» Shopping och pyssel

Hej min vän
 
Idag så blev det en tur ut till Marieberg och skopunkten med min underbara far :) Köpte mig två par skor, ett par vanliga vardagsskor och gummistövlar. Var även hemma hos Josefine och hämtade ett sängbord till mig.
 
Efter Marieberg så följde pappa med hem igen och drack lite kaffe. Passade även på att låta honom sätta upp min spegel och lite annat :)
 
Resten av kvällen har spenderats i lugn och ro med min familj. Fick en chans att göra klart lite pyssel jag har haft liggande.
Nu är det vuxen tid som gäller och godis skålen är framme :)
Trevlig lördags kväll!
 
Kärlek ♥

» Fullt upp men äntligen helg

Hej min vän
 
Dom senaste dagarna har man verkligen haft fullt upp! Igår efter jobbet så blev det att skynda sig hem, hämta lillemannen sen mötte vi upp mamma som var snäll och passade Oskar när jag var på föräldramötet på dagis.
Jag fick en hel del bra information och tips som jag ska försöka använda både hemma och när jag jobbar :)
När jag kom hem från det så blev det dags att börja med kvälls rutinerna, välling och mys innan läggdags. Men igår var Oskar så trött så han somnade i soffan framför Scooby efter att han druckit upp vällingen :)
Mormor och Oskar busar ordentligt när dom är med varandra :)
 
Idag så blev det jobb en kort stund, 7.30-11.30 men det var rätt så skönt om jag ska vara ärlig! Vi tog med oss hela barngruppen och fick till en backe där dom kunde rulla ner, vilket resulterade i 15 jätte leriga ungar. När vi kom tillbaka till förskolan så fick vi använda vatten slangen för att bli av med den värsta leran :) Men barnen hade super kul och det är ju det viktigaste :)
 
Efter jobbet så hämtade jag såklart Oskar sen åkte vi hem och sov middag innan Josefine kom hit och hälsade på.
Vi gick iväg och köpte mat och hade en liten mys dag innan hon skulle börja jobba
Och idag blev det återigen Saigon, men det är ju så himla gott så det är inga problem. Även Oskar tycker om det och åt med god aptit :)
 
Nu är Henke hemma igen och familjen är återigen samlad. Just nu ligger han dock och sover så vi får väl umgås imorgon antar jag :)
Jag och Oskar sitter och myser i soffan iaf, men det verkar som att även min lilla prins är trött och vill sova. Imorgon hoppas vi på lite sovmorgon men det märker vi :)
Min lilla mys unge ♥
 
Kärlek ♥

» vart ska man börja?

Godmorgon min vän
 
Oj jag vet inte ens vart jag ska börja! Gårdagens jobb gick bra trots jobbiga barn och situationer. En unge skrek rakt ut när han blev arg på mig att jag var det dummaste och elakaste fröken som fanns och att jag skulle försvinna från förskolan. Men jag blev snabbt försvarad av en liten tjej som svarade tillbaka att jag var den "bästaste" fröken och att jag skulle vara kvar för alltid, haha kunde inte annat än skratta :) Roliga är dom!
 
Efter jobbet så skyndade jag mig hem, hämtade Oskar som hade haft en bra dag på dagis, sen handla och sen hem och baka pajen snabbt. Mat hann jag inte med, men jag har ju Milla som vän så hon stannade till på Saigon och fixade mat åt oss :) LYX onsdag, Saigon och ananas paj :)
Och jag fick se på hennes underbara bebis mage, den lilla krabaten som ligger där inne är beräknad till den 15 februari nästa år så det ser jag fram emot :)
 
När Milla hade åkte hem så hoppade jag in i en snabb dusch, sen nattade jag Oskar. Vi låg i hans säng och läste "Jag älskar dig mamma" innan han somnade.
Själv tog det ett tag för mig att somna men tillslut gjorde jag ju självklart det och sov hela natten, förutom en period då jag vaknade till. Annars har jag sovit bra. Har haft två täcken på mig så det har varit varmt och skönt :) Lite tomt i sängen såklart det erkänner jag, men jag ska samtidigt säga att det var skönt att få sova utan något som var på i bakgrunden :)
 
Nu ska jag snart väcka på Oskar sen är det dags att lämna honom på dagis. Egentligen skulle jag ha jobbat 7-13.0 idag men det ändrades och blev 8-16, men det gör inte för det innebär ju bara mer timmar :) Sen ikväll 17.30 så är det dags för föräldramöte på dagis. Ujuj det är verkligen en fullspäckad torsdag! :)
 
Kärlek ♥

» Snart dags att

Godmorgon vackra du 
 
Ska snart åka och lämna Oskar på dagis sen är det dags för ett jobb pass fram till 16.30 :) Dock känns det som att Oskar inte är helt pigg, men jag får säga till på dagis att dom får ringa efter mig om det blir jobbigare. Han är nog bara lite gnällig för att inget går som han vill. Kläderna sitter ut och in och jag får INTE rätta till det, så är det med trotsåldern :/ Nu är det bara jag och Oskar i tre dagar dessutom, Henke åker ju till Malmö idag och kommer hem på fredag. Hur ska det gå med trotsåldern och test på mamma Johannas tålamod ;)
 
Det är ganska skönt att börja lite senare på dagarna för man hinner med så mycket hemma. Nu har jag hunnit med att bädda rent i våran säng, plockat undan och diskat. Så när vi kommer hem sen möts vi inte av ett kaos utan en ren och fin lägenhet. Idag så kommer Milla på besök så jag har lovat att göra en ananas paj :) Längtar redan tills den blir klar i eftermiddag, så himla gott är det!
 
Känns som att det kommer vara ett tråkigt väder hela dagen så det är väl lika bra att ta fram regnkläderna så jag är förberedd. Med min tur kommer det väl regna när jag antingen cyklar till jobbet eller från jobbet :/
 Kärlek ♥
 

» Tisdag

Hej min vän
 
Dagarna går fort och jag vet inte om det är bra eller dåligt.
 
Idag så ringde väckarklockan 05.45 men inatt sov jag dåligt så jag var halvt som halvt vaken. Vet inte varför jag sov dåligt, vaknade hela tiden och sov aldrig riktigt djupt.
Cyklade iväg till jobbet och började kl 7 och jobbade till 15.00, fick vara kvar en halvtimme extra för att det fattades personal. 10 minuter innan jag slutade så ringde min farmor och frågade om hon kunde komma och hälsa på, hon ville ju se den nya lägenheten :)
Så jag skyndade mig och hämta Oskar sen hem och mötte farmor :)
Vi fikade och pratade lite innan det var dags för henne att åka med bussen. Men det var trevligt att hon kom förbi :)
 
Nu är det mys som gäller. Oskar ska snart sova och då ska jag lägga mig och läsa lite. Henke är på hockeyn och när han kommer hem så blir det att umgås med honom. Imorgon åker han till Malmö och kommer hem på fredag, han ska göra ett monterings jobb. Själv ska jag jobba 11-16.30 så Oskar får vara på dagis från 10.30 -17
 
Blir tyvärr bara ett inlägg med text för idag har det inte blivit mycket foto stunder.
 
Kärlek ♥

» Underbar September Dag

Hej min vän
 
Jag måste bara säga det här utan att det ska låta för klyschigt, MEN vilken Underbar dag det har varit!
Solen har lyst med sina varma strålar på oss och det har bara varit en perfekt höst dag. Allt som fattades var mer röda, gula och orangea löv på marken och träden :)
 
Idag så har jag och Oskar varit hemma, inget jobb eller dagis. Så imorse gjorde vi oss redo sen tog vi oss en cykeltur. Innan vi kom iväg så mötte vi en super gullig och trevlig tant som hälsade oss välkomna till gården. Hon hade bott i samma lägenhet i jag vet inte hur länge så hon såg att vi var nya, hon gissade till och med rätt på vilken lägenhet :O Men hon var iallafall super trevlig och hon sa att Oskar var så söt och att han sken som solen :D Snacka om komplimang till min prins, och hon har ju rätt för han är ju solskenet i mitt liv :D
Vi cyklade hur som helst till förskolan där jag jobbar mycket. En i personalen har inte sett Oskar sen han var en liten bebis så det var dags att hon fick träffa honom igen. Och även där blev dom charmade av prinsen, trots att han var hur blyg som helst :) Men när vi åkte vinkade han glatt och sa hejdå barnen :)
 
Efter förskolan blev det ett snabbt besök på banken. Var tvungen att beställa ett nytt bankkort då mitt nuvarande av någon anledning har valt att sluta fungera. Gjorde även ett uttag så jag har pengar om det skulle behövas :)
Sen hem, ge Oskar lunch, lägga honom så han fick sova middag, förberedde på maten sen när prinsen vaknade igen så gick vi ut på gården :)
Ska snart natta Oskar sen ska även jag krypa ner i sängen och läsa en stund. Imorgon är det jobb som gäller, 7-14.30 så jag ska försöka somna i tid så jag är någorlunda utvilad imorgon.
Hoppas att även du har haft en toppen dag denna härliga september dag :)
 
Kärlek ♥

» Vart tar tiden vägen?

Hej min vän
 
Snart börjar även denna dag leda mot sitt slut, och som vanligt blir jag fundersam över vart all tid tar vägen :/
 
Tvättstugan var helt okej, dock inte lika bra som den gamla. Bara två maskiner och en någorlunda okej torktumlare och torkskåp. Men alla kläder är rena och dom kläderna som inte blev riktigt torra har jag hängt upp här hemma.
 
Oskar hade en super rolig stund ute i parken med sin farmor. Dom hade grävt i sandlådan och lekt med allt vatten som fans i pölarna :) När dom kom hem så fick farmor en kopp kaffe och lite morots kaka :)
När jag var nere och tvättade så kom det en liten blondin och hälsade på i form av min vackra syster. Även hon ville ha en bit av morotskakan och det är ju självklart :)
 
Oskar hittade på en annan lösning på hur man kan använda badbaljan :)
 
Just nu tittar han på ja vad annars, Scooby Doo och jag sitter och pysslar med hans skylt som ska vara på hans dörr :)
 
Om du inte kan se så är det Nalle Puh och Nasse, men jag är inte klar än, detta är bara grunden :)
Älskar att pyssla :D
 
Snart ska vi alla sova och jag funderar på om jag ska börja läsa en bok (för mig själv), och jag funderar på att läsa min favorit serie igen. Och nej det är inte Twilight eller något sånt ;)
Kan var skönt att varva ner med en bok innan läggdags... Ja så får det bli, ikväll ska det läsas :)
 
Kärlek ♥

» Bra start på dagen

Gomorgon min vän
 
Vilken bra start på morgonen! Vi fick alla sovmorgon till kl 8.30 och det hör inte till vanligheten :) Sen så kom Oskar och la sig i våran säng och fick titta på Nalle puh på min dator. Så vi kom inte upp förens halv tio :)
En helt perfekt start på denna dag, MYYYYYYS :)
 
Oskar har precis gått ut med sin farmor som ville ha en liten egendag med honom. Så alla regnkläder åkte på eftersom det kommer vara rätt så blött ute och nu är dom i parken och leker :)
Själv så ska jag testa den nya tvättstugan idag, men jag har inte tvätt tid förens kl 13 så tills dess funderar jag på att titta på lite vampire diareis.
 
Kärlek ♥

» Besök, morotskaka och pyssel

Hallå vännen min
 
Hoppas att du har haft en underbar lördag, det har vi trots regnet. Vi har egentligen bara varit hemma och myst men det är ju det man ska göra när det regnar.
På förmiddagen/eftermiddagen fick vi besök av mamma och pappa som hade vägarna förbi efter att ha varit i Hallsberg en tur. Oskar fick en påse med lördags godis och så blev det så klart fika med bullar och kaffe.
 
Efter det besöket så fick jag ett ryck och bakade en morotskaka, som vanligt, men så himla gott.
Go kväll fika :)
Jag har fått för mig att jag ska göra en stor skylt till Oskars rum och jag har kommit halvvägs. Ska måla lite till innan den kan sättas upp på dörren, men än så länge så ser den ut så här
Tror att det kan bli snyggt när jag är klar med den :)
Fick Oskar att titta på Nalle Puh idag, och jag är glad för jag slapp lyssna på Scooby Doo.. Men tyvärr är det igång igen och jag får åter igen lyssna på mysterie gänget..
 
Dags att göra lilleman redo för kvällen, blöjbyte och tand borstning.
Vi hörs imorgon igen :)
 
Kärlek ♥

» Blixten, trotsåldern och målade naglar

Jag är trött, men det är ju knappast ovanligt när det kommer till mig ;)
 
Idag har min underbara lilla prins varit en riktigt jobbig unge om jag ska vara helt ärlig. Inget har varit tillräckligt bra, och han har visat det väldigt tydligt! Det har varit tårar, skrik och mera tårar. Och allt beror på den härliga trotsåldern! Jag får inte hjälpa honom på med kläderna och när det blir fel så blir han arg på mig och kastar iväg sakerna som om att det vore mitt fel. När fan ska den här underbara trotsåldern gå över?? :P
Köpte lite nya planscher till Oskar när vi var på ÖoB, det behövs om jag får säga så. Och haha ja såklart det blev Blixten McQueen, vad annars?
Även sängkläder med Blixten och så ska vi inte glömma taklampan
 
På eftermiddagen fick vi besök av Maggan och Micke som ville se hur vi hade fått det i den nya lägenheten :) Bjöd på fika, men idag var jag inte duktig att baka utan jag köpte ;) Man kan inte alltid vara på topp liksom ;) Men nu börjar jag känna hur det kryper i mina fingrar efter att få baka något gott så imorgon kanske.
 
Just nu sitter Oskar och kollar på Scooby, jaa han vill inte sova. Och så fort vi nämner det så skriker han och blir nästintill hysterisk. Fast jag ska ge honom kvälls vällingen så får vi se om han vill sova efter den :)
 
Målade mina naglar förut, snyggt va :) Glittrar som bara den :)
 
Nej nu ska jag göra välling och få min trotsande prins att sova för natten! Önska mig lycka till :)
 
Kärlek ♥

» Jaa precis

Godmorgon min vän
 
Igår var jag så himla trött att när jag hade en chans på kvällen att sitta framför datorn så somnade jag istället. Jobbade från kl 7 - 13.30 och vi var ute hela dagen, sen hem städa undan lite, fick besök av en snickare från öbo som hjälpte till med lite fel här hemma sen var det full rulle hela kvällen med min lilla prins :)
Vi satt och tittade på tv igår när han kommer krypandes över soffan och säger "lilla mamma" sen sätter han sig och gosar i min famn :D Kan man bli annat än lycklig?? :D
 
Idag så ska jag och Oskar fixa lite glödlampor och annat strunt på ÖoB sen funderar jag på om man kanske skulle cykla upp på stan och köpa lite vin.... Hm får nog fundera lite till på det :)
Sen tror jag att svärmor kommer och hälsar på också, så jag måste ju fixa lite fika bröd :)
 
Nej vet du? Nu ska jag njuta av mitt kaffe innan det är dags att göra sig snygg och fräsch!
Kärlek ♥

» Onsdag

Hallå min vän
 
Idag blev det varken jobb eller dagis för våran del, vi har istället varit hemma och myst :) Gick ut och lekte på gården under förmiddagen och tur var väl det, för oj vad det har regnat nu på eftermiddagen!
 
Efter vårat lilla besök ute så gick vi in med kalla händer och åt lunch med mamma som kom förbi på besök. Gjorde min lilla wok som hon gillar :)
På eftermiddagen så kom Josefine hit och hälsade på. Bjöd henne på middag sen blev det mycket prat och bus :) Super mysigt!
 
Imorgon ska jag jobba 7-13.30 så ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Ska jag vara helt ärlig så ligger jag i sängen just nu :) Tänkte kolla på Vampire Diaries, och jag måste säga att det är underbart att ha ett eget sovrum. Förut kunde jag ju inte alls ligga i sängen och kolla på serier/film eller läsa utan att väcka Oskar, men nu kan jag :) Fast jag tycker fortfarande att det är lite konstigt att inte ha honom i samma rum, saknar hans små snarkningar :)
 
Kärlek ♥

» Trött

Gokväll vackra du
 
Idag har det varit en lång dag. Mobilen väckte mig 05.45 så det var bara att pallra sig upp och göra sig redo för en dag på jobbet. Som tur var så hade jag laddat kaffe bryggaren igår kväll så jag fick en kopp kaffe innan jag cyklade iväg. Fick nästan en chock när jag cyklade, kallt som satan, men jag hade som tur var halsduk och vantar :)
 
Att jobba idag var inte det härligaste om jag ska vara ärlig, barnen var helt vilda idag. Dom lyssnade inte, var högljudda och extremt otåliga när det kom till allt. Men dagen gick fort ändå och jag får så mycket beröm av personalen så jag är nöjd och glad :)
 
När jag hämtat Oskar på dagis så stannade vi till och lekte på gården. Trots att det var lite blött så åkte vi rutchekana och gungade lite :) 
 När vi kom hem så satte vi oss i Oskars rum och lekte lite med bilar. Underbart :)
 
Nu blir det en hel del bilder på lägenheten så var beredda :
 
Mer orkar inte jag just nu, är ganska trött just. Ska äta lite yoghurt nu sen krypa ner i sängen :)
 
ärlek ♥

» Äntligen..

Gokväll vackra du
 
Jag kan äntligen säga att vi är klara och helt hemma i våran nya lägenhet :) Jag har bara en sak att sätta upp men det går på bara några minuter när jag väl tar tag i det.
Nätterna har gått bra, jag har vaknat några gånger, är inte van att sova utan Oskar i samma rum :( Den lilla prinsen har velat sova i sitt rum sen i fredags. Även han har vaknat till men mesta dels har det gått bra :)
 
Blir ett kort inlägg idag, ska köra ett längre imorgon med lite bilder. Ska snart sova för i morgon ska jag upp tidigt så jag ska jobba kl 7-15 :)
 
Sov gott mina änglar :)
Kärlek ♥

» Ömmande axlar

Godmorgon min vän
 
Nu börjar vi komma i ordning här hemma, känns skönt. Har bara två små kartonger kvar att packa upp, sen ska hyllor och taklampa upp. Och så klart alla mina ljuslyktor, dom står redo att hängas upp, ljusen är i lyktorna så ikväll kan jag förmodligen börja mysa med tända ljus :)
 
Igår blev det som sagt en tur ut till Ikea, köpte ett nytt bord till vardagsrummet, bilmatta till Oskar samt en stjärnlampa och två säng lampor till vårat rum.
Pappa kom hit och hjälpte oss att kasta en hel del kartonger och få upp lite hyllor, men han får komma idag också  :) Varken jag eller Henke kan borra i betong väggar..
 
Just nu sitter jag med en vetekudde på axlarna och försöker döva smärtan jag har. Mina axlar gör så ont att jag knappt kan vrida på huvudet :(

Ska morgon mysa en liten stund till innan jag ska göra mig redo för dagen. Ska till Biltema med pappa när dom öppnar, måste ha en ny gardin stång till köket :/ Den jag hade i förra lägenheten passade inte, mysko :/
Sen blir det hem och få i ordning på resten, och kl 16 är det dags för lite hockey :)
 
See ya later babe :)
 
Kärlek ♥

» Flytt KAOS

Godmorgon min vän
 
Ja vart ska jag börja?? Gårdagen kan bara beskrivas med ett ord, kaos!
Vi började på morgonen genom att flytta på alla kartonger så vi blev av med dom först. När jag och mamma kommer till nya lägenheten och är på väg att börja packa upp, så ser mamma att städningen inte är okej. Det var skitigt överallt. Någon ordentligt flyttstäd som vi kom överens om hade det inte blivit. Så mamma fick ringa till moster Anna som kom hit på sin lediga dag och skrubbade och slet för att göra köket rent, medans mamma gick in i badrummet och skrubbade och slet där. Fönsterna var immiga av smuts och fett osv, alltså jag kan inte ens beskriva hur skitigt det var.
När dom gjorde det så drog jag till gamla lägenheten och började städa undan där, för jag ville inte att hon skulle komma in i en lika skitig lägenhet som vi gjorde.
Vi kom iallafall överens om att eftersom hon inte hade städat ordentligt så behöver inte vi betala mellan skillnaden. Jag vägrar!
 
Annars gick flytten ganska bra, blev ju lite ruljans i trappen eftersom vi båda skulle in/ut på samma gång, men jag tycker nog att det gick rätt så bra.
 
Stort TACK till alla som hjälpte till igår med flytten/städ! TACK mamma, pappa, moster Anna, svärmor och Stampe ♥
 
Idag blir det eventuellt en tripp till Ikea och Willys nu på förmiddagen sen ska resten av alla kartonger packas upp, kläder ska in i klädkammaren och hyllor ska upp på väggarna.
 
Kärlek ♥
 
 

» Nu kör vi

Godmorgon vackra du
 
Kör ett snabbt inlägg innan jag ska springa iväg till Öbo för att skriva på ett papper om att vi byter nycklar idag.
Sen kör vi igång med flytten. Tyvärr är ju inte vädret på våran sida idag men vi får göra det bästa av
situationen.
Oskar är på dagis idag när vi gör det mesta sen får han vara med moster ett tag.
 
Nej nu kör vi igång :)
 
 
Kärlek ♥

» I morgon smäller det!

Hej min vän
 
Jag ber om ursäkt för brist på inlägg men just nu är det verkligen fullt upp med packandet!  Men jag tror faktiskt att jag är klar. Allt är ner packat och jag har även hunnit städa badrummet en extra gång. Oskar sov ju hos mamma och pappa natten till idag så jag har haft hela dagen på mig att packa i lugn och ro. Lyssnade på
hög musik och sjöng/dansade mig genom alla kartonger :) Man måste ju sätta en liten ljusglimt på tråkiga
situationer ;)
Det är ett virrvarr av kartonger, högt och lågt



Alla kläder fick hamna i säckar

Jag har en känsla redan nu att på lördag kommer jag ha en rejäl tränings värk.
När Oskar kom hem idag så blev det puss och kram kalas här hemma. Min lilla prins ♥ Just nu så
sitter han i soffan och kvälls myser framför Scooby Doo. Imorgon ska han vara på dagis när vi kör igång med
flytten. Kl 8 ska jag vara på Öbos kontor för att skriva på ett papper om att vi byter nycklar, sen jäklar ska vi köra igång.

Kärlek

» Jobba, packa och packa ännu mer

Hej min vän
 
Jag vet inte vart jag ska börja ens så mycket snurrar det i mitt huvud. Igår fick jag iaf fem kartonger till då pappa kom förbi efter jobbet. Han hämtade även Oskars cykel som har blivit "märkt" av Öbo. Så istället för att dom (Öbo) tar den för oss så fick pappa ta den. Kartongerna jag fick av pappa är snart fulla, en kvar, men jag var nere på Ica förut och lyckades få tag på tre till.
 
Idag har jag jobbat (inte nog med att man ska flytta) 9-17. Det känns skönt ändå att komma hemifrån en stund, men när jag slutade skyndade jag mig hem för att packa ännu mer. Hur mycket grejer har vi egentligen, man börjar ju undra!
Nu är snart köket nerpackat också, ska ta resten imorgon sen är det bara kläder och badrum sen kommer det vara tomt.
 
Vi börjar märka mer och mer att Oskar inser att en förändring är på gång. Han är inte alls som sig själv, gnällig och vill helst bli buren. Dagis idag hade varit jobbig, han var ledsen nästan hela tiden, drömde konstigt osv :( Så fort vi kom hem så började han prata om alla kartonger, stackars lilla prinsen. Det kommer nog ta ett tag för honom att inse, även i nya lägenheten, men det kommer ju bli bra tillslut det vet vi ju :)
 
Imorgon ska jag jobba igen 11.30-16.30 efter det ska man hem och, ja precis packa ännu mer.
 
Nu ska jag koppla av och varva ner lite :)
 
 
Kärlek ♥

» Vatten över huvudet?

Hej min vän
 
Håller på för fullt med att packa och förbereda inför flytten på fredag. Känns ärligt talat som att vi har tagit oss vatten över huvudet. Jag känner mig stressad och lätt irriterad på allt. Självklart vet jag ju att det här kommer bli jätte bra och vi kommer äntligen få lite mer space, Oskar får ett eget rum och även vi. Men själva förberedelserna och packningen och allt annat där emellan, usch!
Jag har hur som helst packat rätt så mycket, men än finns det mycket kvar. Problemet är bara att mina lådor har tagit slut och på Ica finns det inga (Har redan varit nere två ggr idag, men icke)
 
Har fortfarande kök badrum och krimskrams kvar att packa. Jag har även tagit ner saker från väggarna så det börjar eka lite, iaf i sovrummet.
Oskar hjälper oss att packa :)
 

Nej nu ska jag göra rent lite ljuslyktor och se vad mer jag kan göra.
 
Kärlek ♥
 

» Darrande ben och ömmande muskler

Hallå där
 
Det är med darrande ben och ömmande muskler som jag nu skriver detta inlägg ;)
 
Sammanlagt blev det tre vändor med bilen, ett x antal omgångar upp och ner för trapporna, jag kallar det ofrivilligt gympa pass :)
Men nu är vinds förråden bytta så det slipper jag tänka på när själva flytt lasset går om 6 dagar
Organiserade lite när jag ändå höll på, nu kanske inte mamma och pappa
suckar när dom går upp på min vind ;)

Efter allt bärande så åkte vi och hämtade våran prins och köpte lite mat. Jag tyckte att jag var värd kina mat så sprang in och beställde tre små rätter :)
Oskar beställde hamburgare till sig själv
 
När vi hade ätit upp våran mat så gick vi bort och kollade på elefanterna och kamelerna.
Mina killar  ♥
 
Nu blir det mys resten av kvällen. Ska nog unna mig ett glas vin efter denna jobbiga dag ;)
 
Kärlek ♥

» Kartonger är fixade

Hej min vän
 
Kör ett snabbt inlägg innan vi ska åka iväg och lämna Oskar hos sin moster en liten stund :) Vi ska nämligen byta vindsförråd idag kl 13 så då behövde vi hjälp med barnpassning.
Tror inte att det kommer ta så lång tid att byta förråd, det är lite kartonger och barn saker på vinden så det borde gå fort.
 
Tidigt imorse kom Micke (svärfar) hit med lite kartonger, tack Maggan för det :)
Sen har vi en nyinflyttad äldre dam i trappen som frågade om jag behövde mer kartonger, så fick fyra till av henne. Hon skulle ställa ut tomma kartonger i trappen som jag kunde ta och det tackar jag för :) Sammanlagt har jag nu 16 st, det borde räcka ett tag men jag tror att det kommer behövas lite fler.
 
Nej nu måste vi börja ta på oss kläder och åka till moster, sa att vi skulle vara där runt 12 tiden.
 
Kärlek ♥

» Sago Stund

Hallå där
 
Efter att ha ringt alla samtal tidigare idag så gick vi ut i parken och lekte tillsammans med mamma/mormor. Oskar älskar ju att vara ute och vi ska alltid ha med oss fotbollen ut. Jätte viktigt, men idag hann vi även med att gräva i sanden och gunga.
Vi blev även bjudna på god mat och lite mys innan vi åkte hem. När vi kom hem så möttes vi av en polisbil som stod utanför oss. Dom var ute och patrullerade i området (cirkusen), och Oskar tyckte att det var väldigt spännande. Varje gång vi ser en polisbil eller ambulans så säger prinsen att han måste åka med :) Haha njaa jag tror inte det ;)
 
För en stund sen så var det läggdags för min prins. Vi har återigen tagit tag i att läsa en bok när han äter sin välling, och de senaste kvällarna har han velat att vi läser en bok som heter "Jag älskar dig mamma". Den handlar om en liten nyfiken björnunge som är ivrig att testa olika saker och mamman som följer efter och lär den lilla hur man gör. Hur som helst, jag älskar verkligen dom stunderna. För Oskar lägger sig fint i sängen, kurrar ihop sig nära mig och verkligen lyssnar :) Funderar dock på om vi skulle testa en annan bok imorgon så vi får lite ombyte eller om vi helt enkelt ska läsa samma bok.
Vad är din tanke?
 
Kärlek ♥
 

» Konstigt

Hej min vän
 
Usch återigen är jag dålig på att skriva. Igår var jag ju på jobbet till kl 17 sen när man kom hem så kom Milla och hälsade på. Satt och pratade en massa skit med den gravida kvinnan :D
Att jobba igår gick som vanligt, kanon bra! Älskar att vara på den förskolan, alla barn och personal är ju helt underbara :)
 
Imorse så gick jag och Oskar ner till affären för att kolla om det fanns banankartonger, men icke. Ska få några stycken imorgon men jag kommer behöva fler. Just nu börjar jag känna en liten stress om jag ska vara ärlig.
Efter att vi hade gått ner dit i onödan så åkte vi till mammas jobb för att hämta hennes nyckel. Vi fick gå upp på avdelningen och titta vart hon jobbade också och hälsa på några pensionärer :)
 
Nu har jag iallafall gjort det jag kom hit för. Ringt och flyttat på el och allt annat. Men det som är konstigt är att när jag ringer Viasat och Bahnhof för att ändra så kan inte dom hitta våran nya adress i deras dator. Dom hittar alla adresser förutom just den, hur jävla konstigt är inte det? Hon jag pratade med skulle kolla upp det och återkomma till mig så jag hoppas att det löser sig, för vad gör jag annars? Internet måste man ju ha, tv är inte så viktigt för mig men för Henke är det. För nästa vecka drar hockeyn igång och då vill han ha dom kanalerna.
 
Kärlek ♥

» Underbar dag med min lilla prins

Hallå där
 
Vilken underbar dag vi har haft! Den blev jätte mysig precis som jag förutspådde ;)
Vi började med att gå upp på stan och så gick vi direkt till Mummel&Mums för att äta lite lunch. Jag har aldrig ätit eller fikat där så det var lite nytt även för mig.
Oskar ville ha pannkakor, och allt hamnade i magen :)
Riktigt god smörgås :)

Jag måste faktiskt säga att det var ett riktigt bra fik, barnvänligt och bra priser. Dit kommer jag definitivt att gå igen :)
Sen blev gick vi och strosa lite på stan innan vi träffade Stampe som vi sen gick och fikade med.
Blev ju såklart lite shopping (som vanligt när jag är på stan) men inget dyrt ;)
Oskar fick en rit tavla :)

Och två nagellack till lilla mig :)

Nu är det snart dags för lite middag, sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.
 
Kärlek ♥

» Promenad upp på stan

Hallå där min vän
 
Vi har precis gjort oss i ordning och ska när som helst gå ut. Jag har lovar Oskar (som får vara hemma idag) att vi ska gå och se om elefanterna är ute idag. Efter det så ska vi ta oss en lång och skön promenad upp på stan. Det ska bli ett besök på biblioteket sen funderar jag på om vi skulle lyxa till det och luncha någonstans :)
Hur som helst så ska vi ha en super mysig dag tillsammans :)
 
 
Kärlek ♥

» Städning och Elefanter

Hej min vän
 
Sitter just nu på en köksstol och känner hur extremt trött jag blev helt plötsligt. Den här dagen har gått i ett känns det som.
Tidigt imorse så kom mamma hit (underbar som hon är♥) och hjälpte mig att städa. Vi gjorde som sagt en riktigt grov städning överallt och även Oskar var med och städade. Blev lite stressigt vissa stunder men det gick bra iallafall.
 
Just nu är det så rent här hemma att jag knappt vågar röra mig för att det ska bli skitigt. Och inte blir det lättare av att Oskar tar på sig sina skor och springer runt här hemma, haha men så skitigt blir det ju självklart inte :)
 
Blev en paus i städningen för att åka till BVC för 2 1/2 års kontroll av den lilla prinsen. Allt gick jätte bra och han pratade bra med "doktorn". Han klarade övningarna jätte bra och fick "bra betyg". Oskar är nu 90cm lång och väger nästan 14kg, som "doktorn" sa : En jätte fin kille
När vi cyklade hem från vårdcentralen så åkte vi förbi Cirkus Scott som är i stan och gissa vad vi fick se, jo elefanter! Och självklart stannade vi till så Oskar fick titta ordentligt på alla djuren :)


Vi såg även små mini hästar, hästar och kameler :)


När Henke kom hem från jobbet så tog vi oss en promenad bort till cirkusen igen för att visa Henke elefanterna men då var dom inne i sitt tält :( Men cirkusen ska ju vara här enda tills på söndag så det finns ju fler stunder att gå dit. Vore så himla roligt att gå på cirkusen med Oskar men jag vet inte om han är för liten eller inte. Vill ju inte betala en massa pengar sen vill han gå hem ganska snabbt :/ Jag måste verkligen fundera på detta.
 
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, har rätt så ont i mina axlar så dom kan behöva mjukas upp lite.
 
Kärlek ♥

» Fin sång på danska och storstäd

Goooomorgon underbara
 
Imorse blev jag väckt kl halv sju av fin sång. Oskar låg i sin säng och sjöng på Hjulen på bussen, men på danska :D
Haha jag vet helt underbart komiskt men han älskar den låten och får han höra den så kan han sitta still i evighetet och lyssna om och om igen.
 
Idag är det som sagt städning som gäller. Mamma kommer hit om en stund och ska hjälpa mig. Får se hur det kommer gå när Oskar är hemma idag. Han var ju på dagis igår och han är ju ett 15 timmars barn på dagis och man får helst inte överskrida dom timmarna. Måste prata med hans fröknar hur jag ska göra eftersom det kommer finnas mer tider för mig att jobba och då måste han ju vara mer på dagis. Så frågan är ju hur man ska lösa det här med timmarna.
Jaja strunt i det nu, vart var jag? Jo städning.. Det ska putsas fönster, dammas överallt och avlopp ska rensas. Mmm underbara tisdags nöje ;)
 
Kärlek ♥
 

» Att jobba idag..

Hej min vän
 
Hoppas att allt är bra med dig?
 
Att jobba idag gick över all förväntan. Det kändes bra att vara tillbaka bland barn och personal igen. Fick så mycket kramar och pussar att jag blir alldeles överväldigad :)
Det kommer nog att bli mer timmar den närmaste tiden så det känns bra, jag var att jag ska jobba på torsdag iaf :)
 
Oskar har haft det super bra på dagis. Han har sparkat boll och busat, och han ville inte gå hem när Henke hämtade honom :)
 
Nu på eftermiddagen blev det att vika tvätt och små plocka lite här hemma. Är ingen idé att städa idag för imorgon så ska det nämligen grov städas imorgon. Eftersom vi flyttar om bara 11 dagar så är planen att om man gör en ordentligt städning nu så kan man bara underhålla det. Kommer ju inte kunna göra en riktig flyttstäd samma dag då vi byter lägenhet. Snart är det också dags att börja packa, usch känns som att det är hur mycket som helst som måste göras!
Imorgon ska även jag och Oskar gå till BVC för en 2 1/2 år kontroll, det ska vägas, mätas och pratas. Ser fram emot att se hur mycket min lilla prins har växt sen sist :)
 
Lite Vampire Diaries nu sen ska jag sova.
 
Kärlek ♥

» Ändrade planer

Gomorgon vackra du
 
Sitter just nu och försöker få i mig frukosten och dagens första kopp med kaffe. Går lite set om jag ska vara ärlig. Oskar har precis hällt ut all sin mjölk i i en lastbil så honom är det fart på iaf :)
Idag blir det lite ändrade planer, skulle ju jobba 12.30 - 16.30 men jag börjar kl 10 istället. Flera timmar, underbart :)
Så det betyder ju att även Oskar kommer få en liten längre dag på dagis vilket känns bra, han får leka lite med sina kompisar :)
 
Nej nu måste jag göra mig redo för dagen.
Kärlek ♥

» Tänkte bara..

Hej min vän
 
Tänkte köra ett litet inlägg innan jag ska gosa ner mig i soffan med en filt kring mig och titta på Vampire Diaries :)
 
Idag kom mamma och pappa förbi på en kopp kaffe, mysigt :) Mamma var snäll och hjälpte mig ner i tvättstugan med alla påsar. Bäddade rent idag så det var en del i påsarna. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens vikt tvätten, allt ligger fortfarande i påsarna som är i hallen. Orkar bara inte.. Får vika allt imorgon.
 
Oskar blev precis nattad. Han har legat och gosat på mig hela kvällen mysungen. Precis som när han var liten bebis :)
Imorgon är det dagis och jobb som gäller men jag börjar inte förens 12.30 och Oskar börjar inte på dagis förens kl 11. Jag vet att det inte handlar om många timmar, men det är bättre än inga timmar alls :)
 
Kärlek ♥

» Trött tjej och dom nya tapeterna

Gomorgon min vän.
 
Eller egentligen så är det ju inte morgon men det passar att säga det istället för goförmiddag.
 
Igår kväll så hade jag planerat en riktig mys kväll med Henke, äta lite gott och titta på någon film. Tyvärr så blev jag trött och satt och halvsov i soffan redan kl 20.30. Så det slutade med att jag gick och la mig och sov med Oskar kl 21 och sov till kl 9 imorse!! Snacka om att vara trött eller vad? Jaja så kan det vara och det finns ju alltid fler stunder för mys kvällar :)
 
Idag så är tvättstugan bokad från kl 13-16, känns inte så himla lockande, men det är ett nödvändigt ont.
 
Kan passa på att visa tapeterna vi ska ha i nya lägenheten :)
Den är ska vi ha i vårat sovrum
Denna i vardagsrummet
Den här ljusblåa tapeten ska så klart vara i Oskars rum :)
 
Köket kommer se ut lite som det gör här, men en annan struktur. Tydligen så tapetserar inte Öbo i hall eller kök längre, man målar. Varför vet jag inte för det finns ju finare tapeter än vad det gör med färger. Iaf i Öbos sortiment.
 
Nu ska jag plocka undan lite här hemma sen sätta igång med dagens sysslor :)
 
Kärlek ♥

» Det är helt..

Hej min vän
 
Har precis satt på en kastrull med ris så jag kör ett inlägg innan det börjar koka :)
 
Imorse när vi vaknade så blev det frukost mys framför Scooby Doo. Det är helt sjukt hur ett barn kan fastna på just en sak. Först var det Rupert Björn, Rorry Racerbil, Pippi Långstrump, Bilar filmerna och nu Scooby. Undrar vad som kommer härnäst?? :)

Idag kom Oskars farmor och farfar och hälsade på. Dom hade med sig lite presenter till Oskar som blev uppskattade.
En radiostyrd bil, och den här var inte Oskar rädd för ;)
Två dataspel, det är för 5-8 åringar men vi ska testa det ändå :)
 
Eftersom vi fick besök idag så ville jag ju självklart baka något gott så jag gjorde först kladdkake muffins men... Jag misslyckades totalt!! Första gången jag misslyckas med att baka muffins. Glömde bort att jag hade dom i ugnen tills det började lukta lite bränt i köket. Som tur var hade jag ingredienser hemma så jag kunde göra brownies :)
Det blev en trevlig stund med fika och Oskar lekte för fullt med sin nya bil och med farmor och farfar.
 
Nej nu hör jag att riset kokar, dags att springa till köket!
 
Kärlek ♥