» krångel, koja, kalas

Hej min vän
 
Skulle blogga igår MEN min kamera har krånglat och jag har inte kunnat föra över alla kort jag har tagit :) Nu fick datorn kontakt med den så nu jäklar :)
 
Jag har ju lovat lite bilder på när Oskar sover i sin koja så dom kommer här :D
 
 
Igår var vi ju och firade prinsessan Felica och som jag lovade, Henkes fina inslagning :)
Visst det är inte lätt att slå in en boll, men KOMIGEN ;)
 
Haha presenten blev ju iaf uppskattad och det är huvudsaken :)
 
 
 
Idag på morgonen var Oskar så otroligt mysig med sin lillebror att han till och med klättra ner i Theos säng för att gosa lite :)
Ser du den gula nallen? Den fick jag av min pappa samma dag som jag föddes :)
En 27år gammal nallebjörn :)
 
Idag var det ju även dags för dagis igen och Oskar har verkligen längtat! Han har lekt med sin bästa vän, ätit HUR mycket mat som helst (4 stora potatisar, fisk och sås i mängder.. fick jag höra).
När vi gick hem så frågade jag honom om vi skulle vara ute i det fina vädret ett tag, men nej han ville hem till sina bilar, för dom hade saknat honom :)
MEn innan vi hämtade Oskar så passade jag och Theo på att smyga in i hans rum och leka med dom roliga bilarna :)
Theo tyckte att polisbilen som blinkar och låtar var extra spännande :)
 
Vroooooom säger bilen :)
 
Vad har vi mer gjort idag då.. Jo jag har putsat fönster och städat. Jisses vilka skitiga fönster, men inte nu längre :)

Vi har även testat en badstol som jag har fått låna av Milla.
Den har sugproppar under och Theo ÄLSKADE den :) Nu kan grabbarna bada ihop och jag behöver inte hänga över badkaret och få ont i ryggen på köpet :) Han sitter bra och säkert.
 
Nu sover dom små liven och jag ska kolla på något jag har fastnat för... vågar knappt säga det..
Dr Phil avsnitt på youtube, haha JAG VET !
 
Kärlek ♥

» måndag förmiddag

Hur jag ska klara av denna dag är för mig ett mysterium.. Natten har varit OTROLIGT jobbig och jag börjar tröttna på att ha en bra natt sen fem jobbiga därefter.

Jag hade redan tillräckligt svårt för att somna igår, låg och vred och vände mig i sängen. Theo vaknade från och till och gnydde. Oskar drömde mardrömmar, fick självklart sova inne hos mig. MEN det betydde att han låg på mig, sparkade mig och tog upp hela sängen för sig själv. 
Vid tre tiden tyckte Theo att nej nu ska jag vakna och vara vaken i EN timme.. Fick gå fram och tillbaka och vyssja och gunga honom i famnen. Han var inte alls ledsen, utan bara klarvaken.
 
Nu sover han, men kommer nog snart vakna. Så jag hoppas att han kommer sova mer i vagnen. Oskar leker och livar runt och jag har fått säga till ett x antal gånger att Theo sover men njaaa. 
Vi ska iallafall vara redo och fit for fight sen när vi ska på kalas :) Äta lite lunch innan bussen går, trots att det är "onödigt" då Oskar är inne i en period då han inte vill äta mat. Det enda som funkar är smörgås, yoghurt eller pannkakor.
 
Ska ta kort på Henkes OTROLIGT fina inslagning på Felicias paket ;) Kommer nog bli en hel del skratt när det kommer fram.
 
 
 
Kärlek ♥
 
 

» Leka busa leka och leka lite till :)

Hej du
 
Det blev inget OS guld men silver är väl rätt så okej det också :)
Oskar tappade intresset efter första perioden och satte igång att leka med sina bilar. Så kul att höra honom leka för oj vilken fantasi den ungen har! Det är verkligen helt fantastiskt :)
 
Har fått sett uppträdande och ljudnivån var HÖG ;)
 
Försökte få Oskar att vara "lugn" när Theo sov så då passade det bra att måla lite :)
 
 
 
 
 
Mini piraten :)
 
Igår så var vi och fixade en halkmatta till badkaret då Theo numer gärna vill sitta upp och Oskar tycker att det vore väldigt kul att bada med Theo. Det gick ett tag och jag satt självklart med hela tiden och höll STENKOLL. Lyckades få ett fint kort på mina killar :)
 
Helgen börjar lida mot slutet och imorgon är det måndag igen. Inte för att det rör oss i ryggen men för er andra ;)
Innan vi börjar med allvaret igen på tisdag (dagis) så ska vi på kalas imorgon :) Vi ska fira lilla Felicia som fyller 1 år idag :)
 
Ska snart krypa ner i sängen men innan det så ska jag måla naglarna :D Hoppas bara inte att Theo vaknar.. eller Oskar :)
 
Kärlek ♥

» Just nu

Just nu inväntar vi andra perioden av OS finalen!
HEJA SVERIGE!!
 
 
 
Kärlek

» En någorlunda bra natt

Jag är i chock.. eller ja inte direkt men jag är lite chockad iaf.
Theo har sovit i sin säng HELA natten. Han har vaknat lite några gånger men snabbt somnat om igen :)
Vill inte hoppas på för mycket, men det känns lovande :)
Istället var det Oskar som fick mig att vara uppe då han tappa ut ett glas med vatten mitt i natten.
Hans mysiga bädd i kojan klarade sig så han fick krypa in igen och somna om.
Glömde ta ett kort, men känner jag min son rätt så kommer han vilja sova där inatt igen :)
 
Jag fick sovmorgon till kl 7 då Oskar kom in och la sig hos mig och började prata. Kramades lite innan vi hörde att Theo låg och jollrade i sin säng :) Sen var det dags att gå upp.
Vi har precis ätit frukost och jag ska snart göra oss redo för dagen.
 
Innan jag gör något idag måste jag dock ta kontakt med Tele2. Igår så bytte jag abonemang (men jag kommer ha kvar mitt nummer), men när dom skulle aktivera det nya simkortet så var det något som blev fel. Så jag har inte kunnat ringa eller ta emot samtal sen kl 15 igår.
Och det är verkligen inte okej..
 
Kärlek
 
 

» Jobbiga perioder

Hallå där
 
Fredag kväll.. veckorna verkligen springer iväg och jag har absolut noll koll på dagar och datum. Tar fel på dagar och tror att jag gjorde en sak igår, när jag egentligen gjorde det för tre dagar sen.
 
Men nu är jag här och idag har jag koll på att det är FREDAG ;)
 
Som jag nämnde i inlägget för 4 dagar sen så misstänker vi ju att Theos tänder är på gång. Vi har fortfarande inte märkt att någon tand är på väg upp och vid ett tillfälle misstänkte jag även öroninflamation. Men det var det inte, för jag var nämligen på vårdcentralen och fick det bekräftat :) Doktorn sa att det kan vara tänder eller så har Theo fortfarande en släng av kolik. Jag hoppas VERKLIGEN att det är tänderna.
Mitt lilla hjärta ♥
 
Theo har även börjat "krångla" varje morgon när vi ska äta frukost. Han MÅSTE nämligen få en sked och skålen sen får jag försöka ta gröten med en annan sked och mata honom. Men det är ju roligt att han vill testa att äta själv redan ;)
 
Oskar då? Jaa han har också kommit in i en period då han gnäller så fort inget går som han vill. Han blir även HELT panikslagen om jag och Henke busar. Henke får verkligen INTE ta i mig för Oskar. Han skriker och gråter helt hysteriskt. Så fort han slår sig lätt så skriker han även då helt hysteriskt. Vi vet inte vad som har hänt, det här började hända helt nyligen för så här var han inte för en vecka sen.
 
När dom leker ihop så är det iallafall ALLTID glada miner och dom busar och får varandra att skratta varje dag :)
 
 
 
Ikväll har jag KÄMPAT med att få Theo att somna själv i sin säng.. men det gick inte. Haha ungen kan verkligen bara somna i famnen. Supermysigt absolut, men jag vill att han ska kunna komma till ro själv i sin säng. Oskar ville sova i sin koja inatt och ja det fick han. Och ja han sover där just nu :) Ska försöka ta ett kort och lägga upp i morgon :)
Jag sitter och njuter av tystnaden, Henke är hos en kompis den här helgen, så han åkte för ett tag sen. Sanningen är att det var jag som var den drivande personen och sa att han skulle åka. Vi båda behöver det.
 
Själv ska jag snart lägga mig jag också men det är förbannad skönt att ha lägenheten "för sig själv" och jag både vill och inte vill lägga mig.
Får se hur länge jag stannar uppe.
 
Kärlek ♥
 

» Lite gott och blandat

Hej fina du
 
Helgen har varit lugn och skön :)
 
Fredags: Alla hjärtans dag, och romantisk och mysig som jag är, så fick mina pojkar lite goda choklad hjärtan :)
 
Sen åkte vi hem till Josefine och åt lunch och fika lite. Mysigt med andra ord :)
Mys bröderna hade lite kvälls mys :)
 
Lördag: Lugn hemma dag. Vi lekte och kollade på melodifestivalen.
 
Söndag: Inget värt att nämna. Oskar ville hålla i Theo och gosa lite. Och självklart får han göra det :)
 
 
Idag så var vi ute och lekte i det underbara "vår" vädret. Tyvärr så är dom bilderna på min mobil så dom får jag lägga in i ett annat inlägg :)
När vi varit ute ett tag så gick vi in för att äta och leka ännu mer. Jag och Oskar har börjat bygga mycket med små lego och idag var det inget undantag.
Vi har jätte roligt när vi bygger :)
 
Vi har haft lite jobbiga kvällar/nätter med Theo dom senaste dagarna. Vi misstänker att hans tänder är på g för han dreglar mer än vanligt och äter på precis ALLT. Han börjar tok skrika och blir helt hysterisk, vilket ä jobbigt som fan när det händer kl halv tre på natten :(
Försöker med alvedon men det verkar inte hjälpa :(
 
 
 
Nu ska jag dricka min smootihe och sen se om mini skrutten vill sova snart. 
Sen hoppas vi att natten går bättre dom senaste
 
Kärlek
 
 

» Lek, avtryck och gåstol

Hej du!
 
Vilka dagar vi ha haft bakom oss. Orkar inte dra en resumé för det blir ju lite att skriva då. Vi har lekt, busat och ÄNTLIGEN kommit tillbaka till dagis. Tyvärr ska vi ju vara lediga igen nästa vecka för det är sportlov då men jaja :)
 
 
 
 
 
Igår "fyllde" Theo 6månader och det firade vi genom att göra avtryck av hans fötter, ville göra händer också men det var jätte svårt då han ville stänga handen hela tiden.
 
 
 
 
Idag så har det städats här hemma och vi har även tagit upp saker på vinden som bara är i vägen. Sen var det idag dags för 6månaders kollen på BVC.
Theo skötte sig exemplariskt och skrattade flera gånger när doktorn undersökte honom. Ett litet svagt blåsljud på hjärtat hittades även på Theo, men hon påpekade flera gånger att det är snällt. Men hon ville ändå ge oss en remiss till sjukhuset för att kolla ordentligt. Jag är hur som helst inte orolig :)
Theo väger idag 8,2kg och är 68cm lång ♥
 
Idag tog vi även ner gåstolen för att testa den och det var TVÅ lyckliga bröder som lekte :)
 
 
 
Nu sover mina två små prinsar ♥ Jag sitter med en skål popcorn och ska passa på att titta lite på Sons of Anorchy :)
 
Kärlek ♥
 

» Lek, bräda och gunga

Hej du!

Fredag kväll och jag ligger i sängen just nu med theo i famnen. Ska snart testa att lägga ner honom och sen HOPPAS jag att han sover en stund.
Oskar har varit hemma hela veckan då
1 jag tyckte att två dagar inte var nödvändigt
2 det gick magsjuka på dagis.. och det vill vi INTE ha.

Så istället har vi bara varit hemma och lekt. Igår så kom min kusin hit och lekte med prinsen. Dom var ute och åkte bräda och lekte polis. Jag och Theo kom ut efter en stund och Theo fick testa att gunga för första gången :)




Idag var vi hos mamma och pappa ett tag och nu på kvällen så har det varit fullt upp. Oskar gör precis tvärtemot det man säger och Theo bara gråter så fort man lägger ner honom i sängen.

Ska lägga ner honom nu och hoppas att han sover ett tag :)

Kärlek ♥

» Bräda, mello, krupp

Hej fina du
 
Vilken helg.. den har varit rolig mysig och hemsk på samma gång.
Kan ju börja med att visa bilder från när vi var ute i lördags och Oskar fick åka på sin nya bräda :)
 
 
 
 
På kvällen så hade vi mys (i vanlig ordning), vi kollade på Smurfarna och sen på Melodofestivalen. Oskar dansade och tyckte att låtarna var bra. Strax efter kl 22 så fick jag honom att somna, men..
Efter 2 tiden så vaknade jag av att Theo tappade sin napp så jag gick upp för att ge honom den. Så hör jag hur Oskar vaknar i sitt rum, dricker vatten, sen började det.. KRUPP..
Usch vad han hostade, och det var en riktigt hemsk skällande hosta och jag verkligen hörde hur ont han hade. Så han och jag gosade in oss i två filtar och satte oss på balkongen. Efter 40 min, efter att ha pratat med 1177 så var vi på väg till akuten. När vi kom dit så hade hostan lugnat ner sig, men vi fick med oss några kortison tabletter som vi kunde ge Oskar om det började igen.
Kl 4 var vi hemma igen och då upptäcker jag att jag har lyckats tappa Theos snuttefilt.. Så Henke åker tillbaka till akuten, men där var den inte, han kollade på parkeringen men nej den var borta.
Halv sex så somnade Theo om igen och jag kunde sova jag också bara för att vakna igen halv åtta. Oskar sov vidare och hostade inte alls under den tiden vilket var skönt :)
Men efter att henke sovit ut en stund extra kunde jag somna om till halv två.
Direkt när jag kom upp så ville Oskar gå ut och göra en snögubbe vilket vi självklart gjorde.
 
Sen tog vi en extra titt i bilen men ingen snuttis MEN då ser jag att snuttisen och en filt hänger på en parkeringskylt! Snacka om lycka och tur :)
 
Natten till igår gick hyffsat bra, vi vaknade en gång och fick ge host medicin annars så sov han väldigt bra :) Igår så tog vi oss en promenad upp på stan för att luncha med mamma och gamel farmor Inger :) Blev även med hem till mamma och pappa en stund då Oskar ville leka där.
 
Idag så fick Oskar vara hemma från dagis och jag är i valet och kvalet om han ska vara hemma resten av veckan också. Det är vissa stunder som han inte alls är på topp och ligger i soffan och vilar. Men sen finns det stunder då han är överallt :) Det är ju nätterna som är jobbigast av någon annlednig.
Nu är Oskar ute och leker en stund med farmor Maggan som kom förbi. Theo sover och jag ska nog bara njuta av tystnaden en stund :)
 
Kärlek ♥
 

» tjat hela morgonen

Oskar har tjatat och frågat hela morgonen när vi ska gå ut. Men innan vi gör det är det bäst att äta lite lunch så vi orkar gå ut och åka bräda :)
Idag önskade prinsen pannkakor (ovanligt) :)


Kärlek ♥