» Frukost stund och saknad

Godmorgon min vän
 
Idag känner jag att det kommer bli en tuff dag. Jag hade jätte svårt att somna igår och sist jag kollade på kl var den 01,15. Theo vaknade titt som tätt och gnydde och Oskar ramlade ner från sin säng sen ropade han några ggr innan han fick komma in till oss och sova. Så det blev en hel del springande. Sen frös jag som en galning inatt så jag fick till och med stänga fönstret som jag vanligtvis har öppet 24h om dygnet.. 
Ja herregud så det kan vara ibland :)
 
Kl 06,40 vaknade barnen och vi hann komma upp och säga hejdå till Henke som åkte till jobbet. Vilket resulterade i att Oskar började gråta efter sin pappa så han fick ta ett kort på dom och ha i famnen.. då lugnade han ner sig..
Han sitter fortfarande nu med kortet i handen och kollar på Bamse :)
 
Theo började som vanligtvis att gråta vid frukost. Han vill ha gröten SÅ fort som möjligt och helst ska det ner i magen fort också. Men idag så VÄGRADE han äta, bara skrek och krokodil tårar som for ner på kinderna.
Så idag fick han äta en smörgås till frukost för första gångne... det blev totalt 1 1/2 portion med gröt, det gick att äta det efter smörgåsen, och 1 hel smörgås. Jag brukar säga det ofta och det är verkligen sant, Theo är mitt lilla matvrak :)
 
Har precis slängt i en massa tvätt i maskinen så idag ska det tvättas så vi har rena kläder till nästa vecka, Vad som händer idag vet jag inte. Vi har iaf lovat Oskar att när Henke kommer hem ska dom två, och bara dom två, gå ner och köpa lördags godis :)
 
Kärlek
 
 

» Bloggen har hamnat i skymundan

Bloggen har hamnat i skymundan senaste tiden, ber om ursäkt för det :) Fick en liten pik igår av Micke att jag var dåligt på att uppdatera och jaa det vet jag ju om ;)
Vi har haft dagar fulla med aktiviteter och skulle jag visa bilder på allt vi har gjort så skulle inlägget bli otroligt långt så jag tror inte att du orkar det :) Kan säga så här, vi har haft pickniick vid hjälmarbaden, lekt i massor, varit ute och sparkat boll, varit på teater och lekt med kompisar från dagis osv. Vill du veta mer om det så fråga bara så berättar jag och visar kort privat :)
 
Vi kan köra lite bilder från gårdagen istället.
Vi började dagen med att åka och säga grattis till farfar Micke som fyllde 60år. Det bjöds på fika och tårta och Oskar sparkade boll så det stod härliga till :)
 
 
Efter fika och prat stund hoppade vi in i bilen och åkte hela vägen till Hampetorp för att titta på mamma och pappas nya husvagn och för att grilla lite :)
Blev en mysig eftermiddag kväll och Oskar somnade nästan i bilen men Henke och jag gjorde en frågetävling där vi frågade Oskar lite om disney och kompisar och då lyckades han hålla sig vaken :)
På bilderna nedan leker Oskar och Henke Gladiatorerna ;)
 
 
 
Theo körde på lite yoga/gymnastik ;)
 
 
 
 
 
Idag har vi bara varit inne. Passade på att städa (ovanligt jag vet) sen har i bara myst och myst lite till :)
 
Nu ska jag passa på att njuta lite och ha lite egentid innan jag ska sova så jag orkar morgondagen. Henke ska jobba extra imorgon så våran lördag tillsammans "försvinner" lite.
Men det tar vi igen senare :)
 
Kärlek ♥
 

» Inte alls sjuk och stora holmen

Jag tänker inte köra en genom gång om vad som har hänt och inte. Jag kan säga att vi har haft det kul trevligt och träffat underbara människor :) 
 
Idag så fick Oskar vara hemma från dagis då dom ringde mig igår och sa att han hade kräkts (dock ingen som såg det). Men hela eftermiddagen i går så åt han smörgåsar och yoghurt med god aptit och det var INGET illamående någon stund. Han somna gott i sin säng och sov hela natten.
Jag tror att det hände pga att han har varit hemma en hel vecka, det har varit ett lugnt tempo och allt har skett i hans takt. Så igår blev det helt plötsligt för mycket och kroppen reagerade.
Så för att prata klarspråk, Oskar är INTE sjuk.
 
Idag så åkte hela familjen till Stora Holmen för att spendera några timmar ihop innan Henke började jobba.
Solen sken och det var alldeles underbart mysigt att spendera tid med min familj :)
Theo fick åka lilleputte tåget, se på djur och äta glass ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Henke tog detta suddiga kort... ;)
 
 
 
När vi skulle åka hem så var det en ledsen Oskar som sa att han ALDRIG fick göra något kul.. Nej eller hur inte ;)
 
Resten av dagen har vi (tyvärr) spenderat inne då Oskar inte ville vara ute med mig.. :( Menmen, vi tar nya tag imorgon då det återigen ska bli en TOPPEN dag. Ska bara komma på vad vi ska hitta på :)
 
Kärlek
 

» Mys pys dag :)

Idag blev det ytterligare en promenad hem till mamma och pappa där vi blev bjudna på lunch :) Jag passade även på att sova en halvtimme när Theo sov innan vi gick hem för att leka lite på gården :)








Har precis fått Theo att somna så jag ska faktiskt göra det samma. Imorgon ska vi nämligen på 50års kalas och då vill man ju inte ha mörka ringar under ögonen eller se ut som en zombie ;)

Kärlek ♡

» VIDRIGA ÄCKLIGA FÅGLAR

FY FAN VAD JAG HATAR ALLA JÄVLA PISS FÅGLAR SOM TROR ATT MINA FÖNSTER ÄR NÅGON JÄVLA TOALETT!!!
 
FÖRST SÅG JAG DETTA IMORSE
 
NYSS SÅG JAG DETTA
 
 
JA OCH JAG HAR CAPS LOCK INTRYCKT FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JUST NU!!
 
ÄCKLIGA JÄVLA HELVETES FÅGLAR

» Magsjuka, parken lek och nya kläder

En vecka sen.. och sen sist har vi tampats med magsjuka på båda dom små liven.
 
Det började redan i fredags kväll då Oskar började kräkas sen fortsatte det halva lördagen sen lugnt tills på måndagen då det blev ett återfall. Men det var bara på förmiddagen sen var det över. På tisdag kväll så var det Theos tur, men han gjorde det bara då sen blev det inte mer förutom lite hängig och EXTRA mammig.
Nu är det 48h sen för Theo så nu säger jag att dom är friska. Jag och Henke har klarat oss vilket känns positiv.
 
Idag tog vi och packade en påse med pickninck sen tog vi med oss mamma och gick till Tarzan parken. Klättrade, gungade och grävde innan vi gick hem till mamma och pappa för lite middag. Där passade Oskar på att leka i "djungeln" som han kallar det, en pytteliten skogsdunge eller vad man nu ska kalla det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma hos mamma och pappa fick grabbarna även lite nya kläder som mamma skickat efter :) Underbara härliga sommarkläder :)
 
 
Tack så mycket Mamma och Pappa ♥
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Är så trött men jag har en känsla av att jag ändå inte kommer kunna somna än på ett tag...
 
Kärlek ♥

» Cykel, gladiatorerna lek, tvätt och bränd

Återigen. bloggen bortglömd.. eller nej egentligen inte för den finns ju alltid här. Jag har bara valt att göra något annat :)
 
Men jag kommer bjuda på en hel del bilder för det är DU värd :)
 
Igår så tog jag och Theo en promenad med mamma upp på stan. Vi kikade in i leksaksaffären för att få lite tips och insperation till presenter för prinsen som fyller 1år i augusti :)
 
Denna cykel var rolig, men den är nog lite för stor ;)
Theo har upptäckt mormor och morfars ljusstake :)
Jag och Oskar har lekt gladiatorerna ;D
 
Vi har myst med god middag :) Och den åt vi i vardagsrummet för Theo låg och sov :)
Sen har jag fåt hjälp med att tömma tvättmaskinen :)
 

Idag har vi bara varit inne eftersom regnet har vräkt ner hela dagen. Oskar var på utflykt med dagis men dom klarade sig från det värsta vädret och hade upphåll :)
 
Nu på kvällen så har vi bara myst och passade på att tända lite ljus eftersom det är så ruskigt tråkigt väder. Tyvärr så lyckades jag bränna mig på bröstet på tändaren...
 
Fråga inte hur jag lyckades.. jag bara hoppas att det inte blir något fult märke..
 
Nu ska jag fortsätta leta efter nya spännande mat recept, sen göra en handlingslista så jag kan handla imorgon :)
 
Kärlek ♥
 

» Gladiator och tänder på väg

Lördag kväll och nu sover dom små liven. Oskar har tittat på Gladiatorerna och Theo vaknade till en stund och vägrade somna om.
Oskar älskar verkligen gladiatorerna och han hejar glatt och ibland lite för högt ;) Förra veckan började han gråta när det var slut så hela söndags morgon fick han se programmet om och om igen.
Har jag berättat att han till och med har ett alldeles eget gladiator namn?
Oskar Gladiatorn Blixten ;)
 
 
 
Eftersom Theo håller på att få mer och mer tänder (ÄNTLIGEN) så var jag iväg idag och köpte en bitring som man kan lägga i frysen så den ger en avkylande effekt. Den blev populär på en gång så den kommer säkert att användas flitigt. Just nu är vi uppe i 2 tänder uppe + att jag tror att hörn tänderna är på g och 2 tänder nere :)
 

Även våran introduktion av Disney fortsätter här hemma. Nu har Oskar sett :
Lejonkungen
Aristocats
Djungelboken
Nalle Puh
Bernad och Bianca
 
Alla filmer har fått godkänt men han har nog tyckt mest om Aristocats och Djungelboken för dom har han sett 3gr vardera :)
 
 
Nu ska jag snart sova jag också så jag är utvilad imorgon. Då har vi nämligen lite saker för oss. Först ska jag på ett möte på förmiddagen, kommer berätta mer om det i ett annat inlägg :)
Sen så ska vi på kalas och fira min "lilla" kusin Hampus som fyller hela 18år på måndag :0
HJÄLP VART TAR TIDEN VÄGEN?!
 
Kärlek ♥

» Fredag

Hej på dig
 
Känns som att bloggen har hamnat i skymundan.. förlåt :(
 
Vi har iaf haft en bra vecka. Vi har varit på dagis och lekt, haft dejt med Viktoria och så var vi hos mamma och pappa på valborg och åt middag. Tyvärr vart det ju sånt tråkigt väder så det blev ingen majbrasa för oss iår :(
 
Igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Jag och Henke har börjat introducera Disney filmer för Oskar och igår började vi med Lejonkungen :) Oskar tyckte att den var bra, men lite läskig i slutet så då ville han sitta och kramas lite :)
 
Idag så har vi inte heller gjort något speciellt. Oskar hjälpte mig att göra korvstroganoff och han vart otroligt lycklig över att kunna hjälpa till :)
Theo fick för första gången smaka egengjord mat och till Oskars glädje så åt han upp en hel skål :)
Idag fick Theo även testa mjölk för första gången :)
 
 
Oskar kom till mig förut, super lycklig "Mamma kolla jag har mustach"...
Bläck i ansikte, hals och mage jo jag tackar :)
 
Nu forstätter vi med disney temat här hemma. Oskar har nyss kollat klart på Aristocats och ska snart få se nånting annat :)
 
Kärlek