» Bara för att

Godmorgon vännen
 
Anledningen till uteblivna inlägg har varit brist på ork, ingen vilja och ingen tid. 
 
Vi trodde ju att Oskar var mycket bättre i onsdags. Det var mer fart på honom och han var sitt glada lilla jag igen.
Så i torsdags drog jag, Oskar och Josefine ut till marieberg och Ikea för en liten mysdag. Det vi inte hade räknat med var att få med oss en gnällig och små ledsen liten kille. När vi kom hem så var det bara att konstatera att febern var tillbaka och med den kom hans jobbiga hosta. 
Torsdags kvällen spenderades med att tvätta, promenad och att sitta i gungstolen så Oskar skulle få frisk luft.
Natten var lika jobbig den. Han vaknade flera gånger, hostade så det gjorde ont i mig också, drack mycket vatten (bra det, men tillslut kom även det upp) sen somnade han om. Och så höll det på fram tills morgonen.
Då bestämde vi att nej nu orkar vi inte se honom ha ont mer så vi åkte in till akuten. Vi tänkte att han kanske behövde andas in medicin och så, men tydligen var hans luftvägar inte så svullna som dom borde vara för att få det. Däremot så fick han en dos med kortison sen fick vi åka hem. Väl hemma somnade Oskar i soffan och sov i över tre timmar.
Natten till idag har inte varit lika jobbig. Henke har tagit det mesta så jag har fått sova. Oskar var vaken här en stund på morgonen men nu har han somnat om igen. Det har ju inte blivit mycket sömn dom senaste nätterna så det är inte konstigt. Även Henke ligger och snarkar som bara den så dom ska få sova klart nu så får vi se hur Oskar mår efter det :)
 
Kärlek ♥
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback