» Måndag

Hallå där :)
 
Nu sover båda ungarna eller ja en iaf, Oskar har precis lagt sig :)
 
Idag blev det en liten trip hem till mamma och pappa där vi käkade lunch och middag innan vi åkte hem och tog hand om alla kvälls bestyren :)
Nu önskar jag bara att vädret kan bli kanon igen så man kan få vara ute och njuta av solens strålar :)
 
Jag lovade ju er lite bilder från igår och här kommer det, Tyvärr har jag inte fått ett kort när Oskar har på sig riddar manteln och svärdet han även fick :) Men jag ska försöka ta det kortet så du kan få se hur riddar Oskar  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag sa till Henke igår när han kom hem från jobbet, att i augusti 8-12 så är det medeltids dagarna i Arboga och att det vore kul att åka dit och se på riddarspel och lite annat :) Jag tror att Oskar skulle gilla det :)
 
Nu ska jag njuta lite av lugnet innan även jag ska sova. Hoppas att det är bra väder imorgon så man kanske kan vara ute och leka lite.
 
Kärlek ♥
 

» Regn regn och medeltids marknad

Eftersom helgen har varit så otroligt tråkig med tanke på allt jäkla regn så har jag inte haft något att skriva om.

Men idag var det uppehåll och då hände det saker. Jag tog med mig barnen och mamma till wadköping och medeltids marknaden :) Tog lite bilder men dom är i kameran så om du kikar in här imorgon igen så ska du få se lite bilder :)

Kärlek ♥

» Dålig uppdatering, shopping och piroger

Hejhej vackra du
 
Jag börjar med lite komplimanger eftersom det ÅTERIGEN har gått några dagar sen sist.
Har fullt upp på dagarna och på kvällarna har jag fastnat med första boken i Game of Thrones serien. Lånade några böcker av min gulliga kusin och nu vill jag bara läsa så fort jag får tid :)
Det har du väl förståelse för eller? ;)
 
Imorse kl 05.30 tyckte Theo att det var dags att vakna. Först låg han i sin säng och bara myste men 05.40 stod han upp och små gnällde och sträckta armarna mot mig ;) Strax därefer kom Oskar så det blev lite mys i sängen med mina prinsar innan det var dags att gå upp och starta dagen 0:)
 
Idag blev det en tur till Mariebergs köpcentrum med hela familjen. Inte direkt någon jätte rolig shopping med kläder och smink osv utan idag var det en router, antenn kabel och skor till Theo som stod på listan.
Älskar att med den nya routern kan jag nu vara i alla rummen här hemma utan att behöva en nätverks sladd. Så himla skönt med sladdfria golv :)
 
Skorna till Theo då? Jo länge har jag tänkt köpa ett par och nu när han börjar ställa sig upp HELA tiden och försöker gå HELA tiden så behövdes det ett par skor :) Fick hans små fötter mätta och han har nu stl 20
 
 
När vi var inne och handlade en antenn kabel så fick Oskar syn på en traktor "som han bara måste ha" för han "har inga traktorer hemma". Men nej ingen traktor idag inte, han har tillräckligt med bilar enligt mig ;)
Så när vi lämnade Claes Ohlson var det en sur arg och VÄLDIGT ledsen Oskar som gick vid min sida. Oj vad han skrek och grät "JAG VILL HA TRAKTORN MAMMA, DUMMA DIG"
Haha man blev rätt så iaktagen av alla andra shoppare ;)
Oskar fick självklart också med sig något hem, men inte det han helst ville ha såklart men den här blev lika bra den ;) Ett lego set med Spindelmannen.
Direkt när vi kom hem skulle det byggas ihop och det var en väldigt fokuserad unge som byggde och tittade på ritningen. Lite hjälp fick han såklart :)
 
 
 
 
 
Vi var också inne på Coop och tittade om Farmor Maggan jobbade idag, vilket hon gjorde, så hon fick en liten överraskning när helt plötsligt från ingenstans "FARMOOOOR" ;) Hoppas att vi gjorde din dag lite extra rolig Maggan ;)
 
Annars har vi bara tagit det lugnt här hemma. Testade något nytt till middag, hemma gjorda piroger. Och jag måste bara säga att, enligt mig, var dom MYCKET godare än Gorbys ;D

Kanske inte ser Så goda ut men det var dom :D
 
Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och läsa lite innan jag ska sova :)
 
Kärlek ♥

» Midsommarfirande och små steg

Hejhej
 
Skulle verkligen vilja visa er en del underbara fina bilder från midsommar då vi sjöng och dansade kring midsommarstången MEN... Oskar ville inte alls dansa eller sjönga med mig. Han ville bara gå tillbaka till husvagnen för att det var så kallt ute. Jaja jag får hoppas på dans nästa år ;)
 
Annars då vad har vi haft för oss? Jadu absolut INGENTING. Vi har lekt och busat, haft besök och ja inget annat.
 
Eller jo en speciell sak har hänt, Theo har börjat gå lite mellan oss här hemma. Nu pratar jag inte om långa promenader mellan rummen men 5 steg som mest innan han kommer till famnen eller drattar på rumpan :)
Stora killen, tiden går alldeles för fort ♥
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek ♥

» Egentid

Hej fina du

I lördags hände något som inte har hänt på väldigt länge, jag var ute och hade en trevlig kväll med vänner :) Barnen fick vara hemma med Henke och ha det mysigt.
Började dagen med att åka till Josefine där vi kollade på film och beställde hem kina mat :) Sen blev det dags att göra sig iordning för utgång :)




Vi hamnade på uteserveringar och jag hade en jätte trevlig kväll. Visst jag var vidrigt trött när jag kom hem och vissa stunder undrade jag vad i helvete jag gjorde ute haha men som sagt trevligt var det :)

Idag tog vi en cykeltur till mamma och pappa. Oskar cyklade själv och var super duktig ich lyssnade perfekt :)
Nu på kvällen hade Oskar och jag myspys med glass och scooby :)

Nu ska jag sova precis som mina små änglar :) Natti natt mina vänner :)

Kärlek ♥

» 10 månader, främmande och fredagsmys

I onsdags så blev Theo hela 10månader. Tiden går så fort och hans utveckling likaså.
Idag kan han
* Ställa sig upp överallt
*Förflytta sig när han håller i sig
*Släppa taget och stå helt själv
*Säga Mamma och Pappa
 
Vi har även märkt att han gärna vill gå och ibland tror han att han kan mer och tar steg men faller pladask lika fort :) Kanske kommer han gå redan innan han fyller 1år vem vet :)
Han har börjat äta mer av det vi äter, smörgs mat osv. Vi har även börjat ge honom mejerivaror och hans mage har inte haft några problem alls med det.
Glass är väldigt gott och populärt men inte för mycket ;)
 
 
Idag så kom Milla och Felicia hit och hälsade på. Bjöd på lunch och smaskig ananaspaj till efterätt :) Oskar fck en försenad födelsedagspresent, ett roligt spel :)
 
Resten av dagen har gått i dans och musikens tecken. Jag och Oskar har lyssnat på musik och dansat som tokar :)
Lite fredagsmys med smurfarna hann vi också med :)
 
Nu sover mina små hjärtan och jag ska snart göra detsamma.
 
Kärlek♥

» Jun. 12, 2014

Godmorgon

Här hemma har barnen vaknat ovanligt tidigt. Dom brukar visserligen vakna runt 06.30-07.00 men idag tyckte dom båda små busarna att det är okej att vakna 05.40.
Jag vet inte om jag känner likadant, men det är bara att gå upp och börja dagen.
Men först.. KAFFE ;)



Kärlek 💜

» Världens bästa present

FÖRLÅT!!! GUD VAD JAG ÄR DÅLIG!!
 
Vi har ju inte ens gjort något speciellt dom senaste dagarna, eller jo vi har varit ute och cyklat mycket. FÖR JAG HAR FÅTT EN NY CYKEL OCH EN CYKELVAGN :D
Återigen, TUSEN TACK mamma och pappa ♥
 
 
Vi har även hunnit med en lekdag med Oskars kompis från dagis, Björn :)
 Då blev det en hel dag ute i tarzan parken :)
 
Igår så var vi på sjukhuset där Theo blev undersökt pga ett blåsljud på hjärtat som man upptäckte på senaste läkarbesöket. Blåsljudet var iaf inget som vi behövde oroa oss för, som doktorn sa, det var ett snällt blåsljud och det kommer försvinna med tiden :)
Efter det besöket så blev det en tur på stan, lunch och sen till wadköping för lite glass :)
Mamma var med oss hela dagen och jag tackar så mycket för sällskapet.
 
Oskar har nu sommarlov, han valde det redan i måndags så nu ska vi njuta av sommaren tillsammans :)
 
Idag belv det en dag hemma pga regent som vräkte ner på förmiddagen. Men som tur var blev det uppehåll så jag tog med mig barnen och storhandlade så fick Henke hämta upp oss och alla varor :)
 
Nu ska jag äta klart mina chips sen ska jag sova :)
 
Kärlek ♥
 

» Lek, bullar och mera lek

Hallå där min vän!

Vi har haft några lugna dagar med lek i parken och en massa lek och bus hemma :)
Kan bjuda på lite bilder från i måndags :)






Igår så blev det bullbak här hemma. Nästan 100 bullar, inte illa pinkat ;)






Igår kom även en dagis kompis hit och lekte med Oskar. Oj så kul dom hade och busungarna åt upp en halv påse med bullar och en halv påse med majskrokar ;) Man kunde höra hur dom viskade bussigt vissa stunder :)

Idag var Oskar på dagis och jag passade på att njuta lite hemma. Somnade en halvtimme med Theo, vilket var gudomligt skönt :)
Sen kom Josefine på besök och stannade på middag :)

Nu sover båda barnen, men Oskar håller just nu på att hostar från och till :( Hoppas verkligen att det inte kommer utvecklas till något mer.

Kärlek ♥