» Onsdag morgon

Godmorgon min vackra vän
 
Ska jag vara ärlig har jag inte haft bloggen i mina tankar dom senaste dagarna. Har haft fullt upp med annat och mina tankar har vandrat på andra vägar. För tillfället är jag inne i den period i graviditeten då jag bara vill att den ska vara över och jag får känna mig normal igen. Vill ha tillbaka  "min gamla" kropp, min ork, och min rörlighet. Vill inte ha ont i rygg, bäcken och knappt orka ta mig upp för trapporna utan att flåsa som en idiot. Jag vill kunna ligga/sitta på golvet i en evighet och bara leka med bilar med Oskar. Springa ute och sparka boll och bara ha kul. Jag vill helt ärligt kunna titta mig själv i spegeln och känna mig snygg/vacker igen. Spelar ingen roll att ni säger att jag är fin och att det lyser om mig och att magen är super fin. Jag känner mig ändå som en stor kolossal flodhäst. Men det är 45 dagar kvar till beräknad födsel så det är bara att stå ut tills den lilla prinsen vill komma ut till oss.
 
Igår så spenderade jag förmiddagen hos mamma en stund innan det var dags att hämta lillprinsen på dagis. Han gör just nu sista veckan innan han tar sommarlov :) När vi kom hem så hade vi en väldigt trött Oskar som somnade i min famn och sov i en timme.. inte bra. På eftermiddagen så fick kom farmor och farfar och hälsade på. Oskar ville ut i parken och leka med dom så ett litet tag hann dom vara ute innan den började regna. Då kom dom såklart in och lekte efter det.
Att Oskar sov middag igår märktes på kvällen när han skulle sova. Vi la honom den vanliga tiden, halv åtta ungefär, men han vägrade somna. Kl nio tog jag in honom i våran säng och la mig med honom och då somnade han strax därefter. Han sov till strax efter sju imorse så idag hoppas jag att han inte kommer vara så trött och sova när han kommer hem.
 
Nu ska jag plocka bort frukosten och få på oss kläder sen ska vi ta cykeln till dagis.
 
Kärlek ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback