» Inte som jag tänkt mig

Hallå där
 
Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den blev ändå super mysig :)
Jag skulle egentligen ha träffat en tjej och pratat om en praktik men så blev det inte. Platsen blev tillsatt innan jag hade min träff men så kan det väl vara ibland. Som tur är så ringde dom från en förskola och frågade om jag kan jobba några timmar på måndag och ev på torsdag. Sen finns det lite mer tider som hon skulle ge mig så jobba kommer jag få göra :)
 
Istället för mötet så tog vi oss en tur till mamma och pappa. Blev bjudna på god mat och trevligt sällskap :)
När vi kom hem var det direkt ner i badet för min lilla prins innan vi dukade upp fredagsmyset :)
Helt inne i Scooby Doo :)

Det är dags för freedagsmyyyyyyyyyyyyys :D

Prinsen var vaken lite extra länge idag eftersom det är fredag och allt. Han somnade gott i sin säng strax efter kl 22 :)
Själv har jagprecis tittat på Keeping up with the Kardashians men nu ska jag stänga av tv och dator och sova. Få känna att man är lite utvilad när helgen kommer.
 
 
Natti natti Sov så gott
 
Kärlek ♥
 
 

» Extremt mycket pappersremsor..

Hallå där sötnos
 
Det verkar som att det är en "trend" för mig att göra lite sena inlägg, men huvudsaken är ju att jag gör ett eller hur :)
Imorse när vi vaknade så blev det mys i soffan framför Rupert Björn, och när det var dags för frukost så ville prinsen göra sin smörgås själv :)
 
När Oskar var på dagis idag så gick jag hem till mamma för att luncha lite. Hon bjöd på en jätte god wok med nudlar, yum yum :)
 
När jag var där så passade jag på att låna deras telefon och ringde lite samtal. Flyttade elen och sänkte vårat bredband osv. Det blev en mysig stund tillsammans med min kära mor (trots att deras telefon ringer stup i kvarten hemma hos dom).
Gick ifrån mamma runt 13 tiden så jag gick direkt och hämtade min lilla prins. När jag kom till förskolan så hade han inte vaknat än så dom fick gå in och väcka skrutten. Så jag fick en nyvaken och gosig kille i famnen :)
 
Hemma satte jag igång direkt med att ha sönder en jädrans massa gamla räkningar och andra papper. Har lånat en dokument förstörare av pappa, något Oskar gillade extremt mycket :)
Han hällde ut allt på golvet och höll sig sysselsatt ett bra tag :)


Jag kan säga att det var jätte roligt att plocka upp alla pappersremsor ;)
 
Tro det eller ej men jag har även vikt tvätten från i måndags (!?) som jag inte orkar gjort ännu. Unnade mig en kaffe latte, på med radion sen körde jag igång :)
 
Nu ska jag ta det lilla lugna, titta på något avsnitt av någon serie innan det är dags att sova. Imorgon händer det lite grejer men det berättar jag imorgon kväll ;)
 
Kärlek ♥

» Shopping och grodor

Hej vännen min
 
Hoppas att du har haft en härlig dag i värmen? Själv har jag tagit det väldigt lugnt under tiden Oskar har varit på dagis. Ringt en del samtal och fått ett samtal som har fått mig att tänka till. Men jag säger inte något om det förns jag själv vet vad jag ska göra.
 
Precis som igår så gick lämningen i morse jätte bra, Oskar sprang in och skojade framför sin fröken och vinkade glatt hej då. När jag kom för att hämta så var han nyvaken och jätte ledsen. Det är väl fortfarande en chock för honom att vakna på dagis, men det kommer gå över snart så det är ingen fara :)
Direkt efter dagis så gick jag och Oskar till busshålls platsen för att åka upp på stan och mötte upp Josefine och mamma för lite shopping.
Oskar ville hålla i alla påsar själv :)

Dom blåa byxorna fick han av mormor, dom i mitten av mig och dom röda
av Josefine

Den röda tröjan av mormor och dom andra två av mig :) Den svarta är en
fleece tröja, bra att ha när hösten kommer :)

Det blev även en pyjamas :)
 
Efter våran lilla shopping tur så tog vi bussen hem och följde med Henke upp till spåret. Jag och Oskar letade efter grodor och vi hittade några stycken till Oskars stora glädje :)
Det var en busig liten groda :)
Så fort grodan hoppade ner så tog Oskar snabbt upp den igen :)

Han klappade fint och försiktigt

Heeej Grodan!

Mitt hjärta ♥

Vi släppte ner grodan i en vattenpöl innan vi åkte hem så han fick bada och simma lite. Hela vägen hem så sa Oskar det om och om igen "gjodan simmar mama, gjodan simma"
När vi kom hem så ville prinsen sätta sig i soffan och kolla på Scooby och där har han suttit nu sen dess. Det är snart läggdags för imorgon är det dagis igen, sista dagen för denna vecka :)
 
Kärlek ♥

» Rensning av vinden

Gokväll min vän
 
Herregud vilken dag det har varit! Vi tar det från början.
 
Morgonen började i lugn och ro tillsammans med Oskar. Vi åt frukost och tog det lugnt innan det var dags att gå till dagis. Det var inga problem alls med att lämna, prinsen kramade och pussade mig hej då innan han gick med sin fröken in och lekte.
 
Jag sprang snabbt in på Ica och handlade lite mjölk och en spritpenna innan mamma kom. Sen började vi med vinden. Jisses vad saker man sparar på sig under alla dessa år och då vet jag att jag kastade en hel del när jag bodde hemma och när mamma och pappa sålde huset.
Jaja hur som helst, jag gick igenom alla lådor som fanns och skrev vad som fanns i dom. Tanken är att jag ska ställa lådorna med texten utåt så jag vet vart jag har allt om det kommer en dag då det behövs :)

Det blev en hel del saker som sagt och då är inte ens detta allt. Vi gick ut med en jävla massa trasiga kartonger och sånt som vi kunde kasta borta vid återvinnings centralen.
En sak av allt vi kastade var en riktigt gammal data skärm som var Henkes. Ångrar att jag inte tog kort på den så du kunde fått sett den. Både Josefine och mamma trodde att det var en liten tjock tv. Så du kan ju bara föreställa dig hur den såg ut :)
 
När vi var klara med vinden så kom Josefine, sen bjöd jag henne och mamma på lunch. Sen blev det en liten mini städning i lägenheten + att mamma hjälpte mig att kasta alla blommor jag hade på balkongen.
 
Halv två så var det dags att hämta prinsen på dagis. Och när jag kom in genom dörrarna hör jag ett välbekant gråt. Då hade min lilla prins precis vaknat och var lite vilsen :( Han klamrade sig fast ganska bra i min famn. Det gick iaf över när vi kom hem och målade lite.
Vi gjorde hand avtryck :)

Roligt var det :)
 
Sen på eftermiddagen så kom min kusin Hampus hit och hälsade på. Oskar blev helt lyrisk och skulle visa alla sina bilar och leka med Hampus hela tiden. Även moster Anna kom förbi och hälsade på :)
 
Resten av kvällen har vi bara myst och kollat på Scooby Doo. Nu ligger Prinsen i sin säng och ska sova för natten. Han verkar vara lite uppe i varv men snart kommer han sova sött :)
Så fort jag märker att det är riktigt tyst så ska även jag gå in och sova, är riktigt trött och jag kommer säkert att somna innan huvudet hinner nudda kudden :)
 
Tack för all hjälp idag mamma (och Josefine på ett litet hörn)! Ska även tacka pappa som kom och hämtade allt skräp och åkte till Atle för att kasta skiten. Ni är underbara ♥
 
Kärlek ♥

» Usch vad jobbigt det..

Gokväll min vän
 
Usch vad jobbigt det var att tvätta, var inte klar förens kl 19 då min tid var slut. Jag har ärligt talat inte ens orkar vikt eller lagt in någon tvätt så allt ligger i Ikea säckarna i hallen. Det drog ut lite på tiden för att när Henke kom hem halv sex så kom han på att hans jobbkläder behövde tvättas. Så det var bara att slänga in dom med och torka. Ska jag vara exakt så kom jag ut från tvättstugan 18.56. Usch nej nu behöver jag inte tänka på tvätt förens söndag då det är dags igen.
 
Hela dagen från och till så har jag haft en smärta som liknar mensvärk. Fick en riktig smärta när jag stod och förberedde lunchen tills imorgon, vilket slutade med att jag fick sätta mig på golvet med benen vikta mot magen för att lindra smärtan. Två alvedon senare kunde jag fortsätta med lunchen och disken :)
Men jag vet inte alls varför jag hade så ont, det kommer nog att vara ett mysterium tills någon vänlig själ berättar det för mig :)
 
Nu ska jag vila lite sen ska vi sova så vi orkar med morgon dagen. Storstädning och rensning uppe på vinden är planen! Ska kasta en massa skit som vi inte behöver ta med oss i flytten.
 
Kärlek ♥

» Mys dag med boll sparkande

Hej min vän
 
Jag passar på att skriva lite innan det är dags att återigen gå ner till tvättstugan för att tumla och torka veckans tvätt.
Våran mysdag började med frukost framför tvn och Scooby Doo, något som Oskar har börjat gilla (till Henkes lycka) Han är helt inne i filmerna och kommenterar lite då och då vad som händer :)
Det har också blivit en tur till parken för lite lek innan vi hamnade på fotbolls planen och sparkade lite. Blev ju lite extra roligt när det fanns mål att skjuta in bollen i :)
 
En mysig dag helt enkelt :)
Nu är det som sagt tvätt som gäller sen blir det väl att gosa ner oss i soffan, titta på lite mer Scooby innan det är läggdags för prinsen :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Trasig kamera och handling

Gokväll min vän
 
Upptäckte en ganska tråkig sak idag, min röda kamera har gått sönder :( Jag kan inte stänga linsen helt och hållet och på skärmen är det en stor vit fläck. Måste leta efter kvittot och se om jag kan lämna in den och få den fixad. Så himla tråkigt när något man använder dagligen går sönder! Som tur är har jag ju kvar min gamla svarta kamera så den får användas så länge, du kommer inte vara bild lös :)
 
Idag blev det en tur till Willys för att handla lite. Jag och Oskar tog en promenad dit så kom Henke och hämtade oss och alla varor.
Det var väldigt roligt att krypa bland alla hyllor :)
Det blev en del mat men det behövdes.
 
På eftermiddagen så fick jag ett samtal från Viktoria som frågade om jag och Oskar kunde komma ner. När vi kom ner så visade det sig att hon och Dardan hade köpt en sak till Oskar på Nora marknaden.
En häftig motorcykel :) 
Tack så mycket Viktoria och Dardan ♥
 
Imorgon är det måndag igen och jag ska STOR mysa med min lilla kille, för på tisdag så börjar dagis igen :)
Nu är det dags att komma in i rutinerna igen, men det behövs nog för oss alla.
 
Kärlek ♥
 

» Bio mys

Gokväll min vän
 
Först och främst så vill jag tacka Marie för denna underbara design som hon har hjälpt mig med. Stort Tack ♥
Jag kan verkligen inte sånt så det är bra att man har en pysslig underbar kusin som kan :)
 
Kom hem för en stund sen efter en mysig kväll tillsammans med min underbara syster och en annan underbar kusin (Viktoria) Kvällen började med ett bio besök, Snow White And The Huntsman
 
Sevärd och bra film :) Älskar att gå på bio, tyvärr gör man inte det allt för ofta (det går nog i perioder) Fast nu verkar det komma mycket bra filmer så vem vet, kanske blir en höst fylld med många bio besök :)
Efter bion så gick vi och satte oss på Satins uteservering, men ingen alkohol idag inte. Nej Josefine jobbar ju, Viktoria är gravid och jag var bara sugen på en Red Bull. Det blev hur som helst mycket prat och skratt som vanlig.
 
När jag kom hem hittade jag lägenheten i KAOS, som vanligt när jag lämnar Henke och Oskar själva. Leksaker överallt, och möbler mitt i rummet. Får se det från den ljusa sidan, dom har haft kul iallafall. Sen får dom städa imorgon ;)
 
Nu ska jag koppla av lite sen sova, det är en dag imorgon också.
 
Kärlek ♥

» Buzzador Kampanj: Protene Pro-V

Hej min vän
 
Jag är medlem på Buzzador, och jag har fått äran (tillsammans med flera andra) att testa Pantene Pro-V hårprodukter. Igår så hämtade jag ut mitt paket som bestod av
En hårinpackning, värme/glansskydd, shampoo och balsam.
Jag fick även med 5 extra flaskor att dela ut till någon som vill prova.
 
Igår kväll efter att vi kom hem från kalaset så passade jag på att testa mina test produkter.
Jag sov med min inpackning, för det gör jag jämnt när jag har en hårinpackning.
 
Innan jag duschade och tvättade håret
 
Och denna bild är tagen idag efter att jag tvättat ur inpackningen och använt värme/glans sprayen
 
Om jag gillar produkten? Absolut! Mitt hår är lent och dessutom luktar det jätte gott :)
 
Gå med i Buzzador du också, så kanske även du har tur att få testa olika produkter precis som jag. Det finns allt från skönhet, litteratur och så himla mycket mer :)
 
Kärlek ♥

» Paj och smörgåstårta

Gokväll min vän
 
Efter en hel dags kalasande så börjar nu dagen lida mot sitt slut. Kommer säkert att somna gott ikväll :)
Det blev iaf en toppen dag med en hel del skratt och prat med min underbara släkt.
Som vanligt så är jag ganska dålig att ta fram kameran och ta en massa kort vid en del tillfällen, och detta var ett. Hade fullt upp med att sitta och prata och hjälpa mamma så inte hon skulle behöva göra allt på sin dag :)
Jag bakade två ananaspajer till efterrätt, GOTT :)
Smaskiga smörgåstårtor

Just nu känner jag ärligt att jag inte orkar skriva och lägga upp bilder, men jag ska ta igen det imorgon. Har kommit på lite annat som jag ska göra istället.
 
Åter igen, Stort Grattis till dig mamma! Hoppas att du hade en toppendag och att du blev nöjd med presenterna :) Älskar dig!
 
Kärlek ♥
 

» Grattis mamma ♥

Hej min vän
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min underbara vackra mamma 45 år :D
Så idag säger vi hipp hipp HURRA HURRA till henne :)
Älskar dig mamma/mormor ♥
Blomster budet :)
Födelsedagsbarnet :)
Oskar fick välja blommorna :)

Grattis på födelsedagen igen mamma! Du är grym, underbar och mycket mer. Jag älskar dig så otroligt mycket, eller som vi brukade säga när vi var små : Älskar dig enda upp till stjärnorna och månen ♥
 
Kärlek ♥
 

» Belysning till prinsens rum

Hej vännen
 
Sitter och spanar lite på Ikeas hemsida och jag tror jag har hittat lite belysning till Oskars rum. Han fick såklart vara med och peka själv :)
 
Jag tror även att vi har hittat en tapet till hans rum också, och såklart, blått. Fast jag kan inte bestämma mig om det ska vara ljust eller mörkt.. 
Ska försöka hitta tapeterna på internet sen när vi har bestämt oss så att även du kan få titta lite :)
 
Nu ska jag börja förbereda maten, spagetti och köttfärssås står på menyn idag :)
 
Kärlek ♥

» Tvätt och beslutsångest

Gokväll vännen
 
Usch vad jobbigt det är att tvätta ibland, men skönt när det är klart :) Jag hade ju med mig min lilla hjälpreda ner till tvättstugan idag.
Min mobilkamera suger..
 
Men det gick bra och nu är allt rent och luktar gott :D
Efter att vi hade slängt in första lasset med tvätt så gick vi bort till Öbo och lånade med oss böcker med tapeter hem. Det finns för mycket att välja bland, jag kommer garanterat att få beslutsångest :(
 
Det är bara att fortsätta titta och fundera lite till, det kommer ju hur som helst bli bra :)
Avslutar detta inlägg med en bild på det värdefullaste jag har i mitt liv :)
 
Min goding
 
Kärlek ♥

» Prat med bovärd

Hej sötis
 
Hoppas att allt är bra med dig?
 
Igår eftermiddag tog vi oss en cykeltur till mamma och pappa och lekte i parken utanför dom.
Även moster var där :)
Mormor hade med sig bullar ut i parken
Oskar ville att Blixten skulle följa med, men han är fortfarande lite rädd :/
Moster hade roligt iaf ;)
Morfar kom också ut och sparkade lite boll :)

Efter lek i parken blev vi bjudna på god mat. Josefine stekte kött med klyftpotatisar och sparris, super gott :) 
 
Idag så har vi tagit det lugnt, åt lite lunch med mamma innan hon skulle jobba.
 
Har även pratat med våran bovärd och jag har fått toppen nyheter! Vi kommer få nya tapeter i våran nya lägenhet, överallt förutom hallen. Men det var rätt så hyfsade tapeter där så det är ingen fara. Vi kommer inte behöva betala alls utan det får den nuvarande hyresgästen stå för. Så allt vi behöver göra är att gå ner till kontoret och välja tapeter :D Känns så himla bra :D
 
Snart dags att samla ihop alla kläder som ska tvättas, har tvätt tid kl 16 :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Min humor :)

 
 Haha exakt min humor :D
 
Kärlek ♥

» En väldans massa godis

Godmorgon vackra du
 
Vilken härlig myskväll vi fick igår. Vi började med att åka hem till mamma och pappa som hade en lite överraskning till Oskar (och oss). Dom hade tidigare under dagen varit på Cloetta affären och köpt en hel del godis. 
Snodde bilden från mammas facebook
Lite dålig mobilbild, men det var inte lite godis
Ojoj hur ska detta sluta?? Sockerkick delux??

Tog lite bättre bilder nu på morgonen med vanliga kameran. 
Nu har vi godis så det räcker ett bra tag, tack mamma och pappa :)
Oskar ville gärna äta godis till frukost, men näee ;)
Oskars fina väska fylld med godis :)

Efter att vi hade hämtat godiset igår så blev det film mys med Josefine. Först så hade vi film mys med Oskar och tittade på Bilar filmen innan det var dags att natta en trött och grinig Prins :)
När prinsen var nattat så blev det chips och dipp och mer film mys. Vi tittade på Abduction, en bra film med lite fart i. Lite kul att svenska Mikael Nyqvist spelar "the bad guy" :)
 
Somnade inte förens runt ett tiden inatt, men Oskar sov till kl 8 idag så jag känner mig ändå rätt så utvilad. Lite mer kaffe i kroppen så kommer det vara full fart. Jag vet inte vad som händer idag, vi har inte kommit så långt i planeringen ännu, vi är fortfarande i pyjamas stadiet här hemma :)
 
Kärlek ♥

» Kalas och sällskap

Hej vännen
 
Igår kväll kom jag och Oskar hem rätt så sent, eller sent och sent kl var strax efter halv tio på kvällen. Vi hade hur som helst en toppendag. Vi började den med att möta upp födelsedags barnet, gick och handlade då jag hade lovat henne att fixa tårta och baka lite brownies :)
När vi kom hem till henne så började jag med att få lill prinsen att sova lite middag, sen satte vi igång med bakningen. Runt tre tiden så kom mamma och pappa dit med McDonalds.
Lycklig kille :)
Efter maten skulle Oskar göra som morfar, läsa tidningen :)
Gott och alltid omtyckt :)

Sen började släkten komma. Oskar blev överlycklig när Oliver och Hampus kom. Jag vet inte hur många gånger Oskar har pratat om dom, men många är det :)
Oskar och Hampus :)
Oliver :)
Måste bara säga det att jag har en otroligt härlig och fin släkt :) Älskar dom allihopa :)
Oskar och Morfar var lite trötta efter all fika

När vi gick hem så tog vi sällskap med Viktoria, och när vi kom till Bhern Arena så skulle Oskar gå själv. Och det gjorde han hela vägen hem.
Snö.. i Augusti??
Blev ett stopp på Sibylla för Viktoria ville äta lite. Vi valde att äta glass istället :)
Mitt charmtroll ♥
Min älskade goa unge ♥
kom kom, Oskar visade vägen :)

Anledningen till att vi var hemma så sent var att vi hjälpte Viktoria hem med ett stort paket hon hämtade ut. Jag tyckte inte att hon skulle ta det stora och otympliga paketet själv på cykeln. Och eftersom vi hjälpte henne hem med det så fick jag även en chans att titta på bebis rummet :) Kommer bli super gulligt när allt kommer på plats sen :)
Fick även med mig en massa kort hem som hon hade på datorn. Mycket kort på Oskar och mig när lilleman bara var en månad gammal, såå liten! :D
 
Snart kommer Josefine hit, det blir mys kväll med godis, chips och dipp. Lördags mys helt enkelt :)
 
Kärlek ♥
 

» Grattis vackra syster

Godmorgon söta du
 
Idag så vill jag säga ett Stort Grattis till min underbara vackra syster som fyller 23 år idag :)
Du är inte bara en underbar syster utan också en otroligt underbar moster ♥ Vi älskar dig ♥
Ett x antal år sen :)

Hipp Hipp Hurra För Det Är DIN Dag Idag
 
Kärlek ♥

» Kontrakt och underbar dag!

Hej vännen
 
Idag skrev vi på kontraktet så from den 1 oktober är lägenheten våran :) Förmodligen så kommer vi flytta redan den 14 september, lite tidigare, men skönt ska det bli. Från en 2a till en 3a, känns så himla underbart :)
 
Efter att vi skrivit på kontraktet så gick jag och Oskar hem till Annelie för att fika lite. Och vi hade det så trevligt att vi stannade hela dagen, åt lunch och hade det jätte trevligt :)
Oskar spanade efter fåglar i vattnet
 
Spanar lite
Oskar och Annelie
Så här kan man också sitta och vänta på lunch :)
Boll kastning

Boll rullning
Riktigt god lunch blev vi bjudna på :)
Oskar fick en fin bok :)
Tvättar fötterna
Vatten lek :)
Glass i värmen
Gung gung :)
Min tuffing :) ♥
Trött liten hjälte på vägen hem :)
 

Fick väcka på Oskar när vi kom hem bara för att han inte skulle somna för tidigt, vilket gick väldigt bra. Vid sju tiden så gick Henke och Oskar ut och gick med Stampe. Så jag passade på att städa undan och dammsuga lite lätt, vilket behövdes.
Mina killar kom hem alldeles nyss och jag trodde inte att Oskar skulle vara vaken, men det var han och han vägrar gå och lägga sig. Han sitter just nu och håller på med sin nya bok och är helt inne i den :)
 
Vi har iallafall haft en toppen dag och vädret har ju varit underbart. Vi har varit ute hela dagen och vi har skrattat och lekt så vi kommer nog somna av ren utmattning sen när det är dags :)
 
Kärlek
 

» Besök och uppäten paj

Gokväll vännen min
 
Besiktningen av våran lägenhet var helt okej. Inget allvarligt alls och inget som vi kommer behöva stå för. Det enda vi ska göra är att försöka spackla igen lite borr hål som finns på vägarna :) Och det hade jag ändå tänkt göra så det är ju inga konstigheter alls. 
Idag kom även Marika och Shadow på besök en liten stund. Blev inte så mycket prat för Oskar ville ha sin faster för sig själv ;)
Shadow skulle vara med och leka
 
Efter fem tiden så kom våran middags gäst hit, Milla. Jag bjöd på Kina gryta och ris till middag och till efterrätt hade jag gjort en ananaspaj. Har aldrig gjort eller ätit det förut men jag har bara en sak att säga, SUPER GOTT!!
Kommer definitivt att baka den flera gånger så vill du testa säg bara till så bakar jag ;)
Att det var gott går väl inte att ta miste på ;) Nästan en hel paj åt vi upp!
 

När vi satt och pratade i köket så ville Oskar titta på film så Henke hjälpte honom med det. Men efter ett tag så hör jag hur ovanligt tyst det är och går in i vardagsrummet. Då har Oskar somnat av ren utmatning (han ville inte sova middag idag) i soffan. Blev så illa tvungen att väcka på honom så vi kunde byta blöja snabbt och ge honom välling, men det tog inte en lång stund innan han somnade igen :) 
 
Nu ska jag snart göra mig redo för kvällen. Imorgon ska vi vara hos Öbo kl 10 för att skriva på kontraktet för nya lägenheten :) Sen efter det ska jag och Oskar gå hem till min moster Annelie för att fika lite :)
 
Kärlek ♥
 

» Hemmamys, parken och skogen

Gokväll
 
Förmiddagen började vi faktiskt med att vara inne. Jag vet, dåligt, men ibland så har man så kul hemma att man inte vill släppa allt :)
Efter att prinsen sovit middag så gick vi iallafall ut till parken. Vi hade med oss frukt och kaffe och även mamm/mormor Josefine/moster kom och var med oss.
Två sötnosar
 
Även idag blev det en tur till skogen. Vi plockade lite blåbär idag också men idag hittade vi något ännu roligare..
En GRODA :D
Trodde inte att Oskar skulle vilja hålla men han var inte sen med att ta emot våran nya kompis :)
Den hoppade upp på armen men det var ju bara extra roligt :)
Min underbara vackra prins♥

Ett x antal myggbett har man iaf fått av våra besök i skogen. Jag räknade och hittade 18 st bara på mig, men jag har inte sett några på lilleman :) Ska köpa mygg medel om vi ska fortsätta vara i skogen som vi är nu :)
Ska snart sova om jag ska vara ärlig, ska bara äta lite yoghurt och leta upp ett recept inför morgondagen, ska nämligen bjuda Milla på middag OCH efterrätt :) Sen imorgon kommer våran bovärd och ska besikta våran lägenhet för bytet är godkänt så det är bara att skriva på kontraktet :D
 
Kärlek ♥

» Skogen och blåbärs plockning

Hej igen söta du
 
Det blev en stund i skogen på eftermiddagen. När Henke skulle ut och springa i markaspåret så följde jag och Oskar helt enkelt med. Vi tog med oss en påse sen blev det blåbärs plockning :)
När vi gick upp mot skogen så började Oskar berätta att det finns lejon i skogen, haha gullunge
för mycket barnprogram tror jag ;)
Gott om pinnar finns det iaf :)
Det fanns väldigt mycket blåbär
Oskar plockade och åt det ena blåbäret efter det andra :)
Gott gotti gott gott ;)
 
När vi kom hem så var vi alldeles blå/lila om våra händer. Det blev inte så mycket blåbär att det räckte till en blåbärspaj men det räckte till kvällsmaten :)
Yoghurt med blåbär, smörgås och oboy
 
Mitt lilla hjärta somnade för en stund sen och han pratade mycket om skogen :) Vem vet, kanske blir en tur tillbaka dit imorgon också.
 
Kärlek ♥
 
 

» Öob och Saigon

Hallå där söta du
 
Just nu sitter jag mätt och belåten och kopplar av i soffan, prinsen sover middag så det är lugnt och tyst.
 
Idag så tog vi oss en promenad bort till ÖoB, var tvungen att köpa en leksaks låda till alla duplo klossar.
Dom hade inte den jag hade tänkt mig men det blev en annan fin låda.
Nu fick alla duplo klossar plats :)
 
Sen blev det lunch på Saigon med mamma, Josefine och moster Anna :) Super mysigt och extremt gott :)
Oskar och moster Josefine ♥

Nu är det som sagt viloläge som gäller, kanske finns något skit på tv att titta på.
 
Kärlek ♥

» Lite shopping

Hej igen min vän
 
Nu är prinsen nerbäddad och ska sova för natten, så nu är det lite me time som gäller :)
 
Idag så tog jag och lillemannen en promenad upp på stan. Skulle köpa lite nya fotoalbum men jag kom hem med lite mer än så.
En glasburk, två pärmar och en paj form :)
Glasburken blev min nya kaffe burk, nu skulle jag vilja ha ett x antal till för lite andra saker, 
mjöl, socker etc :)
Lite nya kläder fick också följa med mig hem, många av mina byxor som används dagligen
börjar bli slitna av slitage.. Så tre nya byxor och två super fina toppar :)
Mee like :)
 
På vägen hem så var Oskar så trött så han somnade skönt i vagnen.Han vaknade till när vi kom hem men han var så trött att han somnade om i sin säng :)
Sen har vi bara busat och lekt hela kvällen. Henke brottade ner mig i sängen och kittlade mig så jag skrek av skratt, men Oskar tyckte inte att det var roligt så han skrek "Stopp Pappa" och det gjorde ju bara att vi skrattade ännu mer :) Min underbara lilla sötaste prins ♥
 
Nu ska jag äta lite godis och titta på lite True Blood, härlig lördag kväll :)
 
Kärlek ♥

» Jag hittade sladden

Hej vackra du
 
Just detta inlägg kommer mest att bestå av bilder då jag har hittat sladden till kameran. Vart? I en av Oskars alla leksaks lådor :) Haha där kan man hitta det mesta.
 
Bilder från i torsdags
Omplantering av blommor
Oskar målar naglarna på moster
 
Fredag
Lek i badkaret, men vatten var inte tillåtet
När Henke tittar på handbollen får man använda min dator och kolla på film, med hörlurar precis
som pappa ;)
 
Återkommer med ytterligare ett inlägg lite senare
 
Kärlek ♥

» Mästare på att..

Godmorgon vacker
 
Nu har vi precis avslutat våran frukost och Oskar är redan igång med alla sina leksaker :)
 
Igår när prinsen kom hem så blev det mys och bus hela dagen lång. Tog en himlans massa fina och roliga kort men sladden till min kamera är försvunnen, så jag måste vända upp och ner på hela lägenheten för att hitta den.
jag håller med Henke, jag är en mästare på att tappa bort saker. Är det inte plånbok så är det nycklar, är det inte nycklar är det alltid något annat. Jag skulle behöva någonting som hjälper mig att hitta alla mina borttappade saker.
Tillslut kommer ju sakerna fram, men jag går alltid en sån panik innan jag får tillbaka det jag tappat bort. Hatar att inte veta vart saker och ting är :P
 
Dags att börja leta sen kan vi börja denna dag. Tänkte ta en promenad upp på stan och fixa lite :)
 
 
Kärlek ♥

» God vadå?

God morgon eller igentligen god förmiddag.
 
Mina planer på att inte sova halva förmiddagen gick i stöpet. Vaknade exakt 10.33. Jag har sovit lite si och så, det har varit varmt och jag har inte hittat rätt position. Nu är jag iallafall vaken och jag tror jag känner mig utvilad. Det kommer märkas lite mer under dagen.
Henke som är ledig idag är och hämtar Oskar nu, han pratade om det igår att han ville göra det själv, men jag trodde inte att han redan var på väg dit :) Vi har en liten tid att passa med Oskar för mamma och pappa ska bort vid 13 tiden så då kände vi att det bästa vore att hämta prinsen innna 12 så kan han sova middag hemma :)

Får se vad som händer idag, någonting får vi hoppas på :)

Kärlek ♥

» Ett glas..

Gokväll min vän
 
Idag har vi inte bara suttit inne, skönt att komma ut lite och att regnet inte öser ner.
Vi tog oss en cykel tur till Josefine tillsammans med mamma. Fikade lite medans mamma hjälpte Josefine att plantera om alla blommor. När jag såg dom hålla på insåg jag att det är något som jag också behöver göra, och sätta vissa blommor i större krukor :)
 
Oskar sover hos sin mormor och morfar inatt, han ville så varför inte :) Pratade med prinsen förut och då hade han kastat stenar och haft det jätte roligt :)
 
Vi har äntligen kommit iväg och handlat idag så nu har vi mat så det räcker ett bra tag :)
Efter handlingen så var jag och Henke ute och gick i markaspåret. Vi tog den mellan långa sträckan på 2,5 km bara för att titta hur den var. Henke vill ju springa så han ville bara kolla in terrängen. Det var iallafall jätte skönt att gå och bara prata om allt mellan himmel och jord.
 
Nu sitter jag här med inpackning i håret och ett glas vin på bordet, lite mysigt måste man få ha ibland :)
 
Kärlek ♥
 

» Morgonstund...

Hej min vän, eller ska jag säga godmorgon? 
 
Hur är det med dig??
 
Prinsen kollar på barnprogram och jag gör jag gör varje morgon, dricker kaffe. Dom senaste dagarna har varit ganska händelselösa, med det beror ju också på att det har regnat som bara den.
 
I Tisdags så blev det en tripp till Bovärdskontoret här i Tybble, Om det nu kommer bli ett byta med lägenhet så ville jag prata med bovärden om det gick att få det ny tapetserat i år istället för nästa. Och hon sa att allt beror ju på i vilket skick lägenheten är i, blir den inte godkänd kommer hon jag byter med att bli åter betalnings skyldig om inte så kan vi få betala för att få det gjort. Fast jag har en känsla att det kommer lösa sig om inte så ordnar det sig då.
Innan det mötet så var jag och Oskar ute och gick lite i området.
 
Igår så blev det en lugn dag hemma. Oskar hjälpte mig på morgonen med att plocka undan lite samt att diska undan ;)
Sen blev det vattenlek
Hälla i och hälla ut i all evighet ;)
 
Och ja det är jag som använder diskhandskar ;) Vet inte varför men jag har gjort det ända sen jag flyttade hemifrån :)
Sen fick vi fin besök i form av mamma/mormor och syster/moster.
Det blev en rolig lek att rada upp alla bilar i en lång kö
Och fler bilar finns det säkert ;)
Målar stund
Kan du se Oskar?? :)
 
Än så länge har vi inga planer eller något som är bestämt idag. Jag har sagt till Henke att vi måste komma iväg och storhandla idag så jag hoppas på det. Vi skulle ha gjort det igår men han blev tvungen att jobba över och kom inte hem förens halv åtta, och då kändes det lite för sent.
 
Nu ropar Prinsen på mig, dags att leka med bilar :)
 
Kärlek ♥
 

» Matat ankor

Gokväll min vän
 
Tidigare idag så tog jag och Oskar en promenad till Ladugårdsängen och till förskolan som jag nämnde i tidigare inlägg. Med oss så hade vi mamma som ville gå med ut och gå lite :)
Kom dit och fick min timrapport men jag var tvungen att lämna in den själv. Så jag ringer till lönekontoret och ber om en adress som jag kan skicka den till men får svaret "Du får komma in med den själv så får jag kolla på den och se om jag godkänner den, vi sitter i Brickebacken". Okej efter många om och men så hittar jag en ängel som skjutsar upp mig dit så jag får lämna in den.
Går in på kontoret och frågar efter personen jag pratat med tidigare och blir visad dit. När jag väl kommer in så sitter det en vidrig människa vid sitt skrivbord, tittar på mig, min timrapport och säger " Ja jag får väl godkänna den här då"
Jävla vidriga människa, hoppas jag kommer slippa personlig kontakt med dig i framtiden
 
Jaja nu ska jag förhoppningsvis få mina pengar den 10e och det är huvudsaken.
 
Bjuder på lite kort från dagen
Vi matade ankor, och dom är ju inte direkt rädda. En av dom hoppade upp och ryckte tag i brödet Oskar höll i
Oskar och mormor
Lek i parken hann vi också med

Oskar gjorde fina hjärtan :)
Jag och Oskar ♥♥♥♥
Jag gjorde allt för att Oskar skulle hålla sig vaken när vi gick hem runt 15 tiden
(Han vägrade sova middag tidigare)
Det gick inte alls som jag hoppades och prinsen somnade när vi nästan var hemma :)
Jag lyckades bära upp honom utan att han vaknade och la honom i soffan där han sov tills jag
väckte honom 16.30
Nyvaken och gosig :)

Just nu är det full fart här hemma. Oskar är fortfarande vaken och jag tvivlar på att han kommer somna än. Han får helt enkelt vara vaken ett tag till sen försöker vi med nattningen :)
 
Kärlek ♥

» Bio mys och lön krångel

God morgon vännen
 
Sitter just nu med dagens första kopp kaffe och försöker vakna till liv.
 
Gårdagen började i lugn och ro, vi myste ordentligt på morgonen innan jag och Oskar tog oss en cykeltur hem till mamma och pappa. Runt 12 tiden så bestämdes det att vi senare på kvällen skulle gå på bio, så jag fick panik byta min tvätt tid från 16 till 13. Skyndade mig hem, tvättade och grejade innan jag gjorde mig lite i ordning sen upp på stan. 17.15 stod jag mamma och pappa och väntade på Josefine och Matilda. Hämtade biljetterna och köpte popcorn (såklart) sen började filmen:
Sjukt bra film och den var spännande rakt igenom! 
 
När jag kom hem så var det väldigt tyst hemma, men sen hörde jag min lilla prins som låg vaken i sängen. Henke låg bredvid och försökte få honom att sova. Tydligen så kunde Oskar inte bestämma sig för vart han skulle sova, sin säng eller våran säng. Tillslut efter många om och men så somnade han i sin säng med en leksaks rally bil i famnen :) Fast innan han somnade så kunde jag höra hur han lekte och pratade i sängen :)
 
Idag så ska jag och Oskar ta oss en promenad till förskolan jag jobbade på sist. Tydligen har det blivit en de krångel med min lönelapp, eller inte bara min, nästan alla vikarier har fått samma problem. Så jag har inte fått min lön från juni månad som jag skulle ha 27 juli. Därför måste jag gå dit och få en ny rapport, be dom skicka in den direkt så jag kan få mina pengar den 10e istället.
Jävla krångel säger jag bara :/
 
Kärlek ♥

» Landet

Gokväll min vän
 
Den här dagen har varit mysig på många olika sätt. Jag har fått umgås med mina killar en hel dag och en mysig dag på landet :)
På vägen stannade vi till på mariebergs köpcentrum så Henke kunde köpa ett linne. Han ville reta sin mamma lite och visa upp tatueringen lite extra, och det lyckades ;)
Lördags godis eller ska vi kalla det färd godis?
Road trip
Ett mörkt moln tornade upp sig, men det försvann lika fort :)
Det lektes i sandlådan
Antingen så var det en brännässla eller en pissmyra som gjorde att det brände på prinsens knä
Oskar och farmor
Faster Marika
Oskar och Leon, efter en massa lek med vatten så var Oskar tröja rätt så blöt, tur att det fanns en att låna ;)

När det var dags att åka hem så ville inte Oskar följa med oss. Han hade så roligt och det kan jag förstå. Men vi hade inte kläder, välling eller annat med oss så han fick gott följa med oss hem. Vi stannade till på McDonalds på vägen och köpte med oss mat hem.
 
Oskar sover sen tio minuter tillbaka. Hoppas att vi alla kan få lite sovmorgon imorgon :)
Hoppas att du också har haft en bra dag?
 
Kärlek ♥
 

» Snabbt inlägg..

Hej min vän
 
Tänkte köra ett snabbt inlägg innan vi ska åka till Henkes familjs lantställe.
 
Igår så kom min underbara syster hit på besök. Det blev en hel del prat och så gjorde jag brownies åt oss. Fan så gott och så himla enkelt :)
 
Blev några stycken så Josefine fick med sig några hem. Och jag kan lova att dom smakade ännu bättre idag, sega och goda :)
 
Nej nu ska vi göra oss klara här för att åka. Hoppas att du också får en bra dag :)
 
Kärlek
 

» Inte lata idag inte

Hallå min vän
 
Imorse när vi vaknade så hade vi en mys morgon. Vi låg och kollade på film innan vi gick och åt frukost. Efter det så tyckte Oskar att vi skulle tatuera oss.
Jag fick också två grymt snygga tatueringar
 
Idag har vi inte legat på latsidan inte. Vi tog oss en promenad upp på stan där vi mötte mamma och pappa. Sen fick dom passa Oskar medans jag gick till Öbos huvudkontor. Varför? Jo vi ska Kanske/Förhoppningsvis byta lägenhet med en tjej som har en 3a :D Nu är det bara Öbo som ska godkänna det hela :)
 
Efter stan så följde jag och prinsen med hem till mamma och pappa. Drack lite kaffe och sov middag innan vi gick ut till parken och lekte lite.
Frisbee kastning
Såpbubblor
Klart vi ska gräva i sanden :)
Vätskepaus i värmen :)

Efter parken så blev det en tripp till Sibylla för lite käk, hamburgare. Oskar kom på efteråt att man kan ju mata fåglarna med pommes
Det är super roligt att jaga fåglarna
 
Nu ligger vi i soffan och tittar på Bilar filmen, men det är snart dags för våran älskade prins att sova.
Känner på mig att det kommer bli lite protester men det är bara att kämpa :)
 
Kärlek ♥

» Hopp och lek i vattenpölar

Hallå min vän
 
Gårdagen var ju inte så händelsefull. Tråkigt regnigt väder med lite inslag av åska. Ganska mysigt men ja du förstår vad jag menar.
När regnet hade gett sig igår så tog jag med mig lille prinsen för att gå ner och handla och på vägen så fick han självklart hoppa och plaska i alla vattenpölar :)
Nu tar vi sats..
Plask plask
Kul med vatten :)

På eftermiddagen igår så kom mamma över på middag :) Spagetti och köttfärssås så inget avancerat ;)
Sen kom även Milla hit och hänge med oss på kvällen, super mysigt :D
 
Idag så kom Josefine och Matilda hit och hälsade på. Jag fick äran att "leka" frisör igen och slingade samt färgade Matildas hår. Kanske borde utbilda mig till frisör?? ;P
 
Oskar sover sen en kvart tillbaka och jag sitter och njuter av ett glas med kall cola. Blir att mysa lite nu innan det ska SOVAS!! Är så himla trött så jag kommer nog slockna så fort huvudet hamnar på kudden.
 
Kärlek ♥