» Vilken resa..

Hallå där
 
Det blev sovmorgon imorse (för min del iaf) fram till halv tio :) Skönt som tusan var det! Sen blev det att göra sig i ordning och få i sig frukost för kl 11 så åkte jag och Oskar med mamma och pappa ut till Hampetorp för att ställa av husvagnen. Men resan blev ju inte riktigt som det var tänkt...
Strax efter Ekeby-Almby så började motorlampan på pappas bil att lysa och bilen lät konstigt så det var bara att åka in mot väg kanten och invänta en bärgnings bil och ringa Henke för att han skulle komma med våran bil. 
Så medans jag mamma och Oskar väntade på att pappa skulle köra in Henke in till stan igen så hade vi en liten fika paus
Sen ringer Henke efter att han har insett att pappa åkt tillbaka till oss med sina nycklar, så han kom inte ens in i lägenheten! Så det var bara att ge den goda nyheten till pappa och bege sig in mot stan igen. Men efter många om och men och en bärgnings bil senare så hakade vi fast husvagnen i våran bil och åkte vidare mot Hampetorp.
Oskar somnade till i bilen lagom när vi kom till Odensbacken så han fick sova en stund när vi kom fram. Vi andra passade på att ta en kaffepaus innan det var dags att få upp för tältet och fixa i ording.
Men vad händer då om inte detta? Efter många försök med att få upp för tältet och efter att ha frågat närliggande campare så får vi höra att tält pinnarna pappa och mamma fått med till tältet INTE passar! Så Jädrans typiskt!!!
Det var bara att inse att det inte fanns så mycket mer att göra så det blev att åka hem mot Örebro igen, men vi hann självklart med att leka lite i parken innan :)
 
Trots en dag som inte blev som någon av oss hade tänkt oss som sagt så måste jag ändå säga att vi hade det mysigt och trevligt :) Oskar ligger nu och sover sen en timme tillbaka och jag sitter och njuter av en tallrik med jordgubbar och sparkar i magen ♥ Det är en livlig liten bebis där inne ♥
 
Kärlek ♥
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback