» Jaha då var det dags igen..

Hej hopp
 
Hm vart ska jag börja?
Igår så blev jag väckt kl 6 på morgonen av en ledsen Oskar. Sprang in i hans rum och frågade vad som hade hänt?
Vad han säger? Jo "Det är ett spöke i mitt rum" och gråter ännu mer. Försöker förklara för honom att det finns inga spöken men han ville inte alls lyssna så det var bara att gå upp. Senare under dagen så gick vi till mamma för att äta lite lunch :) Oskar valde att gå och sova istället och somnade på en gång, konstigt? Nej :)
När han vaknade så var han återigen jätte ledsen och otröstlig, varm som en het stekpanna. Jaha, där kom den febern. Typiskt. Henke kom och hämtade oss och skjutsade hem oss sen sov Oskar från och till resten av dagen och kvällen. Satt med honom en stund på kvällen i gungstolen med balkong dörren öppen så det kom kall och frisk luft på honom. Kl 20 somnade han i våran säng och sov hela natten till halv sju, men han ville inte gå upp utan låg kvar i sängen till kl 9 imorse!!
Idag har det varit mer fart på honom, men han vägrar att äta!! Vi får inte i honom nånting, han vägrar allt. Inte ens välling vill han äta! Börjar kännas väldigt oroväckande. Han dricker mycket och det är väl bra men man blir så orolig när sitt barn vägrar äta! :(
 
Idag var Josefine här och myste med oss.Vi myste till det lite extra genom att laga tacos till middag. GOTT!
Bilder på dagen kommer imorgon, kameran ligger i köket och jag är för lat för stunden för att hämta den. 
Fick Oskar att somna för ungefär 25 minuter sen i våran säng. Lillprinsen ville inte sova i sitt rum och självklart får han sova hos oss så länge han vill och behöver :)
 
Kärlek



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback