» Gullig lapp och trasiga naglar

Hallå där söta du 
 
När min stora älskling åkte till jobbet imorse så möttes han av denna lapp på ytterdörren
Kan säga att han inte glömde matlådan OCH han slängde soporna ;) Haha ibland är jag väl för gullig ;)

Idag blev det en tripp upp på stan för att fixa lite ärenden. Tog bort mina naglar... (känner mig så naken utan) Men anledningen till att jag gjorde det är för att sist jag var iväg (för tre veckor sen) sa dom att naglarna skulle hålla bättre i ca 5 veckor.. mm tjena.. efter två och en halv var dom så sönder och missfärgade att det inte ens var snyggt. Så nu ser mina naglar trasiga och sköra ut.. men jag köpte något medel som ska hjälpa dom att "friskna till snabbt"
Hoppas HOPPAS att det hjälper :)
 
Vi tog oss också till biblioteket där vi lånade en massa nya böcker, BARA Astrid Lindgren :D Så nu ska Oskar få lära känna andra karaktärer förutom Pippi :) Kan visa alla böcker imorgon. Efter stan så blev det fika hos mamma och pappa. Oskar tog med sig sin mormor ut i parken, men jag fick INTE följa med. Ska inte klaga för jag fick en lugn stund för mig själv :)
Nu på eftermiddagen har vi lekt här hemma hela familjen. Våran säng har varit ett rymdskepp, fartyg, bil, flygplan och en helikopter. Kan säga att det blev Många spännande äventyr :)
 
Nu ska jag och magen gosa ner oss i sängen och läsa lite. Är jävligt trött dock så vi får se om jag somnar med tidningen för ansiktet ;)
 
Kärlek ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback