» Ny cykel till stora killen

Hallå i kvälls värmen!
 
Här hemma sitter vi just nu och äter popcorn samtidigt som Pippi är på tv :) Är det fredagsmys så är det :)
 
Idag så var det dagis och jobb som gällde för våran del. Förmiddagen var ju grå och mulen, men super skönt tyckte jag ;) Sen sprack himlen upp och solen tittade fram och gav oss en sån extrem värme att det gick åt mycket vatten. Jobbade fram till halv fem idag så hela dagen var vi ute med barnen :) Lite rödare på kroppen har jag blivit men jag ska definitivt inte klaga... egentligen.
 
Efter jobbet så skyndade jag mig för att hämta min lilla skrutt på dagis. När jag kom så satt han och åt glass i godan ro för det får man ju göra ibland när man är sist :) Sen skyndade vi oss hem och lagade lite mat för sen kom morfar på besök och Han hade med sig en överraskning till Oskar :D
Nämligen en cykel för stora pojkar :D
 
Oskar testade men ville gå av ganska fort, tydligen var den lite läskig. Men vi får öva och köra med den mer så kommer han snart susa fram här i området :) Ska bara köpa en cykelstång först så jag eller Henke kan hålla i cykeln så den inte vinglar. Tror det var de som gjorde att den blev lite läskig.
Men han vill väldigt gärna hålla på med cykeln här hemma. För den ska med vart han än ska och så ville han sova med den i kväll sa han, men haha nja jag vet inte om jag vill ha en cykel i sängen ;)
 
Nu ska jag fortsätta kolla efter kläder sen så ska vi snart sova både jag och Oskar så vi orkar med morgon dagen :)
 
Kärlek ♥
 

» Tungt Jobbigt och Varmt

Hej vännen
 
Sitter just nu helt utslagen i soffan efter en dag i hettan. Det  börjar bli tungt och jobbigt och då har jag ändå 79 dagar kvar mer eller mindre tills bebis vill komma ut till oss. Jag är varm och svettas och konstant törstig. Ryggen värker som in i helvete, kan inte sitta still på samma sätt en längre stund för då börjar det göra sjukt ont. Jag verkligen känner hur hela jag klagar med hela kropp och själ..  Känner att vi måste köpa hem fläkt/fläktar så man kan vara hemma och sen få sova om nätterna.
Funderar på denna från Clas Ohlson..
 
Får se om vi kommer köpa den nu eller när man får skattepengarna.
 
Idag så blev det en tur upp på stan för att luncha med mamma, Josefine och farmor. Vi gick till Kinamuren och avnjöt en underbar buffé och det var en proppmätt Johanna som lämnade restaurangen. Är faktiskt fortfarande mätt efter allt jag åt.
 
Jag och Oskar har busat hela eftermiddagen och lekt med bilar :) Tog lite kort men dom ligger på kameran som är i köket...  Jaa jag är Väldigt lat just nu.
På kvällen fick vi ett litet besök av mamma och pappa som kom förbi och drack lite kaffe. Alltid lika mysigt :)
Och ÄNTLIGEN är jag klar med min kista :D Nu är den vit och fin precis som jag vill ha den. Ska ta lite kort på den imorgon så du får se förändringen :)
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och få på mig pyjamasen sen läsa en liten stund. Imorgon ska det jobbas :)
 
Kärlek ♥

» Kort repris

Hej vännen
 
Anledningen till dålig uppdatering är dagar fulla med något att göra och ingen ork eller lust alls men jag ska bättra mig.
Kan ta en kort repris på vad som hänt.
 
Söndag: Spenderades ute vid husvagnen med allihopa. Jag, Josefine, Henke och Oskar åkte ut för att njuta av solen som tyvärr försvann efter ett tag och ersattes med tunga regn moln. Men vi hann njuta ett tag och leka :)
 
Måndag: Oskar och jag tog oss en promenad hem till Viktoria och lilla Nova halv tio sen gick vi alla upp på stan och lunchade på Saigon. Passade även på att shoppa ett paraply, vattenflaska och nya sommar skor till Oskar :) Sen efter stan så gick vi tillbaka hem till Viktoria och Nova för att fika på bullar från Bullvivan :)
 
Tisdag: Mys med Oskar fram till halv ett sen lämnade jag honom på dagis för att sen åka och jobba 3 timmar. Efter jobbet så skyndade jag mig till Oskars fsk för att gå på deras vårfest. Fikade och myste med alla barn och föräldrar. Alltid lika roligt för man kan verkligen prata och skoja med folk :)
Sen hem, montera in bilbarnstolen så Oskar och Henke kunde åka till farfar Micke som fyllde år. Jag skyndade mig istället till mamma och pappa för att sen åka med dom och Josefine för att gå på bio, Fast and Furious 6. En toppen bra film från början till slut :)
Bild från google
 
Och så har vi idag: Prinsen tog sovmorgon fram till kl 8 men jag vaknade halv åtta av Henkes väckarklocka, men lite sovmorgon blev det :) Lämnade på dagis halv nio sen gick jag hem och slängde mig i soffan och kollade på två filmer innan jag hämtade prinsen halv två. Kan säga att det var väldigt skönt att spendera dagen på soffan, det är ju inte varje dag man gör det. Filmerna jag såg var Hunger Games och The Impossible. Satt och grinade som en tok till den sistnämnda.
Efter dagis så blev det såklart att vi hoppade i vatten pölar på vägen hem :D
 
Nu ska vi snart natta Oskar, sen ska jag diska undan och duscha. Har även tagit ut kistan i vardagsrummet så den ska målas nu ikväll så får den torka över natten :D
 
Kärlek

» Hyllning till min mamma

Idag är det mors dag och då förtjänar alla mammor lite extra mycket uppmärksamhet och kärlek. Och min mamma är inget undantag. Hon är en vacker, stark, underbar kvinna och hon har alltid varit en underbar kärleksfull mamma till mig och min syster. Vi har alltid kunnat prata med henne om allt och när vi har behövt det så finns hon alltid där och ställer upp i vått och torrt. Nu är hon även en underbar kärleksfull mormor till min son och jag vet att hon kommer vara det till sitt andra barnbarn också som kommer i augusti.
Så vad jag vill säga är, mamma jag älskar dig. Du är en fantastisk mamma/mormor ♥
 
 

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.

av Siv Andersson
 
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA ♥♥

» Lördag :)

Hej vännen
 
Imorse fick jag mig sovmorgon fram till kl 09.30 då Henke gick upp med Oskar. Var väldigt skönt att sova ska jag säga dig. Vid halv elva tiden så drog grabbarna upp på stan och lämnade mig ensam i en och en halv timme. Vad jag gjorde då? Passade på att städa undan och dammsuga av :D Haha ingen vila här inte.
 
Sen fick jag ett samtal från min syster då hon frågade om jag och Oskar ville följa med ut till husvagnen vilket vi gärna gjorde. Blev en mysig dag där ute med mycket sol och lek.
 
När vi åkte hem hann vi knappt åka 10 min innan Prinsen somnade i bilen. Fick väcka på honom igen inne i stan men han somnade om gott i våran säng kvart över åtta.
Börjar känna mig lite trött jag också så vi får se hur länge jag orkar vara vaken trots min långa sovmorgon :)
 
Kärlek ♥
 

» Sällskap, blommor och lek

Hej söta du

Idag blev det en dag med mycket sällskap och prata. Förmiddagen spenderade jag och Oskar med att mysa och leka. Vid halv två kom Maggan och Marika hit för att leka lite med prinsen. Strax efter det så kom mamma och Josefine då jag lovade att hjälpa mamma med håret. Och jag har verkligen en underbar syster för hon hade med sig blommor till mig bara för att :-)

Maggan och Marika tog med sig Oskar ut till parken och lekte lite när jag slingade håret. Men efter ett tag gick jag ut och gjorde dom sällskap :-)





Skulle egentligen ha målat min kista nu under kvällen men prinsen var vaken länge idag så den får målas en annan kväll. Funderar på om man kanske skulle krypa ner i sängen och läsa eller om man ska titta på någon film/serie.

Kärlek ♥

» Utvecklingsamtal och finaste armbandet

Hej vännen
 
Idag när jag hade lämnat Oskar och sagt hejdå fick jag återigen smyga in på dagis för att gå på utvecklings samtal :) Sist vi hade ett var ett år sen och det är mycket som har hänt sen dess. Men Oskar fick bara bra omdömen och toppen utlåtanden så vi är jätte nöjda :) Vi fick lite tips och råd och det är alltid uppskattat.
Sen blev det en promenad till mamma där jag hämtade min cykel och sen iväg och fixa mina naglar. Nu är dom återigen snygga och fräscha.
 
Efter dagis så tog jag och Oskar en cykel tur till mamma och pappa en stund. Oskar ville nämligen fråga morfar om han kunde komma och laga en trasig lastbil här hemma :)
Men vi blev inte kvar länge då vi skulle hem och laga mat innan min lilla prins skulle klippa sig.
Innan maten och klippningen så satt Oskar och gjorde världens bästa underbaraste present till mig :D
 
Ett armband!! Jag kommer aldrig att ta av mig det, alltid ska det vara på min arm :) Eller okej, när jag duschar åker det ju av så det inte går sönder :)
Han håller även på med ett som Henke ska ha men det ville han fortsätta med imorgon.
 
Nu sover min lilla nyklippta prins och jag hann inte ta kort på honom. För när jag skulle göra det så hände det en olycka, han slog munnen i bänken så då blev det inga kort tagna. Kommer ta ett imorgon innan dagis :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Faster mys och påbörjat projekt

Hallå
 
Imorse var det en glad kille som jag lämnade på dagis. Han sprang glatt in med bästisen och vinkade hejdå i fönstret :) Känns så himla skönt att han älskar att vara på dagis :)
Efter att jag lämnat min prins blev det hem och dona lite innan Patricia kom hit och pratade med massa skit. Även hon är gravid och hennes lilla prins är beräknad 6 augusti så det är väldigt nära min bf.
Sen kom även Marika och min mamma förbi. Mamma hämtade en parfym som jag inte ville ha och passade även på att känna lite på magen, vilket hon gjorde rätt i, för idag fick hon känna flera små sparkar/puffar :)
 
Marika följde med och hämtade lill prinsen på dagis sen byggde dom kojor och lekte kurragömma. Vi hann även med att blåsa lite såpbubblor på balkongen, trots det tråkiga vädret.
 
Nu på eftermiddagen/kvällen hann jag även påbörja mitt lilla projekt som jag skulle ha startat för längesen. Nämligen "slipa och måla kistan". Fick mycket hjälp av både Henke och Oskar med att ta bort gamla skruvar och slipa. Däremot ska jag nog måla kistan någon dag när prinsen är på dagis så jag inte får målarfärg på golv och väggar.
Nu jädrans ska den bli vit :D
 
Kärlek ♥

» Måndag

Hej vännen
 
Tidigare idag tänkte jag städa undan lite här hemma, hann plocka och greja lite innan det slutade med att jag satt i soffan och kollade på Oskar som hoppade som en galning från bordet :)
 
Super roligt hade han, men jag fick inte hoppa.. jag är tydligen "för stor" haha hmm ;)
 
Sen blev det en promenad till mammas jobb och sen vidare till dom. Pappa, ängel och hjälte som han är, fixade min cykel som återigen fått total punktering (för andra?! gången på bara en vecka). Oskar hjälpte glatt till men jag fick inga kort på det då det bara var han och Oskar som skulle laga cykeln, vi andra fick stanna i lägenheten.
Hjälpsam som lillen är så vattnade han även blommorna. Han tyckte att dom såg törstiga och ledsna ut och att dom behövde vatten :)
 
När vi kom hem så dröjde det inte länge innan han somnade gott i soffan den lilla skrutten. Utan kvälls välling eller gröt i magen. Får bli en ordentlig frukost imorgon istället :)
Henke och jag sitter just nu och klagar på att det är så jävla äckligt varmt i den här lägenheten.. och då är alla fönster i varje rum öppet!! Hur i helvete ska jag klara av att vara gravid ända till augusti?!?
 
Kärlek ♥

» Mys med underbar vän och barn

Hej vännen
 
Vad mysigt det blev med spöregn och åska :D Älskar det! Oskar blev lite små rädd men det gick ju bra :)
Det blev även en mysig stund tillsammans med underbara Milla och prinsessan Felicia :)
Fick användning för babygymmet som stått i garderoben, något Oskar också ville testa.
 
Blev en massa snack och mys innan det var dags för Milla och Felicia att åka vidare. Oskar busade runt en stund efter det innan han låg och halv sov på vardagsrums golvet kl halv åtta. Så det var bara att byta blöja snabbt och lägga honom i sängen. Han ville sova i mamma och pappas säng ikväll och självklart får min lilla prins göra det :)
Nu ska jag snart plocka fram chips och godis och ladda inför Eurovision Song Contest :) Henke får stå ut med det ikväll ;)
 
Kärlek ♥

» Dålig kass uppdatering

Hej vännen
 
Snacka om kass uppdatering, men dom senaste fem dagarna har varit händelselösa så det har bara känts meningslöst att skriva. Nästa vecka blir nog annorlunda. Oskar ska återigen börja som 15 timmar på dagis så han kommer vara där tis-tors 8.30-13.30 :) Ledig med mig på måndagar och fredagar :)
 
Igår så blev det en tur till mormor och morfars grav tillsammans med mamma och moster Anna. Den blev fin inför sommaren med fina blommor och ny jord :) Var ett tag sen jag var där så det var mysigt att komma dit och "säga hej".
Efter det så blev det en snabb lunch innan min moster skulle jobba. Mamma och jag tog då en promenad upp på stan där vi mötte upp Henke och Oskar. Blev ett besök på biblioteket där jag lånade två böcker om hur det är att få syskon. Ska läsa dom för Oskar :)
När allt det var klart så blev det grillat hos mamma och en kär återförening med syster yster som kom hem igår :D
Oskar fick en jätte fin sparbössa som hade kakor i sig. Ska fixa kort sen :) 
 
Nu har jag precis tuggat i mig två smörgåsar och dammsugit av här hemma. Var en sandlåda i hallen..
Och om ett tag så kommer Milla och lilla Felicia på besök :D
 
Kärlek ♥
 

» Underbara unge

Hallåååå där
 
Idag fick jag super hjälp med att städa av balkong möblerna efter vintern :)

Nu är det bara resten av balkongen som ska fixas sen är det mysigt där ute :)
När prinsen höll på som bäst så sa han "mamma jag är helt otrolig på att städa stolarna" Haha min lilla älskling ♥ Citaten och uttrycken han kan komma med ibland är för härliga, nästan så jag alltid borde ha med mig papper och penna så jag kan skriva upp det ♥
 
Kärlek ♥

» Dop och lek parken

Hej vännen
 
Kom hem för en timme sen efter en mysig dag med dop och middag hos mamma och pappa. Dopet var jätte mysigt och jätte fint :) Eftersom jag har lovat min kusin att inte lägga ut bilder på hennes lilla skrutt så får du nöja dig med bilder på annat från dagen :)
    Oskar, mormor och tant Stina

            Oskar var jätte duktig hela tiden i kyrkan :)
        Oskar och Hampus
       Min lilla prins vet hur man får uppmärksamheten ;)
Tur att jag packar med en målarbok ibland ;)
 
Nere i församlingshemmets hus så fanns det ett jätte fint lekrum som Oskar fick leka i :) Mycket roliga leksaker fanns det att välja bland.
 
Oskar fick paket idag av Annelie och Uffe. Dom var ju i Thailand när han fyllde år så han fick sin present nu :)
Ett golf set :) Något Oskar tyckte var jätte roligt :)
 
Efter dopet så följde vi med mamma och pappa hem för att äta lite middag. Sen blev det en tripp ut till lekparken så lilleman fick springa och busa lite extra.

 
Och så här såg jag ut idag ;)
Nu börjar magen bli jätte stor :) Och den spänner och stramar ofta. Lill skrutten rör sig mycket och det blir en del knuffar och sparkar under dagen ♥ Idag går jag även in i v 27, vart tog tiden vägen?! :) Snart har jag en till liten skrutt här hemma som jag kommer älska mer än livet själv. Två små skruttar som kommer ge mig glädje kärlek och mer lycka än vad jag kommer förstå ♥
 
Kärlek ♥

» Gårdagen i bilder











ute lek :-)


Nu ska jag börja göra mig fin för dagen. Vi ska nämligen på dop idag :-)

Kärlek ♥

» Mys dag med familjen

Hej söta underbara du
 
Den här dagen har varit helt otroligt underbar på alla möjliga sätt och vis. Vi har spenderat dagen tillsammans och alla tre åkt hem med leenden på våra läppar :)
Vid 12 tiden idag så satte vi oss i bilen och åkte till husvagnen för att mysa och grilla med mamma och pappa. Oskar somnade i bilen redan efter en stund vilket var skönt för han vaknade ju tidigt. När vi kom fram till campingen så började vi med att gå ner och kolla på båtarna. Oskar var lite orolig att vi skulle bada, men vi sa hela tiden att vi inte skulle göra det för vattnet är alldeles för kallt.

 
När vi hade tittat lite på båtarna så gick vi mot husvagnen, men på vägen dit så stannade Oskar till för att plocka lite vitsippor som han ville ge till mormor och morfar
 
Sen började dagen med mycket lek, busande och skratt :)

 
 
Vi har verkligen haft en underbar dag och jag har njutit för fullt. Har fått lite färg på bröst armar och ben och även Henke kom hem med färg på kroppen :) Vi har alla njutit och vi sa flera gånger på vägen hem vad mysigt vi har haft idag :) Tack mamma och pappa för att ni bidrog med det myset och trevligheterna och den underbart goda maten ♥
Oskar somnade redan strax efter 19 så trött var han :)
 
Nu ska jag kvälls mysa med mitt stora hjärta innan jag kommer slockna för natten :)
 
Kärlek ♥

» Morgon tråkigt

När vaknade du imorse?
Svar: Kvart över sex kom prinsen in till mig/oss

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar: Åhhh bara en liiten stund till, snäääälllaaa

Har du ringt/messat nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar: Inte än. känns lite tidigt att ringa/messa nu

Vilket humör är du på?
Svar: Trött men glad och lycklig :)

Vad har du på dig just nu?
Svar: Mjukisbyxor och tshirt

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: Fråga igen om några timmar när jag hunnit bli hungrig igen :)

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar: Mjölk, bröd och glass

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: Aftonbladet

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar: Vi ska förmodligen åka till Hampetorp och grilla hos mamma och pappa

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar: Lyssnar knappt på musik längre... Tips på låtar?

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: Var hemma med Oskar som återigen var sjuk

När fotade du något senast, och vad?
Svar: I förrgår när jag och Oskar målade stjärnor på våra kinder :)


Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar: Kommer jag säkert, men på vad vet jag inte än

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar: En köksstol

Vad tror du att klockan är?
Svar: Behöver inte gissa när jag kan kolla efter, 08.50

Vad borde du göra idag?
Svar: Städa undan (vilket jag kommer göra)

Vad ska du ha på dig idag?
Svar: Har inte bestämt mig än, jeans/tights och någon snygg tröja

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: Finns många personer jag skulle vilja fråga ut så det skulle bli en lång lista

Har du körkort och egen bil?
Svar: Nee, bidrag till att skaffa?

Vem åkte du bil med sist?
Svar: Pappa, mamma, Josefine och Oskar

Vem åt du mat med sist?
Svar: Pappa mamma och Oskar

Vad ville du, som liten bli när du blev stor?
Svar: Sångerska, prinsessa

Storstad eller landet?
Svar: Storstad

McDonalds eller MAX?
Svar: McDonalds

Charter- eller skidsemester?
Svar: Får bli charter då jag enbart kan åka pulka

Flyg eller tåg?
Svar: Även fast jag aldrig har flugit så båda

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Svar: Hmm då får det nog bli svart, sorgligt men sant ;)
 
Kärlek ♥

» Lek bus och ansiktsmålning

Hallåå
 
Idag när vi hämtade Oskar på dagis så hade vi med oss en blomma som vi gav till hans fröken Kerstin.Idag var det nämligen hennes sista dag och vi kommer verkligen att sakna henne. Hon var en bra pedagog som Oskar fattade stort tycke för på hennes första dag.
När vi kom hem så hade vi en väldigt trött och gnällig Oskar så vi tyckte att han kunde sova 40 min, sagt och gjort, sen jäklar har vi busat hela kvällen.
Vi har kört med bilar, sprungit fram och tillbaka i lägenheten, målat med vatten färg (både på papper och i ansiktet)
Idag har jag även hunnit med lite shopping till mig, kort kommer imorgon ;)
 
Nu sover Oskar och en annan vilar lite. Känns skönt att veta att vi kommer vara lediga nu i två extra dagar :) Hoppas på underbart väder så vi kan vara ute mycket!
 
Kärlek ♥
 

» Nya kläder och underbar eftermiddag

Hej söta du
 
Dålig uppdatering.. igen... I know! Men när det inte sker så mycket känns det bara tråkigt att ge inlägg som är helt meningslösa ;)
Idag känns det iaf att jag har lite att skriva om, kul va ;)
 
Oskar har varit på dagis igår och idag och det är en glad kille jag har lämnat dom här morgnarna. Alla barn har tydligen frågat efter min prins så han var/är efterlängtat av sina kompisar :) När jag hämtade idag så ville han inte hem på en gång, han ville leka en stund till vilket var helt okej för mig.
Full fart framåt!!!!

När vi kom hem så fick Oskar se en massa nya kläder som han fått av mormor och morfar. 
Shorts och ett par badbyxor
Och snygga tshirts
Oskar tackar så mycket för alla kläder och en av tröjorna kommer invigas imorgon :)
 
När vi hade kollat på alla kläder så tog vi det lugnt en stund innan det var dags att börja med middagen. Men Oskar tog det liite för lugnt och somnade på mattan i köket.
När Henke kom hem så bestämde vi oss för att gå ut och leka efter maten, något som fick Oskar att bli galen av lycka :)
 
Vi valde att "avsluta" kvällen med en varsin glass på balkongen innan det var dags för lill prinsen att sova för natten.
Kan säga att vi har haft en toppen mysig eftermiddag :)
 
Kärlek ♥

» V 26









Kärlek ♥

» Lek, kalas och trött prins

Hej vännen
 
Idag var det kalas dags för min kusin Hampus som fyller 17 år idag! Min "lilla" kusin är inte så liten längre ;)
Men innan vi åkte dit så spenderade vi en stund ute på gården och lekte i sandlådan, och idag skulle Oskar ha med sig sin stora grävmaskin ut.
Väntar på morfar och mormor :)
 
På kalaset så bjöds det på gofika och tårta, mums. Självklart blev det mycket skratt och prat när släkten samlas. Och när Oskar sprang iväg och lekte med Oliver så passade jag på att gosa med lilla Louie som var där. Söt unge :)
När vi kom hem för knappt en timme sen så ville prinsen ha gröt till kvällsmat, och medans jag gjorde den så höll Oskar på att somna i stolen. Blev några skedar med gröt innan han somnade gott i sängen. Allt busande och lekande med Oliver gjorde susen tror jag :)
 
Kärlek ♥

» En helt vanlig lördag

Hej vännen 
 
När vi vaknade imorse så hade vi en prins med galet mycket energi. Det första han ville göra var att leka och busa sen ha frukost som han åt med god aptit, sen leka och busa ännu mera :) Känns underbart att se att han mår bra igen.
Vid tolv tiden så gick vi en promenad bort till mammas jobb och mötte upp henne för att sen ta en snabb tur upp på stan innan vi blev bjudna på middag :)
Resten av kvällen spenderade vi där och vi hann även träffa Farmor Inger innan det var dags att gå hem med en små gnällig Oskar.
På vägen hem så ville prinsen att vi skulle plocka blommor och jaa varför inte?
 
När vi kom hem så ville blommorna ha vatten vilket Oskar skulle fixa alldeles själv.
 
Så nu står den fina buketten på köksbordet :)
 
Prinsen sover sen en timme tillbaka och jag har hunnit plocka undan på massa saker och tvättat en maskin med kläder samt hängt upp det. Nu känner jag att jag vill koppla av och det tänker jag göra med en skål ostbågar/chips och cola :)
 
Kärlek ♥
 
 

» Vab igen

Hello Darlings
 
Vilka dagar! Igår och idag var det min tur att vara hemma för att Vabba (vård av barn) Natten till torsdagen så höll Oskar sig själv och mig vaken genom att hosta något förfärligt. När vi väl vaknade efter några timmars sömn så var febern tillbaka så vi höll oss hemma och kurerade oss.
Hela dagen igår höll febern i sig, sen på kvällen kom hostan igång ordentligt igen. Och vad brukar hända då? Jag kan säga att jag har fått tvätta lakan, handdukar, kläder och kuddfodral under dagen. 
Idag så mår Oskar bättre och det är en extrem fart på honom :)
Och när jag ändå har varit hemma i två dagar så har jag passat på att stor städa och putsa alla fönster samt bytit gardiner överallt :)
Känna skönt att börja helgen med en frisk prins och ren lägenhet :)
 
Nu ska vi snart försöka natta prinsen som är i full fart med att bygga en koja. Önska oss lycka till ;)
 
 
Kärlek ♥
 

» Vilken resa..

Hallå där
 
Det blev sovmorgon imorse (för min del iaf) fram till halv tio :) Skönt som tusan var det! Sen blev det att göra sig i ordning och få i sig frukost för kl 11 så åkte jag och Oskar med mamma och pappa ut till Hampetorp för att ställa av husvagnen. Men resan blev ju inte riktigt som det var tänkt...
Strax efter Ekeby-Almby så började motorlampan på pappas bil att lysa och bilen lät konstigt så det var bara att åka in mot väg kanten och invänta en bärgnings bil och ringa Henke för att han skulle komma med våran bil. 
Så medans jag mamma och Oskar väntade på att pappa skulle köra in Henke in till stan igen så hade vi en liten fika paus
Sen ringer Henke efter att han har insett att pappa åkt tillbaka till oss med sina nycklar, så han kom inte ens in i lägenheten! Så det var bara att ge den goda nyheten till pappa och bege sig in mot stan igen. Men efter många om och men och en bärgnings bil senare så hakade vi fast husvagnen i våran bil och åkte vidare mot Hampetorp.
Oskar somnade till i bilen lagom när vi kom till Odensbacken så han fick sova en stund när vi kom fram. Vi andra passade på att ta en kaffepaus innan det var dags att få upp för tältet och fixa i ording.
Men vad händer då om inte detta? Efter många försök med att få upp för tältet och efter att ha frågat närliggande campare så får vi höra att tält pinnarna pappa och mamma fått med till tältet INTE passar! Så Jädrans typiskt!!!
Det var bara att inse att det inte fanns så mycket mer att göra så det blev att åka hem mot Örebro igen, men vi hann självklart med att leka lite i parken innan :)
 
Trots en dag som inte blev som någon av oss hade tänkt oss som sagt så måste jag ändå säga att vi hade det mysigt och trevligt :) Oskar ligger nu och sover sen en timme tillbaka och jag sitter och njuter av en tallrik med jordgubbar och sparkar i magen ♥ Det är en livlig liten bebis där inne ♥
 
Kärlek ♥