromenad med lill prinsen som ville ut och cykla, men dom korten har jag på mobilen :)
 
En annan super rolig nyhet är att idag har Oskar varit utan blöja HELA dagen, även på dagis :D Så stolt över min prins
 
Kärlek ♥

» Jordgubbs planta och cykel/promenad

Hej vackra du
 
Idag efter att jag lämnat av plutten på dagis så gick jag hem, plockade och städade undan sen somnade jag i en timme. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Hade Oskar sovandes inne hos oss inatt och han låg tätt intill mig hela natten, vilket gjorde att det blev lite svårt att sova :)
Efter dagis så gick jag och Oskar och köpte blommor för att pynta balkongen :) Tyvärr så passade inte mina amplar jag hade på förra balkongen så imorgon får det bli att köpa nya så jag kan göra klart. Men vi köpte en annan rolig sak nämligen 2 jordgubbsplantor som just nu pryder balkong bordet. Ska bli spännande att se om vi kan lyckas få några jordgubbar i sommar :)
 
Efter middagen så gick vi alla ut på en promenad, eller Oskar cyklade :)
 
 
Vi stannade även till i en park så lillen fick springa av sig lite :)
 
Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan bredvid min karl och läsa lite ur Keplers senaste bok, Eldvittnet! Ha en fortsatt trevlig kväll :)
 
Kärlek ♥
 

» Aktiva dagar

Hej vännen
 
Vi har haft dagar fulla med aktiviteter, men idag vart det en dag hemma då vi kände att vi alla behövde ta det lugnt :)
Igår så blev det en frisbee runda med grabbarna och Oskar var så klar överlycklig över att få kasta lite :)
 
Super mysigt var det, men för min del stannar jag nog hemma nästa gång. Blev lite jobbigt att gå i det höga gräset (livrädd för ormar och fästingar) sen känns det i ryggen mer och mer nu att magen blir tyngre. 
Kan det inte bara bli augusti nu så jag får njuta av sommaren?! Idag går jag in i v 31 och det är 69dagar kvar till bf... Låååååångt :P
 
Idag så tog vi oss som sagt en dag hemma. Skönt med tanke på att eftermiddagen bjöd på regn. Men vi hade det mysigt ändå. Jag och Oskar lekte och gjorde en djurpark :D
 
Jätte roligt hade vi efter det :) Sen kom Josefine hit för att låna min dator lite så jag passade på att bjuda henne på middag också. Även mamma och pappa kom förbi. Pappa hjälpte Henke att laga hans förbaskade cykel så nu kanske han kan låta bli min ;)
Nu ska jag krypa ner i min ny bäddade rena säng och läsa och mysa!
 
Kärlek ♥
 

» Student mottagning

Hallå vännen
 
Har nyss lagt för Oskar för kvällen så nu är det lite egentid som gäller :)
Student mottagningen vi var på var jätte mysig och trevlig. Det bjöds på god mat och gott fika, underbara samtal och skratt :)

 
En alldeles underbar dag blev det. Och återigen säger jag Grattis till min underbara kusin som tog studenten! Fy fan vad du är bra :D ♥
 
Kärlek ♥

» Bada och inlämnad mobil

Hej vännen
 
Igår på nationaldagen så valde vi att åka ut till husvagnen och njuta av det fina vädret :) Det blev en toppen dag med strålande sol och Henke, Josefine och Matilda tog årets första premiär dopp i hjälmaren :)
 
Får se när jag vågar bada ;)
Oskar vägrade bada eller ens känna på vattnet, men att plaska lite i en balja vid husvagnen var helt okej :)
 
Det blev iallafall en toppen dag! Henke lyckades dock bränna upp sina axlar så vi får smörja in dom titt som tätt.
På kvällen tog jag mig en tur hem till Viktoria för lite skitsnack :)
 
Idag så har vi redan hunnit varit iväg och lämnat in min mobil på lagning. Tyvärr verkar det som att det kommer ta upp mot 2 veckor att få den fixad så jag får ha min sketna gamla htc så länge.. Men jag drar mig för att ens starta den, så mycket ogillar jag den...
 
Lite senate ska vi på student mottagning då min "lilla" kusin Oliver tar Studenten idag. Han kommer få en dag fylld av glädje så det ska bli så roligt. Tyvärr orkar jag inte vara där när han springer ut då värme, folksamling, höggravid och en 3åring känns för mycket för mig :(
 
Kärlek ♥

» Blommor och trasig telefon..

Hej vännen
 
Efter två dagars tystnad är jag tillbaka. Jobbade igår och idag så när jag väl kommer hem vill jag bara umgås med mina killar sen har jag slocknat runt halv tio varje kväll :) 
Idag när jag kom hem så möttes jag av Oskar och Henke ute på gården. Och min lilla prins kom springandes fram till mig med en underbar bukett rosor :)
 
Sen skulle vi gå och posta brev och fixa lite när det hände... Något jag alltid trott att Henke kommer göra först.. JAG TAPPAR MIN MOBIL I BACKEN OCH HELA DISPLAYEN SPRICKER!!
Så det blev att snabbt åka upp på stan och gå till olika butiker för att kolla vad det skulle kosta att byta glas.. Aa jomen visst.. från 2500-3500.. Jag ville bara börja gråta där och då. Får ett tips om att ringa vårat försäkringsbolag för då kan man få det lagat för 1500, åker hem och ringer till vårat försäkringsbolag men då täcker inte våran försäkring det :´( Då brast det.. Och jag hör Oskar säga till Henke, "pappa, vi kan köpa ny telefon till mamma" ♥Gullunge
Men så kollade Henke runt lite och har jag tur nu så kan vi fixa min telefon på fredag på ett annat företag, SÅ HÅLL TUMMARNA!!
Min stackars telefon... :´(
 
Den går ju att använda fortfarande, smsa ringa osv men det känns obehagligt och jag är rädd att den spricker mer och mer. Men vad ska jag göra? Det är den enda telefonen jag har och mitt simkort funkar inte i min gamla telefon..
GE MIG FREDAG NU så jag kan kolla om dom kan fixa den!
 
Oskar sover sen en halvtimme tillbaka och Henke är iväg och firar en kompis som fyller år idag. Jag funderar på att gå och sova nu för det finns inget annat att göra..
 
Kärlek ♥

» Shoppat nya kläder och Mvc

Hej Hopp min vän
 
Idag så tog jag och Oskar bussen upp på stan för att kolla kläd utbudet på stan. Och jag lyckades hitta en klänning i min stl :) Shoppade även två linnen och ett par shorts till Oskar :)
Shortsen har en cool ödla bak på fickan :)
 
Sen hade vi turen att åka till Lager 157 med mamma och Josefine och även där hittade jag en klänning. Men jag är lite osäker på den om jag ska vara ärlig... Måste testa och gå lite med den här hemma.
Köpte även 2par solglasögon för 100 kr?!
 
När vi hade shoppat lite åkte vi hem och hämtade Oskar cykel så han fick testa den ute. Och ojoj vad han drar iväg snabbt! Fort som tusan gick det vissa stunder. Kommer vara jobbigt för honom när jag i sommar kommer ropa "Oskar stanna, vänta på mig! STANNA!!" Haha
Min lilla älskling! När blev du så stor?! ♥
 
Hade ju även ett besök på Mvc inbokat idag och det gick jätte bra. Mitt blodtryck är bra och bebis hjärta slår perfekt! Oskar fick väldigt stora ögon när han fick höra sin lillebrors hjärtslag :) Tog även ett blodprov för att se mitt sockervärde men det resultatet fick jag inte veta idag. Passade även på att väga mig, men jag berättar inte hur mycket jag väger just nu. När bebis har kommit till oss kan jag dela med mig om hur mycket jag har gått upp under hela graviditeten :)
 
Kärlek ♥

» Marieberg och leksaks shopping

Jag hade hoppats på ett riktigt oväder idag då jag såg att smhi lagt ut en varning över Örebro, men icke sa nicke. Tidigare idag så kom mamma och pappa hit och fikade lite. Pappa hjälpte till att sätta fast en ledstång på Oskars cykel :-) Efter det lilla besöket så tog jag, Henke och Oskar en tripp till marieberg. Jag är nämligen ute efter lite bekväma kläder nu till sommaren, men inget fanns i min stl!! Hur sjukt är det?! Är vädret bra imorgon så får jag väl ta mig upp på stan och kolla. Men jag passade på att köpa en fläkt på Claes Ohlsson och den kostade mig bara 249kr ;-)


En annan rolig nyhet är att Oskar idag kom upp i 20 stjärnor via belönings systemet och då fick han välja en leksak i leksaks affären och då valde han denna :-)


Nu sover våran lilla prins och jag ska titta vidare på Keeping Up with the Kardashians. Imorgon ska jag även till Mvc och kolla hur allt står till med mig och våran andra älskade skrutt ♥

Kärlek ♥

» V 30









Då är det bara 10 v kvar, mer eller mindre :-)

Kärlek ♥

» leka och sola

Hallå där

Vilken värme det är ute! Jag och Oskar passar på att vara ute i solen en stund innan vi ska göra oss iordning för att gå på dop :-) Jag passar även på att bättra på brännan lite ;-)




Kärlek ♥

» Projektet är färdigt

Godmorgon vännen
 
Nu är kistan äntligen klar. Efter många månader med uppskjutande av färgköp och målning så är den nu vit och fin så som den ska vara :) Och jag är super nöjd med resultatet.
 
Före
Baby blå färg
 
Efter
Vit och stilfull :)
 
Kärlek ♥