» Diagnos..

Hallå där
 
Vilken dag! Vet knappt vart jag ska börja!
Även idag så har Oskar vägrat att äta. Någon enstaka sked med yoghurt inget mer. Så jag ringde 1177 för att rådfråga. Dom tyckte att det lät som att Oskar kunde ha någon bakterie i magen och att vi skulle ta oss till akutmottagningen för att låta en barnläkare titta. Sagt och gjort vi åker dit. När vi anländer och berättar om symptomen och att han är gasig och lös i magen så säger doktorn att det låter som förstoppning. Hon klämmer och känner och jaa det verkade ganska fullt i tarmarna på vänster sida. Så efter en liten stund kommer det in en sköterska som ger prinsen en medicin/laxermedel upp i rumpan som ska underlätta. Sen efter en halvtimme började helvetet! Oskar fick så ont och grät och skrek helt hysteriskt :( Efter en stund börjar det bubbla och det blir en ordentlig blöja. Men vid den stunden så var Oskar så varm och svettig och hängde helt utmattad på mig, stackarn. Tycker så himla synd om våran lilla prins :( Så nu har vi även fått en medicin som han ska få ta i två veckor. Och den ska hjälpa till med att all mat som prinsen äter blir mjukare och mer lätt smält. Så nu hoppas vi att detta kommer hjälpa.
För att Oskar var så duktig idag så åkte vi direkt till leksaks affären efter doktorn där prinsen fick välja en bil och film :)
 
Än sålänge så har han inte velat äta men doktorn sa också att hans aptit kommer tillbaka när han är redo. Så länge han får i sig vätska är det ingen fara. Dock ska vi undvika att ge honom för mycket mjölkprodukter och kolhydrater ett tag.
 
Nu sover lillen, även denna kväll/natt i våran säng :) Ny dag imorgon och ny vecka. Det vankas jobb och dagis, något som doktorn inte såg några fel i. Bara bra om Oskar håller igång och är aktiv :)
 
Kärlek ♥
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback