» mys helg

Hej fina du

Vilken mysig helg vi har haft :) Igår var det äntligen bollkul och Oskar och jag tog oss en promenad dit. Vi pratade och skrattade mycket. Han är så stor nu och jag älskar att vi kan föra konversationer och att få höra hans tankar och funderingar :) Väl på plats i hallen så började Oskar klättra lite innan alla barn skulle samlas. Sen vart det lek och stoj :)

Efter bollkul kom Henke och Theo och hämtade upp oss. Tanken var att vi skulle åka och stor handla men Henke (?!) frågade om vi skulle åka och äta lunch på ikea. Han tänkte samtidigt att vi kunde ha köpt ett nytt bord till vardagsrummet men det skulle inte få plats i bilen tyvärr. Men en mysig lunch med dom bästa killarna i mitt liv blev det :) <3 

Storhandling blev det också och mer pynt här hemma då balkongerna fixades. Är lite sugen på att ta fram julgran också men jag vet inte.. vad tycker du ;)

Idag har jag och mini killarna haft en mysdag själva då Henke fick jobba extra. Jag visade Oskar en lek som dom lekte igår på bollkul  (som han inte ville vara med på) "Fånga svansen". Oj vad vi skrattade :) Oskar har nu en ny favorit lek ;)

Nu ska jag sova :) gonatt fina du <3

Kärlek ♥ 

» fredagsmys

Hej vännen ♡ 

Min förkylning börjar äntligen ge sig och jag har inte behövt ta mer nässpray och knappt koksaltlösning heller :) Mina nezerilplåster funkar perfekt :)
Tyvärr har förkylningen nu nåt Theo. Han är jätte snorig och han har svårt att andas vissa stunder för att det bara rinner :( 

Idag tog vi en cykeltur hem till mamma och pappa och hälsade på :) En kort stund förvandlades till en heldag, mysigt sällskap och god middag :)
Nu ska jag sova. Imorgon hoppas vi på att det är bollkul och efter det ska det handlas :)

Kärlek ♥ 

» Förkyld och julpynt

Gokväll i stugan

Nu har förkylningen hittat hem till min kropp. Jag hostar och näsan är täppt och rinner var om vartannat. Igår fick jag  (mot min vilja) ta nässpray för jag kunde verkligen inte andas.

Så idag när vi hade lämnat Oskar på dagis så tog vi oss en promenas med Jennie och Bror. Gick och kastade gamla kläder och tog en sväng förbi apoteket så jag fick handla nezerilplåster och koksaltlösning. Jag vägrar ta riktigt nässpray igen.

Vad har vi mer gjort då? Jo jul stämningen har hittat hit :) Jag och barnen har redan börjat pynta med julgardiner och stjärnor. Imorgon ska jag fixa ljus så jag kan göra ordning på adventsljusstaken :) När stjärnorna kom upp idag blev det helt plötsligt en riktigt mys stämning :) Älskar julen och pynt :)
Men granen får vänta till lucia ;)
Dags att sova lite, en dag imorgon också.

Kärlek ♥ 

» Helgen och mysig brunch

Hej fina du ♡

Hur mår du? Här är det snorigt och halsen krånglar från och till men jag är inte sjuk. Har varken tid eller lust med det :) 

Helgen var mysig och lugn med lite kalas och lek. Tyvärr blev det ingen bollkul i lördags :( vi kom dit och utanför stod ett gäng frusna barn och föräldrar och en tränare. Han hade varken nyckel eller kod till gymnastiksalen och ingen av de andra 2 tränarna svarade i telefon. Det var ju inte roligt att berätta för barnen att bollkul var inställt  :/ 
På lördags eftermiddagen åkte vi hem till Marika som fyllde år, fikade lite innan det blev dags att åka hemåt.
Söndagen var lugn på förmiddagen sen på eftermiddagen var det kalas för Nova som fyllde 2 år :) 
Mycket kalas och mycket tårta, en helg i min smak ;)

Idag kom moster Anna och hämtade upp oss strax innan halv tio för att sen åka till Ikea och äta lite brunch. HELT FANTASTISK! Åk dit och ät :) 
Blev lite handling (såklart) ; mer ljus, ett ljusfat, en lampa, badkars matta och annat smått och gott :)






Eftermiddagen har vi bara varit inne och lekt. Imorgon är det dagis igen och jag funderar på att städa ;) Kul va? ;) Theo hjälper gärna till :)

Kärlek ♥ 

» Kalender, böcker och lek

Trött tröttare Johanna. Nu dom senaste kvällarna har jag somnat innan kl 22 istället för att vara vaken till 00-00.30
Ganska skönt och jag borde vara mer utvilad men det är jag ju då inte. 
Känner mig istället betydligt tröttare  :/

Idag gick jag och Theo upp på stan med Jennie och Bror :) Strosade runt i affärerna och lunchade på Saigon :) 
Lite saker kom jag hem med :)

Ska bli kul att ge Oskar denna kalender 1a december :) 
På vägen hem svängde vi in på ÖoB, mina värme ljus håller på att ta slut så jag köpte på mig lite. Borde räcka en månad ;) Haha 

När vi kom hem så hade även efterlängtat paket anlänt, 2 nya böcker med Super Charlie. 

På eftermiddagen var Maggan och Micke här och hälsade på. Det lektes och pusslades.

Nu ska jag gosa ner mig lite mer sen sova. Fryser så hela jag skakar :/ 

Kärlek 💜 

» Bubbla

Hej fina du 

Dom senaste dagarna har jag på något sätt varit i en bubbla. Jag gör det jag ska och det är det. Jag har inte och är absolut inte deprimerad på något sätt. Det är bara det att jag inte har brytt mig om något utanför min lilla bubbla. Min familj har självklart varit min prio 1 och kommer alltid vara så tro inte att jag har glömt bort dom.

Helgen passerade lugnt och stilla. Bollkul, kalas och övernattning för Oskar hos mormor och morfar. På måndagen promenerade vi till stan och matade fåglarna på vägen. 

Igår var Oliver här med sin kärlek och jag bjöd på middag :) Fikade lite innan dom åkte hem :) Även moster Anna och min lilla mamma kom förbi :)

Idag så följde Oskar med Björn hem efter dagis så jag har passat på att vila så gott jag kunnat. Har kännt mig "mossig" i huvudet och rosslig i halsen.
Men nu känner jag mig okej. Ska försöka sova lite snart så kanske jag mår 100% bättre imorgon :)

Kärlek ♥ 

» Begravning och mycket tankar

Hej vännen 

Bara 6 minuter kvar tills det är en ny dag. En ny dag med nya möjligheter och en ny dag för att älska varandra ytterligare. Ja jag är djup just nu, och jag tror det har med dagen att göra. 

En begravning sätter sina spår oavsett hur man vänder och vrider på det. Idag fick vi säga adjö till Åke. Det var en jätte fin gudstjänst där man möttes av fågelkvitter då Åke älskade naturen och djur. Fina psalmer och fint tal av prästen.

Vila i frid och jag hoppas att du har funnit ro.

Eftermiddagen spenderades hemma med familjen. Vi har busat lekt och vi avslutade kvällen med mys i soffan och Scooby :)

Nu ska jag försöka sova. Imorgon är det bollkul sen på eftermiddagen ska vi fira min kusin som fyllde 30 i onsdags.

Kärlek ♥ 

» lugn och stillsam vecka

Den här veckan har varit så lugn och stillsam så man inte ens har haft något att skriva om. Lämnat på dagis, hem och lekt, hämtat på dagis och återigen hem och lekt.
Vi har spelat mycket spel på kvällarna, och ja , hela familjen :) Nu ikväll spelade vi "Kul att lära -Bokstäver" och "Scooby Doo"
Oskar vann 2 gånger, Henke vann 1 gång och jag vann 0 gånger. Men vi hade kul och det blev otroligt mycket skratt :) 
Imorgon är det fredag och jag ska på begravning och säga hejdå till Åke <3 
Sorgligt, men det är ju livets gång. Han har det bättre nu.

Nu ska jag snart försöka sova lite, men först måste jag spela lite ;)

Kärlek ♡ 

» Tokig mamma och lek med kompis

Hej finaste
 
Igår var det en sån där dag då trots att man inte planerat något så har man fullt upp, Min anledning till det stavas MAMMA ;) Haha söta mamma som "bara" skulle komma och hjälpa mig att putsa fönstren, slutade med en stor städning av hela lägenheten och en massa saker som kastades ;)
Tokiga lilla mamma, jag älskar dig <3
 
Jag och Theo har idag bara tagit det lugnt och busat med varandra. Så kul att jaga honom tvärs över hela lägenheten för han skrattar hela tiden :) Älskar skratten och leenden på mina barn <3
 
Efter en dag på dagis och lek och bus efter så sover nu Oskar gott i sin säng :)
Vi hade med oss Björn hem idag så grabbarna lekte inne en stund innan dom ville ut och gräva lite :)
 
 
 
 
Imorgon ska Oskar vara spindelmannen till dagis för dom ska ha maskerad :) Ska bli så kul att få se vad alla barn är utklädda till imorgon :D
Fick laga Oskars dräkt lite tidigare, för att den dräkten är väl använd :)
 
Nu ska jag fixa och dona lite innan jag ska försöka sova tidigt ikväll.
 
Kärlek ♥
 

» Fars dag

Fars dag idag och självklart så har jag firat min pappa. Vi gick dit med blommor, whiskeykola och lite fika :) Jag gav honom ett litet kort med en liten kärleks hyllning i och jag har även hyllat honom på instagram. Men jag tänker ändå skriva en sak här : 

Tack pappa för att du finns i mitt liv nu och för alltid. Du är verkligen världens bästa pappa och jag älskar dig  <3 

Hemma hos mamma och pappa blev det tv spels lirande då pappa tagit fram vårat gamla xbox. Ojoj vad spel och jäklar vad kul det var. Och förresten, jag vann ;)

Hemma på eftermiddagen firade vi Henke här hemma med god mat och choklad  :) 

Nu har jag precis lagt mig i sängen. Är inte ett dugg trött men jag ska försöka :) 

Kärlek ♥ 

» Lördag kväll

Hej fina du 

Återigen sitter jag här och kan inte sova. Men der beror på att jag sov middag i 2 timmar, så jag får skylla mig själv :)

Idag var det äntligen dags för bollkul och Oskar hade super roligt. Det var bara han och jag som cykla dit, Henke fick vara hemma med Theo :) 

På eftermiddagen så kom mamma hit och jag fick återigen leka frisör ;) 
Kvällen har bara varit lugn och vi har tittat på film och bara myst :) 

Har ju glömt att visa vad Oskar fick göra för någon vecka sen på dagis. Dom var hos Jennie och Björn där alla barn fick måla på pumpor och plantera ett varsitt frö. Oskars frö har nu växt massor och jag har planterat den i en större kruka. Nu hoppas vi att den kan växa lite till :) 


Kärlek ♥ 

» Baka baka liten kaka

Hej fina du ♡

Hur har du haft det sen i lördags? Vi har tagit det lugnt och bara varit hemma. Söndagen blev en städ dag då jag även passade på att rensa avloppen i badrummet, så himla äckligt vidrigt men skönt när det väl är gjort :) 

Igår så blev det en lung förmiddag, jag råkade somna med Theo i 2 timmar, inte bra gjort alls. Kunde inte somna alls igår kväll och sist jag kollade på klockan stod den på 02.05 :( Oskar och Henke kom in och väckte mig då på eftermiddagen, jag blev ganska sur på Henke för att han inte väckte mig tidigare, men men.

Idag var det dags för dagis igen efter ett långt höstlov och det var en glad kille som sprang iväg och lekte med sina kompisar.
Jag och Theo styrde kosan mot mamma för en sväng upp på stan. Blev en fotoram och en ny foundation som följde med hem. Henke var snäll och hämtade oss och då blev det en tur till Biltema så jag kunde köpa 2 reflex västar, en till oskar och en till mig. Hitta ingen i Theos storlek :/ men jag ska sätta på lite reflexer på vagnen  så han syns i mörkret han också :)

Här hemma på eftermiddag kom BakJohanna fram. Jag bakade en silvia kaka till pappa och hans arbets kamrat och en morotskaka till oss här hemma :) Fick en fin blomma av pappa som tack :) 

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova. Är rätt så trött som du kanske förstår :)

Kärlek ♥ 

» monster och trasiga bord

Happy Halloween!!

Vi har inte gått Bus eller godis men vi (läs Oskar) klädde ut sig och spökade lite här hemma. Han var lite skeptisk när jag fråga om jag fick sminka honom men jäklar vad kul han hade sen :)

Annars har vi pysslat klart våra gubbar vi gjorde häromdagen :)



Och så har vi myst massor med chips popcorn och godis på vårat trasiga vardagsrums bord. Trasigt undrar du? Jo Henke blev så glad och lycklig över att Örebro vann hockeyn ikväll så han hoppade upp på bordet och... trasigt :p
Galen snubbe ;)



Kärlek ♡