» Kalas och bus

Hej hopp
 
Passar på att köra ett inlägg nu när Theo sover och Oskar leker fint i sitt rum.
 
Igår var dagen då Theo var beräknad men han kom tidigare än vi trodde och nu har han berikat våra liv i en vecka. Världens finaste pojkar har vi :) ♥
En annan som hade en speciell dag igår var min vackra underbara syster som fyllde hela 24år. Hon börjar bli till åren ;) Men vem blir inte det... ;)

Hur som helst så blev det kalas och mys för hela slanten och vi fick visa upp Theo för dom som kom och firade Josefine :)
Oskar hjälpte moster med tårtan som blev super god :)
Morfar mys
Oskar och gammelfarmor Inger
Oskar busade massvis med sina favorit killar :)
Klart vi måste testa Olivers keps ;)
Mycket bus blev det :)
:)
Theo och Oskar fick kläder av Anna, Oliver och Hampus
Och av gammelfarmor Inger :)
 
Tack så mycket för dom fina kläderna :)
När vi kom hem så satte vi Oskar i badet men det ångrade jag snabbt.. Han badar i sin balja än eftersom vi inte har badkar och han vill inte duscha själv. Så det slutade med att vi hade en sjö i badrummet, vatten ända ut till hallen och ÖVERALLT var det blött.. Så nu går vi i tankarna om vi ska ta ner badkaret igen.. Kanske är bättre?
Efter det blev det mys men vid kl 22 kände både jag och Henke att vi var jätte trötta men Oskar han sprang runt för fullt och hade en massa energi i kroppen. Slutade med att vi fick lägga en ledsen Oskar som inte alls ville sova, men det tog inte lång tid innan det var tyst i hans rum :)

Idag blev det sovmorgon till kl halv nio och man kände sig någorlunda utvilad. Sen har vi haft farmor Maggan på besök. Oskar fick en super snabb radiostyrd bil och en buss och Theo fick fina kläder. Ska ta kort på allt sen och lägga ut bild här. Men nu ska jag fortsätta med middagen också. Mycket som ska göras.
 
Kärlek
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback