» Underbar dag i Hampetorp och internationella överrasknings dagen

Precis som rubriken låter så har denna dag varit helt underbar. Lek, bus, vattenkrig och grillning, man kan ju inte begära mer :)
 
Men innan vi åkte till hampetorp så gjorde vi ett litet stopp på vägen. Det är nämligen så att idag sa dom på sommarlovsmorgon att det är "Internationella Överrasknings dagen" och då ska man ju få en överraskning, eller? Så vi sa inget till Oskar utan vi åkte till Kloss Butiken som ligger vid hjälmarsberg. Oj vilken lycklig Oskar det var i bilen när han insåg att vi var vid en lego affär :) Han fick välja ett byggset och direkt när vi kom till husvagnen satte han och morfar igång med att bygga :)
 
Ett super coolt rymdskepp :) 
 
Sen blev det lek i parken. Finns så mycket för barnen att leka med att Oskar var överallt, traktor och grävmaskin, klätterställning och studsmatta :)
 
 
 
 
 
 
 
Vi var självklart nere vid sjön och kände på vattnet för att se om vi kunde bada lite. Eller bada och bada, vi hade vatten krig vid vatten brynet då Oskar inte vill gå ut så långt :)
Theo däremot ville väldigt gärna ner och plaska i vattnet :)
 
 
 
 
 
 
 
Även årets första minigolf runda hann vi med :)
 
 
 
 
 
Vi åkte hem runt 20 tiden för Henke kollade på fotboll. Theo somnade självklart i bilen och sover nu gott i sängen, Oskar höll sig faktiskt vaken hela vägen hem :) Mycket tack vare att vi hade frågesport i bilen :)
Men nu sover även han sött, helt slut efter denna fantastiska dag :)
Med tanke på all den friska luften och allt vi har gjort idag hoppas jag att båda barnen sover till minst kl 9 imorgon, men sån tur kommer jag väl inte att ha ;)
 
Kärlek
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback